Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Спада в посещаемоста е повсеместен във всички отбори и това се дължи на много по-сериозни проблеми в Италия като хулиганите например.Фактът обаче че сме на второ място по посещаемост би трябвало да говори добре за феновете ни.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Бекъм плаща неустойки за да остане в Милан
Временно пребиваващият на "Сан Сиро" английски футболист Дейвид Бекъм, може и да удължи престоя си в Италия, според "Гадзета дело Спорт". Водещото спортно издание оповести, че Бекъм планирал продължаване на договора си с италианския гранд, като дори е започнал да взима уроци по италиански. Вестникът съобщава, че англичанинът е готов дори да се лиши от част от приходите си, както и от неустойките, които ще трябва да заплати на Ел Ей Галъкси, само и само за да остане на италианска земя. Генералният мениджър на Милан Адриано Галиани каза още вчера, че Бекъм не е просто "безлична фигура" в състава, а се превръща в основен футболист на тима. За самият футболист пък възможността да вземе участие на Световното първенство през 2010 година се повишава многократно, ако се подвизава в Серия А, вместо в Американската футболна лига. Според "джентълменския" договор, който бе сключен между Ел Ей Галъкси и Милан, Бекъм би трябвало да се завърне в САЩ на 9 март. спорт7.бг |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Тези мърши бият с 2 дузпи, ама явно на никой не му прави впечатление вече :DDD
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
От това вече не се изненадва никой... Да се дава дузпа за мулан стана неразделна част от техните мачове. Трябва да го запишат и в правилника, за да не бъдат обвинявани "неправомерно" след това съдиите от другите отбори
![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дайте дуспа,Спасете Милан ....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Днес доста спорна дузпа им се даде.Но ако трябва да сме честни съдийски грешки има в полза на всички грандове (включително и към нас),така че тези спорове относно съдиите са малко безмислени според мен.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Да, но ние сме трън в очите на всички, тъй като излезнахме "облагодетелствани" от скандала Калчополи...от там тръгват всякакви измишльотини и т.н. Ще кажеш, че забравиха всички колко са ни порязвали срещу юве и милан...ама то техните фенове не са били родени по това време (или са били 2ри клас), аз с това си обяснявам арогантността им
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Ще кажеш, че забравиха всички колко са ни порязвали срещу юве и милан...ама то техните фенове не са били родени по това време (или са били 2ри клас), аз с това си обяснявам арогантността им ![]() Еее, AleRt, ти май много ги състари. Старите муланисти може да са наистина 2-ри клас, ама тези по-новите гледа Купата на УЕФА на запис преди седобния сън в детската градина. После като стигнат до прогимназията се осъзнаят и се ориентират към друг отбор ![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 308 Регистриран: 30-August 08 Град: Пловдив Потребител No.: 578 ![]() |
Познайте чичо Панучи къде отива след скандала си в Рома
![]() -------------------- Pazza Inter Amala
Всички пътища ни водят към Рим! Най-хубавото нещо на София е табелата за Пловдив! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Анчелоти: На Моуриньо му липсва уважение
13:23 На Моуриньо му липсваше уважение в отношенията със съдията Чели, заяви Анчелоти | APКарло Анчелоти бе един от хората, които признаха, че харесват Жозе Моуриньо и им допада начина му на работа. Вчера обаче треньорът на Милан нападна своя колега, след изказванията на португалеца. "Специалния" бе бесен на съдията Чели, който му показа червен картон в мача със Сампдория, спечелен 1:0. Моуриньо намекна, че реферите не подкрепят само Интер, а са помогнали на Юве и Милан в този кръг. Според Анчелоти обаче изказванията на Моуриньо срещу съдията Чели не са основателни. "На Моуриньо му липсваше уважение в отношенията със съдията Чели. Едно е да си под напрежение, а друго - да се страхуваш. Ако реферът е под напрежение, нормално е да избягва подобни конфронтации с треньорите. Това важи не само за Моуриньо, но и за мен също", заяви Анчелоти. Наставникът на Милан защити съдиите, които постоянно са критикувани от медиите в Италия, пише gol.bg. Всеки кръг има анализи как реферите са подпрели този или онзи. "Много от съдиите са млади. Грешките са част от техния път и натрупването на опит. Много се говори за засадите, но е много трудно да решиш ситуация, в която разликата е 2-3 сантиметра. Аз виждам само грешки, не предубеденост. В нашия мач с Болоня също имаше грешни отсъждания в ущърб и на двата отбора", завърши Анчелоти. sport7.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
А на тебе ти липсва акъл ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Оххххххх принца на Генуа
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Неприятно равенство за Милан.До колкото успявам да разбера са водили играта цял мач и накрая Дженоа са ги боднали много жестоко.
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Предвид неясното положение в Юве и престоящото гостуване на Милан в Рим....
|
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Много болезнено им го сложи Принца.MERDA MILAN!
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Татко Карло президент! Оказа се по-голяма мишка , дори и от Раниери
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 308 Регистриран: 30-August 08 Град: Пловдив Потребител No.: 578 ![]() |
Въобще не са доминирали цял мач. Верно Пирло удря две греди от фаулове, но по чуждите медии чета, че главно Абиати ги е спасил от загуба. На репортажа и двата отбора имаха доволно положения за гол.
-------------------- Pazza Inter Amala
Всички пътища ни водят към Рим! Най-хубавото нещо на София е табелата за Пловдив! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз през второто полувреме ги гледах мулан, тъй като моя шибан нет не ми позволи да гледам ИНТЕР
![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 03:42 AM |