Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Милано е град на контрастите.Едната част изживява страхотни времена,а другата тъне в тотална мизерия и посредственост
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Жалка картина са тези
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Браво само така зона УЕФА иде .
![]() |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Догодина в Интертото
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Догодина в Интертото ![]() С играта, която показват не може да имат претенции и за Интертото ![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
хахаха мердите ще ме скъсат от смях.Гледайте кво става във форума
![]() ![]() E го,Емерсон се разлете по фланга като линейка,да ни спасява ![]() Пумата ще ни спаси не само мача,но и сезона ![]() Божее как да изнезна после на кафе ![]() Ще ме базикат повече от Анчелоти ![]() Нещо съм разочарован от пумата,не може да вкара 3 гола,още ![]() ебаси резервите фава пробив ,емерсон гол ми те феноменални ве АНЧЕЛОТИ ТРЯБВА ДА ВОДИ КУРС ЗА ТРЕНЬОРИ И ПО-ТОЧНО ДА ВЛИЗА В ЧАСОВЕТЕ ЗА СМЕНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА МАЧ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ЧОВЕК ДА ГОВОРИ ЗА ФУТБОЛ ПРЕД ПРИЯТЕЛИ,ОСОБЕНО КАТО ЗНАЯТ,ЧЕ ОБИЧАМ МИЛАН |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
ГОЛЕМИЯ МИЛАН !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Почвам да се притеснявам дали АдмиралО ще доживее лятото
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Струва ми се, че обръщаме прекалено голямо внимание на нискоразряден отбор като мулан.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като се замисля,ние в следващите 3 мача играеме с преследвачите на Мулан(Рома,Дженоа,Фио)и благодарение на нас ще запазят мястото си в тройката
![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Айдееееееее Сампдорияяяяяяяяяя набихте ли им го .......... земетеееееееееее тоя куррррррр за Милан ..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
хахаха мердите ще ме скъсат от смях.Гледайте кво става във форума ![]() ![]() Сега копирай и заканите им от преди началото на сезона да се посмеем тук. Най-смешно ще е обаче наистина да не завършат отново в ТОП 4 и пак да си играят в УЕФА. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Карлето няма да успее да ги изкара този сезон според мен. Така, че, а дано в УЕФА да са пак, то и с този отбор повече незаслужават. Какво е общото между Емерсон, Малдини, Бекъм, Индзаги, Фавали, Шевченко ? Че и зелето неможеш да си затистеш с тях
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Берлускони: Жалко, жалко, жалко...
01 март 2009 | 20:39 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Карло е казал че до 2 седмици ще станат друг отбор
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Ирина не е известна с любовта си към Милан,а с омразата към Интер.По-голямо удоволствие ще и достави ние да паднем от манафите отколкото Милан да бият Вердер. Няма такъв наглец като теб. Честно ти го казвам. Дори таланта, който проявяват малките фенове на отбора Ви бледнее пред теб. Това, което си написал е поредното ти безумие основано на НИЩО. Говориш винаги без да мислиш и даваш оценки, а изобщо никога не си разговарял с мен. Мислиш ли, че някой може да обича Интер? Особено фен на МИЛАН, Ювентус или Рома. Мислиш ли, че след всичко, което се случи през 2006 г., дори най-безпристрастният фен би изпитвал топли чувства към Вас и играта, която показвате? Няма такъв фен. До 2006 г. никога дори не съм Ви имала за сериозен съперник, Вие винаги играехте някъде в средата на класиранията през 90-те, а в Европа бяхте непознати, поне от 1988 г. както аз гледам футбол. След скандала просто ми опротивяхте изведнъж, защото въпреки, това за което говорехте, че едва ли не след разкритията всичко ще се промени, всичко ще стане чисто и явно, то нищо от това не се случи. Абсолютно нищо. Не спряха съдийските аванти, просто промениха адреса си. Интер не играе добре, както сигурно истинските фенове на отбора Ви искат да го виждат. Агонията на Серия А продължава. И виж какво се случва с Италия в европейските турнири....Нищо. Стигна дъното и то благодарение също и на Вас. Смешно е да продължавате да говорите, за честност, за идеали, докато сами виждате какво прави отборът Ви. За това не харесвам отборът ти, за това и винаги ще съм против Вас, докато този цирк не свърши. На теб харесва ли ти футболът в калчо-то последните години? Защото на мен не ми харесва. Няма нищо общо с това, което бе през 90-те години. Слаби и безидейни МИЛАН и Ювентус, посредствен Интер, защото ако това, което показва отборът ти е качествена и шампионска игра, то аз съм фен на Албинолефе. И сега сигурно C-Murder, моят скъп и верен съперник би казал - "Ирина, не живей в миналото". Аз не живея в миналото, а се опитвам да Ви кажа, какво беше тогава качеството на играта и какво е сега. Английските отбори се подиграват с италианските. Аз обичам Серия А и за това я следя от дете, но не мога да изпитвам топли чувства към отбор като вашият, който вече няколко години подред не прави нищо за да защити честта на Ботуша пред останалите европейски грандове. Не мога да приема и факта, че шампионът на Италия не може да отбележи гол на 1/8 финална фаза в ШЛ вече 2 години подред, след първият мач у дома с Валенсия, завършил 2:2. Ето за това не мога да кажа нищо добро за отборът ти, а не заради глупостите, които си написал по-горе в коментара си. Престани с тези нападки, защото се излагаш. Не си на 15 години, а и не ти отива да се перчиш така пред жена. МИЛАН е в криза и ще сме така докато не изгоним Анчелоти и доста от вече изхабените Ни футболисти. Но дори и с този състав успяхме само преди две години да грабнем ШЛ и сме последният италиански отбор успял да се докаже пред Европа. Имаме нужда от промяна и тя ще дойде съвсем скоро. При Нас никога кризите не продължават дълго. Този сезон отново е провал, но явно трябва да стигнем дъното, за да се изправим след това по-силни отвсякога. А това, което си направил, че цитираш наши мнения от форума на МИЛАН е без коментар. Подло е и нагло. Май ще излезе, че ти мразиш много повече Нас, дори и сега когато сме в изключително тежка позиция. Нямам повече какво да ти кажа, но мисля, че ти дължах веднъж завинаги един, само един такъв коментар. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Няма такъв наглец като теб. Честно ти го казвам. Дори таланта, който проявяват малките фенове на отбора Ви бледнее пред теб. Това, което си написал е поредното ти безумие основано на НИЩО. Говориш винаги без да мислиш и даваш оценки, а изобщо никога не си разговарял с мен. Мислиш ли, че някой може да обича Интер? Особено фен на МИЛАН, Ювентус или Рома. Мислиш ли, че след всичко, което се случи през 2006 г., дори най-безпристрастният фен би изпитвал топли чувства към Вас и играта, която показвате? Няма такъв фен. До 2006 г. никога дори не съм Ви имала за сериозен съперник, Вие винаги играехте някъде в средата на класиранията през 90-те, а в Европа бяхте непознати, поне от 1988 г. както аз гледам футбол. След скандала просто ми опротивяхте изведнъж, защото въпреки, това за което говорехте, че едва ли не след разкритията всичко ще се промени, всичко ще стане чисто и явно, то нищо от това не се случи. Абсолютно нищо. Не спряха съдийските аванти, просто промениха адреса си. Интер не играе добре, както сигурно истинските фенове на отбора Ви искат да го виждат. Агонията на Серия А продължава. И виж какво се случва с Италия в европейските турнири....Нищо. Стигна дъното и то благодарение също и на Вас. Смешно е да продължавате да говорите, за честност, за идеали, докато сами виждате какво прави отборът Ви. За това не харесвам отборът ти, за това и винаги ще съм против Вас, докато този цирк не свърши. На теб харесва ли ти футболът в калчо-то последните години? Защото на мен не ми харесва. Няма нищо общо с това, което бе през 90-те години. Слаби и безидейни МИЛАН и Ювентус, посредствен Интер, защото ако това, което показва отборът ти е качествена и шампионска игра, то аз съм фен на Албинолефе. И сега сигурно C-Murder, моят скъп и верен съперник би казал - "Ирина, не живей в миналото". Аз не живея в миналото, а се опитвам да Ви кажа, какво беше тогава качеството на играта и какво е сега. Английските отбори се подиграват с италианските. Аз обичам Серия А и за това я следя от дете, но не мога да изпитвам топли чувства към отбор като вашият, който вече няколко години подред не прави нищо за да защити честта на Ботуша пред останалите европейски грандове. Не мога да приема и факта, че шампионът на Италия не може да отбележи гол на 1/8 финална фаза в ШЛ вече 2 години подред, след първият мач у дома с Валенсия, завършил 2:2. Ето за това не мога да кажа нищо добро за отборът ти, а не заради глупостите, които си написал по-горе в коментара си. Престани с тези нападки, защото се излагаш. Не си на 15 години, а и не ти отива да се перчиш така пред жена. МИЛАН е в криза и ще сме така докато не изгоним Анчелоти и доста от вече изхабените Ни футболисти. Но дори и с този състав успяхме само преди две години да грабнем ШЛ и сме последният италиански отбор успял да се докаже пред Европа. Имаме нужда от промяна и тя ще дойде съвсем скоро. При Нас никога кризите не продължават дълго. Този сезон отново е провал, но явно трябва да стигнем дъното, за да се изправим след това по-силни отвсякога. А това, което си направил, че цитираш наши мнения от форума на МИЛАН е без коментар. Подло е и нагло. Май ще излезе, че ти мразиш много повече Нас, дори и сега когато сме в изключително тежка позиция. Нямам повече какво да ти кажа, но мисля, че ти дължах веднъж завинаги един, само един такъв коментар. Абе я престани да говориш за съдииски аванти бе... не ви ли писна... точно фенка на Милан НЯМА НИКАКВО ПРАВО ДА ГОВОРИ... ИЗЖИВЕЛИ СМЕ ТЕЗИ ГОДИНИ НА СРЕДНЯЧЕСТВО ИМЕННО ЗАРАДИ берлускони И МОДЖИ... ПИСНАЛО МИ БЕШЕ ДА ГЛЕДАМ ИНТЕР ПОНЕЖЕ НЯМАШЕ МАЧ СРЕЩУ ВАС ИЛИ ДУЗПЕТАТА В КОЙТО ДА НЕ ВИ ПОДНЕСАТ ПОЕБЕДАТА НА ТЕПСИЯ.... ВАШЕТО МЯСТО ЗАЕДНО С юве БЕШЕ В СЕРИЯ Ц И ТОВА РЕШЕНИЕ БЕШЕ ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ СТЕ ИЗМИСЛЕНИ... И ПУБЛИКАТА ВИ Е ИЗМИСЛЕНА, И ВСИЧКО В ОТБОРА ВИ... ВИЕ КАКТО И ФЕНЧЕТАТА НА МАН ЮН, ЮВЕ СТЕ ГЛОРИХЪНТЪРЧЕТА... НИКОЙ ФЕН НА ИНТЕР НЕ Е СТАНАЛ ФЕН НА ТОЗИ ОТБОР ЗАЩОТО ИМА ТИТЛИ... А ПРОСТО ЗАЩОТО ОТБОРА ИМА ТРАДИЦИИ... ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС ... ОБИЧАМ ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ, НО ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА НЕГО... И ЮВЕ СА СРАМ ЗА НЕГО... ЧИСТО ПОГЛЕДНАТО В БЪЛГАРИЯ НАЙ-НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ ФЕНОВЕ СА ТЕЗИ НА МИЛАН И ЮВЕ... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ПОВЕЧЕТО ЖУРНАЛИСТИ СА ФЕНОВЕ НА ТЕЗИ 2 МАФИОТСКИ ОТБОРА... КАК СИ МЪЛЧА ТИ МИНАЛИЯ КРЪГ, В МАЧА СРЕЩУ ИНТЕР ПЪРВИЯ... ЗАЩО СИ МЪЛЧИШ ЗА БЕЗБРОЙНИТЕ ДУЗПИ(ИЗМИСЛЕНИ ЕСТЕСТВЕНО) КОИТО ВИ ДАВАТ... ЗАЩО СИ МЪЛЧЕШЕ ЗА "ЧЕРВЕНИЯ" КАРТОН НА АМБРОЗИНИ, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ОБВИНЯВАШЕ АДРИАНО??? ЗАЩО НЕ ГОВОРИ ЗА ПЪРВИЯ ГОЛ СРЕЩУ ЛАЦИО? ЗАЩО НЕ ГОВОРИТЕ ЗА ИЗМИСЛЕНАТА ПОБЕДА НА юфката ОНЯ ДЕН??? ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО!!! ФУТБОЛЪТ В ИТАЛИЯ Е ЗЛЕ ЗАРАДИ ВАШИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ОТБОРИ И МАФИОТСКИ ВИ БОСОВЕ ... за жалост сте повече, но това просто доказва, че вмомента сте един от най-комерсиализираните отбори в света, което просто подсказва че УСПЕХИ В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ НЯМА ДА ИМАТЕ... ИНТЕР Е ИНТЕР И ВЧЕРА ОТБОРА ПОКАЗА НЕВЕРОЯТЕН ХАРАКТЕР, НЕЩО КОЕТО ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА ПРИТЕЖАВАТЕ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И моят отбор да беше 5 години зад Милан или Юве и на мен щеше да ми е тъпо калчото. Какво лошо има да отпаднеш от Ливърпул немога да разбера ? Отбора, който може би мразиш най-много. Какво става с Италия ? Не е наш проблема, че Милан ге разцепват по шевовете или пък Юве. Уреждали сте мачове и съдии ще търпите последствията и ще мълчите. Защо прехвърляте вината на нас ? Тука ми излизаш с някакви твърдения, какво става в Европа, ами не ме интересуват Юве и Рома, какво пряват, това не е работа на Интер. Аз си гледам моят отбор не този на Юве или Рома. Искам вече един път да ми отговориш на ето тези неща, но да видим дали ще си толкова сърцераздерателна на този матриал.
Като искаш хората да не ви копират простотията си заключете форума. Като е достъпен за гледане ще го гледа, който си поиска и ще си прави, каквото си поиска!!! А и, какво си тръгнала да пискаш, след като във вашият форум се коментира във всяка втора тема ИНТЕР, тaм коментирате повече ИНТЕР, от колкото милан. Милан - Интер 1-0, след като роналдиньо вкарва гол от засада. http://www.youtube.com/watch?v=h7KjjzcUnEw...feature=related Милан - Сампдория 3-0 , дузпа за милан за 1-0. Дузпата е отсъдена, защото има удар в ръка, ръка, която няма как да бъде отместена, защото силният удар става на разстояние 20см http://www.youtube.com/watch?v=LAbdkFcfQdI Аталанта - Милан 0-1 чиста не отсъдена дузпа за домакинете + 3 точки http://www.youtube.com/watch?v=N8helQoFwGk на 1:17 Малдини използва приломи от борбата. Милан - Сиена 2-1 най-смешната дузпа в историята на футбола + 3точки http://www.youtube.com/watch?v=fZFG9EAF98s Милан - Наполи 1-0 Отново дузпa, но не вкарана за сметка на това червет картон Милан - Киево 1-0 Не пак, а отново измислена дузпа.Дори и да е имало нещо то трябваше да бъде фаул. http://www.youtube.com/watch?v=fZFG9EAF98s на 0:20 е ситуацията. Милан - Катания 1-0 чиста неотсъдена дузпа за гостите, дузпа стил милан http://www.youtube.com/watch?v=0KGtNWFLsns на 3:12 се вижда ясно. Милан - Фиорентина 1-0 спестена дузпа за Фиорентина. Палермо - Милан 3-1 кавалите получават 2 дузпи една, от които измислена естественно.И все пак губят само с 3-1. Милан - Каляри 1-0 фаул в нападение на Индзаги. Всичките подпирания стават при резултат 0-0. Следва продължение -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 602 Регистриран: 18-February 08 Град: Петрич Потребител No.: 475 ![]() |
Берлускони: Срам, истински срам
Собственикът на Милан и настоящ премиер на Италия Силвио Берлускони остана разочарован от изключително лошата форма, в която се намира неговият тим. „Росонерите” отпаднаха от турнира за Купата на УЕФА, след равенството 2:2 с Вердер (Бремен), а също така загубиха с 1:2 гостуването си на Сампдория в последния си мач от Серия „А”. Така Милан вече не се бори за нищо, освен да се класира в Шампионската лига – турнирът, който „росонерите” пропуснаха тази година. „Какъв срам, истински срам, а имаме толкова много добри играчи”, заяви разочарованият Берлускони, докато бе по работа в Брюксел по работа. „За съжаление, имаме цял отбор от контузени футболисти, а когато шампион като Кака не е на терена, всичко става много по-трудно. Няма да правим трагедия от това, защото в крайна сметка този отбор вече спечели всичко възможно, но въпреки това, срамът остава”, завърши Берлускони. novsport.com -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 03:51 AM |