Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз: Нека да кажа „наздраве” за победата на Врдер
![]() ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
А чета днес в Новспорт,че чак среща са си правили в София ,в Ирландски пъб "Мърфис", за да гледат как падат -хахаха жалки жалки .. дайте ми власт да ги закрия
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Вердер пръдна и милан се насра
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тъпото е,че сега ще изгонят Анчелоти и Милан ще си върнат формата!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Анчелоти е вечен
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
От снощи насам локо-фенчетата се изпокриха доста бързо! Аз като им говоря , че това е изкуствено поддържан отбор на системи,няма да ми държат х.... ами ще слушат! Затова им дават дузпи,защото без тях ще изпаднат легално! Но както и да е,снощи за мача: Сядам аз пред телевизора и си пускам Ринг ТВ. Мача започва.Аз гледам и се чудя това Милан ли са или Локомотив София? Първи удар на Милан в 33 мин.Вердер се изреждат целият отбор по-два пъти да бият,то не бяха празни врати,то не беше чудо! И изведнж,ФРАС ДУЗПА! ПАК ЛИ? НЕ пак , а ОТНОВО! Ама как така,той Фрингс си предпази лицето и тя му се удари в лакътя! Дузпааааааа и това е! Еми добре,ние сме свикнали,всичките дузпи за Милан са такива,за изстрел в ръката! Няма значение,пази ли се,опитва се да я прибере и онзи го цели нарочно,това е положението! Анемичния Пирло,за който още навремето като играеше при нас казах,че никакъв к.. не става от него вкарва за 1:0! След няколко минути феноменален шут на Пато прави 2:0! Карло Компоти си помисли че взе УЕФА,която няма още във витрината! Да ама не,вашата агония сега започаше! Звъннах на Горилата(един интерист от Благоевград) и му викам: Братле,Милан са в шок,въпреки че водят! Съдията пести картони на Дзамброта и Пирло!Второто полувреме още по-голям ужас! 100% дузпа се подминава за Вердер. Пизаро го тушират в малкия пенал! Малко по-късно на Розенберг му правят сандвич,съдията пак мълчи! Ееее,стига де! Свирни я,те издишат мулетата! Но вече нямаше накъде и Пизаро вкара от корнер с глава! 2:1! Шок и ужас! Нова контра атака за Вердер,с последвало центриране към дузпата,топката прехвърля ДЯДО МАЛДИНИ и Пизаро зад него с глава прави 2:2. Ад под небето! Вердер като,че ли искаше да направи трети ТЕК. Забравих за най-добрият играч в мача"Йозил".Дзамброта и Сендерос станаха диви от дясно! Това момче си правеше пи.... накрая,даже хвана Дзамброта в малкия пенал,копна я над главата му за да го премине елегантно и чобанина му направи шпагат през кръста.Викам: ДУЗПАААААА! Ама пак няма! Еееее,голямо спасяване ей!Ама за какво,той умрял кон не рита.Докрая гледах розовото лице на Карло и на онази плешива свиня Галиани,които се чудеха къде да се скрият! Даже и холивудската звезда нищо не игра! Ще се освободите от него ми,ама в началото много рипахте!
Добре,че мача свърши 2:2 та да вземете някой лев за равен поне! Те от УЕФА дават пари за равен,иначе голям глад! Та купата на УЕФА няма да я спечелите !То впрочем никога не сте я печелили! Сега ще играете за СЕЛСКАТА КУПА! Вие срещу дублиращият ви отбор,понеже за други трофей не сте квалифицирани още! А в неделя сте гости на Сампдория! Здраво за равен там и дано съдията даде дузпа,че догодина пак в УЕФА! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Тея нещасници не са отбор,те са ПАРОДИЯ,аначе браво на ВЕРДЕР
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
ХИХИХИХИХИ поредна нулева година
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Тоя отбор вече не го броя за жив. Дано поне не изгонят Анчелоти, тъй като това ще е много добре за тях. По принцип съм голям фен на италианския национален отбор и всички клубни италиански тимове, когато играят в Европа, но мулан са ми толкова противни, че няма как да съм за тях. КУР ЗА МУЛАН !!!
![]() ![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Абсолютни дебили.Вече каквото и да направят няма да ме изненадат.По-зле от това незнам дали може да бъде.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 376 Регистриран: 22-November 08 Град: Бургас Потребител No.: 690 Любим Играч: Maicon ![]() |
Берлускони продава Милан
Силвио Берлускони е собственик на Милан от 23 години Eрата на Силвио Берлускони в Милан може да приключи до 2 години, гръмнаха италианските медии. Според информациите, собственикът на "росонерите" е на път да приключи взаимоотношенията си с клуба и е готов да се раздели с основния пакет от акции. Както е известно преди няколко седмици се появиха информации, че собственикът на Манчестър Сити - Шейх Ал Мансур е готов да закупи 40 процента от Милан. В същото време италианските медии тиражираха, че един от най-богатите италианци - Микеле Фероро (68-и в световната класация на Форбс за най-богатите хора) също проявява сериозен интерес към гранда от Милано. Силвио Берлускони е собственик на Милан от 23 години, но вече смята лека-полека да се оттегля от сериозната игра. Най-вероятно причина за решението е и неубедителното представяне на тима в последните години. Снощи Милан отпадна от 1/16-финалите в турнира за Купата на УЕФА от Вердер. През изминалия сезон "росонерите" дори не се класираха за Шампионската лига, след като завършиха на 5-о място в крайното класиране след Фиорентина. тъпспорт.бг |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Срам за Италия.Отчайващо е положението на италианските отбори в Евротурнирите.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Кур за милан
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Срам за Италия.Отчайващо е положението на италианските отбори в Евротурнирите. Прав си. Вие също имате огромна вина това да се случва. С нищо не доказвате пред Европа, че неслучайно сте шампиони на Италия. МИЛАН е направил най-много от всички, а отпадането Ни от Вердер е резонно с оглед на играта и очевидните грешки на Анчелоти. Промените при Нас предстоят и то из основи. Слабият сезон тази година ще е само лош спомен съвсем скоро. Кризите при Нас никога не са продължавали дълго. Особено тези в Европа. Защо,ингилизите и те останаха само със Сити в Уефа а испанците май изгърмяха всичките.Купата е в Удине споко ![]() За пореден път - силен в уводите, невероятен в доказателствата и изчерпателен в обощенията. Удинезе се изправя срещу Зенит, но твоите "мъдри изречения" за пореден път ме оставят без думи. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За пореден път - силен в уводите, невероятен в доказателствата и изчерпателен в обощенията. Удинезе се изправя срещу Зенит, но твоите "мъдри изречения" за пореден път ме оставят без думи. Иринче,очевидно агонията която изживяваш с любимия ти отбор е увредила разсъдъка ти ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Сещам се как Perugino преди 2 години влизаше в #INTER и викаше - Тази година сме ние шампиони. Преди 1 година, когато събрахте боклука на Европа вече беше убедена, че ще са те и отново остахте с нищо. Сега отново пишеш как догодина ще направите нещо, ами успех. С най-големият мафиот в Италия - Берлускони неможете да прокопсате, но той е толкова прост, че, ако беше малко по-умен щеше да го разбере, че Анчелоти се е изхабил за Милан. Какво ме интересуват останалите италиански отбори в Европа как са ? Можеш ли да ми дадеш отговор на това ? Нима ще стискам палци за отбори, които ги ненавиждам най-много Юве и Милан ? ХА !! Дано Бате Борисов да ви се паднат и да ви отстранят!!
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Перуджино,какво стана?Нали във форума на Адмирала беше написала,че Милан ще покаже на интерестите как се побеждава Вердер.Нещо май не се получи точно така?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ирина не е известна с любовта си към Милан,а с омразата към Интер.По-голямо удоволствие ще и достави ние да паднем от манафите отколкото Милан да бият Вердер.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Българинът в Милан: Липсва ми спортна злоба и трудно ще я набавя
Българският талант в академията на Милан Антонио Михайлов сподели в интервю, че е почитател на Кристиано Роналдо и Манчестър Юнайтед. Нападателят не крие своите пристрастия и пред колегите си в школата на „росонерите” - българинът се пази от студа с шалче на „червените дяволи”. „Пристигнах в Италия през 1998 година. Татко вече беше в Милано. В Милан пристигнах преди две години, след като изиграх силни финали за бившия си тим, скаутите на Милан ме видяха и ме привлякоха. Първо, преминах цяла седмица проби и останах. На 13 юли подписах за четири сезона с Милан. Сайтът на Милан не е направен добре, защото са ме писали като защитник. Аз съм си нападател, само че най-добре се усещам, когато играя зад нападателя. Там ми е най-хубаво”, обяснява за Гонг и предаването „Голлиния” Михайлов. „Контрактът ми за Милан е за още две години. Много трудно ще пробия до първия отбор, тъй като тук политиката не е да се залага на собствени кадри. Милан може да си купи всеки. Не знам какво е най-близкото ми бъдеще, но затова трябва да се разговаря с господин Данчев”, допълни младият българин. „Юни месец ставам на 18 и си мисля, че е дошло време да заиграя мъжки футбол. Може да бъде и на някое друго място. В Милан ми е хубаво. Момчетата в моя тим са много свестни. Такъв е и синът на Кафу. Изобщо не можеш да разбереш, кой е баща му, не се надува”, продължи Антонио. „Треньорите ми в Италия твърдят, че ми липсва малко повече спортна злоба. Смятам, че няма да ми е излишна и малко бързина, но това може да се поправи. Колкото до злобата, това трябва да ти идва от вътре”, допълни Михайлов. „Ние от школата нямаме контакт с футболистите от първия тим. Понякога идва Малдини, но за да си вземе сина, който тренира в по-долните възрасти. Иначе на новогодишния ни празник дойдоха Галиани, Анчелоти и останалите треньори и директори”, разкри малко от кухнята на най-успелия в Европа италиански клуб българинът. „Най-добър в Милан е Пато, поне така мисля. Моят любимец обаче е Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед. Този клуб ми е на сърцето от малък. Гледах ги на „Сан Сиро” срещу Интер и смятам, че ще продължат. Ние с Интер не се обичахме, а на стадиона преживях много хубави емоции”, завърши първото си интервю Антонио. Sport1.bg Да дойде при нас,да го напрайм човек и да играе ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 03:34 PM |