Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Deko_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Силен сезон-с отпадане на 1/8 от Тотнъм и на 1/2 от Палермо ![]() Силен сезон - със спечелването на 18-тото Скудето. Всички от тези 18 са спечелени на терена, подчертавам терена! Силен сезон - с двете победи над Интер и общ резултат 4:0 срещу вас. ![]() А т'ва за Троянския кон, много бъркаш. Конят не е бил 1 година при вас, а 18 при нас. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Как пък стигна до извода,че е псевдо треньор ? Човек който е ръководил по-ниско разредни отбори и изведнъж отива в Голям отбор и става шампион още в първия си сезон,това малко ли е ? A да не говорим,че бе избран за треньор номер 1 в Италия през сезон 08-09 ! Станахте шампиони благодарение на нашите треньорски грешки, а не защото Алегри е голям разбирач. Той ако беше голям специалист щяхте да вземете и Купата на Италия, а и Шампионската лига. Ама това означава да направите требъл, а вие за такова нещо май не сте чували във вашата история. ![]() ![]() |
|
|
Guest_Cesc Fabregas_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Силен сезон - със спечелването на 18-тото Скудето. Всички от тези 18 са спечелени на терена, подчертавам терена! Силен сезон - с двете победи над Интер и общ резултат 4:0 срещу вас. ![]() А т'ва за Троянския кон, много бъркаш. Конят не е бил 1 година при вас, а 18 при нас. ![]() Айде бе? Сигурен ли си в това, което казваш? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Признавам едно на мердите.Вие имате нещо което ние сигурно никога няма да успеем да постигнем- две титли от Серия Бъ
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
Силен сезон - със спечелването на 18-тото Скудето. Всички от тези 18 са спечелени на терена, подчертавам терена! Силен сезон - с двете победи над Интер и общ резултат 4:0 срещу вас. ![]() А т'ва за Троянския кон, много бъркаш. Конят не е бил 1 година при вас, а 18 при нас. ![]() За "коня" си прав - каквото трябваше да бъде свършено в наша вреда, вече беше свършено категорично и непоправимо от охраненото сервантесово магаре. Но заедно с Маджо ( ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
Guest_11MAGGIO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Преди това КОИ БЯХТЕ??? ТРЕТИЯТ ОТБОР НА ИТАЛИЯ, превъзхождащ категорично нас и торинските гоби единствено по БРОЙ ТИТЛИ НА SERIE B! ![]() Значи тука се чете историята, както дявола чете Евангелието...Човече ти сега ще кажеш, че гледаш футбол от преди 86' както си тръгнал така да ми разправяш в минало свършено все едно слушам дядо ми да ми разказва историики от казармата аи стига моля ти са!Поне аз откакто гледам футбол Милан винаги е бил в топ 3 отбори в света и който е гледал отвисоко на нас после е плакал като Стоичков и Кройф след финала 94'.Значи неможе хора, които за пръв път са видяли отбора си с Скудетото през 2005 и с ШЛ през 2009/10 да ми обясняват за история и величие, като ония образ дето миналия ден ми обясняваше за някви дупки и някво надигане на глави и аз не разбрах точно...Значи кога ви направиха шампиони кога ви потръгна малко и на вас и кога почнахте да разправяте за история!Не знам от кога сте фенове на този отбор, но май бързо забравихте дългите годинки суша и през които дори на мен на моменти ми е било жал за малките братчеди. |
|
|
Guest_11MAGGIO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Силен сезон-с отпадане на 1/8 от Тотнъм и на 1/2 от Палермо
![]() [/quote] Каза фена на отбора, който посрами цяла Италия и стана за смях на собствения си стадион, като падна 2 на 5 от някви шваби. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Поне аз откакто гледам футбол Милан винаги е бил в топ 3 отбори в света като ония образ дето миналия ден ми обясняваше за някви дупки и някво надигане на глави и аз не разбрах точно... "Оня образ" е в този форум от много години вече и се е нагледал на такива като тебе.Минали са му много такива,всяка година едно и също.Затова и казах че си просто поредния.А това че не си разбрал ми стана ясно още тогава,така или иначе не познавам особено умни миланисти ![]() А това за топ 3 на света направо сцепи ![]() ![]() Силен сезон-с отпадане на 1/8 от Тотнъм и на 1/2 от Палермо ![]() Каза фена на отбора, който посрами цяла Италия и стана за смях на собствения си стадион, като падна 2 на 5 от някви шваби. Каза фена на отбора който ЕДИНСТВЕН от италианските отбори е печелил 5 купи за един сезон.Каза фена на ЕДИНСТВЕНИЯ италиански отбор който миналата година достига до 1/4 финал в Европа. п.п. "Фен на Интер?" ДА ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
Значи тука се чете историята, както дявола чете Евангелието...Човече ти сега ще кажеш, че гледаш футбол от преди 86' както си тръгнал така да ми разправяш в минало свършено все едно слушам дядо ми да ми разказва историики от казармата аи стига моля ти са!Поне аз откакто гледам футбол Милан винаги е бил в топ 3 отбори в света и който е гледал отвисоко на нас после е плакал като Стоичков и Кройф след финала 94'.Значи неможе хора, които за пръв път са видяли отбора си с Скудетото през 2005 и с ШЛ през 2009/10 да ми обясняват за история и величие, като ония образ дето миналия ден ми обясняваше за някви дупки и някво надигане на глави и аз не разбрах точно...Значи кога ви направиха шампиони кога ви потръгна малко и на вас и кога почнахте да разправяте за история!Не знам от кога сте фенове на този отбор, но май бързо забравихте дългите годинки суша и през които дори на мен на моменти ми е било жал за малките братчеди. Отпреди - не, точно от 1986-та гледам и макар да бях дете, още помня нашето 1:1 срещу световния шампион Италия, в чийто състав имаше 7 играча на Интернационале, 4 на Рома, 3 на Ювентус и 1 (един) на Ббилан (легендата на Юве Паоло Роси). За последните 20 години никой не ви отрича успехите, но вие защо отричате, че малко или много са свързани с Берлускони, или нещо ви е срам от него? Да, след 5 години може и да сме позабравили "годинките суша", но пък вие защо забравихте вашите само след няма и 2 месеца??? ![]() Силен сезон-с отпадане на 1/8 от Тотнъм и на 1/2 от Палермо ![]() Каза фена на отбора, който посрами цяла Италия и стана за смях на собствения си стадион, като падна 2 на 5 от някви шваби. Арсенал, Вердер, Юнайтед, Тотнъм... ??? ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Поне аз откакто гледам футбол Милан винаги е бил в топ 3 отбори в света Ко речи? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
Guest_11MAGGIO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
За последните 20 години никой не ви отрича успехите, но вие защо отричате, че малко или много са свързани с Берлускони, или нещо ви е срам от него? Как може да ме е срам от IL GRANDE SILVIO o_O???Та човека е постигнал повече от всякакви арабски шейхове, руски милярдери, американски фамилии които викат на футбола сокър и човека е постигнал с Милан това което династия Морати при добро стечение на обстоятелствата ще постигне след 4-5 поколения ![]() Този коментар е бил редактиран от Dr.Moratti на Jul 13 2011, 14:39 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Как може да ме е срам от IL GRANDE SILVIO o_O???Та човека е постигнал повече от всякакви арабски шейхове, руски милярдери, американски фамилии които викат на футбола сокър и човека е постигнал с Милан това което династия Морати при добро стечение на обстоятелствата ще постигне след 4-5 поколения ![]() Интер се пише с глава буква,а милярдери се пише милиардери.В този форум без главна буква можеш да пишеш твоя и останалите отбори. Иначе прав си, че говорим за династия: Силвио Берлускони-Роден на 29 септември 1936 г. в Милано в семейство от средната класа. Баща му, Луиджи Берлускони, заема ръководна длъжност в Банка Разини. Майка му, Роза Босси, е домакиня. Има по-малка сестра, Антониетта, и брат, Паоло. След завършване на началното училище, е записан в религиозен колеж, където учи до 19-годишна възраст и взима диплома за средно образование - класическа гимназия. Още като ученик той проявява своите наклонности към бизнеса — събира пари за гледане на куклени представления, а в гимназията приема пари, за да пише домашни на свои съученици.Учи право в Миланския Държавен университет, като за да плати образованието си, той продава прахосмукачки, прави снимки на обществени събития и ангажира своята група на круизове през лятото. Масимо Морати е четвъртият син на бившия собственик и президент на Интер през „Златната ера" от 1955 до 1968 година Анджело Морати. Баща на пет деца, той има амбицията да върне Интер на върха и да постигне успехите, реализирани при управлението на своя баща. Фамилията Морати държи около 70 процента от акциите на Интер. Настоящият президент е собственик на компанията за дистрибуция на петролни продукти „Сарас". Интер е клуб на буржоазната класа /bauscia/ , а билан на работническата /casciavit/,а майката на Морати никога не е била секретарка на дедо Силвио докато обратното е факт. Този коментар е бил редактиран от Dr.Moratti на Jul 13 2011, 14:59 -------------------- |
|
|
Guest_Cesc Fabregas_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
|
|
|
Guest_11MAGGIO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
![]() Интер се пише с глава буква,а милярдери се пише милиардери.В този форум без главна буква можеш да пишеш твоя и останалите отбори. Иначе прав си, че говорим за династия: Силвио Берлускони-Роден на 29 септември 1936 г. в Милано в семейство от средната класа. Баща му, Луиджи Берлускони, заема ръководна длъжност в Банка Разини. Майка му, Роза Босси, е домакиня. Има по-малка сестра, Антониетта, и брат, Паоло. След завършване на началното училище, е записан в религиозен колеж, където учи до 19-годишна възраст и взима диплома за средно образование - класическа гимназия. Още като ученик той проявява своите наклонности към бизнеса — събира пари за гледане на куклени представления, а в гимназията приема пари, за да пише домашни на свои съученици.Учи право в Миланския Държавен университет, като за да плати образованието си, той продава прахосмукачки, прави снимки на обществени събития и ангажира своята група на круизове през лятото. Масимо Морати е четвъртият син на бившия собственик и президент на Интер през „Златната ера" от 1955 до 1968 година Анджело Морати. Баща на пет деца, той има амбицията да върне Интер на върха и да постигне успехите, реализирани при управлението на своя баща. Фамилията Морати държи около 70 процента от акциите на Интер. Настоящият президент е собственик на компанията за дистрибуция на петролни продукти „Сарас". Интер е клуб на буржоазната класа /bauscia/ , а билан на работническата /casciavit/,а майката на Морати никога не е била секретарка на дедо Силвио докато обратното е факт. [/quote Това с милиардерите е грешка от недоглеждане, докато първата както си се сетил не е.Понеже гледам, че и преди си споменавал с голяма доза гордост това кои отбор на коя каста принадлежи ти предлагам на смениш името на форума на "Форум на българските дребни и средни буржоа" и вместо спорта на народа - футбола да се преориентирате към по-елитарни занимания като тенис, голф и тн понеже в футбола и без това ви няма ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ХАХАХАХАХА тая мерда се взе адски насериозно
![]() ![]() Фен на Интер? ДА ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
[/quote]
Това с милиардерите е грешка от недоглеждане, докато първата както си се сетил не е.Понеже гледам, че и преди си споменавал с голяма доза гордост това кои отбор на коя каста принадлежи ти предлагам на смениш името на форума на "Форум на българските дребни и средни буржоа" и вместо спорта на народа - футбола да се преориентирате към по-елитарни занимания като тенис, голф и тн понеже в футбола и без това ви няма ![]() ![]() ![]() [/quote] Има опция да редактираш коментара си, която не си пожелал да използваш веднъж умишлено и втори път вероятно от незнание,което се опитваш да обясниш като недоглеждане, но същевременно си достатъчно ироничен и нахален да ни отваряш очите пред неоспорими факти.Няма да ти плащаме за това своеволие, но ще ти дадем безплатна почивка за няколко часа ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това с милиардерите е грешка от недоглеждане, докато първата както си се сетил не е.Понеже гледам, че и преди си споменавал с голяма доза гордост това кои отбор на коя каста принадлежи ти предлагам на смениш името на форума на "Форум на българските дребни и средни буржоа" и вместо спорта на народа - футбола да се преориентирате към по-елитарни занимания като тенис, голф и тн понеже в футбола и без това ви няма ![]() ![]() ![]() А бе и аз ще направя офтопик, ама доживях мерда да ми дава "уроци по история" в нашия форум, че и пари да търси?! ![]() И сериозно ли вярваш на тия глупости, че дедо ти Стефчо е почнал от нищото и е стигнал до върха като Рокфелер и ябълката, а!? ![]() ![]() Плащайте си 560-те милиона и не се обяснявайте, а ние ще си играем не само тенис, голф и поло, ми и регата по Марица ще си направим, ако трябва. ![]() ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Това се нарича НАГЛОСТ, да се сравняват Морати и Берлускони и да се твърди, че първият имал да догонва вторият
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 08:04 AM |