IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

207 страници V  « < 134.5 135.5 136.5 137.5 138.5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Милан
Dr.Moratti
коментар Jul 13 2011, 13:34
Коментар #2711

Il Dottore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Цитат(11MAGGIO @ Jul 13 2011, 01:27 PM) *
Поне аз откакто гледам футбол Милан винаги е бил в топ 3 отбори в света

Ко речи? crying_with_laughter-3302.gif too_funny-1052.gif Хубаво е че поне момчетата си правят гаргара с тебе и им е забавно, но недей да ми говориш кой кого са направили шампиони момче eusa_naughty.gif Конкуренцията между двата отбора е нещо естествено, но ти да ни даваш правото да говорим за история,айде бегай c030.gif .Понеже сте толкова велик клуб и никой за нищо не ви е подпирал, за това след година,когато собственика ви ще е някой талибанин от третия свят ще видим кога пак ще пипнете някоя ваза.Такова отчаяние ви беше налегнало, че във форума си само за "Лудия Интер" пишехте и ни кълнете играчите до девето коляно.Тази година пак ще се повтори същата картина и тогава те чакам тук ,пак да ни позабавляваш soccer-4013.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_11MAGGIO_*
коментар Jul 13 2011, 14:10
Коментар #2712

Guests

Цитат(El Jardinero @ Jul 13 2011, 02:18 PM) *
За последните 20 години никой не ви отрича успехите, но вие защо отричате, че малко или много са свързани с Берлускони, или нещо ви е срам от него?

Как може да ме е срам от IL GRANDE SILVIO o_O???Та човека е постигнал повече от всякакви арабски шейхове, руски милярдери, американски фамилии които викат на футбола сокър и човека е постигнал с Милан това което династия Морати при добро стечение на обстоятелствата ще постигне след 4-5 поколения crying_with_laughter-3302.gif Това че си има някои слабости и множество врагове, които да ги преувеличават е напълно нормално, даже го прави още по-колоритен .Ама човк като те слуша как говориш ще рече, че Интер се управляват като Барса и и вие не зависите от един човек и всичко ви е ОК.

Този коментар е бил редактиран от Dr.Moratti на Jul 13 2011, 14:39

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Jul 13 2011, 14:46
Коментар #2713

Il Dottore

Цитат(11MAGGIO @ Jul 13 2011, 03:10 PM) *
Как може да ме е срам от IL GRANDE SILVIO o_O???Та човека е постигнал повече от всякакви арабски шейхове, руски милярдери, американски фамилии които викат на футбола сокър и човека е постигнал с Милан това което династия Морати при добро стечение на обстоятелствата ще постигне след 4-5 поколения crying_with_laughter-3302.gif Това че си има някои слабости и множество врагове, които да ги преувеличават е напълно нормално, даже го прави още по-колоритен .Ама човк като те слуша как говориш ще рече, че Интер се управляват като Барса и и вие не зависите от един човек и всичко ви е ОК.

Интер се пише с глава буква,а милярдери се пише милиардери.В този форум без главна буква можеш да пишеш твоя и останалите отбори. Иначе прав си, че говорим за династия:
Силвио Берлускони-Роден на 29 септември 1936 г. в Милано в семейство от средната класа. Баща му, Луиджи Берлускони, заема ръководна длъжност в Банка Разини. Майка му, Роза Босси, е домакиня. Има по-малка сестра, Антониетта, и брат, Паоло. След завършване на началното училище, е записан в религиозен колеж, където учи до 19-годишна възраст и взима диплома за средно образование - класическа гимназия. Още като ученик той проявява своите наклонности към бизнеса — събира пари за гледане на куклени представления, а в гимназията приема пари, за да пише домашни на свои съученици.Учи право в Миланския Държавен университет, като за да плати образованието си, той продава прахосмукачки, прави снимки на обществени събития и ангажира своята група на круизове през лятото.
Масимо Морати е четвъртият син на бившия собственик и президент на Интер през „Златната ера" от 1955 до 1968 година Анджело Морати. Баща на пет деца, той има амбицията да върне Интер на върха и да постигне успехите, реализирани при управлението на своя баща. Фамилията Морати държи около 70 процента от акциите на Интер. Настоящият президент е собственик на компанията за дистрибуция на петролни продукти „Сарас".
Интер е клуб на буржоазната класа /bauscia/ , а билан на работническата /casciavit/,а майката на Морати никога не е била секретарка на дедо Силвио докато обратното е факт.

Този коментар е бил редактиран от Dr.Moratti на Jul 13 2011, 14:59

--------------------

+Quote Post
Guest_Cesc Fabregas_*
коментар Jul 13 2011, 14:52
Коментар #2714

Guests

QUOTE(El Jardinero @ Jul 13 2011, 02:18 PM) *
Арсенал, Вердер, Юнайтед, Тотнъм... ??? szyd-milan.gif

Тва да дойде отнякъде си да те ебе Крауч щъркела явно се отразява доста зле на психиката на някои хора crying_with_laughter-3302.gif hammer.gif

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 13 2011, 15:33
Коментар #2715

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Цитат(11MAGGIO @ Jul 13 2011, 01:27 PM) *
Поне аз откакто гледам футбол Милан винаги е бил в топ 3 отбори в света

Абе, ти боцкаш ли се ? crying_with_laughter-3302.gif crying_with_laughter-3302.gif crying_with_laughter-3302.gif

+Quote Post
Guest_11MAGGIO_*
коментар Jul 13 2011, 16:13
Коментар #2716

Guests

eusa_naughty.gif [quote name='Dr.Moratti' date='Jul 13 2011, 03:46 PM' post='169087']
Интер се пише с глава буква,а милярдери се пише милиардери.В този форум без главна буква можеш да пишеш твоя и останалите отбори. Иначе прав си, че говорим за династия:
Силвио Берлускони-Роден на 29 септември 1936 г. в Милано в семейство от средната класа. Баща му, Луиджи Берлускони, заема ръководна длъжност в Банка Разини. Майка му, Роза Босси, е домакиня. Има по-малка сестра, Антониетта, и брат, Паоло. След завършване на началното училище, е записан в религиозен колеж, където учи до 19-годишна възраст и взима диплома за средно образование - класическа гимназия. Още като ученик той проявява своите наклонности към бизнеса — събира пари за гледане на куклени представления, а в гимназията приема пари, за да пише домашни на свои съученици.Учи право в Миланския Държавен университет, като за да плати образованието си, той продава прахосмукачки, прави снимки на обществени събития и ангажира своята група на круизове през лятото.
Масимо Морати е четвъртият син на бившия собственик и президент на Интер през „Златната ера" от 1955 до 1968 година Анджело Морати. Баща на пет деца, той има амбицията да върне Интер на върха и да постигне успехите, реализирани при управлението на своя баща. Фамилията Морати държи около 70 процента от акциите на Интер. Настоящият президент е собственик на компанията за дистрибуция на петролни продукти „Сарас".
Интер е клуб на буржоазната класа /bauscia/ , а билан на работническата /casciavit/,а майката на Морати никога не е била секретарка на дедо Силвио докато обратното е факт.

[/quote
Това с милиардерите е грешка от недоглеждане, докато първата както си се сетил не е.Понеже гледам, че и преди си споменавал с голяма доза гордост това кои отбор на коя каста принадлежи ти предлагам на смениш името на форума на "Форум на българските дребни и средни буржоа" и вместо спорта на народа - футбола да се преориентирате към по-елитарни занимания като тенис, голф и тн понеже в футбола и без това ви няма lol.gif , понеже и аз повечето интеристи, които познавам (италианци) са от предприемач нагоре crying_with_laughter-3302.gif, направо магнат до магната ...А това, което ти с презрение наричаш работническа класа, в днешно време се нарича средна класа и е гръбнака на всички Западни общества.Сори за офтопика, но понеже гледам, че понятията са ти малко размити, когато говориш за "династия" не върви да ми говориш за буржоазия eusa_naughty.gif по -скоро правилната дума е аристокрация - все пак хората преди 200-300 години са вдигали революции и са умирали за тия неща!А за Берлускони - не виждам какво срамно има в миналото му, което си се опитал да изтъкнеш, точно обратното човека е тръгнал от ниското и с акъла си е постигнал това, което родения със златна лъжичка в уста Морати ще му трябват още няколко живота да направи.Та нали точно за тези идеали се е вдигнала Френската революция, която французите утре ще си честват, за да може хора с акъл като Берлускони да имат шанс да се развиват, без някои да им обяснява от къде са тръгнали и до къде могат да стигнат.Спирам, че ако освен за футболна история почна да давам уроци по история маи ще трябва да ми плащате вече, ама то сигурно няма да е проблем, нали сте отбора на "буржоазната класа".

+Quote Post
radiinter
коментар Jul 13 2011, 16:19
Коментар #2717

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

ХАХАХАХАХА тая мерда се взе адски насериозно crying_with_laughter-3302.gif .Ми защо си губиш вемето тук да ни "отваряш очите" ами не си ходиш във вашия форум да се надъхвате за 6-ти smile.gif

Фен на Интер? ДА biggrin.gif

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Jul 13 2011, 16:41
Коментар #2718

Il Dottore

[/quote]
Това с милиардерите е грешка от недоглеждане, докато първата както си се сетил не е.Понеже гледам, че и преди си споменавал с голяма доза гордост това кои отбор на коя каста принадлежи ти предлагам на смениш името на форума на "Форум на българските дребни и средни буржоа" и вместо спорта на народа - футбола да се преориентирате към по-елитарни занимания като тенис, голф и тн понеже в футбола и без това ви няма lol.gif , понеже и аз повечето интеристи, които познавам (италианци) са от предприемач нагоре crying_with_laughter-3302.gif , направо магнат до магната ...А това, което ти с презрение наричаш работническа класа, в днешно време се нарича средна класа и е гръбнака на всички Западни общества.Сори за офтопика, но понеже гледам, че понятията са ти малко размити, когато говориш за "династия" не върви да ми говориш за буржоазия eusa_naughty.gif по -скоро правилната дума е аристокрация - все пак хората преди 200-300 години са вдигали революции и са умирали за тия неща!А за Берлускони - не виждам какво срамно има в миналото му, което си се опитал да изтъкнеш, точно обратното човека е тръгнал от ниското и с акъла си е постигнал това, което родения със златна лъжичка в уста Морати ще му трябват още няколко живота да направи.Та нали точно за тези идеали се е вдигнала Френската революция, която французите утре ще си честват, за да може хора с акъл като Берлускони да имат шанс да се развиват, без някои да им обяснява от къде са тръгнали и до къде могат да стигнат.Спирам, че ако освен за футболна история почна да давам уроци по история маи ще трябва да ми плащате вече, ама то сигурно няма да е проблем, нали сте отбора на "буржоазната класа".
[/quote]
Има опция да редактираш коментара си, която не си пожелал да използваш веднъж умишлено и втори път вероятно от незнание,което се опитваш да обясниш като недоглеждане, но същевременно си достатъчно ироничен и нахален да ни отваряш очите пред неоспорими факти.Няма да ти плащаме за това своеволие, но ще ти дадем безплатна почивка за няколко часа banned.gif

--------------------

+Quote Post
El Jardinero
коментар Jul 13 2011, 16:46
Коментар #2719

АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ

Група: Members

Коментари: 2,666
Регистриран: 18-April 10
Град: Бургас
Потребител No.: 2,440
Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron

Цитат(11MAGGIO @ Jul 13 2011, 05:13 PM) *
Това с милиардерите е грешка от недоглеждане, докато първата както си се сетил не е.Понеже гледам, че и преди си споменавал с голяма доза гордост това кои отбор на коя каста принадлежи ти предлагам на смениш името на форума на "Форум на българските дребни и средни буржоа" и вместо спорта на народа - футбола да се преориентирате към по-елитарни занимания като тенис, голф и тн понеже в футбола и без това ви няма lol.gif , понеже и аз повечето интеристи, които познавам (италианци) са от предприемач нагоре crying_with_laughter-3302.gif, направо магнат до магната ...А това, което ти с презрение наричаш работническа класа, в днешно време се нарича средна класа и е гръбнака на всички Западни общества.Сори за офтопика, но понеже гледам, че понятията са ти малко размити, когато говориш за "династия" не върви да ми говориш за буржоазия eusa_naughty.gif по -скоро правилната дума е аристокрация - все пак хората преди 200-300 години са вдигали революции и са умирали за тия неща!А за Берлускони - не виждам какво срамно има в миналото му, което си се опитал да изтъкнеш, точно обратното човека е тръгнал от ниското и с акъла си е постигнал това, което родения със златна лъжичка в уста Морати ще му трябват още няколко живота да направи.Та нали точно за тези идеали се е вдигнала Френската революция, която французите утре ще си честват, за да може хора с акъл като Берлускони да имат шанс да се развиват, без някои да им обяснява от къде са тръгнали и до къде могат да стигнат.Спирам, че ако освен за футболна история почна да давам уроци по история маи ще трябва да ми плащате вече, ама то сигурно няма да е проблем, нали сте отбора на "буржоазната класа".

А бе и аз ще направя офтопик, ама доживях мерда да ми дава "уроци по история" в нашия форум, че и пари да търси?! crying_with_laughter-3302.gif Щом ще ми даваш за пример Френската революция, що не отчете факта, че тя не е продукт на "онеправданите маси и безименните герои от барикадите", а на чужди за френския народ фактори като юдеомасонството и паневропейския ционизъм, поставил си за цел да срине вековния роялистки ред, властта и авторитета на Христовата църква в страната и цяла Европа, и че тази "Революция" е Началото на края на величието на тази славна нация - Франция!?
И сериозно ли вярваш на тия глупости, че дедо ти Стефчо е почнал от нищото и е стигнал до върха като Рокфелер и ябълката, а!? too_funny-1052.gif Не бе, нищо срамно няма в миналото му, напротив!? Дали ако в твоето семейство баща ти беше педофил със слабост към малолетни мюсюлмански циганки-кючекчийки, а сестра ти я клатеше бразилски мангасар, излезнал из врящия котел на три раси в амазонската джунгла, щеше да си толкова толерантен, а? huh.gif
Плащайте си 560-те милиона и не се обяснявайте, а ние ще си играем не само тенис, голф и поло, ми и регата по Марица ще си направим, ако трябва. moony-2173.gif szyd-milan.gif

--------------------
ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!!

LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!

НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА!

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Jul 13 2011, 17:55
Коментар #2720

Guests

Това се нарича НАГЛОСТ, да се сравняват Морати и Берлускони и да се твърди, че първият имал да догонва вторият crying_with_laughter-3302.gif В кое да го догонва, в богатство ли, или може би в морал и ценностна система??? Зад монополистичната компания Фининвест седят множество далавери и машинации, както и някои доста тъмни персони, кои живи, кои в затвора, няма значение в случая... Значи разбирам това да беше някой италианец, навътре в нещата, да поназнайва това, онова, ОК, ама хора (от български произход), които нито имат познати италианци и може би не са стъпвали в тази тъй чудна държава, да ми разправят кой какъв е, от къде идва и как постига целите си, просто е смехотворно... Сигурно щото е толкова хубав човек, половин Италия поне го мрази, а привържениците му са предимно всички миланисти too_funny-1052.gif Както и да е, продължавайте "мерди" да си пишете във форумите как нашият президент бил мафиот и целият скандал Калчополи е изфабрикуван от него, пък ние ще продължаваме да гледаме вашия потъващ кораб - Фининвест на Берлускони бе осъдена да плати 560 млн. евро на конкурент, щото едно знам със сигурност, откаже ли се Берлускони от вас, ще претърпите такъв крах, че само в сънищата си ще бъдете сред "първите три отбора в Европа"...

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 13 2011, 18:11
Коментар #2721

Модератор

Еее, баннаха я мердата, а беше толкова забавна!! szyd-milan.gif

+Quote Post
Guest_11MAGGIO_*
коментар Jul 13 2011, 19:18
Коментар #2722

Guests

QUOTE(Boy_San77 @ Jul 13 2011, 06:55 PM) *
Значи разбирам това да беше някой италианец, навътре в нещата, да поназнайва това, онова, ОК, ама хора (от български произход), които нито имат познати италианци и може би не са стъпвали в тази тъй чудна държава, да ми разправят кой какъв е, от къде идва и как постига целите си, просто е смехотворно...

Как само ги разпределяш кой къде е ходил и кви познати има too_funny-1052.gif ...Добре спирам за сега, че като гледам бая съм разбунил духовете и накрая ще си изям бана, а такава забава настана в тая тема и както няма работа по цял...Айде след 6 ти пак ще говорим Дишайте!

+Quote Post
El Jardinero
коментар Jul 13 2011, 20:17
Коментар #2723

АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ

Коментари: 2,666
Регистриран: 18-April 10
Потребител No.: 2,440
Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron

Цитат(11MAGGIO @ Jul 13 2011, 08:18 PM) *
Как само ги разпределяш кой къде е ходил и кви познати има too_funny-1052.gif ...Добре спирам за сега, че като гледам бая съм разбунил духовете и накрая ще си изям бана, а такава забава настана в тая тема и както няма работа по цял...Айде след 6 ти пак ще говорим Дишайте!

"Разбунил" си само ходжата на Гърмен със смешните си социално-исторически теории, Маджо ефенди, а в тази тема винаги е било "забава" и ти нямаш и най-малката заслуга за това, защото става въпрос за един забавен кафяв правителствен отбор все пак.

--------------------
ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!!

LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!

НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА!

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Jul 13 2011, 20:43
Коментар #2724

Il Dottore

Цитат(El Jardinero @ Jul 13 2011, 09:17 PM) *
"Разбунил" си само ходжата на Гърмен със смешните си социално-исторически теории, Маджо ефенди, а в тази тема винаги е било "забава" и ти нямаш и най-малката заслуга за това, защото става въпрос за един забавен кафяв правителствен отбор все пак.

crying_with_laughter-3302.gif Браво бе, така не бях се смял от сърце отдавна too_funny-1052.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Cesc Fabregas_*
коментар Jul 13 2011, 20:47
Коментар #2725

Guests

Абе не знам дали сте на моето мнение, но тази тема открай време обединява хората във форума, доста полезна е crying_with_laughter-3302.gif

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Jul 13 2011, 21:23
Коментар #2726

Il Dottore

Барбара мечтае Милан да спечели ШЛ 2012

Дъщерята на боса на Милан Силвио Берлускони - Барбара, заяви, че иска да види Милан с трофея от Шампионската лига през новия сезон. Чаровната блондинка се появи на вчерашната първа тренировка на "росонерите", като тя постави цел пред отбора – спечелването на всичко. "Започнахме с титлата на Италия, което не е никак малко. Искаме да спечелим всичко възможно. Милан е подготвен да се конкурира с всеки на всички фронтове. Разбира се, мечтата ми е да спечелим Шампионската лига", сподели Барбара.

Марига добре си върши работата докато Путо го няма-чак за ШЛ взе да мечтае блонди mexicanwave.gif

--------------------

+Quote Post
inter_fen
коментар Jul 13 2011, 21:33
Коментар #2727

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Ако трябва ще се прежаля аз вместо Марига biggrin.gif Нека той да се концентрира върху сезона smile.gif
Ще покажа на Барбарита, какво прави нейния баща с манИкенките biggrin.gif

+Quote Post
vencislav zaneti
коментар Jul 13 2011, 21:42
Коментар #2728

Интер Маняк

Коментари: 923
Регистриран: 12-November 08
Град: ruse, sofiq
Потребител No.: 676
Любим Играч: Az

Цитат(Deko @ Jul 13 2011, 12:45 PM) *
Всички от тези 18 са спечелени на терена, подчертавам терена!

Смешко научи историята поне на отбора си преди да плямпаш

--------------------
leonardo pezzo di merda

+Quote Post
C-Murder
коментар Jul 13 2011, 22:06
Коментар #2729

Moderator

Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Потребител No.: 30

Само ще ви помоля да се съобразявате с обидните определенията, все пак досега момчето не е обидило никого, въпреки агресивния си тон. Толерантността не ни е непонятна, нали? Винаги има на какво да се опрем в спор с който и да е фен на друг отбор - славна история, велики личности и легенди, а титли и факти, които ни отличават колкото искаш..

Този коментар е бил редактиран от C-Murder на Jul 13 2011, 22:07

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 13 2011, 23:05
Коментар #2730

Модератор

Аз не мога да разбера каква е целта му. Като драсне два реда никой от форума няма да стане фен на мердите (изключвам легионерите Деко и Роналдиньо).

+Quote Post

207 страници V  « < 134.5 135.5 136.5 137.5 138.5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th August 2025 - 01:40 AM
Buy sports equipment online