IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

207 страници V  « < 165 166 167 168 169 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Милан
Guest_VPE_*
коментар Jul 14 2012, 19:33
Коментар #3321

Guests

Здравейте, фен съм на Милан, няма да го крия и се регистрирах тук без мисъл за закачки, обиди и прочие. Надявам се да се заформят хубави дискусии, а не откровени кавги. smile.gif
Сега за нашата ситуация - кофти ни е, няма как. Продаваме двамата си най-добри играчи, хора, благодарение на които се задържахме на нивото на топ клубовете. Ибрахимович ни тегли на гърба си срещу средните и малките отбори, а Тиаго си беше стълб в защитата и общо взето си играеше за двама защитника. Аз лично не мисля, че всичките 70 милиона (крайна стойност на сделката след бонуси) ще се разхвърлят по банковите сметки на Арсенал, Сити и т.н. Имаме да си изравняваме бюджета, за да сме адекватно подготвени за Финасовия Феърплей, който влиза от 2015г. Една друга причина да приемем офертата е, че в момента се опитваме да "свием" перото за заплати до минимум, а само Ибрахимович и Силва ни излизат 30 милиона на сезон ... rolleyes.gif
В нашия форум бяхме почти сигурни, че ситуацията с Кака ще се повтори със Силва. Голяма оферта в началото на месеца, драми, саги ... накрая Берлускони става и казва: "Няма да продавам, сърцето говори ..." феновете го обичат .... и след десетина дни се продава. Именно за това сега Курва Суд казаха, че няма да протестират при една евентуална продажба на двамата, ще изчакат как ще се използват средствата, какви заместници ще дойдат и т.н.
Колкото до заместниците, говори се за Роландо от Порто и Астори от Каляри. В нападение пък Тевез вчера ни отказа и на дневен ред остават Дестро от Сиена, Джеко и Ван Перси, като за Джеко май са ни най-големи шансовете, защото той иска да се маха от Етихад, а и ни е фен от дете. Ван Перси обаче далеч не е изключен след като до сега нито Челси, нито Ман Ю, нито Сити са го пискали, а за Барса и Реал нападението няма нужда от промяна. За това на дневен ред идва да погледне към Ботуша. Аз лично се надявам с парите да се закупи един качествен трекуартист, защото Ибрахимович играеше и тази роля при нас, особено последния сезон, когато Пирло го нямаше и когато Боатенг в по-голямата част от сезона бе контузен.
И все пак и аз като тифозите съм склонен да вярвам, че ще се намерят качествени заместници, друг е въпросът дали ще се нагодят към Калчото, нещо което Златан и Силва със сигурност бяха.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Il Capitano_*
коментар Jul 14 2012, 20:07
Коментар #3322

Guests

Добре дошъл при нас. Стига да не дразниш и да не обиждаш, не вярвам да имаш особени проблеми с нас. wink.gif Тука има и един ваш Деко, той знае, от време на време го майтапим, но понеже се държи прилично-нищо повече wink.gif

+Quote Post
grande internazi...
коментар Jul 14 2012, 20:55
Коментар #3323

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 6,057
Регистриран: 5-September 10
Град: Сливен
Потребител No.: 3,220
Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti

Цитат(VPE @ Jul 14 2012, 20:33 ) *
Здравейте, фен съм на Милан, няма да го крия и се регистрирах тук без мисъл за закачки, обиди и прочие. Надявам се да се заформят хубави дискусии, а не откровени кавги. smile.gif

Цитат(Il Capitano @ Jul 14 2012, 21:07 ) *
Добре дошъл при нас. Стига да не дразниш и да не обиждаш, не вярвам да имаш особени проблеми с нас. wink.gif Тука има и един ваш Деко, той знае, от време на време го майтапим, но понеже се държи прилично-нищо повече wink.gif
high_five-1304.gif

Иначе благодаря за отговора, че Декича е малко стеснителен и не пише често. Като цяло в момента май Снайдер остана най-голямата звезда в калчото. Естествено има и други нашумели имена, но никой утвърден. Нашият любимец и той далеч не е сигурен за началото на сезона, но както и да е. Нещата хич не вървят на добре.
Като говорим за продажбата на Ибряма и Силва определено ме радва. Естествено много зависи и какво, ще купите, но според мен доста, ще я закъсате без Носът. Надявам се да вземете Джеко, защото за мен той е най-голямото дърво и e мега прехвален футболист. Ще видим има време. Само накрая да не се сбием за Мунтигай too_funny-1052.gif

--------------------
`858 `

+Quote Post
Guest_VPE_*
коментар Jul 14 2012, 21:05
Коментар #3324

Guests

Цитат(grande internazionale @ Jul 14 2012, 22:55 ) *
high_five-1304.gif

Иначе благодаря за отговора, че Декича е малко стеснителен и не пише често. Като цяло в момента май Снайдер остана най-голямата звезда в калчото. Естествено има и други нашумели имена, но никой утвърден. Нашият любимец и той далеч не е сигурен за началото на сезона, но както и да е. Нещата хич не вървят на добре.
Като говорим за продажбата на Ибряма и Силва определено ме радва. Естествено много зависи и какво, ще купите, но според мен доста, ще я закъсате без Носът. Надявам се да вземете Джеко, защото за мен той е най-голямото дърво и e мега прехвален футболист. Ще видим има време. Само накрая да не се сбием за Мунтигай too_funny-1052.gif
Амии аз честно казано ако трябва да избирам кой да дойде между Тевез и Джеко, май по-малкото зло е босненецът. Просто аржентинецът ми е много инфантилен, малко го пере съчмата с приказки, че ще си ходи, пък няма, пък ще остане, пък се извинява, пък ще печели ШЛ със Сити ( crying_with_laughter-3302.gif ) ... такива хора не бива да стъпват в нашия отбор. Чисто и просто наемник, който не играе за отбора, а за егото си. Вярно, последният такъв наемник, който игра за нас ни спечели 18-тото Скудето и за малко да го направи пак и миналия сезон, но аз предпочитам да играят хора с акъл и мисъл за отбора и да имат своите кусури, но да не гледам такива физиономии в нашия екип. Не мисля, че вие сте на по-различно мнение за Интер и хората, които трябва да играят при вас. А btw вече е официално продаден Тиаго Силва за 42 милиона, които с бонусите могат да стигнат до 47. Прав му път, разделяли сме се с по-важни фигури за нас като Шева и Кака', че без него ли ще пропаднем. С малко по-добра селекция няма да се усети чак такава празнота. А Ибряма вече почна да си играе с нервите ни, чекове щял да ни пише, да ни спасява от безпаричие ... no coment. Ама аз си знаех, че ще е така. Отиде ли в ПСЖ ще се почне: "Милан са жалки, нямат пари, много са зле, преди да дойда нямаха история ..." biggrin.gif Ама ще го попсуваме малко и ще ни мине.

+Quote Post
Guest_Il Capitano_*
коментар Jul 14 2012, 21:08
Коментар #3325

Guests

QUOTE(VPE @ Jul 14 2012, 23:05 ) *
Амии аз честно казано ако трябва да избирам кой да дойде между Тевез и Джеко, май по-малкото зло е босненецът. Просто аржентинецът ми е много инфантилен, малко го пере съчмата с приказки, че ще си ходи, пък няма, пък ще остане, пък се извинява, пък ще печели ШЛ със Сити ( crying_with_laughter-3302.gif ) ... такива хора не бива да стъпват в нашия отбор. Чисто и просто наемник, който не играе за отбора, а за егото си. Вярно, последният такъв наемник, който игра за нас ни спечели 18-тото Скудето и за малко да го направи пак и миналия сезон, но аз предпочитам да играят хора с акъл и мисъл за отбора и да имат своите кусури, но да не гледам такива физиономии в нашия екип. Не мисля, че вие сте на по-различно мнение за Интер и хората, които трябва да играят при вас. А btw вече е официално продаден Тиаго Силва за 42 милиона, които с бонусите могат да стигнат до 47. Прав му път, разделяли сме се с по-важни фигури за нас като Шева и Кака', че без него ли ще пропаднем. С малко по-добра селекция няма да се усети чак такава празнота. А Ибряма вече почна да си играе с нервите ни, чекове щял да ни пише, да ни спасява от безпаричие ... no coment. Ама аз си знаех, че ще е така. Отиде ли в ПСЖ ще се почне: "Милан са жалки, нямат пари, много са зле, преди да дойда нямаха история ..." biggrin.gif Ама ще го попсуваме малко и ще ни мине.

Пич, тоя си е лайнар. Винаги е бил лайнар и винаги ще бъде лайнар. Недоумявам как може фенове на Интер(а вероятно и на мръсните гоби) да му се кефят. Супер противен тип, ненавиждам го.

+Quote Post
Черно и синьо
коментар Jul 14 2012, 22:07
Коментар #3326

Интер Фен

Група: Members

Коментари: 713
Регистриран: 18-February 12
Град: София
Потребител No.: 9,163
Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito

Джеко дърво ? Май не сте му гледали мачовете в Сити и Волфсбург. Определено ако трябва да избера не бих искал Джеко в Милан, защото е уникален състезател, просто е аналогичен случай с Пацата.

+Quote Post
Guest_Il Capitano_*
коментар Jul 14 2012, 22:11
Коментар #3327

Guests

QUOTE(Черно и синьо @ Jul 15 2012, 00:07 ) *
Джеко дърво ? Май не сте му гледали мачовете в Сити и Волфсбург. Определено ако трябва да избера не бих искал Джеко в Милан, защото е уникален състезател, просто е аналогичен случай с Пацата.

Ако Джеко е като Пацини, аз лично бих направил скромно дарение на Милан, за да го вземат biggrin.gif

+Quote Post
grande internazi...
коментар Jul 14 2012, 22:15
Коментар #3328

Moderator

Коментари: 6,057
Регистриран: 5-September 10
Град: Сливен
Потребител No.: 3,220
Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti

Цитат(Il Capitano @ Jul 14 2012, 22:08 ) *
Пич, тоя си е лайнар. Винаги е бил лайнар и винаги ще бъде лайнар. Недоумявам как може фенове на Интер(а вероятно и на мръсните гоби) да му се кефят. Супер противен тип, ненавиждам го.

Аз му се кефих като беше при нас smile.gif Уникален нападател, даже имам негова фланелка. Но малко по-малко осъзнах каква ку*ва е. Chance..

Цитат(Черно и синьо @ Jul 14 2012, 23:07 ) *

Ахам голямо дръвце е wheelchair.gif И го казвам, защото така мисля аз wink.gif Като някой кол е в наказателното поле и ако някоя топка уцели някой от ръбовете му на главата може и да влезе топката.

--------------------
`858 `

+Quote Post
Nikolov
коментар Jul 14 2012, 22:21
Коментар #3329

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

Санети , Тоти , Буфон и Пирло като окачат бутонките тогава ще стане страшно !

--------------------

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Jul 15 2012, 01:43
Коментар #3330

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Цитат(grande internazionale @ Jul 15 2012, 00:15 ) *
Аз му се кефих като беше при нас smile.gif Уникален нападател, даже имам негова фланелка. Но малко по-малко осъзнах каква ку*ва е. Chance..
Ахам голямо дръвце е wheelchair.gif И го казвам, защото така мисля аз wink.gif Като някой кол е в наказателното поле и ако някоя топка уцели някой от ръбовете му на главата може и да влезе топката.

Ибрахимович надали е по-голяма ку*ва в момента отколкото докато играеше за нас, лично мнение. Може и да си е доразвил наклонностите с времето, но основата си е била на място още когато премина при нас от юбе. Иначе като изключим същността му като човек (или поне тази, която показва пред света) му бях и продължавам да бъда огромен фен на футболиста Ибрахимович. Просто поведението му е това, което прави разликата между запомнящ се и велик футболист. Няма нужда да споменавам той към коя графа спада.

+Quote Post
Guest_Il Capitano_*
коментар Jul 17 2012, 15:07
Коментар #3331

Guests

http://donbalon.eu/news164433_2.html Вие кво мислите по въпроса? allright.gif

+Quote Post
CTPAHEH
коментар Jul 17 2012, 15:16
Коментар #3332

Интер Фен

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 666
Регистриран: 13-November 08
Град: Златитрап
Потребител No.: 679
Любим Играч: Zanetti

Цитат(Il Capitano @ Jul 17 2012, 17:07 ) *
http://donbalon.eu/news164433_2.html Вие кво мислите по въпроса? allright.gif

Чудно.
Сериа А по "Ефир 2" c030.gif

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 17 2012, 19:22
Коментар #3333

Модератор

Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Мердите ще взимат и Роландо от Порто, но мисля, че без Силва и Ибра няма да са същият отбор.

+Quote Post
radiinter
коментар Jul 17 2012, 19:26
Коментар #3334

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Потребител No.: 299

Дано дано дано мердите да вземат Митето.

1.Ще гледаме калчото по БГ телевизия
2.Мердите се сдобиват с ялов нападател yeah.gif

+Quote Post
Guest_VPE_*
коментар Jul 17 2012, 20:49
Коментар #3335

Guests

Аз лично ще се радвам Бербатов да дойде, но ако ще взимаме само един нападател, то не искам да е той. Трябват ни още двама нападатели след като се освободиха три места (Ибрахимович, Индзаги и Макси Лопез), та даже не е сигурно и оставането на Касано, който пък ако си тръгне ще се прояви като пълен неблагодарник, първо защото ние го върнахме към големия футбол, взехме го на 29, и второ, че ще ходи в ... Дженоа. huh.gif Махна му се другарчето Златю и ще се прави на разсърден ... не ни трябват такива. Та за Бербатов, че се отплеснах. biggrin.gif Митко си е елегантен футболист, без съмнение, не му се отдава да тича много, но Златан беше същия. Ръстов играч, който може да "обира" високите топки. Да гърдира и запазва топката. Неща, които шведа ги правеше. НО, има едно голямо "НО" - Митко е на привършване за футбола с неговите 31 години, още нещо е, че в Италия защитниците не са "за друг пост не става" като в Англия, а си играят с мисъл и не те оставят да дишаш. Тоест Митко ще ни е нужен, но трябва заедно с него да привлечем и голмайстор. Някой като Джеко. Който да не бяга много да не е чак с такава техника, но да не изпуска "Робиньови положения". Бербатов ще е по-ценен като втори нападател с паса и визията, която има за играта. С някой интересен пас може да разбие автобуса, който толкова отбори паркираха миналия сезон и изгубихме точки от липсата на фантазия в нашата атака. Добър трансфер ще е и заради това, както се споменали, че ще гледаме Калчото по телевизията, ама предпочитам забиващите стриймове пред това да се забием сами само с българина и никой друг. rolleyes.gif

+Quote Post
durex
коментар Jul 17 2012, 21:09
Коментар #3336

Модератор

Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Айде Ибряма официално е играч на ПСЖ.

+Quote Post
ivofen
коментар Jul 18 2012, 12:10
Коментар #3337

Интер Маняк

Коментари: 1,205
Регистриран: 3-September 07
Град: Варна
Потребител No.: 403

Цитат(durex @ Jul 17 2012, 23:09 ) *
Айде Ибряма официално е играч на ПСЖ.

Е той от малък му се играе там майка му и баща му даже са го правили в Париж.

--------------------
Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 18 2012, 22:57
Коментар #3338

Модератор

Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

+Quote Post
tutto_inter
коментар Jul 20 2012, 18:44
Коментар #3339

МИЛИТО!

Коментари: 8,669
Регистриран: 7-December 10
Потребител No.: 5,218

--------------------
Ебем ти йебанье пред пиенйе

+Quote Post
C-Murder
коментар Jul 20 2012, 21:41
Коментар #3340

Moderator

Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

http://www.youtube.com/watch?v=5TXZFR9ZNqM...player_embedded

--------------------

+Quote Post

207 страници V  « < 165 166 167 168 169 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 потребител(и) четат тази тема (3 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 26th June 2025 - 11:04 PM
Buy sports equipment online