Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Цитат Berlusconi: "Kakà resta al Milan" Остава!!! Официално е. Очевидно тук за първи път в историята на футбола надделя сърцето и любовта към един клуб въпреки огромната сума, която се предлагаше на играча. Това ме убеждава, че все пак още има футболисти за които отборът е над всичко и е несравним с никоя огромна сума пари. Да си призная дори и мен оправда това момче. Всичко ме навеждаше на мисълта, че е въпрос само на дни да подпише, но очевидно съм грешила, както и много други футболни фенове. Мисля, че това вече окончателно го превърна във футболна икона за клубът Ни. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 376 Регистриран: 22-November 08 Град: Бургас Потребител No.: 690 Любим Играч: Maicon ![]() |
Евентуалното преминаване на Кака в Манчестър Сити би било само повод за радост.А Мулан да се разделят с единствения си класен играч - една изключителна глупост.Смисълът в играта на Мулан,живецът на целия този издъхнал отбор е именно Кака.
Ненавиждам пенсионерите и целият им лайнян състав,но се радвам,че играч като Кака остава в Сериа А. Все пак разумът взе своя връх в този налудничав трансфер. |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Берлускони си измисля некви цифри и после се прай на герой като отказва
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
За футбола е по-добре Кака да остане.
|
|
|
Guest_Емо Слатинеца_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Това е добре,че има играчи сърцати които не гледат само парите!Мисля ,че имаме и ние такива ..
![]() |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Има хора с пари, но има хора, които са богати
Ако обичаш някого, остави го да си отиде. Ако се върне, е завинаги твой. Ако не, никога не е бил. Силвио Берлускони и Адриано Галиани оставиха Кака да си отиде. Дадоха му избор, както постъпиха преди време и с Шевченко. Шева пое по другия път, после се върна и днес май е щастлив. Кака реши друго, въпреки че му беше много трудно. Той плака много. Излезе няколко пъти на терасата с фланелката на Милан до сърцето си. Сякаш за да каже: "Напускам, но винаги ще съм един от вас." После нещо у него се промени. Въпреки обажданията от "Сао Пауло", въпреки желанието на баща му, въпреки предложените 100 млн. за Милан. Дали заради срутилия се покрив на църквата, в която се ожени, дали заради стотиците тифози, които огласяха улицата пред дома му, дали заради своя син, Кака реши да не ходи в мрачния, сив и студен Манчестър. И остана в мрачния, сив и хладен Милано. Между него и Милан имаше само подпис. Хартия и мастило. Нещо материално, измеримо. От днес връзката им е много по-силна. Тя е скрепена с уважение, величие, страст, любов. Все ценности, които не се измерват с пари. Може ли да каже една майка кого обича повече - първото или второто си дете? Има хора с пари. Има и хора, които са богати. Тоест: Има хора, които са събрали малко пари. Има и такива с тонове пари. Или: Има хора, които са богати само на хартия. И други, които са богати с друго. Кака е от втория тип. Едни се раждат, за да бъдат щастливи. А други - за да правят останалите щастливи. Рикардо вече е специален не само за тифозите на Милан. А и за всички, които мразят днешния комерсиален свят. Които мразят Висшата лига заради безумно високите цени на билетите, неприличните заплати, стадионите с изцяло седящи места, предсказуемостта и пълния и окончателен триумф на парите над всичко останало. Но Кака и Силвио ни показаха, че не всички богаташи са само богати. Какво е богатството? Колите, часовниците, къщите? Или съпругата, родителите, децата, любовта на тифозите? Животът има смисъл тогава, когато го пълните не с предмети, а с емоции. Защото вашето богатство е това, което представлявате, не това, което притежавате. Жестът на Кака няма стойност, няма цена. Той е странен, но и величествен. Неотдавна спорех с един приятел кой клуб е по-велик - Милан или Ливърпул. Не стигнахме до никъде, решихме само, че величието не се измерва само със спечелените купи. Никой не обича да губи. Колкото и да не ми се иска да призная, поне днес най-великият клуб е Милан. На "Сан Сиро" парите никога не са били всичко. Берлускони предпочита да купува опитни играчи и рядко продава. Но дори на него му беше трудно да откаже 130 млн. евро. Сума, с която би издържал Милан две години. Две години, през които "Фининвест" нямаше да бръкне в касата дори за няколко стотинки. Затова: Форца Силвио! Форца Милан! Форца Кака! А че някои никога няма да слязат от дървото, показа Робиньо. Часове, след като стана ясно, че Кака остава в Италия, той напусна лагера на Сити. Хубава работа, ама циганска. ТОНОВЕ ГОЛЕМИ ЛАЙНА ДА СЕ ИЗСИПЯТ НАД ЦЯЛА АНГЛИЯ И НИКОГА ДА НЕ СЕ ОТМИРИШАТ ДОЛНИТЕ ГРОЗНИ И ПРОТИВНИ АНГЛИЧАНИ!!! |
|
|
Guest_Mazzola_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Вие фенове на Интер ли сте или на Милан? Толкова ли няма какво да пишете за любимият си отбор, та сте тръгнали да коментирате чуждите и то отбори кръвни врагове?
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Merda Кака.Не изпитвам уважение към никой от играчите на Милан (изключвам Малдини) . А пък това форца Силвио ми дойде малко в повече.Тоя нещастник вече беше спазарил Кака , но както и да е.Не ме вълнуват проблемите в "братовчедите" , само пак повтарям , че от НАША ГЛЕДНА ТОЧКА КАКА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ МАХНЕ ОТ МИЛАН!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 376 Регистриран: 22-November 08 Град: Бургас Потребител No.: 690 Любим Играч: Maicon ![]() |
[quote name='Ultras' date='Jan 21 2009, 02:14 AM' post='63634']
Затова: Форца Силвио! Форца Милан! Форца Кака! ---------------------------------------------------------------- Какво е това безобразие ??????? |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Забравих да го махна
![]() ![]() Aз желаех много Кака да остане и за това се радвам,а и това изречение супер ме изкефи и за това съм го подебелил |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Мразя мулан и никога не съм го крил. Мрази този отбор изключително много. Но ако махна пристрастията ми, немога да не призная уважението си към Кака, особено след тази трансферна сага. Уважавал съм го най-вече заради силната му религиозност, тъй като и аз съм много дълбоко религиозен. Но след това, което стана тези дни започнах да го уважавам и заради това, че той ясно показа, че не всичко във този свят е пари... Той показа, че парите за него не са от първостепенно значение, за разлика от играчи като Анелка, Робиньо, Шевченко и т.н. Това просто са едни наемници, които се продават за пари. Точно с такива наемници се пълни Висшата лига на Англия с всеки изминал трансферен прозорец, а пък англичаните нека си мислят колко са "велики"... Това беше победа на футбола над тези, които се опитват да го комерсиализират все повече и повече...
-------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Атомна бомба да го удари в челото.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
45' Хановер - Милан 1:0
В момента играят и падат за сега от отбора на Чавдар Янков ![]() |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
2:3 свърши мача и ми донесе некой лев
![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Милан е с най-висока посещаемост в Серия "А", Ювентус - с най-ниска сред грандовете
Отборът на Милан се радва на най-много публика по време на домакинските си срещи на "Сан Сиро" до този момент в Серия "А", показва проучване на Италианската футболна лига. Според него "росонерите" са наблюдавани средно от 60 067 зрители на "Сан Сиро". Втори в тази класация е градският съперник Интер с 51 637, а тройката допълва Рома с 41 225. Следват Наполи с 38 658 и Лацио с 36 407 зрители. Любопитен факт е, че вторият във временното класиране Ювентус е с най-малка подкрепа от своите тифози сред големите тимове - едва 22 251 души. Въпреки това трябва да се отбележи и факта, че "бианконерите" играят на стадион с капацитет от 25 000 седящи места, феновете на останалите грандове се ширят на такива от 70 000 до 90 000 места. На дъното на подреждането се намира Сиена с 10 630 средно на мач. От футболната лига на Ботуша съобщават още, че средната посещаемост на всички срещи от Серия "А" е нарастнала в сравнение с миналата година - 24 895 зрители сега срещу 24 470 преди. sport1.bg хаха големия Гранд Юве с стадионче от 25 хиляди... и ходят само 21 хиляди боклуци |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Ами те нали заради това си намалиха стадиончето понеже ходят една шепа народ.При нас се наблюдава ръст в сравнение с миналата година макар и малък.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
При нас доколкото ми е известно, билетите са по-скъпи от нормалното.
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Абе ние се смеем на юфето, ама и посещаемостта на Меаца не е особено висока.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 308 Регистриран: 30-August 08 Град: Пловдив Потребител No.: 578 ![]() |
Еми колкото миналата година, но да не забравяме, че имаме мачове с Рома, Лацио и мангалите. За тези мачове съм сигурен, че стадиона ще има повече от 70 хиляди. Също имаме и мачове със Самп и Фиорентина.
Иначе в низините на 50 хиляди наистина е малко публика. Най- много имахме след като купихме Роналдо (над 65 хиляди три поредни години) и след това ерата Купер (2001-2003). Дано тази година наистина да е успешна и другата да се върнат над 60 хиляди човека средно на мач. -------------------- Pazza Inter Amala
Всички пътища ни водят към Рим! Най-хубавото нещо на София е табелата за Пловдив! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 07:17 AM |