IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

207 страници V  « < 152 153 154 155 156 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Милан
Kutinkata
коментар Feb 16 2012, 00:12
Коментар #3061

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Цитат(Provenzano @ Feb 16 2012, 00:06 ) *
Чудя се дали мердите играха много силно или просто Арсенал бяха много слаби !?!?

Арсенал са адски зле , в защита са ужастни , халфовата им линия е - Росицки , Артета , Рамзи и Сонг ?!?!?!? Тия Манафите ги биха на ходом два пъти този сезон , паднаха си от Ливърпул , Тотнъм , Ман Сити ... Венгер си е взел същата лопата като Раниери и си копа спокойно всяка година , Арсенал стават по слаби с всяка изминала година .
Go to the top of the page

+Quote Post
ambro
коментар Feb 16 2012, 00:13
Коментар #3062

Старо Куче Интерист

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,306
Регистриран: 10-May 10
Потребител No.: 2,550
Любим Играч: Diego Milito

Абе Анала са си потресаващи отзад. Днес Ибряма и двамата циганина ги разпориха. Очаквах доста повече от англичаните в предни позиции, но освен РВП там няма нищо, а Анри просто вече е свършил с футбола. А някой днес говореше, че искал Вермален в Интер koi-e-toq-do-bai-ivan.gif no_no_no-881.gif . Ето тогава ще търсим ние Ранокиа.......

--------------------

+Quote Post
bonbonev
коментар Feb 16 2012, 00:15
Коментар #3063

Интер Фен

Коментари: 485
Регистриран: 26-May 10
Град: Стара Загора
Потребител No.: 2,648
Любим Играч: Gianluca Pagliuca

Милан са надъхани яко тази година в ШЛ, дадоха много сериозен отпор на Барселона в групите, но и че Арсенал са трагедия, това също е вярно, не спират да чупят негативни рекорди тоя сезон.

--------------------
No Icardi, no party!

+Quote Post
El Jardinero
коментар Feb 16 2012, 00:19
Коментар #3064

АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ

Коментари: 2,666
Регистриран: 18-April 10
Град: Бургас
Потребител No.: 2,440
Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron

Цитат(ambro @ Feb 16 2012, 00:13 ) *
А някой днес говореше, че искал Вермален в Интер koi-e-toq-do-bai-ivan.gif no_no_no-881.gif . Ето тогава ще търсим ние Ранокиа.......

...с компас! rofl.gif
Мердите си се класираха като пичове, гобите гледат телевизия, ама да му мислим ние да не преболедуваме някоя марсилска треска, че тогава вече не знам...
Честито 1/4 финал на Динко и Деко и тия по-малките мердинки, дето помнят само осминафинали! cheers1.gif

--------------------
ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!!

LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!

НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА!

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897

+Quote Post
Provenzano
коментар Feb 16 2012, 00:36
Коментар #3065

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Цитат(Kutinkata @ Feb 16 2012, 00:12 ) *
Арсенал са адски зле , в защита са ужастни , халфовата им линия е - Росицки , Артета , Рамзи и Сонг ?!?!?!? Тия Манафите ги биха на ходом два пъти този сезон , паднаха си от Ливърпул , Тотнъм , Ман Сити ... Венгер си е взел същата лопата като Раниери и си копа спокойно всяка година , Арсенал стават по слаби с всяка изминала година .

Имам чувството, че и още 7 години да не вземат никаква титла пак няма да го изгонят на Венгер.

Цитат(ambro @ Feb 16 2012, 00:13 ) *
Абе Анала са си потресаващи отзад. Днес Ибряма и двамата циганина ги разпориха. Очаквах доста повече от англичаните в предни позиции, но освен РВП там
няма нищо, а Анри просто вече е свършил с футбола. А някой днес говореше, че искал Вермален в Интер koi-e-toq-do-bai-ivan.gif no_no_no-881.gif . Ето тогава ще търсим ние Ранокиа....

И не само отзад, никакви ги нямаше като цяло през целия двубой. Без почти никаква комуникативност в защита, абсолютно безидейна халфова линия и един Ван Перси отпред, който като че ли се скри в тази среща, а и определено нямаше ден.

Не разбрах само защо тревата изглеждаше по такъв начин по двата фланга. Веднага се пусна слух, че е направено нарочно за да се провалят атаките на Арсенал по крилата?!

+Quote Post
THE_GAME
коментар Feb 16 2012, 09:24
Коментар #3066

`GEO`

Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Алекси Сокачев в 21:35 - "Арсенал е очевидният фаворит."
Алекси Сокачев в 23:25 - "Гранде Милан се завръща!"

crying_with_laughter-3302.gif

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 16 2012, 10:09
Коментар #3067

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Потребител No.: 1,535

Единственото хубаво нещо от снощи са точките за италианският футбол и трупането на коефициент. Всичко останало бе една помия и лайнария. Робиньо като го видя само това рахитично изчадие , на което краката му двата са колкото единият моя и ще повърна. Този трябваше да бъде травестит в някой бар , никакъв играч не може да е. Винаги съм искал да съм централен защитник срещу такива като него , само при външният му вид и се надъхвам за победа още повече. Арсенал бяха отчайващо слаби , не че мердите са нещо особено. Много хора като чуят резултат и си мислят , че отбора е върха. Няма нищо такова , Мулетата са също много слаби. Хванали един умрял кон и голямо чудо станало. А онзи пъпчив хермафродит Смукачев , незнае ли , че има само един " Гранде" и това сме ние . Мухлата никога няма да носи тази титла!

--------------------

+Quote Post
Guest_Deko_*
коментар Feb 16 2012, 10:14
Коментар #3068

Guests

Цитат(Provenzano @ Feb 16 2012, 00:36 ) *
Не разбрах само защо тревата изглеждаше по такъв начин по двата фланга. Веднага се пусна слух, че е направено нарочно за да се провалят атаките на Арсенал по крилата?!

Не може да сме го развалили умишлено, след като нито стадионът, нито теренът е наш. А и няма много умисъл да сме го направили, предвид всички стъклени футболисти, които притежаваме. Ние също използваме фланговете... имаме доста бързи бекове, в лицето на Абате и Антонини.

А аз за Алексито Смукачев отдавна повтарям, че е типичен англофилен ръб, ама много хора ми се смееха... Преди началото на мача не спираше да ми хвали Арсенал, как били по-младият и по-бърз отбор, вкарахме 2 гола и вече "Гранде Милан се завръща". too_funny-1052.gif

Все пак много сладка победа, още повече, че е срещу наглийски отбор... да не говорим, че е любимият на Боби Борисов. Във всички случаи ще чакам с нетърпение изказванията му за този мач. Може би топката беше прекалено кръгла?! Или небето прекалено високо...

+Quote Post
Provenzano
коментар Feb 16 2012, 10:23
Коментар #3069

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Цитат(Deko @ Feb 16 2012, 10:14 ) *
Не може да сме го развалили умишлено, след като нито стадионът, нито теренът е наш. А и няма много умисъл да сме го направили, предвид всички стъклени футболисти, които притежаваме. Ние също използваме фланговете... имаме доста бързи бекове, в лицето на Абате и Антонини.

А аз за Алексито Смукачев отдавна повтарям, че е типичен англофилен ръб, ама много хора ми се смееха... Преди началото на мача не спираше да ми хвали Арсенал, как били по-младият и по-бърз отбор, вкарахме 2 гола и вече "Гранде Милан се завръща". too_funny-1052.gif

Все пак много сладка победа, още повече, че е срещу наглийски отбор... да не говорим, че е любимият на Боби Борисов. Във всички случаи ще чакам с нетърпение изказванията му за този мач. Може би топката беше прекалено кръгла?! Или небето прекалено високо...

Онзи ден Венгер беше казал, че по двата фланга са сложили нова трева /или нещо от сорта/, която най-вероятно няма да бъде готова за мача и има притеснения от лошия терен. Не казвам, че е на 100% нарочно, а просто какви са слуховете /разбира се те идват главно от феновете на Арсенал, което пък е напълно нормално предвид тежката загуба/, защото аз така или иначе никъде не прочетох каква е истинската причина.

Колкото до Смукачев - този всичко го мразим и почти няма човек, на който да не е трън в очите. Наистина адски дразнещ коментатор, който дори понякога не само, че не коментира безпристрастно, но и прави такива смешни и абсурдни изказвания, че няма накъде.

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 16 2012, 10:26
Коментар #3070

Цитат(Deko @ Feb 16 2012, 10:14 ) *

Тези бързи бекове Ебате и Мадорини ли казваш? И двамата са спринтьори , ама футбола не е бягане. Играта в защита и на двамата е комична , а Ебате е лидера в издънките отзад. Киву е със 5 класи над двамата , за МАйкон да не говорим. Така , че бекове нямате. Мексес е с потенциален червен картон всеки мач , винаги сте с един по-малко , ама винаги. Тиаго Силва бива , но Ранокия ще го изръба с парцалките . Всичко останало в обора ви е хаотичен футбол и конски възгледи за гол. Нямате нищо , имахте късмет с франсенал , по-нататък ще сте същите дупки каквито сте били винаги.

--------------------

+Quote Post
ambro
коментар Feb 16 2012, 11:08
Коментар #3071

Старо Куче Интерист

Коментари: 2,306
Регистриран: 10-May 10
Потребител No.: 2,550
Любим Играч: Diego Milito

[quote name='Deko' date='Feb 16 2012, 10:14 ' post='186911']

Абе Деко ти какъв мач гледа вчера? Той Абате мишката мина веднъж центъра и то да се радва заедно с двамата мангали и Носът при вторият гол. Имали бързи бекове too_funny-1052.gif . Този Антонини е като муха без глава..... изобщо няма идея какво да прави с топката. Забил поглед в тревата и центрирана посоки. Аз поне не видях едно негово прецизно центриране - същият като наш Нагамото. Защитниците на Анала ви спечелиха мача. Първият гол двамата - централни защитници седяха на дузпата и обсъждаха рецептата за великденският козунак (хубава пас и удър, но не и без помоща на майсторите готвачи), вторият - загубена топка в центъра, контра и пак помака сам на 6 метра от голлинията. Третият гол - един от двамата централни защитници се правеше на полегнала Тодора пред помака (отново добър удър, но си беше шано да излезе на тази позиция). Дузпата е ясна...... Та така първите три гола изцяло на централната двойка Вермален - Кошчелни

--------------------

+Quote Post
Guest_Deko_*
коментар Feb 16 2012, 11:17
Коментар #3072

Guests

Цитат(kinterista @ Feb 16 2012, 10:26 ) *
Тези бързи бекове Ебате и Мадорини ли казваш? И двамата са спринтьори , ама футбола не е бягане. Играта в защита и на двамата е комична , а Ебате е лидера в издънките отзад. Киву е със 5 класи над двамата , за МАйкон да не говорим. Така , че бекове нямате. Мексес е с потенциален червен картон всеки мач , винаги сте с един по-малко , ама винаги. Тиаго Силва бива , но Ранокия ще го изръба с парцалките . Всичко останало в обора ви е хаотичен футбол и конски възгледи за гол. Нямате нищо , имахте късмет с франсенал , по-нататък ще сте същите дупки каквито сте били винаги.

Лелееее, майко... Човек, ти си краен случай. Моля те, повече не ми цитирай постовете и не ми отговаряй. Само прочетох, че Ранокия (Р-А-Н-О-К-И-Я) щял да изяде Силва с парцалите и спрях. Не съм се регистрирал тук, за да се заяждам или нещо от сорта, обаче това просто не можах да го подмина.
Не знам дали във вашия форум има игнор-листа, но ако има - моля, добави ме към нея.

Peace! smile.gif

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Feb 16 2012, 11:27
Коментар #3073

Il Dottore

Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Арсенал през този сезон имат взето само едно дерби и това е, но лично аз не очаквах такава игра от тяхна страна т.е. нула съпротива.Колкото до Милан имам много приятели росонери и им се чудя на ентусиазма, че едвам ли не ще покорят Европа и света този сезон crying_with_laughter-3302.gif Това че вчера биха безкомпромистно отдавна мъртвия Арсенал не означава, че са сериозен отбор.Загубиха от нас,Дузпата ги би,Барса ги разковаха незнам въобще на какво се надяват.Ако излязат срещу Реал или Барса ще им хлътнат бузите very_constipated-2076.gif

Този коментар е бил редактиран от Dr.Moratti на Feb 16 2012, 11:28

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 16 2012, 11:31
Коментар #3074

Цитат(Deko @ Feb 16 2012, 11:17 ) *
Лелееее, майко... Човек, ти си краен случай. Моля те, повече не ми цитирай постовете и не ми отговаряй. Само прочетох, че Ранокия (Р-А-Н-О-К-И-Я) щял да изяде Силва с парцалите и спрях. Не съм се регистрирал тук, за да се заяждам или нещо от сорта, обаче това просто не можах да го подмина.
Не знам дали във вашия форум има игнор-листа, но ако има - моля, добави ме към нея.

Peace! smile.gif

Какъв игнор искаш бе , направо бан ти давам. Мерда мене на футбол не може да ме учи. Ранокия не само ще го изяде с парцалите , ами може и да ги остави да си направи елек за кучето от тях. Къде сравняваш тази копакабанска утрепка с италиански национал?

--------------------

+Quote Post
Guest_Ronaldinho_*
коментар Feb 16 2012, 11:52
Коментар #3075

Guests

Цитат(kinterista @ Feb 16 2012, 11:31 ) *
Какъв игнор искаш бе , направо бан ти давам. Мерда мене на футбол не може да ме учи. Ранокия не само ще го изяде с парцалите , ами може и да ги остави да си направи елек за кучето от тях. Къде сравняваш тази копакабанска утрепка с италиански национал?

Да не помислиш,че нещо се заяждам,ама според мнозина Тиаго Силва е най-добрия защитник в света,незнам ти по-какво оценяваш играчите но определно бих ти казал,че си в голяма грешка smile.gif

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 16 2012, 11:58
Коментар #3076

Цитат(Ronaldinho @ Feb 16 2012, 11:52 ) *
Да не помислиш,че нещо се заяждам,ама според мнозина Тиаго Силва е най-добрия защитник в света,незнам ти по-какво оценяваш играчите но определно бих ти казал,че си в голяма грешка smile.gif

Кои мнозина? От мнение до мнение има разлика. А от компетентно мнение до друго още по-голяма. Сега има европейско нали? Ще си говорим къде ще играе Ранокия и къде Силва? И след него на кой цената каква е и кой е най-добрият на този пост?

--------------------

+Quote Post
Guest_Ronaldinho_*
коментар Feb 16 2012, 12:02
Коментар #3077

Guests

Цитат(kinterista @ Feb 16 2012, 11:58 ) *
Кои мнозина? От мнение до мнение има разлика. А от компетентно мнение до друго още по-голяма. Сега има европейско нали? Ще си говорим къде ще играе Ранокия и къде Силва? И след него на кой цената каква е и кой е най-добрият на този пост?

Доста специалисти го определят,не сме само ние феновете на Милан,а и какво е виновен,че Тиаго е бразилец и неможе да играе на Европейско ?

+Quote Post
Ultras
коментар Feb 16 2012, 12:20
Коментар #3078

БОЛЕН

Коментари: 4,275
Регистриран: 22-June 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,544

И според мен Тиаго Силва е най-добрия защитник в света в момента.

--------------------

Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя

+Quote Post
CTPAHEH
коментар Feb 16 2012, 12:25
Коментар #3079

Интер Фен

Коментари: 666
Регистриран: 13-November 08
Град: Златитрап
Потребител No.: 679
Любим Играч: Zanetti

С риск да бъда нагрубен, но за мен Силва е по-добрия от двамата, поне за момента.

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Feb 16 2012, 12:27
Коментар #3080

Guests

Цитат(CTPAHEH @ Feb 16 2012, 12:25 ) *
С риск да бъда нагрубен, но за мен Силва е по-добрия от двамата, поне за момента.

Силва е с 35253434234 класи над Ранокия в момента.То е смешно и комично да се твърди обратното...

+Quote Post

207 страници V  « < 152 153 154 155 156 > » 
Reply to this topicStart new topic
6 потребител(и) четат тази тема (6 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 28th June 2025 - 06:21 AM
Buy sports equipment online