Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,192 Регистриран: 17-April 12 Град: Бургас/Варна Потребител No.: 9,181 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
И все пак този турнир се играе по "други правила".Не е достатъчно само да имаш добър отбор,името,традициите и историята често оказват влияние.Милан и в други години са били зле в калчото но в Шл са стигали доста напред.Аз и срещу Зенит очаквах да бъдат разбити но видяхме какво стана.
Важното е в калчото да ядат пердах,тук не ни касаят. Този коментар е бил редактиран от radiinter на Oct 22 2012, 08:22 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,192 Регистриран: 17-April 12 Град: Бургас/Варна Потребител No.: 9,181 ![]() |
И все пак този турнир се играе по "други правила".Не е достатъчно само да имаш добър отбор,името,традициите и историята често оказват влияние.Милан и в други години са били зле в калчото но в Шл са стигали доста напред.Аз и срещу Зенит очаквах да бъдат разбити но видяхме какво стана. Важното е в калчото да ядат пердах,тук не ни касаят. Е специално Зенит бяха по-зле и от Милан в този момент, с тези караници и изваждане от състава на титулярите. Там имаше бойкот, затова Милан ги биха, иначе в моментната форма на двата отбора, Зенит (ако нямаше бойкот) щяха да ги отнесат минимум с 2-3 гола. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
При мердите трябва да се случи чудо за да се издигнат така изведнъж от тази криза, в която се намират.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
![]() Има ли още някой на зор, че виждам още бяло по мердинската котурка ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
В интерес на истината не си спомням от кога не съм гледал по-слаб, безпомощен и жалък Милан от този в момента !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 ![]() |
Ти остави дето е слаб,но и толкова грозен не съм го виждал.Като видях Констант в червено-черно и едвам заспах след това.
![]() ![]() ![]() -------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Жалко е за целия италиански футбол състоянието на отборите в ШЛ. Хем ми е готино да ги шибат яко по мердите, хем ми е тъжно, че Калчото се превърна от най-силното първенство във втора циулка.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Жалко е за целия италиански футбол състоянието на отборите в ШЛ. Хем ми е готино да ги шибат яко по мердите, хем ми е тъжно, че Калчото се превърна от най-силното първенство във втора циулка. ![]() Втора цигулка беше преди години, сега 5-та,6-та ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Изобщо не ми е жал.На някой беше ли му жал че ние играем в турнира на бедните?Напротив,злорадстваха.Е,халал да им е тяхната Шл сега в която разни дебютанти от Испания и Дания се гаврят с тях.Ние да си гледаме нашите задачи и да се класираме за Шл този сезон пък за другите грам не ми пука.
А що се отнася до Милан,от тях вече е останало само името. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
За Милан не ми дреме ама грам , нека си падат там , ако са другите от Италия като Наполи , Удинезе , Фио и тн си ги подкрепям ама тия ...
|
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кофтито е,че ние сме на същото ниво що годе за жалост.Днеска беше поредното доказателство..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кофтито е,че ние сме на същото ниво що годе за жалост.Днеска беше поредното доказателство.. Страмата си каза човекът, че целта ни е Калчото! Такива второразредни турнирчета като ЛЕ не ни интересуват, така че по-добре да свикваме да гледаме как нашите се разхождат по терена. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Страмата си каза човекът, че целта ни е Калчото! Такива второразредни турнирчета като ЛЕ не ни интересуват, така че по-добре да свикваме да гледаме как нашите се разхождат по терена. ![]() Аз незнам от къде идват тия заблуждения , че сме се разхождали в Лига Европа , играта там ни е същата като в Италия , играем без тактика , без ясна идея как да атакуваме и победи с по едно на нула , точно като Раниери , много промени има да прави Страма и днес се доказа , колкото щете да го изкарвате , че тва е от разходките . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кофтито е,че ние сме на същото ниво що годе за жалост.Днеска беше поредното доказателство.. Айде да не сме на същото ниво защото в калчото сме само на точка от второто място докато за тях вече и ЛЕ е мираж.Разликата между двата отбора е 11 точки.В Европа пък нямаме загуба и си осигурихме класирането само след 3 мача докато те са на обратния полюс. Играта ни може да не е на ниво но постигаме резултати,а това е доста добро начало. Незнам дали сме зле но тази седмица само Интер (и това не е за първи път) донесе победа на Италия в Европа.А не е да кажеш че Партизан са по-слаби от Нордселанд,Днепър и Йънг Бойс примерно. Този коментар е бил редактиран от radiinter на Oct 26 2012, 07:41 |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Айде да не сме на същото ниво защото в калчото сме само на точка от второто място докато за тях вече и ЛЕ е мираж.Разликата между двата отбора е 11 точки.В Европа пък нямаме загуба и си осигурихме класирането само след 3 мача докато те са на обратния полюс. Играта ни може да не е на ниво но постигаме резултати,а това е доста добро начало. Незнам дали сме зле но тази седмица само Интер (и това не е за първи път) донесе победа на Италия в Европа.А не е да кажеш че Партизан са по-слаби от Нордселанд,Днепър и Йънг Бойс примерно. Тук говорих като цяло за италианските отбори не за онези изпадняци Милан... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Кориере" пък твърди че през Януари си тръгват и Пато,Робиньо и Боатенг.
ЗАКРИВАЙ !!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност още не е ясно дали изобщо ще лежи защото има още две инстанции пред които може да обжалва.
Даже аз предпочитам да избегне затвора защото ако го осъдят може да продаде мердите на някой който наистина му се занимава с отбора.По-добре да си стои защото се вижда че мердите вече са му през оная работа пък и проблемите които има (не само финансови) му пречат да управлява пълноценно отбора. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 07:24 PM |