IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

207 страници V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Милан
radiinter
коментар Jan 18 2009, 11:16
Коментар #321

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Какво прави този чичко? laugh.gif laugh.gif

http://vbox7.com/play:3e4f4913
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Jan 18 2009, 14:29
Коментар #322

Guests

С гарнитура кафенце е перфектно biggrin.gif

+Quote Post
SvetJlio
коментар Jan 18 2009, 14:43
Коментар #323

Интер до гроб!

Група: Members

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Цитат(radiinter @ Jan 18 2009, 09:16 AM) *
Какво прави този чичко? laugh.gif laugh.gif

http://vbox7.com/play:3e4f4913

Оле това наистина ли е Берлускони ? АХААХАХАХ

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
daniinter
коментар Jan 18 2009, 15:04
Коментар #324

Редовен Интерист

Коментари: 376
Регистриран: 22-November 08
Град: Бургас
Потребител No.: 690
Любим Играч: Maicon

Ъъъъ..направо ще повърна!!!Може ли да е толкова гнусен тоя...пффф ужас!

+Quote Post
niki.st
коментар Jan 18 2009, 15:19
Коментар #325

Интер Маняк

Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

хахахахахаха как си лапна сопола ахахаха

--------------------

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Jan 18 2009, 22:02
Коментар #326

Guests

Кака: Арсенал и Юнайтед са най-добрите в Англия.

Бразилският плеймейкър на Милан – Кака, който е пред трансфер на Острова в Манчестър Сити, вече започна да дава изявления, свързани с Висшата лига на Англия.

„Арсенал и Манчестър Юнайтед са най-добрите във Висшата лига. Те са различни от останалите отбори, защото играят по-открито и по-красиво за зрителите”, каза Кака.

„Двата тима се различават от типичния английски отбор, който разчита на един висок нападател, който задържа отлично топката. Челси и Ливърпул пък разчитат повече на тактическия аспект в играта”, каза още Кака, който е носител на „Златната топка” за 2007 година.

спорт1.бг

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Jan 19 2009, 18:58
Коментар #327

Guests

Джорджо Армани: По-добре е да се продаде целият Милан, отколкото Кака.

Известният италиански дизайнер Джорджо Армани също се включи в дискусията за евентуалната продажба на бразилския футболист Кака от Милан на английския Манчестър Сити.

"Бих предпочел Адриано Галиани да продаде целия Милан. Това е по-добре, отколкото да се разделяме с най-добрия си играч. Такова щедро предложение повече няма да получи нито Милан, нито футболистът. Това са луди пари за младо момче. Хората плащат нереални суми на актьори, фотографи и други специалисти. Това е лошо", каза Джорджо Армани, който на няколко пъти е привличал 26-годишния Кака за участие в свои промоции. Ще бъде жалко, ако Кака си замине. Аз съм в добри отношения с него и с жена му".

74-годишният Джорджо Армани не е чужд на спорта - той е собственик на баскетболния отбор на Милан.

спорт1.бг

+Quote Post
SvetJlio
коментар Jan 19 2009, 19:42
Коментар #328

Интер до гроб!

Група: Members

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Абе тези новини не е ли по-добре да не се постват ? Смисъл такива новини като Кака: Арсенал и Юнайтед са най-добрите в Англия и Джорджо Армани: По-добре е да се продаде целият Милан, отколкото Кака.
мисля, че са ненужни

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
radiinter
коментар Jan 19 2009, 19:44
Коментар #329

Moderator

Съгласен съм.Още повече че тези неща са във всеки спортен сайт и всеки ги е видял.Tutto стига с това copy-paste.

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Jan 19 2009, 20:09
Коментар #330

Guests

Цитат(radiinter @ Jan 19 2009, 07:44 PM) *
Съгласен съм.Още повече че тези неща са във всеки спортен сайт и всеки ги е видял.Tutto стига с това copy-paste.

Ок Спирам!
Тоя пендел Армани е от Милан ше го заеба аз него... оня ден четох ,че Зеедорф има ресторант в центъра на Милани...как искам да му направят погром наще фенове.

+Quote Post
Perugino
коментар Jan 20 2009, 09:29
Коментар #331

Легионер (Милан)

Група: Легионери
Коментари: 274
Регистриран: 16-May 06
Град: Варна
Потребител No.: 25

Цитат
Berlusconi: "Kakà resta al Milan"

Остава!!! Официално е.
Очевидно тук за първи път в историята на футбола надделя сърцето и любовта към един клуб въпреки огромната сума, която се предлагаше на играча. Това ме убеждава, че все пак още има футболисти за които отборът е над всичко и е несравним с никоя огромна сума пари.
Да си призная дори и мен оправда това момче. Всичко ме навеждаше на мисълта, че е въпрос само на дни да подпише, но очевидно съм грешила, както и много други футболни фенове.
Мисля, че това вече окончателно го превърна във футболна икона за клубът Ни.

--------------------
Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.

+Quote Post
daniinter
коментар Jan 20 2009, 11:23
Коментар #332

Редовен Интерист

Евентуалното преминаване на Кака в Манчестър Сити би било само повод за радост.А Мулан да се разделят с единствения си класен играч - една изключителна глупост.Смисълът в играта на Мулан,живецът на целия този издъхнал отбор е именно Кака.
Ненавиждам пенсионерите и целият им лайнян състав,но се радвам,че играч като Кака остава в Сериа А.
Все пак разумът взе своя връх в този налудничав трансфер.

+Quote Post
Guest_freaked_*
коментар Jan 20 2009, 12:34
Коментар #333

Guests

Берлускони си измисля некви цифри и после се прай на герой като отказва yeah.gif Целувайте му кракат biggrin.gif

+Quote Post
radiinter
коментар Jan 20 2009, 17:48
Коментар #334

Moderator

За футбола е по-добре Кака да остане.

+Quote Post
Guest_Емо Слатинеца_*
коментар Jan 20 2009, 21:04
Коментар #335

Guests

Това е добре,че има играчи сърцати които не гледат само парите!Мисля ,че имаме и ние такива .. smile.gif

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Jan 21 2009, 02:14
Коментар #336

Guests

Има хора с пари, но има хора, които са богати

Ако обичаш някого, остави го да си отиде. Ако се върне, е завинаги твой. Ако не, никога не е бил.
Силвио Берлускони и Адриано Галиани оставиха Кака да си отиде. Дадоха му избор, както постъпиха преди време и с Шевченко. Шева пое по другия път, после се върна и днес май е щастлив.
Кака реши друго, въпреки че му беше много трудно. Той плака много. Излезе няколко пъти на терасата с фланелката на Милан до сърцето си. Сякаш за да каже: "Напускам, но винаги ще съм един от вас." После нещо у него се промени. Въпреки обажданията от "Сао Пауло", въпреки желанието на баща му, въпреки предложените 100 млн. за Милан.
Дали заради срутилия се покрив на църквата, в която се ожени, дали заради стотиците тифози, които огласяха улицата пред дома му, дали заради своя син, Кака реши да не ходи в мрачния, сив и студен Манчестър. И остана в мрачния, сив и хладен Милано.
Между него и Милан имаше само подпис. Хартия и мастило. Нещо материално, измеримо. От днес връзката им е много по-силна. Тя е скрепена с уважение, величие, страст, любов. Все ценности, които не се измерват с пари. Може ли да каже една майка кого обича повече - първото или второто си дете?
Има хора с пари. Има и хора, които са богати.
Тоест: Има хора, които са събрали малко пари. Има и такива с тонове пари.
Или: Има хора, които са богати само на хартия. И други, които са богати с друго.
Кака е от втория тип. Едни се раждат, за да бъдат щастливи. А други - за да правят останалите щастливи. Рикардо вече е специален не само за тифозите на Милан. А и за всички, които мразят днешния комерсиален свят. Които мразят Висшата лига заради безумно високите цени на билетите, неприличните заплати, стадионите с изцяло седящи места, предсказуемостта и пълния и окончателен триумф на парите над всичко останало.
Но Кака и Силвио ни показаха, че не всички богаташи са само богати.

Какво е богатството? Колите, часовниците, къщите? Или съпругата, родителите, децата, любовта на тифозите?
Животът има смисъл тогава, когато го пълните не с предмети, а с емоции. Защото вашето богатство е това, което представлявате, не това, което притежавате. Жестът на Кака няма стойност, няма цена. Той е странен, но и величествен.
Неотдавна спорех с един приятел кой клуб е по-велик - Милан или Ливърпул. Не стигнахме до никъде, решихме само, че величието не се измерва само със спечелените купи. Никой не обича да губи. Колкото и да не ми се иска да призная, поне днес най-великият клуб е Милан. На "Сан Сиро" парите никога не са били всичко. Берлускони предпочита да купува опитни играчи и рядко продава. Но дори на него му беше трудно да откаже 130 млн. евро. Сума, с която би издържал Милан две години. Две години, през които "Фининвест" нямаше да бръкне в касата дори за няколко стотинки.
Затова: Форца Силвио! Форца Милан! Форца Кака!
А че някои никога няма да слязат от дървото, показа Робиньо. Часове, след като стана ясно, че Кака остава в Италия, той напусна лагера на Сити. Хубава работа, ама циганска.

ТОНОВЕ ГОЛЕМИ ЛАЙНА ДА СЕ ИЗСИПЯТ НАД ЦЯЛА АНГЛИЯ И НИКОГА ДА НЕ СЕ ОТМИРИШАТ ДОЛНИТЕ ГРОЗНИ И ПРОТИВНИ АНГЛИЧАНИ!!!

+Quote Post
Guest_Mazzola_*
коментар Jan 21 2009, 10:25
Коментар #337

Guests

Вие фенове на Интер ли сте или на Милан? Толкова ли няма какво да пишете за любимият си отбор, та сте тръгнали да коментирате чуждите и то отбори кръвни врагове?

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jan 21 2009, 11:50
Коментар #338

Guests

Merda Кака.Не изпитвам уважение към никой от играчите на Милан (изключвам Малдини) . А пък това форца Силвио ми дойде малко в повече.Тоя нещастник вече беше спазарил Кака , но както и да е.Не ме вълнуват проблемите в "братовчедите" , само пак повтарям , че от НАША ГЛЕДНА ТОЧКА КАКА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ МАХНЕ ОТ МИЛАН!

+Quote Post
daniinter
коментар Jan 21 2009, 12:05
Коментар #339

Редовен Интерист

[quote name='Ultras' date='Jan 21 2009, 02:14 AM' post='63634']

Затова: Форца Силвио! Форца Милан! Форца Кака!
----------------------------------------------------------------

Какво е това безобразие ???????

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Jan 21 2009, 14:25
Коментар #340

Guests

Забравих да го махна biggrin.gif Тва беше статия от 7дни спорт smile.gif
Aз желаех много Кака да остане и за това се радвам,а и това изречение супер ме изкефи и за това съм го подебелил

+Quote Post

207 страници V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 23rd June 2025 - 07:00 PM
Buy sports equipment online