Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
СУПЕР ДАНО ДА СТАНЕ !! Това им е половината отбор ![]() ![]() От Манчестър Сити до Реал (М) къде ли не го изпращат вече... Щом няма нищо официално от клубът Ни значи не е истина. Напусне ли бразилецът нищо добро не Ни чака, но пък и той може да повтори печалният престой на Андрий Шевченко на Острова. Добри пари ще вземат, които очевидно ще се вложат в подмладяването на МИЛАН, а от това имаме най-голяма нужда. Вчера сме привлекли Фелипе Матиони, притискаме Бенитес да пусне Агер, дано това е само началото на големите промени за Нас. Ако Кака' напусне отборът Ни ще е поредният футболист, за който парите са най-важното, а не любовта към тима, чийто екип носи. Изключително много е направил той за МИЛАН, но и пък МИЛАН го е имало и ще го има и след напускането на Кака'. Така, че каквото и да се говори около евентуалното му напускане едва ли ще успеят да го спрат ако той самият иска това. С МИЛАН той постигна всичко - титла на Серия А, шампион на Европа (два пъти), световен клубен шампион, Златна топка и какви ли още не награди, може пък да иска да опита нещо ново.... Изживях много тежко напускането на украинеца преди 3 сезона, за това каквото и да стане сега с Рикардо ще го приема като нещо което ще се случи независимо дали феновете на МИЛАН искат или не. Ако остане при Нас въпреки огромната сума за която се говори ще бъде обожествен предполагам от феновете Ни. Докато носи обаче все още нащият екип е най-голямата заплаха за Вас, а и 15 февруари наближава, така че стягайте се. ![]() -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кака разочарован от Милан, но не иска в Сити, а в Реал М
Кака е много разочарован от решението на Милан да преговаря за продажбата му, пише италианската преса. Бразилецът обаче не желае да отиде в Манчестър Сити. Той иска да играе за Реал Мадрид. Снощи Кака се събра с някои от съотборниците си в Милан и вечеря с тях. Срещата бе в ресторанта на Кларънс Зеедорф в центъра на града. На вечерята присъстваха и други играчи на Милан. Кака признал пред тях, че бил много ядосан и разочарован от ръководството на росонерите. Вчера звездата обяви, че иска да остарее в Милан и да стане капитан на тима. После обаче разбра, че шефовете преговарят за продажбата му. Росонерите на няколко пъти отхвърлиха огромни оферти от Реал Мадрид и Челси. Сега обаче са изкушени от милионите на арабския шех Мансур бин Сайед ал Наян. Той дава общо 250 млн. паунда за трансфера и заплатата на Кака. Самият бразилец почна преговори с Манчестър Сити. В момента баща му Боско Леите, който е и негов главен мениджър, е в Англия. Според пресата обаче Кака не иска да играе в отбор, който догодина дори няма да е в евротурнирите. Бразилецът иска да отиде в Реал Мадрид. Медиите твърдят, че Кака има тайна договорка с Флорентино Перес. Бившият президент на Реал Мадрид е на път да се завърне на поста. Късно снощи президентът Рамон Калдерон обяви, че подава оставка, но после се отметна. Днес има събрание на борда на директорите, което може да лиши Калдерон от поста му. В такъв случай ще бъдат насрочени избори и там Перес има огромен шанс. Той бе избран за президент на Реал през 2000 г. след като обеща да вземе Луиш Фиго от кръвния враг Барселона и го направи. Твърди се, че сега Перес възнамерява да направи същото с Кристияно Роналдо от Манчестър Юнайтед. Италианците обаче твърдят, че може би именно Кака ще е човекът, който ще пристигне в Мадрид още през януари. гол.бг |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
От Манчестър Сити до Реал (М) къде ли не го изпращат вече... Щом няма нищо официално от клубът Ни значи не е истина. Напусне ли бразилецът нищо добро не Ни чака, но пък и той може да повтори печалният престой на Андрий Шевченко на Острова. Добри пари ще вземат, които очевидно ще се вложат в подмладяването на МИЛАН, а от това имаме най-голяма нужда. Вчера сме привлекли Фелипе Матиони, притискаме Бенитес да пусне Агер, дано това е само началото на големите промени за Нас. Ако Кака' напусне отборът Ни ще е поредният футболист, за който парите са най-важното, а не любовта към тима, чийто екип носи. Изключително много е направил той за МИЛАН, но и пък МИЛАН го е имало и ще го има и след напускането на Кака'. Така, че каквото и да се говори около евентуалното му напускане едва ли ще успеят да го спрат ако той самият иска това. С МИЛАН той постигна всичко - титла на Серия А, шампион на Европа (два пъти), световен клубен шампион, Златна топка и какви ли още не награди, може пък да иска да опита нещо ново.... Изживях много тежко напускането на украинеца преди 3 сезона, за това каквото и да стане сега с Рикардо ще го приема като нещо което ще се случи независимо дали феновете на МИЛАН искат или не. Ако остане при Нас въпреки огромната сума за която се говори ще бъде обожествен предполагам от феновете Ни. Докато носи обаче все още нащият екип е най-голямата заплаха за Вас, а и 15 февруари наближава, така че стягайте се. ![]() Незнам защо така мислиш,но май не прочете правилно...той не иска да се маха,а Милан са приели парите.В случая твоя отбор се продава за пари,а Кака както казваш. Аз лично не веднъж съм казвал,че Кака е един от любимите ми играчи и го считам за един от най-добрите за всички времена и не виждам никаква логика в продажбата му дори да е за 1498237823582589457349853милиона.Сякаш Милан е супер беден отбор няма пари,че да са умрели за тая оферта.Аз лично немога да си представя Милан без Кака.Много ще съм разочаровам ако го прададат.Аз би трябвало да се надявам да стане този транфер,но не искам.Серия А ще изгуби един от диамантите си и ще почне да блести в някви миризливци от малоумното Анг.първенство! Дано този транфер да не се случи и да им дойде акъла в главите на ръководителите на Милан. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Знаеш ли истината за всичко около трансфера или желанието на бразилецът е някъде там....(както се казва в един известен сериал)
Анчелоти е напълно прав като е казал днес на пресконференцията - "С или без Кака' МИЛАН има една цел и тя е да побеждава и да печели титли и купи." Какво ще стане с колосалният трансфер все още нищо не се знае, но че и МИЛАН има нужда от пари за да открива и купува млади таланти (такъв какъвто бе и Кака преди 6 години) е факт. За това съм напълно съгласна с мнението на Жозе Алтафини - "Кака' е велик играч, но никой не е незаменим. С парите, които ще получи, Милан спокойно ще може да подмлади състава си и да стане още по-силен." Футболът в наше време е пари, а и шейховете го доказват щом предлагат тази огромна сума. Така, че.... Млади и перспективни играчи - това е политика сега на клубът Ни. Такъв е и Даниел Агер, който надявам се ще отмъкнем от Бенитес. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Според мен,ако ще се продава Кака трябва да се намери негов заместник.Вие сега не играете кой знае какво,защитата ви слаба,а сега и Кака,ако продадете не ми се мисли.Искам Кака да остане в Милан и Италия,защото футбола в Италия в момента се опитва да догони доминиращата сила Англия,а с този транфер е точно обратното.Мразя крайно много всичко английско и заради това най-вече съм ПРОТИВ ТОЗИ ТРАНФЕР НА 1милион %!
FORZA INTER! FORZA ITALY ! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
"С или без Кака' МИЛАН има една цел и тя е да побеждава и да печели титли и купи."
Много правилно е казано,с него или без него Милан ще го има,така че... По добре да остане защото по мое лично мнение ще се повтори ситуацията с Шева,там ще прегори и ще си се завърне..ама файда ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Повръща ми се от тъпи милиардери като некадърните собственици на сити.Такива хора, които не знаят какво да си правят парите само пречат на футбола.Челси 2 не желая да виждам.Надявам се да не успеят да вземат Кака.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Отбор с звезди ... куреста работа.. Реал като ги имаха преди и кво?.. обираха ми калъфките .. правилно Челси 2 НЕ ... STOP
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заприличахме на белите патки от Лос Галактикос.... Което не е добре за клуба, но явно трябва и това да изтърпим феновете на МИЛАН.
Още няма нищо официално, така че не тъгувайте, нерадзури. ![]() Кака' утре ще играе срещу Фиорентина. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Заприличахме на белите патки от Лос Галактикос.... Което не е добре за клуба, но явно трябва и това да изтърпим феновете на МИЛАН. Още няма нищо официално, така че не тъгувайте, нерадзури. ![]() Кака' утре ще играе срещу Фиорентина. Perudino интересно ми е да попитам о вашия форум има ли раздел интер.. само питам нищо друго ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В нашия форум имаме раздел "Противници" и там в отделна тема МИЛАН vs Интер. Много сме активни не отричам, а и е нормално особено след Калчополи...
Обсъждаме всичко около клуба Ви. Както това се прави и тук. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
В нашия форум имаме раздел "Противници" и там в отделна тема МИЛАН vs Интер. Много сме активни не отричам, а и е нормално особено след Калчополи... Обсъждаме всичко около клуба Ви. Както това се прави и тук. Обсъждате или обиждате? Аз предполагам второто, защото един нормален фен на Милан освен тебе, досега не съм видял по тези форуми. EDIT: Макар че малко се съмнявам, че и ти стоиш безучастна в обидите... Просто тука знаеш какво ще стане, ако тръгнеш да говориш остро против Интер. -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
В нашия форум имаме раздел "Противници" и там в отделна тема МИЛАН vs Интер. Много сме активни не отричам, а и е нормално особено след Калчополи... Обсъждаме всичко около клуба Ви. Както това се прави и тук. Дай линк да видя? интересно ми е да видя как ни храните -хаха ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дай линк да видя? интересно ми е да видя как ни храните -хаха ![]() В нашият форум не може да се чете освен ако не си регистриран. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Млади и перспективни играчи - това е политика сега на клубът Ни. Я дай пак ![]() Сигурна ли си , че говорим за Милан ? Според мен,ако ще се продава Кака трябва да се намери негов заместник.Вие сега не играете кой знае какво,защитата ви слаба,а сега и Кака,ако продадете не ми се мисли.Искам Кака да остане в Милан и Италия,защото футбола в Италия в момента се опитва да догони доминиращата сила Англия,а с този транфер е точно обратното.Мразя крайно много всичко английско и заради това най-вече съм ПРОТИВ ТОЗИ ТРАНФЕР НА 1милион %! FORZA INTER! FORZA ITALY ! И на мен не ми се нравят много англичаните , но миланистите направо ги мразя , така че ще се радвам ако най-добрия им играч се разкара...колкото по-далече , толкова по-добре! "С или без Кака' МИЛАН има една цел и тя е да побеждава и да печели титли и купи." Много правилно е казано,с него или без него Милан ще го има,така че... По добре да остане защото по мое лично мнение ще се повтори ситуацията с Шева,там ще прегори и ще си се завърне..ама файда ? Дай боже да се повтори ситуацията с Шева ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Този трансфер е пълно безумие откъдето и да го погледнем.Първо толкова много пари за един играч е напълно откачено.Представете си че още в първия мач счупи крак-къде отиват парите?Ами ако не му тръгне играта в Англия.Тия с чалмите показват колко са далече от футбола.Другото странно нещо е поведението на Милан.Те никога не са имали проблеми с парите и е глупаво да се лишаваш от най-важния си играч.Аз лично предпочитам звездите да идват в калчото а не да го напускат.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 308 Регистриран: 30-August 08 Град: Пловдив Потребител No.: 578 ![]() |
Още преди началото на сезона изразих мнение, че Роналдиньо и Кака няма да играят в един отбор. Та те не го бяха правили в националния. Е явно ме опреовергаха и поиграха няколко мача като привидно показаха, че уж се обичат, но явно не напълно но отново се оказвам прав, че тези двама играча нямат място в един и същ отбор. Чудя се дали да се радвам или не от евентуална продажба на Кака. Все пак Серия А е няма да е такава без него, но пък в този отбор нищо хубаво не му предстои...ще видим.
-------------------- Pazza Inter Amala
Всички пътища ни водят към Рим! Най-хубавото нещо на София е табелата за Пловдив! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Има голяма вероятност да продам Кака на Сити. Това заяви президентът на Милан Силвио Берлускони в интервю за италианския вестник „Ла Стампа”. „Шефовете на Манчестър Сити направиха много сериозна оферта към Кака. Ако я приеме, той ще получава 15 млн. евро на година. Все още нищо не е сигурно, но ако не го продам, финансовият баланс на нашия тим може да е отрицателен в края на годината”, допълни Берлускони.
Както виждате важен е финансовия баланс.Майната им на резултатите на отбора а още по-малко пък на мнението на феновете ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 04:30 PM |