IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

207 страници V  « < 153 154 155 156 157 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Милан
kinterista
коментар Feb 16 2012, 12:32
Коментар #3081

Интер , само Интер има за мен!

Група: Members

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(Ricardo @ Feb 16 2012, 12:27 ) *
Силва е с 35253434234 класи над Ранокия в момента.То е смешно и комично да се твърди обратното...

Отивай при тях да му се кефиш тогава бе..........Вземи и ултраса с теб , ще ви отива в другият сектор!

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 16 2012, 12:35
Коментар #3082

Цитат(Ronaldinho @ Feb 16 2012, 12:02 ) *
Доста специалисти го определят,не сме само ние феновете на Милан,а и какво е виновен,че Тиаго е бразилец и неможе да играе на Европейско ?

Кои специалисти бе? Я кажи да чуем...........Кои са тези специалисти? Или си чул , че Парцилона го искат и е много голяма работа за това? Оффффф какви филми гледате бе?

--------------------

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Feb 16 2012, 12:35
Коментар #3083

Guests

Цитат(kinterista @ Feb 16 2012, 12:32 ) *
Отивай при тях да му се кефиш тогава бе..........Вземи и ултраса с теб , ще ви отива в другият сектор!

Гледам реално не му се кефя...Ако Ранокия е по-добър ще кажа ама не е.Това е положението.А ти си влезнал в някакъв филм и не искаш и не искаш да излезнеш.Като кажеш,че Силва е по-добър от Андрея няма да станеш по-малко интерист...

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 16 2012, 12:39
Коментар #3084

Цитат(Ricardo @ Feb 16 2012, 12:35 ) *
Гледам реално не му се кефя...Ако Ранокия е по-добър ще кажа ама не е.Това е положението.А ти си влезнал в някакъв филм и не искаш и не искаш да излезнеш.Като кажеш,че Силва е по-добър от Андрея няма да станеш по-малко интерист...

Тука не е въпроса да станеш някакъв бе , тук е въпроса да не признаеш мердата. Ако ще и с дъждобран да си в очите, мердата не може да е повече от нас. Аз не съм интерист , аз съм фанатик в болестно състояние , не си ли го разбрал още? Последното нещо което ще призная , е че мердата имат по-добър играч от нас. Сега разбра ли?
Има няколко златни правила сред интеристите , едно от тях гласи:
Никога не харесвай мерди ,не ги искай при нас нито ги пожелавай , пикай от горе им peeing-2085.gif , ти си интерист!
Това не можете да разберете , още сте в облаците, ама като понатрупате стаж ще ги пеете тези работи!

--------------------

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Feb 16 2012, 12:40
Коментар #3085

Guests

Цитат(kinterista @ Feb 16 2012, 12:39 ) *
Тука не е въпроса да станеш някакъв бе , тук е въпроса да не признаеш мердата. Ако ще и с дъждобран да си в очите, мердата не може да е повече от нас. Аз не съм интерист , аз съм фанатик в болестно състояние , не си ли го разбрал още? Последното нещо което ще призная , е че мердата имат по-добър играч от нас. Сега разбра ли?

Ясно тогава.Така кажи.Край със споровете.

+Quote Post
Guest_Sneijder_*
коментар Feb 16 2012, 12:41
Коментар #3086

Guests

Цитат(kinterista @ Feb 16 2012, 11:31 ) *
Какъв игнор искаш бе , направо бан ти давам. Мерда мене на футбол не може да ме учи. Ранокия не само ще го изяде с парцалите , ами може и да ги остави да си направи елек за кучето от тях. Къде сравняваш тази копакабанска утрепка с италиански национал?

Бате незнам ама свали сините очила вече. Убеден съм че ти си единственият човек във форума/света/,който си мисли че Жабока е по-голем от Силва.
Нека бъдем искренни.
Дано стане един ден,искренно му го желая!

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 16 2012, 12:42
Коментар #3087

Цитат(Sneijder @ Feb 16 2012, 12:41 ) *
Бате незнам ама свали сините очила вече. Убеден съм че ти си единственият човек във форума/света/,който си мисли че Жабока е по-голем от Силва.
Нека бъдем искренни.
Дано стане един ден,искренно му го желая!

Прочети по-горе коментара ми , ще разбереш!

--------------------

+Quote Post
Guest_Deko_*
коментар Feb 16 2012, 13:11
Коментар #3088

Guests

Цитат(kinterista @ Feb 16 2012, 12:35 ) *
Кои специалисти бе? Я кажи да чуем...........Кои са тези специалисти? Или си чул , че Парцилона го искат и е много голяма работа за това? Оффффф какви филми гледате бе?

Цитат
Сайтът на УЕФА публикува идеалния отбор на 2011 година, според потребителите на интернет страницата на европейската футболна централа. В идеаланата единадесеторка личат имената на петима играчи на Барселона и трима на Реал Мадрид. Тиаго Силва също е в титулярната четворка на защитата. Старши треньор на идеалния тим е наставникът на Барса Джосеп Гуардиола.
Идеалният отбор:
Вратар: Икер Касийяс (Реал Мадрид)

Десен бек: Даниел Алвеш (Барселона)
Централен защитник: Жерард Пике (Барселона)
Централен защитник: Тиаго Силва (Милан)
Ляв бек: Марсело Виейра (Реал Мадрид)

...

Цитат
Тиаго Силва е най-добрият бразилец в Европа!

Защитникът на Милан Тиаго Силва беше избран за най-добър бразилски футболист, който се състезава в Европа. Наградата се присъжда от популярния сайт Sambafoot от 2008 година насам, като в гласуването за определянето на призьорите участват и читателите на портала.
Тиаго Силва спечели допитването с малка преднина пред защитника на Барселона Даниел Алвеш, а на трето място остана голмайсторът на Порто Хълк.

Само за тази година. smile.gif

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 16 2012, 13:15
Коментар #3089

Цитат(Deko @ Feb 16 2012, 13:11 ) *
Само за тази година. smile.gif

Момче , това са потребителите на интернет страницата на европейската футболна централа. А те не са специалисти. Едно е да го харесват , а друга е истината. Пак те питам , кои специалисти?

--------------------

+Quote Post
INTERМilano
коментар Feb 16 2012, 13:48
Коментар #3090

JZ4ever

Коментари: 8,180
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Най-добрия централен защитник в света играе при нас. Пак е бразилец, но е 16 класи над кафявия ман-ал ! wink.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
inter_fen
коментар Feb 16 2012, 14:13
Коментар #3091

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Тиаго Силва е много добър централен защитник и доста ми прилича на Лусио, само не знам защо двамата не успяват да заформят бетон в националния отбор.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Feb 16 2012, 16:12
Коментар #3092

Със синьо-черно сърце

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Тиаго Силва беше избран за най-добър защитник през изминалия сезон , незнам там специалисти ли , кинтеристи ли дават наградата ама е класи над Ранокия . И все пак да не забравяме - фенове<специалисти<кинтеристи

+Quote Post
Provenzano
коментар Feb 16 2012, 16:55
Коментар #3093

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Цитат(kinterista @ Feb 16 2012, 12:39 ) *
Никога не харесвай мерди ,не ги искай при нас нито ги пожелавай , пикай от горе им peeing-2085.gif , ти си интерист!

Краси, кажи ми честно без да се заяждаш, защото те питам с най-добри чувства кой от момчетата е казал, че харесва мерда или е поискал/пожелал футболист на Милан при нас, че си го написал това?
На всичко е ясно, че харесваш Ранокиа, защото е футболист на Интер преди всичко. Но щеше ли да твърдиш, че е с класи над Силва, ако беше обратното, а именно Андреа футболист на Милан, а Тиаго наш играч?
Както написах в темата на Ранокиа, аз съм един от малкото, които не го критикуват и вярват, че от него ще излезе футболист /та дори и че ще задмине Тиаго Силва като опит, постоянство и най-вече допускане на наивни грешки/, но до тогава има да изяде още много хляб.

+Quote Post
grande internazi...
коментар Feb 16 2012, 16:58
Коментар #3094

Moderator

Коментари: 6,057
Регистриран: 5-September 10
Град: Сливен
Потребител No.: 3,220
Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti

Берлускони: По-силни сме от Юве, с Арсенал бяхме перфектни

Айде почна се... тея като почнат да си вярват след един мач, чак са ми жалки szyd-milan.gif

--------------------
`858 `

+Quote Post
Provenzano
коментар Feb 16 2012, 17:04
Коментар #3095

Модератор

Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Цитат(grande internazionale @ Feb 16 2012, 16:58 ) *
Берлускони: По-силни сме от Юве, с Арсенал бяхме перфектни

При това само срещу какъв "Арсенал"! Без да омаловажавам победата на Милан, но футболистите на Венгер снощи играха меко казано трагикомично. Вижда се, че Ван Перси дърпа отбора, а когато и той няма ден просто няма кой.

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 16 2012, 17:45
Коментар #3096

Цитат(Provenzano @ Feb 16 2012, 16:55 ) *
Краси, кажи ми честно без да се заяждаш, защото те питам с най-добри чувства кой от момчетата е казал, че харесва мерда или е поискал/пожелал футболист на Милан при нас, че си го написал това?
На всичко е ясно, че харесваш Ранокиа, защото е футболист на Интер преди всичко. Но щеше ли да твърдиш, че е с класи над Силва, ако беше обратното, а именно Андреа футболист на Милан, а Тиаго наш играч?
Както написах в темата на Ранокиа, аз съм един от малкото, които не го критикуват и вярват, че от него ще излезе футболист /та дори и че ще задмине Тиаго Силва като опит, постоянство и най-вече допускане на наивни грешки/, но до тогава има да изяде още много хляб.

Ако Тиаго беше наш , а Андреа при тях , щеше да е същото, щях да го твърдя естествено , аз обичам всичко синьо-черно! А , че се харесват мерди тук , моля ти се , или си толкова сляп , че не виждаш или искаш да ми кажеш , че някой тук не искат играч на Милан при нас club_me-2092.gif ? Разбира се , че ги искат. Всеки си има мнение , само че моето е такова , че аз мерди не искам.
А на мердите по-горе искам да им кажа кой е най-добрият централен защитник в света? Един дето тръгва с топката от нашата половина и стига чак в тяхната, а това не е Тиаго Силва. Уважавайте своето , другото кучетата да го ядат пичове , запомнете го от мен това!

--------------------

+Quote Post
Guest_:Burgnich:_*
коментар Feb 16 2012, 18:49
Коментар #3097

Guests

Със злобеене няма да стане ,колеги.Именно това не съм харесвал в голяма част от феновете на отбора(особено новата генерация, специално и към показващите неуважение) ,защото това е чисто и просто излагане.Кинтерист ,че си болен фен (не влагам абсолютно никаква негативна идея към това определение ,искам да го знаеш) ,ми стана пределно ясно веднага,след като се регистрирах във форума ,моето уважение ,но да кажеш ,че Ранокия дори се доближава до Силва ,меко напушва смях във всеки неутрален фен на футбола ,а дори останалите фенове на отбора не могат даже да си помислят да се съгласят.Извинявай ,но това че бразилеца е с няколко класи над нашето момче ,на този етап ,се вижда от звездите ,няма нужда някой "специалист " да го каже (въпреки че е казвано във всякакви световни футболни медии и от доста хора ,ти кой - Борето Касабов ли чакаш да го каже ,определено име ли чакаш?).
Колкото до мача - Милан изигра страхотен мач ,това че Арсенал бяха умрели също не бива да се пренебрегва ,но росонерчетата изиграха перфектен мач и не ме е срам да го призная ,което е най-нормалното нещо на Света!
ПС.Кинтерист ,още веднъж - нищо лично ,в никакъв случай не искам да се забъркам в някакъв спор ,относно кой и колко по-добър е от Ранокия ,просто това ,което казваш ,е меко казано абсурдно ,дори за сериозните фенове на отбора.

Този коментар е бил редактиран от :Burgnich: на Feb 16 2012, 18:51

+Quote Post
INTERМilano
коментар Feb 16 2012, 19:00
Коментар #3098

JZ4ever

Коментари: 8,180
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Викам да се спрем вече с коментарите в тая тема, че само вдигаме акциите на кафявите szyd-milan.gif wink.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 16 2012, 19:18
Коментар #3099

Цитат(:Burgnich: @ Feb 16 2012, 18:49 ) *
Със злобеене няма да стане ,колеги.Именно това не съм харесвал в голяма част от феновете на отбора(особено новата генерация, специално и към показващите неуважение) ,защото това е чисто и просто излагане.Кинтерист ,че си болен фен (не влагам абсолютно никаква негативна идея към това определение ,искам да го знаеш) ,ми стана пределно ясно веднага,след като се регистрирах във форума ,моето уважение ,но да кажеш ,че Ранокия дори се доближава до Силва ,меко напушва смях във всеки неутрален фен на футбола ,а дори останалите фенове на отбора не могат даже да си помислят да се съгласят.Извинявай ,но това че бразилеца е с няколко класи над нашето момче ,на този етап ,се вижда от звездите ,няма нужда някой "специалист " да го каже (въпреки че е казвано във всякакви световни футболни медии и от доста хора ,ти кой - Борето Касабов ли чакаш да го каже ,определено име ли чакаш?).
Колкото до мача - Милан изигра страхотен мач ,това че Арсенал бяха умрели също не бива да се пренебрегва ,но росонерчетата изиграха перфектен мач и не ме е срам да го призная ,което е най-нормалното нещо на Света!
ПС.Кинтерист ,още веднъж - нищо лично ,в никакъв случай не искам да се забъркам в някакъв спор ,относно кой и колко по-добър е от Ранокия ,просто това ,което казваш ,е меко казано абсурдно ,дори за сериозните фенове на отбора.

Мисля , че бях пределно ясен с последният си коментар по-случаят със Силва. Ако беше наш , Ранокия щеше да е на негово място. Аз просто викам за синьо-черните. Другите не ме интересуват в каква форма и каква класа са?

--------------------

+Quote Post
Guest_Deko_*
коментар Feb 16 2012, 19:18
Коментар #3100

Guests

Цитат(Provenzano @ Feb 16 2012, 17:04 ) *
При това само срещу какъв "Арсенал"! Без да омаловажавам победата на Милан, но футболистите на Венгер снощи играха меко казано трагикомично. Вижда се, че Ван Перси дърпа отбора, а когато и той няма ден просто няма кой.

Това, дали е нямал ден, или просто срещу него беше Тиаго Силва (който, разбира се, е с поне 45183 класи под Ранокия), а не прехвалените английски селяци, тип Уиган и Съндърланд, е спорен въпрос. smile.gif

+Quote Post

207 страници V  « < 153 154 155 156 157 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 28th June 2025 - 05:40 AM
Buy sports equipment online