Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Героят Ди Дженаро: Дължа всичко на Милан.
Голмайсторът за Реджина в двубоя с Милан (1:1), Давиде Ди Дженаро бе изключително развълнуван след края на мача. Футболистът, който е юноша на "росонерите" на практика ги отказа от борбата за титлата, след като ги отдалечи на 8 точки от Интер. Въпреки това той изрази признателността си към родния тим за всичко на което го е научил. "След 13 години в Милан дължа всичко на този клуб. Те ми помогнаха да израстна и благодарение на тях в момента играя в Серия А, нищо че съм само на 20 години. В момента половината от правата ми все още се държат от "росонерите", но въпреки това голът ми на "Сан Сиро" бе като сбъдната мечта", заяви Ди Дженаро. Въпреки че Реджина е твърдо на последното място в Серия А, отборът показва характер в последно време и освен равният с Милан, преди това тимът постигна 2:2 и с Рома. "Срещу технични отбори като Рома и Милан трябва да се борим сериозно и ние го правим. Сега стискам палци на "росонерите" да спечелят дербито с Интер, независимо, че днешното равенство не бе никак добро за тях. Те все още могат да се преборят за Скудетото, ако победят другата седмица", убеден е нападателят. sportal.bg Как ще е един от нас .. той е за тях ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Важното е че им го бодна
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Важното е че им го бодна ![]() Ами точно така си е те пичовете си гледат тях е се опитват да дикажат че са сбъркали с тях.Както виждаме Моуринио се замисля вече за Акуафреска и то с право ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Милан е най-обичаният италиански тим в Европа и Южна Америка, половината му фенове са жени.
Милан е най-обичаният италиански тим в Европа и Южна Америка, сочи проучване на Sport + Markt. Изследването в Европа е направено в 16 страни, като интересното е, че половината от феновете на Милан са жени. Повече от 45 процента от запитаните фенове извън Италия заявяват, че "росонерите" са любимият им тим от Ботуша. Иначе само за Южна Америка, Милан е на трето място по популярност, след испанските грандове Реал (Мадрид) и Барселона. Novsport.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
А другата половина гейове
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Гатузо изял жив охлюв заради облог със съотборници.
Контузеният полузащитник на Милан Дженаро Гатузо за пореден път доказа, че не е особено умен. Националът призна, че е изял жив охлюв заради облог със съотборниците си. "Останалите момчета, които бяха 24 на брой, бяха готови да заложат по 500 евро всеки, че няма да го направя. Да, но аз го изядох и нищо ми нямаше. Вие няма ли да го направите за 12 000 евро?", каза Гатузо. Sport1.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Половината им фенове са жени,защото нищо не разбират от футбол а гледат само колко са хубави футболистите.Другата пововина пък са такива простаци като Гатузо
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Половината им фенове са жени,защото нищо не разбират от футбол а гледат само колко са хубави футболистите.Другата пововина пък са такива простаци като Гатузо ![]() Хахаха много добре казано ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А не забравяй и Неста.Аз познавам 2 които "са от Милан" само заради него
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Да го духат курви мръсни
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Да се хващат за палците тази вечер и да чакат ШАМПИОНСКИЯ
![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Анчелоти: Това не е последното ми дерби и ще го спечеля.
269-ото дерби на Милано може да се окаже последно за Карло Анчелоти. Треньорът на Милан най-вероятно ще напусне клуба, ако росонерите се провалят в опита да спечелят титлата. Твърди се, че Карлето ще поеме или Челси, или Реал Мадрид през лятото. Милан изостава на 8 точки от Интер и ако не победи утре, шансовете за титлата ще намалеят значително. Самият Анчелоти остава оптимист за бъдещето. "Доколкото зависи от мен възможността това да е последното ми дерби е нулева. Това, което мисли ръководството, трябва да го разберете от шефовете. Не се притеснявам от слуховете за бъдещето ми. Имам още година и три месеца до края на договора си и времето да го подновя е достатъчно", заяви Анчелоти. "Все още вярвам, че можем да спечелим титлата. Все още имаме козове, които да изиграем. Но нашият поход към скдетото преминава през победа над Интер. Това ще е един различен мач от последния път", призна треньорът. "Убеден съм, че ще спечелим. Ние играем добре и сме в отлична форма. Осемте точки, които имаме по-малко от Интер, показват, че нердзурите умеят по-добре да контролират мачовете си. Интер и Милан имат различни характеристики. В някои мачове физическата сила може да се окаже по-важна от техниката. Но например Пато и Роналиньо са вкарали същия брой или дори повече голове от Ибрахимович и Адриано", обяви Анчелоти. gol.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз се надявам да не е последното му дерби
![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Милан иска Неманя Видич.
На фона на поредната операция, на която ще се подложи днес Алесандро Неста, Милан подготвя оферта за бранителя на Ман. Юнайтед Неманя Видич, твърди "Калчомеркато". Сръбският бранител, който дойде преди три години от Спартак Москва, едва ли ще бъде пуснат от Алекс Фъргюсън за по-малко от 20 млн. паунда, допълва изданието. "Росонерите" отчаяно се опитват да подмладят трагично застарялата си отбранителна линия и с тази цел вече привлчкоха бразилците Тиаго Силва и Матиони. sport1.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тия са болни. Англичаните не биха се разделили за нищо с най-добрият си играч тази година.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Ахахаха все за взели Видич тея..най-много от Манчо да вземат Гари Невил тъкмо ще се впише добре в пенсионерското им клубче
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кака: Щях да се продам за благото на Милан.
Звездата на Милан Кака призна, че е бил на ръба да приеме мегаофертата на Манчестър Сити през януари. Както е известно, английският клуб предложи над 100 милиона на "росонерите" за да вземе бразилският футболист. От Милан приеха офертата и разрешиха на Кака да преговаря личните си условия. Накрая обаче трансферът пропадна след като именно Кака отказа да напусне Милано. Сега бразилецът споделя, че в един момент се е колебаел дали да не се съгласи да отиде в Манчестър, за да може отборът му да се възползва от огромната трансферна сума. "От уважение към Милан, обмислих офертата на Сити. От икономическа гледна точка, тяхното предложение бе много благоприятно за Милан", признава Кака пред италианската Спортмедиясет. "Милан освен футболен клуб е и бизнес. И в този момент на криза е нормално да се мисли за бюджета. Затова размишлявах дали да не напусна отбора". "Но след това се замислих за всичко, което съм спечелил тук. За нещата, които искам тепърва да спечеля. И не можах да си тръгна". "Друг решаващ фактор бе обичта на феновете, която е изключително важна за мен. Никога не съм искал наистина да напускам този отбор и това се потвърждава от факта, че досега винаги съм отхвърлял всички оферти, които са идвали". гол.бг |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ван Бастен: Съставът на Милан е прекалено стар .
Наставникът на Аякс и легенда на Милан Марко ван Бастен заяви, че настоящият състава на "росонерите" за много стар. Според Ван Бастен именно това е причината за неубетелното представяне на Милан в последните години. "Милан е интересен отбор и ми е приятно да ги гледам. Прави ми впечатление обаче, че съставът им е много стар. Това е много по-различно от периода, в който играех аз. Тогава ние командвахме в Серия А, а сега това прави Интер. Трябва да признаем тяхното превъзходство в момента", заяви Ван Бастен. Наставникът коментира и предстоящия мач на Аякс срещу Фиорентина, като определи италианците за много силен отбор. "Фиорентина има страхотен отбор, много опитен. Миналата година те играха на 1/2 финал в този турнир. Те знаят как се играе в Европа. Ние сме доста по-неопитни и ще подходим с необходимия респект в мача", заяви холандецът. topsport.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 297 Регистриран: 21-December 08 Град: Варна Потребител No.: 752 ![]() |
Еми стари са... те половината им играчи са му набори, а другата половина набори на баща му
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 05:20 AM |