Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Новия играч на Милан
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от durex на Jun 24 2016, 19:22 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Не знам вече наистина кои са по-зле... ние или те?
Едно доста любопитно мнение от техния форум, което ми направи впечатление за въпросния им нов играч: Цитат Честито, явно няма никаква да я свършим с китайците. Пак замазване на очите. Не съм го гледал момчето, вкарал е 27 гола и 11 асистенции от 40 мача в СЕРИЯ "Б".
![]() Отгоре на всичкото ще броим 10 милиона евро, а в същото време ще продадем италиански национал пак за 10 милиона. Ай честито на печелившите ... "делфини". Очаквам утре Галиани да ни обяснява колко велик играч сме взели, нищо че е на почти 27, обиколил е повече отбори от Касано и никъде не се е задържал за повече от няколко месеца. Не е хубаво да се коментира само на база статистика по сайтовете, ама миналата година е бил в Лега Про, а сега му слагат цена 10 милиона. За цялата си кариера има 2 сезона, в които бележи добре, единият е в Лега Про, другият е в Серия "Б" и го взимаме на мястото на Карлос Бака, хахахах ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
И аз се зачудих кой е по зле в момента ... Тоя Лападула поне е голмайстор на Серия Б , а Ансалди кой беше , че нашия е и по дърт . И двата милански гранда са пълен батак в момента , влизах и във форума на Ювентус и там се разсъждава на кой пост имат нужда от класа , как със загубването на Мората ще трябва да се търси класен заместник и тн ... че те са на светлинни години пред нас , наще грам не им дреме , че имаме 5 бека , взима се 6ти на 30 години без никви качества
![]() ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jun 24 2016, 20:22 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Монтела е новия треньор на Милан.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Китайците май са или ще купуват Милан Юли месец, така че и братчедите като нас се сдобиха със солидни собственици.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 713 Регистриран: 18-February 12 Град: София Потребител No.: 9,163 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Милан ги свързват с Ивелин Попов, чийто любим европейски отбор е ... Интер
![]() http://www.sportal.bg/news.php?news=554911 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само като прочетеш спортал и ти е ясно колко истина има..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сигурен съм, че никой от ръководството на Милан никога не е чувал името Ивелин Попов
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 713 Регистриран: 18-February 12 Град: София Потребител No.: 9,163 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не мога да повярвам и да проумея колко стремглаво надолу пропадат мердите. Сега чета, че са взели Соса от Бешикташ, който е на 31. Този не остави никаква следа при престоя си в Наполи, който престой като цяло беше доста неуспешен. Другите през това меркато са нападателя на Пескара Лападула, който вече коментирахме тук и две имена от аржентинското първенство, но те са напълно непознати за мен. Единият е лев бек, на 29 години, от Ривър Плейт и идва със свободен трансфер. Казвал се Леонел Ванджиони, като въобще не претендирам, че изписвам името му правилно, но това няма кой знае какво значение. Другият е Густаво Гомес, който е на 23, играе като централен защитник и за него са платили около 8 млн евро на Ланус. Не съм гледал нито единия, нито другия, но като знам какви играчи взимат последните години, не ми е много трудно да се досетя горе-долу какви са тези двамката хубавци. По принцип винаги съм обичал да си гледам в моята паница, а не в тези на другите, но няма как да подмина мердите. Просто с тези трансфери не виждам как ще надградят по какъвто и да е начин в сравнение с миналия сезон. Интересно, защото и при тях през това лято собствеността беше сменена и аз очаквах поне едно голямо име, с което новите собствениците да зарадват тифозите и по този начин да се опитат да спечелят техните симпатии, но уви. Прогнозата ми е, че още първия кръг ще срещнат много голяма съпротива и трудности при домакинството си на Торино. Михайлович със сигурност е крайно амбициран да им натрие носовете и да се докаже. Вярвам, че в крайна сметка ще успее да го направи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Да заминават в Б. Грам не ме ... ъъ интересува !
-------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милан търси нов спортен директор
Милан започва търсенето на нов спортен директор през следващата седмица, като вече има четирима сериозни кандидати да заемат този пост. Марко Фасоне подписа предварителен договор с "росонерите" за длъжността генерален директор и той вече работи по обновяване и на други елементи от клубната йерархия. Почти сигурно клубът ще бъде напуснат от вице-президента Адриано Галиани и именно заради това ролята на спортен директор става вакантна. В клуба вече са набелязали няколко имена за негов заместник, а първото от тях е доста любопитно, защото става дума за Пиеро Аусилио от Интер. Малко вероятно е обаче той да премине в кръвния враг, като се очаква скоро да подпише нов договор с "нерадзурите". Затова Милан имат и други опции. Следващото име в списъка е това на Даниеле Праде. Бившият шеф на Фиорентина в момента е без работа и със сигурност би бил доста заинтригуван от евентуално предложение от страна на Милан. Освен него, в полезрението на "росонерите" са още спортният директор на Болоня Рикардо Бигон и този на Сампдория - Карло Орси. Сред потенциалните кандидати е и Валтер Сабатини от Рома, чийто договор изтича в края на сезона. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Легендите на Милан бесни: Не сме интеристи
Две от най-големите италиански легенди на Милан в ерата на Силвио Берлускони Деметрио Албертини и Алесандро Костакурта са бесни от случващото се на ръководните нива в клуба. Бившият халф пусна пост в своя профил снимка на плакат от агитката на Милан с надпис: "Аз не съм интерист". Причината за това е, че новият административен директор е Марко Фасоне, който заменя Адриано Галиани, а Масимо Мирабели ще бъде спортен директор. Интересното е, че първият работи дълги години за Интер, а вторият прекрати преди два дни договора си с "нерадзурите", за да започне работа при "росонерите". Преди това Паоло Малидини, Албертини, Костакуна и Масимо Амброзини бяха смятани за фаворита за поста спортен директор. Били Костакурта пък заяви пред Скай Италия: "Деметрио написа това, което мислят всичките тифози на Милан. Да не пробват дори да ми се обаждат", категоричен беше железният защитник. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Леле колко много ми кеф, че Дженоа размазва жалките мерди. Не се спряха с глупавите им шеги за Серия Б и т.н. след всяка наша загуба от началото на сезона. Чак си повярваха горките, че и тука яко хвалене падна, но нищо сега бързо ще ги свалят на земята. Нали знаете какво са казали хората? "Като паднеш от високо, боли най-много".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Братчедите са ги гнясали душманската като гледам резултата. Явно тая победа над гобите изобщо не им е подействала мотивиращо. То впрочем и на нас не подейства така.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама много им знаеха устите след победата над гобите. Ще влизаха замалко и в топ 3
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе какво става с тоя Лападула от мердите? Вече трети ден чета само някакви суперлативи и бляскави статии за този дървар задето донесъл победата на мердюгите срещу Кротоне. А между другото, гола му срещу Кротоне му е и първи такъв на "Меаца". Тука родните специалисти го провъзгласят сякаш е новия Индзаги. Друмчев и компания в Спортал тотална се насират. То бива величаене, ама чак пък толкова? Вкарал там 2 гола на Емполи и 1 на сигурния изпадащ Палермо и айдее вече едва ли не ще става конкурент за Златна топка
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист, начален стадий ![]() Група: Banned Коментари: 14 Регистриран: 23-October 16 Потребител No.: 9,448 ![]() |
Абе какво става с тоя Лападула от мердите? Вече трети ден чета само някакви суперлативи и бляскави статии за този дървар задето донесъл победата на мердюгите срещу Кротоне. А между другото, гола му срещу Кротоне му е и първи такъв на "Меаца". Тука родните специалисти го провъзгласят сякаш е новия Индзаги. Друмчев и компания в Спортал тотална се насират. То бива величаене, ама чак пък толкова? Вкарал там 2 гола на Емполи и 1 на сигурния изпадащ Палермо и айдее вече едва ли не ще става конкурент за Златна топка ![]() Да, головете му бяха срещу слаби отбори, но донесоха на отбора 9 точки, а точно с тези мачове се печели Скудетото и се влиза в ШЛ, вие тази година като бихте Ювентус, къде сте сега в класирането? Ние миналата година под ръководството на Михайлович като ви бихме на коя позиция свършихме накрая? Дербитата са важни, но по-важни са точно ей тези голове срещу "слабаците". Този сезон Ювентус паднаха и от двата Милански отбора, но в крайна сметка трябва чудо за да не станат шампиони. Бил първият му гол на Меаца - ами напълно нормално е това при положение, че той започна да играе редовно от началото на ноември, преди това беше контузен и докато се възстановяваше получаваше в 3-4 мача по 5 минути в края на всеки мач. Лападула не е лош нападател и за мен (както и за другите фенове на Милан) е по-добър от Бака - пропуска по-малко от него, много по-работлив е и комбинативен и най-вече си изкарва дробовете всеки мач от тичане и раздаване, за разлика от колумбийската ни "звезда", която подобно на вашата аржентинска бележи 2-3 гола в един мач, след което 1 месец се разхожда по терена ![]() Този коментар е бил редактиран от Rossonero на Dec 6 2016, 18:04 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th August 2025 - 05:22 AM |