Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
[quote name='Deko' date='Feb 16 2012, 10:14 ' post='186911']
Не може да сме го развалили умишлено, след като нито стадионът, нито теренът е наш. А и няма много умисъл да сме го направили, предвид всички стъклени футболисти, които притежаваме. Ние също използваме фланговете... имаме доста бързи бекове, в лицето на Абате и Антонини. Абе Деко ти какъв мач гледа вчера? Той Абате мишката мина веднъж центъра и то да се радва заедно с двамата мангали и Носът при вторият гол. Имали бързи бекове ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Deko_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тези бързи бекове Ебате и Мадорини ли казваш? И двамата са спринтьори , ама футбола не е бягане. Играта в защита и на двамата е комична , а Ебате е лидера в издънките отзад. Киву е със 5 класи над двамата , за МАйкон да не говорим. Така , че бекове нямате. Мексес е с потенциален червен картон всеки мач , винаги сте с един по-малко , ама винаги. Тиаго Силва бива , но Ранокия ще го изръба с парцалките . Всичко останало в обора ви е хаотичен футбол и конски възгледи за гол. Нямате нищо , имахте късмет с франсенал , по-нататък ще сте същите дупки каквито сте били винаги. Лелееее, майко... Човек, ти си краен случай. Моля те, повече не ми цитирай постовете и не ми отговаряй. Само прочетох, че Ранокия (Р-А-Н-О-К-И-Я) щял да изяде Силва с парцалите и спрях. Не съм се регистрирал тук, за да се заяждам или нещо от сорта, обаче това просто не можах да го подмина. Не знам дали във вашия форум има игнор-листа, но ако има - моля, добави ме към нея. Peace! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Арсенал през този сезон имат взето само едно дерби и това е, но лично аз не очаквах такава игра от тяхна страна т.е. нула съпротива.Колкото до Милан имам много приятели росонери и им се чудя на ентусиазма, че едвам ли не ще покорят Европа и света този сезон
![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Dr.Moratti на Feb 16 2012, 11:28 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Лелееее, майко... Човек, ти си краен случай. Моля те, повече не ми цитирай постовете и не ми отговаряй. Само прочетох, че Ранокия (Р-А-Н-О-К-И-Я) щял да изяде Силва с парцалите и спрях. Не съм се регистрирал тук, за да се заяждам или нещо от сорта, обаче това просто не можах да го подмина. Не знам дали във вашия форум има игнор-листа, но ако има - моля, добави ме към нея. Peace! ![]() Какъв игнор искаш бе , направо бан ти давам. Мерда мене на футбол не може да ме учи. Ранокия не само ще го изяде с парцалите , ами може и да ги остави да си направи елек за кучето от тях. Къде сравняваш тази копакабанска утрепка с италиански национал? -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ronaldinho_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Какъв игнор искаш бе , направо бан ти давам. Мерда мене на футбол не може да ме учи. Ранокия не само ще го изяде с парцалите , ами може и да ги остави да си направи елек за кучето от тях. Къде сравняваш тази копакабанска утрепка с италиански национал? Да не помислиш,че нещо се заяждам,ама според мнозина Тиаго Силва е най-добрия защитник в света,незнам ти по-какво оценяваш играчите но определно бих ти казал,че си в голяма грешка ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Да не помислиш,че нещо се заяждам,ама според мнозина Тиаго Силва е най-добрия защитник в света,незнам ти по-какво оценяваш играчите но определно бих ти казал,че си в голяма грешка ![]() Кои мнозина? От мнение до мнение има разлика. А от компетентно мнение до друго още по-голяма. Сега има европейско нали? Ще си говорим къде ще играе Ранокия и къде Силва? И след него на кой цената каква е и кой е най-добрият на този пост? -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ronaldinho_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кои мнозина? От мнение до мнение има разлика. А от компетентно мнение до друго още по-голяма. Сега има европейско нали? Ще си говорим къде ще играе Ранокия и къде Силва? И след него на кой цената каква е и кой е най-добрият на този пост? Доста специалисти го определят,не сме само ние феновете на Милан,а и какво е виновен,че Тиаго е бразилец и неможе да играе на Европейско ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
И според мен Тиаго Силва е най-добрия защитник в света в момента.
-------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 666 Регистриран: 13-November 08 Град: Златитрап Потребител No.: 679 Любим Играч: Zanetti ![]() |
С риск да бъда нагрубен, но за мен Силва е по-добрия от двамата, поне за момента.
|
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Силва е с 35253434234 класи над Ранокия в момента.То е смешно и комично да се твърди обратното... Отивай при тях да му се кефиш тогава бе..........Вземи и ултраса с теб , ще ви отива в другият сектор! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доста специалисти го определят,не сме само ние феновете на Милан,а и какво е виновен,че Тиаго е бразилец и неможе да играе на Европейско ? Кои специалисти бе? Я кажи да чуем...........Кои са тези специалисти? Или си чул , че Парцилона го искат и е много голяма работа за това? Оффффф какви филми гледате бе? -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Отивай при тях да му се кефиш тогава бе..........Вземи и ултраса с теб , ще ви отива в другият сектор! Гледам реално не му се кефя...Ако Ранокия е по-добър ще кажа ама не е.Това е положението.А ти си влезнал в някакъв филм и не искаш и не искаш да излезнеш.Като кажеш,че Силва е по-добър от Андрея няма да станеш по-малко интерист... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледам реално не му се кефя...Ако Ранокия е по-добър ще кажа ама не е.Това е положението.А ти си влезнал в някакъв филм и не искаш и не искаш да излезнеш.Като кажеш,че Силва е по-добър от Андрея няма да станеш по-малко интерист... Тука не е въпроса да станеш някакъв бе , тук е въпроса да не признаеш мердата. Ако ще и с дъждобран да си в очите, мердата не може да е повече от нас. Аз не съм интерист , аз съм фанатик в болестно състояние , не си ли го разбрал още? Последното нещо което ще призная , е че мердата имат по-добър играч от нас. Сега разбра ли? Има няколко златни правила сред интеристите , едно от тях гласи: Никога не харесвай мерди ,не ги искай при нас нито ги пожелавай , пикай от горе им ![]() Това не можете да разберете , още сте в облаците, ама като понатрупате стаж ще ги пеете тези работи! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тука не е въпроса да станеш някакъв бе , тук е въпроса да не признаеш мердата. Ако ще и с дъждобран да си в очите, мердата не може да е повече от нас. Аз не съм интерист , аз съм фанатик в болестно състояние , не си ли го разбрал още? Последното нещо което ще призная , е че мердата имат по-добър играч от нас. Сега разбра ли? Ясно тогава.Така кажи.Край със споровете. |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Какъв игнор искаш бе , направо бан ти давам. Мерда мене на футбол не може да ме учи. Ранокия не само ще го изяде с парцалите , ами може и да ги остави да си направи елек за кучето от тях. Къде сравняваш тази копакабанска утрепка с италиански национал? Бате незнам ама свали сините очила вече. Убеден съм че ти си единственият човек във форума/света/,който си мисли че Жабока е по-голем от Силва. Нека бъдем искренни. Дано стане един ден,искренно му го желая! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бате незнам ама свали сините очила вече. Убеден съм че ти си единственият човек във форума/света/,който си мисли че Жабока е по-голем от Силва. Нека бъдем искренни. Дано стане един ден,искренно му го желая! Прочети по-горе коментара ми , ще разбереш! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Deko_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кои специалисти бе? Я кажи да чуем...........Кои са тези специалисти? Или си чул , че Парцилона го искат и е много голяма работа за това? Оффффф какви филми гледате бе? Цитат Сайтът на УЕФА публикува идеалния отбор на 2011 година, според потребителите на интернет страницата на европейската футболна централа. В идеаланата единадесеторка личат имената на петима играчи на Барселона и трима на Реал Мадрид. Тиаго Силва също е в титулярната четворка на защитата. Старши треньор на идеалния тим е наставникът на Барса Джосеп Гуардиола. Идеалният отбор: Вратар: Икер Касийяс (Реал Мадрид) Десен бек: Даниел Алвеш (Барселона) Централен защитник: Жерард Пике (Барселона) Централен защитник: Тиаго Силва (Милан) Ляв бек: Марсело Виейра (Реал Мадрид) ... ***** Цитат Тиаго Силва е най-добрият бразилец в Европа! Защитникът на Милан Тиаго Силва беше избран за най-добър бразилски футболист, който се състезава в Европа. Наградата се присъжда от популярния сайт Sambafoot от 2008 година насам, като в гласуването за определянето на призьорите участват и читателите на портала. Тиаго Силва спечели допитването с малка преднина пред защитника на Барселона Даниел Алвеш, а на трето място остана голмайсторът на Порто Хълк. Само за тази година. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
***** Само за тази година. ![]() Момче , това са потребителите на интернет страницата на европейската футболна централа. А те не са специалисти. Едно е да го харесват , а друга е истината. Пак те питам , кои специалисти? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Най-добрия централен защитник в света играе при нас. Пак е бразилец, но е 16 класи над кафявия ман-ал !
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 12:18 AM |