Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_VPE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Здравейте, фен съм на Милан, няма да го крия и се регистрирах тук без мисъл за закачки, обиди и прочие. Надявам се да се заформят хубави дискусии, а не откровени кавги.
![]() Сега за нашата ситуация - кофти ни е, няма как. Продаваме двамата си най-добри играчи, хора, благодарение на които се задържахме на нивото на топ клубовете. Ибрахимович ни тегли на гърба си срещу средните и малките отбори, а Тиаго си беше стълб в защитата и общо взето си играеше за двама защитника. Аз лично не мисля, че всичките 70 милиона (крайна стойност на сделката след бонуси) ще се разхвърлят по банковите сметки на Арсенал, Сити и т.н. Имаме да си изравняваме бюджета, за да сме адекватно подготвени за Финасовия Феърплей, който влиза от 2015г. Една друга причина да приемем офертата е, че в момента се опитваме да "свием" перото за заплати до минимум, а само Ибрахимович и Силва ни излизат 30 милиона на сезон ... ![]() В нашия форум бяхме почти сигурни, че ситуацията с Кака ще се повтори със Силва. Голяма оферта в началото на месеца, драми, саги ... накрая Берлускони става и казва: "Няма да продавам, сърцето говори ..." феновете го обичат .... и след десетина дни се продава. Именно за това сега Курва Суд казаха, че няма да протестират при една евентуална продажба на двамата, ще изчакат как ще се използват средствата, какви заместници ще дойдат и т.н. Колкото до заместниците, говори се за Роландо от Порто и Астори от Каляри. В нападение пък Тевез вчера ни отказа и на дневен ред остават Дестро от Сиена, Джеко и Ван Перси, като за Джеко май са ни най-големи шансовете, защото той иска да се маха от Етихад, а и ни е фен от дете. Ван Перси обаче далеч не е изключен след като до сега нито Челси, нито Ман Ю, нито Сити са го пискали, а за Барса и Реал нападението няма нужда от промяна. За това на дневен ред идва да погледне към Ботуша. Аз лично се надявам с парите да се закупи един качествен трекуартист, защото Ибрахимович играеше и тази роля при нас, особено последния сезон, когато Пирло го нямаше и когато Боатенг в по-голямата част от сезона бе контузен. И все пак и аз като тифозите съм склонен да вярвам, че ще се намерят качествени заместници, друг е въпросът дали ще се нагодят към Калчото, нещо което Златан и Силва със сигурност бяха. |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Добре дошъл при нас. Стига да не дразниш и да не обиждаш, не вярвам да имаш особени проблеми с нас.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Здравейте, фен съм на Милан, няма да го крия и се регистрирах тук без мисъл за закачки, обиди и прочие. Надявам се да се заформят хубави дискусии, а не откровени кавги. ![]() Добре дошъл при нас. Стига да не дразниш и да не обиждаш, не вярвам да имаш особени проблеми с нас. ![]() ![]() ![]() Иначе благодаря за отговора, че Декича е малко стеснителен и не пише често. Като цяло в момента май Снайдер остана най-голямата звезда в калчото. Естествено има и други нашумели имена, но никой утвърден. Нашият любимец и той далеч не е сигурен за началото на сезона, но както и да е. Нещата хич не вървят на добре. Като говорим за продажбата на Ибряма и Силва определено ме радва. Естествено много зависи и какво, ще купите, но според мен доста, ще я закъсате без Носът. Надявам се да вземете Джеко, защото за мен той е най-голямото дърво и e мега прехвален футболист. Ще видим има време. Само накрая да не се сбием за Мунтигай ![]() -------------------- `858 ` |
|
|
Guest_VPE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
![]() Иначе благодаря за отговора, че Декича е малко стеснителен и не пише често. Като цяло в момента май Снайдер остана най-голямата звезда в калчото. Естествено има и други нашумели имена, но никой утвърден. Нашият любимец и той далеч не е сигурен за началото на сезона, но както и да е. Нещата хич не вървят на добре. Като говорим за продажбата на Ибряма и Силва определено ме радва. Естествено много зависи и какво, ще купите, но според мен доста, ще я закъсате без Носът. Надявам се да вземете Джеко, защото за мен той е най-голямото дърво и e мега прехвален футболист. Ще видим има време. Само накрая да не се сбием за Мунтигай ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Амии аз честно казано ако трябва да избирам кой да дойде между Тевез и Джеко, май по-малкото зло е босненецът. Просто аржентинецът ми е много инфантилен, малко го пере съчмата с приказки, че ще си ходи, пък няма, пък ще остане, пък се извинява, пък ще печели ШЛ със Сити ( ![]() ![]() Пич, тоя си е лайнар. Винаги е бил лайнар и винаги ще бъде лайнар. Недоумявам как може фенове на Интер(а вероятно и на мръсните гоби) да му се кефят. Супер противен тип, ненавиждам го. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 713 Регистриран: 18-February 12 Град: София Потребител No.: 9,163 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Джеко дърво ? Май не сте му гледали мачовете в Сити и Волфсбург. Определено ако трябва да избера не бих искал Джеко в Милан, защото е уникален състезател, просто е аналогичен случай с Пацата.
|
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Джеко дърво ? Май не сте му гледали мачовете в Сити и Волфсбург. Определено ако трябва да избера не бих искал Джеко в Милан, защото е уникален състезател, просто е аналогичен случай с Пацата. Ако Джеко е като Пацини, аз лично бих направил скромно дарение на Милан, за да го вземат ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Пич, тоя си е лайнар. Винаги е бил лайнар и винаги ще бъде лайнар. Недоумявам как може фенове на Интер(а вероятно и на мръсните гоби) да му се кефят. Супер противен тип, ненавиждам го. Аз му се кефих като беше при нас ![]() Джеко дърво ? Май не сте му гледали мачовете в Сити и Волфсбург. Определено ако трябва да избера не бих искал Джеко в Милан, защото е уникален състезател, просто е аналогичен случай с Пацата. Ахам голямо дръвце е ![]() ![]() -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Санети , Тоти , Буфон и Пирло като окачат бутонките тогава ще стане страшно !
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Аз му се кефих като беше при нас ![]() Ахам голямо дръвце е ![]() ![]() Ибрахимович надали е по-голяма ку*ва в момента отколкото докато играеше за нас, лично мнение. Може и да си е доразвил наклонностите с времето, но основата си е била на място още когато премина при нас от юбе. Иначе като изключим същността му като човек (или поне тази, която показва пред света) му бях и продължавам да бъда огромен фен на футболиста Ибрахимович. Просто поведението му е това, което прави разликата между запомнящ се и велик футболист. Няма нужда да споменавам той към коя графа спада. |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
http://donbalon.eu/news164433_2.html Вие кво мислите по въпроса?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 666 Регистриран: 13-November 08 Град: Златитрап Потребител No.: 679 Любим Играч: Zanetti ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Мердите ще взимат и Роландо от Порто, но мисля, че без Силва и Ибра няма да са същият отбор.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Дано дано дано мердите да вземат Митето.
1.Ще гледаме калчото по БГ телевизия 2.Мердите се сдобиват с ялов нападател ![]() |
|
|
Guest_VPE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз лично ще се радвам Бербатов да дойде, но ако ще взимаме само един нападател, то не искам да е той. Трябват ни още двама нападатели след като се освободиха три места (Ибрахимович, Индзаги и Макси Лопез), та даже не е сигурно и оставането на Касано, който пък ако си тръгне ще се прояви като пълен неблагодарник, първо защото ние го върнахме към големия футбол, взехме го на 29, и второ, че ще ходи в ... Дженоа.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Айде Ибряма официално е играч на ПСЖ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 ![]() |
Айде Ибряма официално е играч на ПСЖ. Е той от малък му се играе там майка му и баща му даже са го правили в Париж. -------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МИЛИТО! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,669 Регистриран: 7-December 10 Град: София Потребител No.: 5,218 ![]() |
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 11:04 PM |