Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 557 Регистриран: 6-July 12 Град: Варна Потребител No.: 9,204 ![]() |
Нека им.....Така ще има един по-малко конкурент за ШЛ и за първенството.Все пак тази година е наш ред да мачкаме,а и ни трябва задължително да се върнем в ШЛ. Мачкайте интеристи.Трябва да се върнем там където ни е мястото на ВЪРХА....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
![]() |
|
|
Guest_VPE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Почти всичко е договорено за Мбайе Нианг, който е смятан за един от най-големите таланти в света. Взимаме го за 3 милиона от Каен. В близките дни трябва да мине медицинки прегледи и да подпише. В момента се работи по трансферите на Кака и Диара. Галиани е във Франция в момента, за да изчиства детайлите за Нианг, а Брондзети по план щеше да пътува за Мадрид днес, но Галиани го е спрял, което означавало, че в момента преговорите са в застой. Както може би знаете, ние искаме Кака под наем, а Реал искат да го продадат. Излезе вариант, в който Реал искат да си върнат последния транш по сделката с Кака, който е 20 милиона евро, като ни го дадат, но ние искаме в тези 20 милиона да вместим Кака, Диара и съответно техните заплати с данъците.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,192 Регистриран: 17-April 12 Град: Бургас/Варна Потребител No.: 9,181 ![]() |
Нианг е голям талант наистина. Наскоро бях чел, че уж със сигурност подписва с Евертън, но явно нещо е пропаднало. Определено добър трансфер в дългосрочен план.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Ще го видим колко е добър.От това което прочетох не съм впечатлен.Идва от отбор с който е изпаднал в Лига 2,струва едва 1.7 мил и преди това е бил на проби в Евертън.Щом и след тях англичаните не са извадили тази смешна сума значи има защо.
|
|
|
Guest_VPE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Нианг струва 3 милиона евро. Не знам къде си чел за тези 1.7. Иначе по всичко изглежда, че сме близо до привличането на Кака ... тъй като Галиани каза, че се отказваме.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 427 Регистриран: 14-May 12 Потребител No.: 9,185 ![]() |
Еми вземете си го Кака ако очаквате да ви изкара 30-тина мача на супер ниво и да ви извади от кризата,да ви е честит,ама той май 2 години търка пейката на Реал....та знам ли?!
![]() -------------------- |
|
|
Guest_VPE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кака не търка пейката при Моуриньо заради футболните си качества, а поради това, че на португалеца не му се нравеше вечно контузен футболист да има 10 милиона заплата.
![]() Между другото взехме Боян Къркич от Рома. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Кака не търка пейката при Моуриньо заради футболните си качества, а поради това, че на португалеца не му се нравеше вечно контузен футболист да има 10 милиона заплата. ![]() Между другото взехме Боян Къркич от Рома. ![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,084 Регистриран: 4-August 07 Град: Варна Потребител No.: 390 Любим Играч: Raul ![]() |
Нианг, и аз мисля ,че има огромен потенциал , който вече се надявам да не успее да развие в Милан ,добра инвестиция за бъдещето.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кака не търка пейката при Моуриньо заради футболните си качества, а поради това, че на португалеца не му се нравеше вечно контузен футболист да има 10 милиона заплата. ![]() Между другото взехме Боян Къркич от Рома. брао... готови сте за тики-така ![]() |
|
|
Guest_VPE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
По-скоро за "Мале, мале!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 485 Регистриран: 26-May 10 Град: Стара Загора Потребител No.: 2,648 Любим Играч: Gianluca Pagliuca ![]() |
Е, как бе... С "Ел Пацо" ще са головата ви машина ![]() Двамата не ги виждам как 15 гола общо ще вкарат в Калчото. Това сам да се закопаеш не е лесно! -------------------- No Icardi, no party!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Аз немога да ви разбера трансферната политика..вместо да се подсилите в защита, където там ще вие "ахилесовата пета" след напускането на Силва , вие купувате само нападатели, та вие нямате и един свестен плеймейкър, който да раздава пасове към нападателите...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя Нианг е звяр на мениджъра, ма не знам как ще се представи в реалността
![]() Сега чета, че тия дни ще се опитат и Бендтнер да договорят ![]() ![]() |
|
|
Guest_VPE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не, Бендтнер е за юфе-то.
![]() Иначе в защита в момента имаме достатъчно попълнения. Заминаха си двама централни и подписахме с двама централни. Аз имам големи очаквания от Сапата, а Ачерби трябва да работи още малко. За липсата на плеймейкър съм съгласен и на нас това ни е най-голямата болка - че още не сме го намерили. Естествено Кака е фаворитът за това място. Колкото до това защо купуваме нападатели, отговорът е много ясен - защото нямаме. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Кака и Бербатов ги чакате като месии. И как точно се надявате двама футболисти които не са играли от две години да ви оправят отбора още повече, че единият ще е дебютант в Сериа А?
![]() Според мен Кака с тези две години без футбол и хроничната му контузия в колнете + това, че вече не е на 22 са си сериозни предпоставки за това да се превърне във футболист от ранга на Джовинко. Добър футболист, който може и да направи 5-6 мача на сезон, но да очакваш да диктува играта на отбор като Милан не ми се вярва. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Миланистите живеят с представата за Кака от 2008-ма но сега ще вземат Кака 2012.Има голяма разлика.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 08:50 AM |