Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Скрита Мерда ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 348 Регистриран: 18-May 12 Град: София Потребител No.: 9,190 ![]() |
мердите да не се бутат много,много,че ако си тръгне я Ибра я Тиаго Силва ще изплезят език,това са играчите на които им се крепи отбора,в последния месец като го нямаше Силва сдадоха багажа,представям си какво ще е и ако Ибрахимович се беше контузил.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Важното е АБАТЕ (да се свети името му) да играе там до края на кариерата си
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,192 Регистриран: 17-April 12 Град: Бургас/Варна Потребител No.: 9,181 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Появи се слух, че мердите преговарят с ПСВ за Станислав Манолев.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Този коментар е бил редактиран от radiinter на Jun 9 2012, 10:43 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,192 Регистриран: 17-April 12 Град: Бургас/Варна Потребител No.: 9,181 ![]() |
Тиаго Силва бил в Париж за преговори с ПСЖ. Ако този трансфер се осъществи, ще съм много доволен, доста ще бъдат отслабени Милан:
http://www.goal.com/en/news/90/france/2012...s-for-psg-talks Ето и още един източник: http://www.football-italia.net/19840/thiag...%E2%80%99equipe Този коментар е бил редактиран от aimar на Jun 11 2012, 15:42 |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
![]() Във Фейсбук го намерих това :Д :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вече все по-сериозно се говори, че Тиаго Силва отива в ПСЖ за 50 млн. Само като се сетя, че и ние го искахме и отиде в Милан заради Лео, много ме хваща яд. Но поне доста ще бъдат отслабени Милан другата година, който и да вземат на негово място.
|
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Oпределено е най-добрия централен защитник в света(е, след Ранокия, нали така, Кинтерист?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Не ми се вярва да отиде точно в ПСЖ...няма да го пуснат,така че не се надявайте.
|
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Галиани пътува от Линате за Париж, така че според мен е абсолютно възможно да замине съвсем скоро
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фестър и той нещо се е побъркал! Да си продават най-добрият играч не е нормално, без значение колко пари ти предлагат. А после искат титли да печелят. Все едно Барса да продадат Меси или пък Реал Роналдо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Галиани пътува от Линате за Париж, така че според мен е абсолютно възможно да замине съвсем скоро ![]() ![]() Милан искали 50, а ПСЖ предлагат около 40. Очаква се обаче да се съгласят на 50 или да си стиснат ръцете по средата някъде. |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
50 млн. за централен защитник е колосална сума.Нормално за Милан,които също като нас имат финансови проблеми да го продадат за тези пари.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 713 Регистриран: 18-February 12 Град: София Потребител No.: 9,163 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Не се учудвам.Почти съм убеден, че ръководството би продало Снайдер за 50 милиона.Жалко е, но дано не стигаме до такива прецеденти.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Фестър и той нещо се е побъркал! Да си продават най-добрият играч не е нормално, без значение колко пари ти предлагат. А после искат титли да печелят. Все едно Барса да продадат Меси или пък Реал Роналдо. А ние защото не си продадохме най-добрите футболисти..при нас е същата работа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Фестър и той нещо се е побъркал! Да си продават най-добрият играч не е нормално, без значение колко пари ти предлагат. А после искат титли да печелят. Все едно Барса да продадат Меси или пък Реал Роналдо. Така мислихме и за Ибряма, но видяхме какво стана след като го продадохме ![]() -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ние защото не си продадохме най-добрите футболисти..при нас е същата работа. Не съм казвал, че при нас е нещо по-различно. Дори мисля, че при нас е малко по-зле, като че ли. И двата отбора даваме малоумни заплати на футболисти като Киву (например), а после с парите от трансферите "кърпим" бюджетите, защото сме били на загуба. Ми как няма да сме на загуба. На такива като Киву можем да плащаме по 3.5 млн на сезон, а не можем да извадим още 10 млн отгоре и да привлечем по-класен футболист вместо местните звезди на Дженоа и Палермо. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 07:10 AM |