Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Чудя се дали мердите играха много силно или просто Арсенал бяха много слаби !?!? Арсенал са адски зле , в защита са ужастни , халфовата им линия е - Росицки , Артета , Рамзи и Сонг ?!?!?!? Тия Манафите ги биха на ходом два пъти този сезон , паднаха си от Ливърпул , Тотнъм , Ман Сити ... Венгер си е взел същата лопата като Раниери и си копа спокойно всяка година , Арсенал стават по слаби с всяка изминала година . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Абе Анала са си потресаващи отзад. Днес Ибряма и двамата циганина ги разпориха. Очаквах доста повече от англичаните в предни позиции, но освен РВП там няма нищо, а Анри просто вече е свършил с футбола. А някой днес говореше, че искал Вермален в Интер
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 485 Регистриран: 26-May 10 Град: Стара Загора Потребител No.: 2,648 Любим Играч: Gianluca Pagliuca ![]() |
Милан са надъхани яко тази година в ШЛ, дадоха много сериозен отпор на Барселона в групите, но и че Арсенал са трагедия, това също е вярно, не спират да чупят негативни рекорди тоя сезон.
-------------------- No Icardi, no party!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
А някой днес говореше, че искал Вермален в Интер ![]() ![]() ...с компас! ![]() Мердите си се класираха като пичове, гобите гледат телевизия, ама да му мислим ние да не преболедуваме някоя марсилска треска, че тогава вече не знам... Честито 1/4 финал на Динко и Деко и тия по-малките мердинки, дето помнят само осминафинали! ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Арсенал са адски зле , в защита са ужастни , халфовата им линия е - Росицки , Артета , Рамзи и Сонг ?!?!?!? Тия Манафите ги биха на ходом два пъти този сезон , паднаха си от Ливърпул , Тотнъм , Ман Сити ... Венгер си е взел същата лопата като Раниери и си копа спокойно всяка година , Арсенал стават по слаби с всяка изминала година . Имам чувството, че и още 7 години да не вземат никаква титла пак няма да го изгонят на Венгер. Абе Анала са си потресаващи отзад. Днес Ибряма и двамата циганина ги разпориха. Очаквах доста повече от англичаните в предни позиции, но освен РВП там няма нищо, а Анри просто вече е свършил с футбола. А някой днес говореше, че искал Вермален в Интер ![]() ![]() И не само отзад, никакви ги нямаше като цяло през целия двубой. Без почти никаква комуникативност в защита, абсолютно безидейна халфова линия и един Ван Перси отпред, който като че ли се скри в тази среща, а и определено нямаше ден. Не разбрах само защо тревата изглеждаше по такъв начин по двата фланга. Веднага се пусна слух, че е направено нарочно за да се провалят атаките на Арсенал по крилата?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Алекси Сокачев в 21:35 - "Арсенал е очевидният фаворит."
Алекси Сокачев в 23:25 - "Гранде Милан се завръща!" ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Единственото хубаво нещо от снощи са точките за италианският футбол и трупането на коефициент. Всичко останало бе една помия и лайнария. Робиньо като го видя само това рахитично изчадие , на което краката му двата са колкото единият моя и ще повърна. Този трябваше да бъде травестит в някой бар , никакъв играч не може да е. Винаги съм искал да съм централен защитник срещу такива като него , само при външният му вид и се надъхвам за победа още повече. Арсенал бяха отчайващо слаби , не че мердите са нещо особено. Много хора като чуят резултат и си мислят , че отбора е върха. Няма нищо такова , Мулетата са също много слаби. Хванали един умрял кон и голямо чудо станало. А онзи пъпчив хермафродит Смукачев , незнае ли , че има само един " Гранде" и това сме ние . Мухлата никога няма да носи тази титла!
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_Deko_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не разбрах само защо тревата изглеждаше по такъв начин по двата фланга. Веднага се пусна слух, че е направено нарочно за да се провалят атаките на Арсенал по крилата?! Не може да сме го развалили умишлено, след като нито стадионът, нито теренът е наш. А и няма много умисъл да сме го направили, предвид всички стъклени футболисти, които притежаваме. Ние също използваме фланговете... имаме доста бързи бекове, в лицето на Абате и Антонини. А аз за Алексито Смукачев отдавна повтарям, че е типичен англофилен ръб, ама много хора ми се смееха... Преди началото на мача не спираше да ми хвали Арсенал, как били по-младият и по-бърз отбор, вкарахме 2 гола и вече "Гранде Милан се завръща". ![]() Все пак много сладка победа, още повече, че е срещу наглийски отбор... да не говорим, че е любимият на Боби Борисов. Във всички случаи ще чакам с нетърпение изказванията му за този мач. Може би топката беше прекалено кръгла?! Или небето прекалено високо... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Не може да сме го развалили умишлено, след като нито стадионът, нито теренът е наш. А и няма много умисъл да сме го направили, предвид всички стъклени футболисти, които притежаваме. Ние също използваме фланговете... имаме доста бързи бекове, в лицето на Абате и Антонини. А аз за Алексито Смукачев отдавна повтарям, че е типичен англофилен ръб, ама много хора ми се смееха... Преди началото на мача не спираше да ми хвали Арсенал, как били по-младият и по-бърз отбор, вкарахме 2 гола и вече "Гранде Милан се завръща". ![]() Все пак много сладка победа, още повече, че е срещу наглийски отбор... да не говорим, че е любимият на Боби Борисов. Във всички случаи ще чакам с нетърпение изказванията му за този мач. Може би топката беше прекалено кръгла?! Или небето прекалено високо... Онзи ден Венгер беше казал, че по двата фланга са сложили нова трева /или нещо от сорта/, която най-вероятно няма да бъде готова за мача и има притеснения от лошия терен. Не казвам, че е на 100% нарочно, а просто какви са слуховете /разбира се те идват главно от феновете на Арсенал, което пък е напълно нормално предвид тежката загуба/, защото аз така или иначе никъде не прочетох каква е истинската причина. Колкото до Смукачев - този всичко го мразим и почти няма човек, на който да не е трън в очите. Наистина адски дразнещ коментатор, който дори понякога не само, че не коментира безпристрастно, но и прави такива смешни и абсурдни изказвания, че няма накъде. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Не може да сме го развалили умишлено, след като нито стадионът, нито теренът е наш. А и няма много умисъл да сме го направили, предвид всички стъклени футболисти, които притежаваме. Ние също използваме фланговете... имаме доста бързи бекове, в лицето на Абате и Антонини. А аз за Алексито Смукачев отдавна повтарям, че е типичен англофилен ръб, ама много хора ми се смееха... Преди началото на мача не спираше да ми хвали Арсенал, как били по-младият и по-бърз отбор, вкарахме 2 гола и вече "Гранде Милан се завръща". ![]() Все пак много сладка победа, още повече, че е срещу наглийски отбор... да не говорим, че е любимият на Боби Борисов. Във всички случаи ще чакам с нетърпение изказванията му за този мач. Може би топката беше прекалено кръгла?! Или небето прекалено високо... Тези бързи бекове Ебате и Мадорини ли казваш? И двамата са спринтьори , ама футбола не е бягане. Играта в защита и на двамата е комична , а Ебате е лидера в издънките отзад. Киву е със 5 класи над двамата , за МАйкон да не говорим. Така , че бекове нямате. Мексес е с потенциален червен картон всеки мач , винаги сте с един по-малко , ама винаги. Тиаго Силва бива , но Ранокия ще го изръба с парцалките . Всичко останало в обора ви е хаотичен футбол и конски възгледи за гол. Нямате нищо , имахте късмет с франсенал , по-нататък ще сте същите дупки каквито сте били винаги. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
[quote name='Deko' date='Feb 16 2012, 10:14 ' post='186911']
Не може да сме го развалили умишлено, след като нито стадионът, нито теренът е наш. А и няма много умисъл да сме го направили, предвид всички стъклени футболисти, които притежаваме. Ние също използваме фланговете... имаме доста бързи бекове, в лицето на Абате и Антонини. Абе Деко ти какъв мач гледа вчера? Той Абате мишката мина веднъж центъра и то да се радва заедно с двамата мангали и Носът при вторият гол. Имали бързи бекове ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Deko_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тези бързи бекове Ебате и Мадорини ли казваш? И двамата са спринтьори , ама футбола не е бягане. Играта в защита и на двамата е комична , а Ебате е лидера в издънките отзад. Киву е със 5 класи над двамата , за МАйкон да не говорим. Така , че бекове нямате. Мексес е с потенциален червен картон всеки мач , винаги сте с един по-малко , ама винаги. Тиаго Силва бива , но Ранокия ще го изръба с парцалките . Всичко останало в обора ви е хаотичен футбол и конски възгледи за гол. Нямате нищо , имахте късмет с франсенал , по-нататък ще сте същите дупки каквито сте били винаги. Лелееее, майко... Човек, ти си краен случай. Моля те, повече не ми цитирай постовете и не ми отговаряй. Само прочетох, че Ранокия (Р-А-Н-О-К-И-Я) щял да изяде Силва с парцалите и спрях. Не съм се регистрирал тук, за да се заяждам или нещо от сорта, обаче това просто не можах да го подмина. Не знам дали във вашия форум има игнор-листа, но ако има - моля, добави ме към нея. Peace! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Арсенал през този сезон имат взето само едно дерби и това е, но лично аз не очаквах такава игра от тяхна страна т.е. нула съпротива.Колкото до Милан имам много приятели росонери и им се чудя на ентусиазма, че едвам ли не ще покорят Европа и света този сезон
![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Dr.Moratti на Feb 16 2012, 11:28 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лелееее, майко... Човек, ти си краен случай. Моля те, повече не ми цитирай постовете и не ми отговаряй. Само прочетох, че Ранокия (Р-А-Н-О-К-И-Я) щял да изяде Силва с парцалите и спрях. Не съм се регистрирал тук, за да се заяждам или нещо от сорта, обаче това просто не можах да го подмина. Не знам дали във вашия форум има игнор-листа, но ако има - моля, добави ме към нея. Peace! ![]() Какъв игнор искаш бе , направо бан ти давам. Мерда мене на футбол не може да ме учи. Ранокия не само ще го изяде с парцалите , ами може и да ги остави да си направи елек за кучето от тях. Къде сравняваш тази копакабанска утрепка с италиански национал? -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ronaldinho_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Какъв игнор искаш бе , направо бан ти давам. Мерда мене на футбол не може да ме учи. Ранокия не само ще го изяде с парцалите , ами може и да ги остави да си направи елек за кучето от тях. Къде сравняваш тази копакабанска утрепка с италиански национал? Да не помислиш,че нещо се заяждам,ама според мнозина Тиаго Силва е най-добрия защитник в света,незнам ти по-какво оценяваш играчите но определно бих ти казал,че си в голяма грешка ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да не помислиш,че нещо се заяждам,ама според мнозина Тиаго Силва е най-добрия защитник в света,незнам ти по-какво оценяваш играчите но определно бих ти казал,че си в голяма грешка ![]() Кои мнозина? От мнение до мнение има разлика. А от компетентно мнение до друго още по-голяма. Сега има европейско нали? Ще си говорим къде ще играе Ранокия и къде Силва? И след него на кой цената каква е и кой е най-добрият на този пост? -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ronaldinho_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кои мнозина? От мнение до мнение има разлика. А от компетентно мнение до друго още по-голяма. Сега има европейско нали? Ще си говорим къде ще играе Ранокия и къде Силва? И след него на кой цената каква е и кой е най-добрият на този пост? Доста специалисти го определят,не сме само ние феновете на Милан,а и какво е виновен,че Тиаго е бразилец и неможе да играе на Европейско ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
И според мен Тиаго Силва е най-добрия защитник в света в момента.
-------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 666 Регистриран: 13-November 08 Град: Златитрап Потребител No.: 679 Любим Играч: Zanetti ![]() |
С риск да бъда нагрубен, но за мен Силва е по-добрия от двамата, поне за момента.
|
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |