IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

207 страници V  « < 12.5 13.5 14.5 15.5 16.5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Милан
ale inter
коментар Jan 12 2009, 18:23
Коментар #271

Батьо

Група: Members

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Неэнам може или неможе да объркате сметките на някого,но с тоэи отбор трябва да се радвате ако се класирате в зона УЕФА.

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Jan 12 2009, 18:30
Коментар #272

Guests

Цитат(INTERFAN @ Jan 12 2009, 05:19 PM) *
Не е добре за отбор като вашия от редовен кандидат за титлата всяка година, напоследък да се превръща в отбор, който "все още може да обърка сметките на останалите(според мен точната дума тук е Големите) отбори и особено на ИНТЕР... Щом я докарахте дотук...

Ние преди 3-4 години бяхме къде къде по зле от тях.Да не говорим преди 7-8год.Всяка година шампиони ще ставаме и накрая дървото винаги го ядем.Единствено на косъм бяхме от Скудетото през 2002.Милан аз лично им виждам проблема в треньора.Защитата им е слаба,защото Анчелоти държи още Фавали и Малдини(колкото и да е велик време да е даде път на другите).Отбора им се изтърка вече.Всеки мач им знам 9 от 11 човека,който ще излязат.Тактика винаги е една и съща 4-3-2-1.Вече всеки ги знае.Време им е за промяна.Анчелоти си мисли,че ще е като САФ 20години в Милан,но много бърка.Направи предостатачно за Милан - една каруца купи им донесе.Лично аз ще се радвам да остане още дълго...в наша полза е.Така си мисля smile.gif

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jan 12 2009, 19:38
Коментар #273

Guests

Ще гледам да го обесня възможно най-просто МИЛАН=ТРАГЕДИЯ wink.gif

+Quote Post
ale inter
коментар Jan 12 2009, 19:58
Коментар #274

Батьо

Много точно каэано хахахахаха

--------------------

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Jan 13 2009, 14:01
Коментар #275

Guests

МАНЧЕСТЪР СИТИ ЗАПОЧВА ПРЕГОВОРИ С МИЛАН ЗА КАКА

Ръководството на Манчестър Сити започва преговори с Милан за бразилската звезда Кака, съобщава „Daily Express”.

Изпълнителният директор на „гражданите” Гари Кук и друг от шефовете в Сити Пол Алдридж ще пътуват за Италия, за да преговарят за евентуалния трансфер на Кака.

Според английския вестник собствениците на Манчестър Сити от Абу Даби са готови да поставят рекорд на трансферния пазар, за да вземат 26-годишния бразилския футболист.

Ръководството на Манчестър Сити е готово да плаща 220 хиляди паунда на седмица на Кака, като за неговото преминаване на Йистлендс ще помага и неговият сънародник Робиньо.

Незнам какво ви е отношението по тази тема - КАКА ДА НАПУСНЕ МИЛАН , но аз съм твърдо ПРОТИВ. Това ще е един огромен МИНУС за Серия А и Италия и един огромен ПЛЮС за Англия! Искам Италия да става все по-силна,а не да се продават най-добрите,а Кака е от най-добрите в света...всички го знаем smile.gif

+Quote Post
Perugino
коментар Jan 13 2009, 14:45
Коментар #276

Легионер (Милан)

Група: Легионери
Коментари: 274
Регистриран: 16-May 06
Град: Варна
Потребител No.: 25

Нашето златно момче ще напусне МИЛАН в посока Манчестър Сити, толкова колкото Кристиян Виери и Хенрик Ларсон ще облекат екипа на ЦСКА. smile.gif

--------------------
Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Jan 13 2009, 14:48
Коментар #277

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Милан се крепи на Кака и не ми се вярва, че някой ще го пусне да си тръгне. Плюс това наистина би било загуба за Серия А, напускането на бразилеца.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Jan 13 2009, 14:57
Коментар #278

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Тия пък Сити къде са тръгнали ?!? Сериозно ли си мислят, че Кака ще иска да облече екипа им ? huh.gif

+Quote Post
SvetJlio
коментар Jan 13 2009, 15:35
Коментар #279

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Потребител No.: 23

А за мен ще е чудесно да се разкара от милан smile.gif

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Jan 13 2009, 20:34
Коментар #280

Guests

Поредния слух.. колко ще вземат К.Роналдо толкова и Кака.

Джилардино: Ще празнувам, ако вкарам на Милан.

Бившият нападател на Милан Алберто Джилардино ще празнува, ако вкара при гостуването на „росонерите" на неговия Фиорентина в неделя. Италианският национал ще се завърне в Милано за пръв път след трансфера си през лятото. Под ръководството на Чезаре Прандели реализаторът се върна към добрите си дни и вкара 12 гола от началото на сезона. Целта пред „виолетовите" е класиране в Шампионската лига. „Ако вкарам на Милан, ще празнувам, няма нищо лошо в това. Не мога да говоря лошо за бившия ми клуб, тъй като ми даде голям шанс. Напуснах, защото не ми харесва да седя на пейката или в трибуните. Във Флоренция намерих страхотна група играчи и треньор, който ме цени. Аз съм инстинктивен футболист и не смятам, че ще има нещо нередно, ако празнувам, след като се разпиша", заяви Джила.

sportal.bg

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Jan 13 2009, 20:54
Коментар #281

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Потребител No.: 394

Цитат(tutto_inter @ Jan 13 2009, 08:34 PM) *
Джилардино: Ще празнувам, ако вкарам за Милан.

Ето как би изглеждало заглавието преди 1 година smile.gif

+Quote Post
daniinter
коментар Jan 13 2009, 21:06
Коментар #282

Редовен Интерист

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 376
Регистриран: 22-November 08
Град: Бургас
Потребител No.: 690
Любим Играч: Maicon

FUCK OFF WC Mулан szyd-milan.gif

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Jan 14 2009, 18:12
Коментар #283

Guests

Кака отсвири 100-те милиона на араби, мечтае за капитанската лента на Милан.

Бразилската звезда на Милан Кака няма никакво намерение да преминава в Манчестър Сити. Както е известно, делегация на "гражданите" бе приета от вицепрезидента на "росонерите" Адриано Галиани късно снощи. На срещата шефовете на Валери Божинов и Мартин Петров предложиха оферта от 100 милиона лири за Кака, както и петгодишен контракт на играча на стойност 15 милиона евро на сезон, което би го направило най-скъпо платеният в света. "Искам да остарея в Милан. Моята цел е в бъдеще да бъда капитан на този велик клуб. Наясно съм, че сега е Паоло Малдини, а след това ще е Масимо Амброзини, но след това бих искал да нося лентата. В миналото също съм отказвал огромни оферти", сподели Кака.

През последните месеци носителят на "Златната топка" за 2007 година обяви на няколко пъти: "Не искам да ходя никъде. В Милан се чувствам щастлив, докато целите на клуба и моите са еднакви няма да напусна Милано. Тук расте сина ми и семейството ми е щастливо".

От щаба на миланския гранд пък съобщиха, че Галиани се е срещнал от уважение и гостоприемство с делегацията на Манчестър Сити. Факт е, че те поискали Дида, след което разпитвали за Гатузо и Кака, но те не се продават и няма никакви разговори.

sportal.bg

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Jan 15 2009, 13:41
Коментар #284

Guests

Милан подписа с 20-годишен бек .20-годишният играч подписа договор за 4,5 години с клуба.

Ръководството на Милан подписа договор с бразилския талант Фелипе Матиони от Гремио. 20-годишният халф-бек подписа договор за 4,5 години с клуба. Трансферната сума е в размер на 7 милиона евро. Добрата новина за наставника Карло Анчелоти е, че Матиони има италиански паспорт и той ще може да бъде използван в следващите мачове на тима.

Както е известно, Милан вече привлече Тиаго Силва, който обаче няма да може да играе до края на сезона, защото клубът е изчерпал квотата си за играчи извън ЕС.

С трансфера на Матиони в тима вече има 7 бразилци - Кака, Пато, Роналдиньо, Дида, Емерсон и новите две попълнения.

Матиони, който е роден на 15-и октомври 1988 година, тежи 73 килограма, а е висок 177 сантиметра.

topsport.bg

Още едно младо яренце в състава им ,с Пато заедно!

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Jan 15 2009, 18:55
Коментар #285

Guests

Кака поставя редица условия на Ман Сити, но склонен да преговаря.

Бразилската суперзвезда на Милан Кака е настоял за редица клаузи в евентуалния му договор с Манчестър Сити при трансфер на "Ийстландс", съобщава "Сън". Както е известно, арабските собственици на "гражданите" са крайно решени да вземат 26-годишния бразилец в своя клуб и са отделили пакет на стойност 175 милиона английски лири, за да го привлекат. Вчера Кака заяви, че не иска парите на арабските милиардери и желанието му е да остане в Милан. Хората от Англия обаче все още не смятат въпроса за приключен и считат за добри шансовете си да вземат нападателя. Смята се, че пристигането на бащата и агент на бразилеца в Милано в понеделник е свързано с преговори за личните условия на Кака. "Сън" разкрива и няколко от клаузите за разтрогване на договора, за които лично Кака настоява.

спортал.бг

+Quote Post
Guest_freaked_*
коментар Jan 15 2009, 20:25
Коментар #286

Guests

Цитат(Perugino @ Jan 12 2009, 03:12 PM) *
...

Отново подписа ти ме кефи яко smile.gif Веднага след ИНТЕР е милан cool.gif

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Jan 16 2009, 00:37
Коментар #287

Guests

МИЛАН ПРИЕ ОФЕРТАТА НА МАН СИТИ

Ръководството на Милан прие офертата от 107 милиона паунда на Манчестър Сити за бразилската супер звезда на „росонерите” Кака.

„Ние решихме да приемем офертата на Манчестър Сити за Кака. Обсъждаме сериозно дали да се разделим с него, тъй като е един от нашите основни футболисти, но сме на път да го пуснем, тъй като офертата е повече от примамлива”, коментира един от директорите в Милан Мауро Сума.

„Все още не сме продали Кака, но има достатъчно време и сделката може да се осъществи до края на месеца”, добави Сума.

От Милан също така са разрешили на шефовете на Манчестър Сити да започнат преговори с Кака, за да бъдат уточнени личните условия на бразилеца.

Очаква се в следващите няколко часа бащата на Кака да пътува до Англия, за да бъдат проведени първите разговори, за да се споразумеят двете страни.

Ей за пари и майката ще си продадете....много зле! Дано не е истина!

+Quote Post
ale inter
коментар Jan 16 2009, 07:11
Коментар #288

Батьо

Явно са решили че немогат да му вземат повече от това,ама и Сити не са в ред много пара е това.

--------------------

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Jan 16 2009, 12:55
Коментар #289

Guests

Гадзета дело Спорт: Кака отива в Реал Мадрид.

Кака ще стане играч на Реал (Мадрид) от следващия сезон, пише италианския "Гадзета дело Спорт" | Getty ImagesБразилският полузащитник на Милан Рикардо Кака ще стане играч на Реал (Мадрид) от следващия сезон, пише италианския "Гадзета дело Спорт". Според информацията това може да се случи, ако бившият президент на "белите" Флорентино Перес се завърне начело на клуба през лятото.

Все още не е ясно каква ще бъде офертата на Реал за Кака, но със сигурност няма да е на нивото на предложенията на Манчестър Сити. Англичаните предложиха 270 милиона паунда за футболиста, което може и да накара шефовете на италианския клуб да се разделят с голямата си звезда.

Флорентино Перес бе създател на проекта "Галактикос" в Реал, при който в отбора бяха привлечени Фиго, Роналдо, Зидан, Бекъм и Оуен, припомня изданието, цитирано от Агенция Фокус. Друга потенциална цел за Перес е звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо.

sport7.bg

+Quote Post
SvetJlio
коментар Jan 16 2009, 14:36
Коментар #290

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Потребител No.: 23

СУПЕР ДАНО ДА СТАНЕ !! Това им е половината отбор biggrin.gif biggrin.gif

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post

207 страници V  « < 12.5 13.5 14.5 15.5 16.5 > » 
Reply to this topicStart new topic
8 потребител(и) четат тази тема (8 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 8th July 2025 - 06:02 AM
Buy sports equipment online