Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
За, какво отвори цяла тема за този педал ?
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
За, какво отвори цяла тема за този педал ? Защо пък не все пак е българин, а да не забравяме че и Балотели е бил там.Той педал ли е бил ? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Има си тема свързана с Милан. Сега да започнем да отваряме нови теми и за тяхните новини ли ? Има много българи играчи на други отбори, но няма теми за тях. Цялята работа е туто да трупа постовe. А и Пирло и Сеедорф са били наши играчи и са педали нали :>
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
По тоя начин като не е свързано с Интер,дай да няма теми за Фиорентина,за юве,за милан ... все пак е в Любопитно ..кво толкова скачате ,и не е свързано с постовете дреме ми за тях
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Има си тема свързана с Милан. Сега да започнем да отваряме нови теми и за тяхните новини ли ? Има много българи играчи на други отбори, но няма теми за тях. Цялята работа е туто да трупа постовe. А и Пирло и Сеедорф са били наши играчи и са педали нали :> Ами вече като не са в Интер са педали така ли? Ако Пирло беше толкова добър колкото е сега и беше в Интер едва ли щеше да говориш така,тва че ние купувахме и продавахме на килограм си е наш проблем.Ние не сме оценили таланта му ама тва не значи че е педал.Извинявам се че е извън темата ама трябваше да го кажа ![]() П.П. Да ти кажа незнам кой какво иска да трупа ама затова си има модератори,нали така.На теб ако не ти харесва не чети,както те сами са казали ако няма интерес се трие...... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Дано пробие в големия футбол момчето.Нищо че е от Милан
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дано пробие в големия футбол момчето.Нищо че е от Милан Евала за коментара,тва може да го каже само един истински Интерист без предрасъдаци ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Явно ви е доста интересно всичко свързано с Милан. Направете още теми, защото гледам, че няма за Бекъм за Индзаги за Берлускони, ако искате и за на Малдини жена му отворете.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Явно ви е доста интересно всичко свързано с Милан. Направете още теми, защото гледам, че няма за Бекъм за Индзаги за Берлускони, ако искате и за на Малдини жена му отворете. Ами на мен не ми е интересен милан а българина,ама да ти кажа май и на теб ти е интер щом взизаш да пишеш ![]() П.П. Нищо лично ама не си ти този който определя правилата,нито съм аз.Демокрация е,всеки може да си пише квото иска!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре като има тема за милан защо се отваря нова ей на това ми отговори
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Научете се да слагате темите на правилното място ,в противен случай въобще не си правете труда да ги слагате във форума!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре като има тема за милан защо се отваря нова ей на това ми отговори За това си прав,но въпроса ти не трябва да е към мен.Не съм аз този който я е пуснал просто я видях и писах..... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Значи на това момиче"Иринчето"и казах още преди няколко месеца,че в следващите няколко години ще пере калъфките на Милан само и ще стои с празни ръце! На колко езика да обяснявам,че това е изкуствен отбор на системи! Сега идва новата новина , Берлускони ще продаде отбора! Очаквам още другият месец това да стане! Вече е много зле със здравето и не иска да се занимава! Арабите чакат,макар че италианците са националисти и малко трудно точно арабин ще ги вземе! Но имам един въпроооооооооооос към Иринчето:Миличка,като се махне премиера,с него си тръгва Галиани(шефа на лигата),тогава кой ще ви дава по 16 дузпи на сезон за да влезнете в тройката?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
КАСАНООООООО
![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Сложи им го така,лекинко... ама съвсем лекинко Касано им го накъса
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ОООООООО ПАЦИНИИИИИИИИИИ 2-0
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Бравооооооооооооооо на Пацинииииииииииииии
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
След втория гол Карлито пуска Фавали да обръща мача
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
АНЧЕЛОТИ ДОЖИВОТ В МИЛАН!
.......... ама преди началото на сезона бяха едни закани че ще спечелят титлата,купата ,УЕФА ,как сме щели да сме на 20 точки зад тях,а кво стана? са им чета във форума искат да си гонят половината отбор ,половината звИзди ,дето преди началото на сезона ги издигаха в култ. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 03:32 PM |