Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Който каквото и да му говори, няма да ми промени мнението, че омразата която всички изпитват към Интер е плод само и единствено на завист.Интер не е подпиран повече от милан например.Специално тоя сезон съдиите се насраха (без извинение) да свирят дузпа след дузпа за росомердите.Изключвам неотсъдените засади и нарушенията в атака, които също са донесли точки.юфентус също получава съдийска помощ - последния пример беше снощи.И е меко казано смешно непрекъснато да се изтъква как Интер не защитавал честта на Италия в Европа, при положение, че рома отнася 7 манерки на Олд Трафорд, а "най-титулованият отбор в света" не може да мине 1/16 финалите на Уефа.Сега някой ще каже: "Да ама милан спечелиха шл преди 2 години".Да спечелиха, но ШЛ в която изобщо не трябваше да бъдат допуснати да участват, а след като това се случи направиха точно един силен мач срещу манчестър и взеха трофея.Т'ва, че Интер страда от тотална липса на късмет в последните години в Европа (примери много), не значи, че срами Италия.Спрете да търсите под вола теле, и да оправдавате излагациите на любимите ви отбори с "подкупените съдии".Просто БЕЗСПОРЕН ФАКТ, е че Интер е най-добрият отбор в Италия в последните 3 години, без значение дали на някого му изнася или не.Т'ва имах да кажа.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Ирина
1.не е нужно да разговарям лично с теб.впечатлението което оставяш с изказванията си е точно такова каквото го казах. 2.какво по-точно стана през 2006-та-разни отбори бяха уличени в разни неща и съответно наказани(минимално) 3.До 2006 г. никога дори не съм Ви имала за сериозен съперник, Вие винаги играехте някъде в средата на класиранията през 90-те-ето го проблема Иринче.Просто вече не сме отборчето от зона Уефа и това ви бърка в здравето.Един съвет-СВИКВАЙ. 4.За отпаданията на Самп,Фио и ВАШЕТО Интер ли е виновен?За седемте гола на Рома пак ли ние сме виновни? 5.Да,мразя ви.Адски много ви мразя и така ще бъде докато не умра.Никога няма да ми омръзне да ви гледам в такова жалко състояние. 6.Във всеки пети пост във форума ви се намесва нашето име.И не ме е срам от това че ви се подигравам публично. |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Perugino оплачи се на Берлускони от radiinter
![]() ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Опа какво толкова ми правиш велик тоя Милан ... преди да ви вземе Берлускони бяхте ли нещо ... да бяхте ама НИЩО .. както Kinterista ти каза огромния период на вас без купи и успехи .. да и ние бяхме в такъв през 90-те ама заради вас и другите паляци.. а другото за което е прав radiinter за вашия форум(нямам наблюдение) какво толкова ни споменавате нас .. ние ли сме виновни за всичко... за глобалното затопляне и ние ли сме виновни?Ние ли набихме 7 гола на Рома?Гледайте си вашата кочина и после гледайте наща.. Корупция има навсякаде .. ,че ние сме Хегемона в Италия сега,било то с добра игра или не това е положението сега и не говорете ,че и ние сме корумпирани .. това е което имах да кажа
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
А, аз явно няма да бъда удостоен с отговор от нея, за ситуациите, които и показах.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кой е адмиралО,че незнам .. не ми се смейте? е са загази... как може да не знаеш кой е адмиралО ?! ВождО на сички росомерди в Източна Европа ! Безсмъртна нинджа и безмилостен бос на подземния свят в България. Какво е видел адмиралО, друг нема се намери да го последва. Кой направи грешка в тая държава отговаря пред него ! Прай си сам сметка щом Чък Норис го е страх от него... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Само адмирала и Чък Норис могат да победят стена на тенис.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Прати го на уроци
![]() |
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
То сигурно произведението се е казвало първоначално не Пришълецът срещу Хищникът, а Пришълецът и Хищникът срещу АдмиралО.... естествено такъв филм не е излязъл заради прекалено малкото времетраене... просто никой не би дал 7 лева за 3 минутен филм като 2 минути и 55 секунди са надписи и въвеждаща сцена
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
един велик човек е той...
![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Малдини: Ние без титли? А Моуриньо какво е спечелил?
Капитанът на Милан Паоло Малдини рядко изпуска нервите си. Ветеранът се отказва в края на сезона, но не му се понрави начина, по който треньорът на Интер Жозе Моуриньо се изказа срещу неговия отбор. Португалецът изригна срещу Милан, Юве и Рома. Той обяви, че медиите трябва да се занимават с това, защо Милан и Рома, които имат невероятни играчи ще завършат без титли. "Според мен той не може да прави сравнение със спечелените трофеи. За всяко отличие, което той е спечелил в кариерата си, аз съм го взел 5 пъти. Не искам да се заяждам с него, но според мен той не биваше да напада така останалите. Особено силни бяха нападките към Ювентус", заяви Малдини. gol.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
хахахах вкарахба от засада ама всички си траят
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нормално е да бият днеска все пак имат празник
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Здравейте колеги,
този коментар е адресиран персонално към 2 личности от виртуалното пространство (познати и на по-голямата част от нашите фенове). Въпросните се подвизават сред нас под псевдонимите Perugino (Ирина Вълкова) и Admiral (Илиян.. някой си?). Дамата е един от малкото легионери, които толерираме да пишат тук, известна с компетентността си по всички футболни въпроси, но по-скоро с грандиозната си омраза към Интер. Омраза, която надхвърля в пъти любовта към клуба, на който е привърженик и почти напълно е заличила останалите и възприятия. В момента дори се подвизава в Skype с аватар на отбора, който също ненавижда - Man UTD, в доказателство на думите ми ![]() ![]() [2/21/2009 11:06:54 PM] Ирина Вълкова каза: hvashtame se na bas [2/21/2009 11:07:18 PM] Ирина Вълкова каза: ako Juve otstrani Chelsea ti shte bydesh nakazan ot men i obratnoto az ot teb [2/21/2009 11:07:22 PM] Ирина Вълкова каза: dogovorihme se [2/28/2009 11:20:34 PM] Ирина Вълкова каза: az sym si rossonero, no haresvam Juve [2/28/2009 11:20:38 PM] Ирина Вълкова каза: zashtto sa Grand [3/1/2009 6:17:48 PM] Ирина Вълкова каза: veche podkrepqm do krai samo Juve [3/1/2009 6:18:10 PM] Ирина Вълкова каза: ne iskam da imate 17 titli kato nas, dano Juve vi spre [3/3/2009 2:33:01 PM] Ирина Вълкова каза: a dovechera me chakaaaa JUVEEEEEEE [3/3/2009 2:34:18 PM] Ирина Вълкова каза: Juve e otbor, GRAND!! i dovechera shte gi vidish na Olimpico ! [3/3/2009 2:38:49 PM] Ирина Вълкова каза: Juve ne sa ni vrag [3/3/2009 2:38:53 PM] Ирина Вълкова каза: nikoga ne sa bili [3/11/2009 11:17:54 AM] Ирина Вълкова каза: a dovechera Juve kogato otstranqt Chelsea.... prosto se gotvi za neshto GOLQMO [3/11/2009 9:39:01 PM] Ирина Вълкова каза: s Del PIero, Iaquinta i Trezguet [3/11/2009 9:39:04 PM] Ирина Вълкова каза: shte machkat ! [3/11/2009 9:39:08 PM] Ирина Вълкова каза: systava im e idealen [3/11/2009 9:39:18 PM] Ирина Вълкова каза: vqrvam v tqh i se nadqvam da te smachkam ![]() Това са само част от десетките нейни коментари.. мисля, че всеки може да си направи сам изводите! .. след отпадането от Челси и респективно моя победа: [3/11/2009 11:39:06 PM] Ивайло Атанасов каза: razchitam da si odyrjish na obeshtanieto [3/11/2009 11:39:19 PM] Ирина Вълкова каза: absurd !!! [3/11/2009 11:39:38 PM] Ирина Вълкова каза: nqma zaradi edna tvoq prishtqvka da se unizqvm sred syforumnitzite si Ето това са манталитета и поведението на нашите врагове.. аз за себе си ги обобщавам кратко и ясно с думата - МИШКИ (да не ставам нецензурен ![]() ![]() Admiral-а е известен на по-голямата част от нашите фенове като класически олигофрен и се е превърнал в нарицателно за човешка простотия. Това лице ще бъде усмивано докато е жив, заради многобройните му кретенски изяви из виртуалното пространство, единствения свят, който познава. Той е администратор на форума на Милан, имащ се за голям защитник на червено-черната кауза (каквато и да е тя ![]() ![]() ![]() Капута се е регистрирал във форума и преглежда редовно от мишата си дупка, бъдете сигурни.. ![]() Преди дни направих подписа, който можете да видите след коментарите ми, за да служи за поредна гавра с мафиотското сдружение, на което отново се смее цял свят за позорните резултати и отбора, съставен само от дърти женствени помияри. Мишока с гръмкия прякор Admiral явно го е харесал и е решил да го преправи, като е достигнал до уникално некадърното изпълнение: ![]() Илиянчо, знаехме, че си кух като тръстика, но ти ни демонстрираш все повече от дебилния си арсенал на човешки недъзи. Никой не е разчитал да измислиш нещо авторско с единствената си мозъчна клетка, появила се в следствие на удар с тъп предмет от бащината ръка, но поне като крадеш идеи, прави го качествено. Не ти ли писна да се гаврят с теб както нашите, така и феновете на собствения ти отбор, та продължаваш да ни тормозиш с бликащата от всичките ти отверсия некадърност. Вземи научи някоя графична програма, че като крадеш картинки, поне да можеш да ги преработваш добре, а не като все едно вчера си се научил да рисуваш на Paint. Все пак имаш претенции, че ги разбираш тия компютри.. та най-голямото ти житейско постижение е да си админ на форума на червено-черната карикатура.. поне пред своите не се излагай. И толкова ли нямаше някой кадърен от вашите, че да ти подхвърли някоя идейка, а крадеш от врага, който уж мразиш.. Та ти ми се възхищаваш на труда и таланта, бе, отрепко.. дори когато е насочен срещу вас : ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 03:56 AM |