IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

207 страници V  « < 22.5 23.5 24.5 25.5 26.5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Милан
daniinter
коментар Feb 27 2009, 22:48
Коментар #471

Редовен Интерист

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 376
Регистриран: 22-November 08
Град: Бургас
Потребител No.: 690
Любим Играч: Maicon

Берлускони продава Милан

Силвио Берлускони е собственик на Милан от 23 години

Eрата на Силвио Берлускони в Милан може да приключи до 2 години, гръмнаха италианските медии. Според информациите, собственикът на "росонерите" е на път да приключи взаимоотношенията си с клуба и е готов да се раздели с основния пакет от акции.

Както е известно преди няколко седмици се появиха информации, че собственикът на Манчестър Сити - Шейх Ал Мансур е готов да закупи 40 процента от Милан. В същото време италианските медии тиражираха, че един от най-богатите италианци - Микеле Фероро (68-и в световната класация на Форбс за най-богатите хора) също проявява сериозен интерес към гранда от Милано.

Силвио Берлускони е собственик на Милан от 23 години, но вече смята лека-полека да се оттегля от сериозната игра.

Най-вероятно причина за решението е и неубедителното представяне на тима в последните години.

Снощи Милан отпадна от 1/16-финалите в турнира за Купата на УЕФА от Вердер. През изминалия сезон "росонерите" дори не се класираха за Шампионската лига, след като завършиха на 5-о място в крайното класиране след Фиорентина.

тъпспорт.бг

Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Feb 28 2009, 00:35
Коментар #472

Guests

Срам за Италия.Отчайващо е положението на италианските отбори в Евротурнирите.

+Quote Post
Álvaro Recoba
коментар Feb 28 2009, 05:19
Коментар #473

Álvaro Recoba

Група: Members

Коментари: 3,444
Регистриран: 21-January 07
Потребител No.: 263

Кур за милан 107952_orig.gif

+Quote Post
radiinter
коментар Feb 28 2009, 09:43
Коментар #474

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(Ricardo @ Feb 28 2009, 12:35 AM) *

Защо,ингилизите и те останаха само със Сити в Уефа а испанците май изгърмяха всичките.Купата е в Удине споко wink.gif

+Quote Post
Perugino
коментар Feb 28 2009, 11:21
Коментар #475

Легионер (Милан)

Група: Легионери
Коментари: 274
Регистриран: 16-May 06
Град: Варна
Потребител No.: 25

Цитат(Ricardo @ Feb 28 2009, 12:35 AM) *

Прав си. Вие също имате огромна вина това да се случва. С нищо не доказвате пред Европа, че неслучайно сте шампиони на Италия. МИЛАН е направил най-много от всички, а отпадането Ни от Вердер е резонно с оглед на играта и очевидните грешки на Анчелоти. Промените при Нас предстоят и то из основи. Слабият сезон тази година ще е само лош спомен съвсем скоро. Кризите при Нас никога не са продължавали дълго. Особено тези в Европа.

Цитат(radiinter @ Feb 28 2009, 09:43 AM) *
Защо,ингилизите и те останаха само със Сити в Уефа а испанците май изгърмяха всичките.Купата е в Удине споко wink.gif

За пореден път - силен в уводите, невероятен в доказателствата и изчерпателен в обощенията. Удинезе се изправя срещу Зенит, но твоите "мъдри изречения" за пореден път ме оставят без думи.

--------------------
Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.

+Quote Post
radiinter
коментар Feb 28 2009, 11:34
Коментар #476

Moderator

Цитат(Perugino @ Feb 28 2009, 11:21 AM) *
За пореден път - силен в уводите, невероятен в доказателствата и изчерпателен в обощенията. Удинезе се изправя срещу Зенит, но твоите "мъдри изречения" за пореден път ме оставят без думи.

Иринче,очевидно агонията която изживяваш с любимия ти отбор е увредила разсъдъка ти szyd-milan.gif .Едва ли някой взима на сериозно думите ми за Удине.На теб обаче просто не ти е до шеги-разбирам те biggrin.gif

+Quote Post
SvetJlio
коментар Feb 28 2009, 11:53
Коментар #477

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Сещам се как Perugino преди 2 години влизаше в #INTER и викаше - Тази година сме ние шампиони. Преди 1 година, когато събрахте боклука на Европа вече беше убедена, че ще са те и отново остахте с нищо. Сега отново пишеш как догодина ще направите нещо, ами успех. С най-големият мафиот в Италия - Берлускони неможете да прокопсате, но той е толкова прост, че, ако беше малко по-умен щеше да го разбере, че Анчелоти се е изхабил за Милан. Какво ме интересуват останалите италиански отбори в Европа как са ? Можеш ли да ми дадеш отговор на това ? Нима ще стискам палци за отбори, които ги ненавиждам най-много Юве и Милан ? ХА !! Дано Бате Борисов да ви се паднат и да ви отстранят!!

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
niki.st
коментар Feb 28 2009, 13:04
Коментар #478

Интер Маняк

Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

Перуджино,какво стана?Нали във форума на Адмирала беше написала,че Милан ще покаже на интерестите как се побеждава Вердер.Нещо май не се получи точно така? biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif smile.gif

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Feb 28 2009, 13:16
Коментар #479

Moderator

Ирина не е известна с любовта си към Милан,а с омразата към Интер.По-голямо удоволствие ще и достави ние да паднем от манафите отколкото Милан да бият Вердер.

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Feb 28 2009, 13:53
Коментар #480

Guests

Българинът в Милан: Липсва ми спортна злоба и трудно ще я набавя

Българският талант в академията на Милан Антонио Михайлов сподели в интервю, че е почитател на Кристиано Роналдо и Манчестър Юнайтед.

Нападателят не крие своите пристрастия и пред колегите си в школата на „росонерите” - българинът се пази от студа с шалче на „червените дяволи”. „Пристигнах в Италия през 1998 година. Татко вече беше в Милано. В Милан пристигнах преди две години, след като изиграх силни финали за бившия си тим, скаутите на Милан ме видяха и ме привлякоха. Първо, преминах цяла седмица проби и останах. На 13 юли подписах за четири сезона с Милан. Сайтът на Милан не е направен добре, защото са ме писали като защитник. Аз съм си нападател, само че най-добре се усещам, когато играя зад нападателя. Там ми е най-хубаво”, обяснява за Гонг и предаването „Голлиния” Михайлов.

„Контрактът ми за Милан е за още две години. Много трудно ще пробия до първия отбор, тъй като тук политиката не е да се залага на собствени кадри. Милан може да си купи всеки. Не знам какво е най-близкото ми бъдеще, но затова трябва да се разговаря с господин Данчев”, допълни младият българин.

„Юни месец ставам на 18 и си мисля, че е дошло време да заиграя мъжки футбол. Може да бъде и на някое друго място. В Милан ми е хубаво. Момчетата в моя тим са много свестни. Такъв е и синът на Кафу. Изобщо не можеш да разбереш, кой е баща му, не се надува”, продължи Антонио.

„Треньорите ми в Италия твърдят, че ми липсва малко повече спортна злоба. Смятам, че няма да ми е излишна и малко бързина, но това може да се поправи. Колкото до злобата, това трябва да ти идва от вътре”, допълни Михайлов.

„Ние от школата нямаме контакт с футболистите от първия тим. Понякога идва Малдини, но за да си вземе сина, който тренира в по-долните възрасти. Иначе на новогодишния ни празник дойдоха Галиани, Анчелоти и останалите треньори и директори”, разкри малко от кухнята на най-успелия в Европа италиански клуб българинът.

„Най-добър в Милан е Пато, поне така мисля. Моят любимец обаче е Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед. Този клуб ми е на сърцето от малък. Гледах ги на „Сан Сиро” срещу Интер и смятам, че ще продължат. Ние с Интер не се обичахме, а на стадиона преживях много хубави емоции”, завърши първото си интервю Антонио.

Sport1.bg

Да дойде при нас,да го напрайм човек и да играе wink.gif

+Quote Post
SvetJlio
коментар Feb 28 2009, 14:05
Коментар #481

Интер до гроб!

За, какво отвори цяла тема за този педал ?

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Feb 28 2009, 14:10
Коментар #482

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(SvetJlio @ Feb 28 2009, 02:05 PM) *
За, какво отвори цяла тема за този педал ?

Защо пък не все пак е българин, а да не забравяме че и Балотели е бил там.Той педал ли е бил ?

--------------------

+Quote Post
SvetJlio
коментар Feb 28 2009, 14:15
Коментар #483

Интер до гроб!

Има си тема свързана с Милан. Сега да започнем да отваряме нови теми и за тяхните новини ли ? Има много българи играчи на други отбори, но няма теми за тях. Цялята работа е туто да трупа постовe. А и Пирло и Сеедорф са били наши играчи и са педали нали :>

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Feb 28 2009, 14:15
Коментар #484

Moderator

Цитат(interboy @ Feb 28 2009, 02:10 PM) *
Защо пък не все пак е българин,

И какво от това?Има ли нещо общо с Интер.

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Feb 28 2009, 14:20
Коментар #485

Guests

По тоя начин като не е свързано с Интер,дай да няма теми за Фиорентина,за юве,за милан ... все пак е в Любопитно ..кво толкова скачате ,и не е свързано с постовете дреме ми за тях wink.gif

+Quote Post
interboy
коментар Feb 28 2009, 14:22
Коментар #486

INTEResen

Цитат(SvetJlio @ Feb 28 2009, 02:15 PM) *
Има си тема свързана с Милан. Сега да започнем да отваряме нови теми и за тяхните новини ли ? Има много българи играчи на други отбори, но няма теми за тях. Цялята работа е туто да трупа постовe. А и Пирло и Сеедорф са били наши играчи и са педали нали :>

Ами вече като не са в Интер са педали така ли? Ако Пирло беше толкова добър колкото е сега и беше в Интер едва ли щеше да говориш така,тва че ние купувахме и продавахме на килограм си е наш проблем.Ние не сме оценили таланта му ама тва не значи че е педал.Извинявам се че е извън темата ама трябваше да го кажа smile.gif

П.П. Да ти кажа незнам кой какво иска да трупа ама затова си има модератори,нали така.На теб ако не ти харесва не чети,както те сами са казали ако няма интерес се трие......

--------------------

+Quote Post
niki.st
коментар Feb 28 2009, 14:24
Коментар #487

Интер Маняк

Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

Дано пробие в големия футбол момчето.Нищо че е от Милан

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Feb 28 2009, 14:29
Коментар #488

INTEResen

Цитат(niki.st @ Feb 28 2009, 02:24 PM) *
Дано пробие в големия футбол момчето.Нищо че е от Милан

Евала за коментара,тва може да го каже само един истински Интерист без предрасъдаци smile.gif

--------------------

+Quote Post
SvetJlio
коментар Feb 28 2009, 14:53
Коментар #489

Интер до гроб!

Явно ви е доста интересно всичко свързано с Милан. Направете още теми, защото гледам, че няма за Бекъм за Индзаги за Берлускони, ако искате и за на Малдини жена му отворете.

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Feb 28 2009, 14:57
Коментар #490

INTEResen

Цитат(SvetJlio @ Feb 28 2009, 02:53 PM) *
Явно ви е доста интересно всичко свързано с Милан. Направете още теми, защото гледам, че няма за Бекъм за Индзаги за Берлускони, ако искате и за на Малдини жена му отворете.

Ами на мен не ми е интересен милан а българина,ама да ти кажа май и на теб ти е интер щом взизаш да пишеш smile.gif

П.П. Нищо лично ама не си ти този който определя правилата,нито съм аз.Демокрация е,всеки може да си пише квото иска!!!

--------------------

+Quote Post

207 страници V  « < 22.5 23.5 24.5 25.5 26.5 > » 
Reply to this topicStart new topic
6 потребител(и) четат тази тема (6 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 10th July 2025 - 07:13 AM
Buy sports equipment online