Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Неэнам може или неможе да объркате сметките на някого,но с тоэи отбор трябва да се радвате ако се класирате в зона УЕФА.
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не е добре за отбор като вашия от редовен кандидат за титлата всяка година, напоследък да се превръща в отбор, който "все още може да обърка сметките на останалите(според мен точната дума тук е Големите) отбори и особено на ИНТЕР... Щом я докарахте дотук... Ние преди 3-4 години бяхме къде къде по зле от тях.Да не говорим преди 7-8год.Всяка година шампиони ще ставаме и накрая дървото винаги го ядем.Единствено на косъм бяхме от Скудетото през 2002.Милан аз лично им виждам проблема в треньора.Защитата им е слаба,защото Анчелоти държи още Фавали и Малдини(колкото и да е велик време да е даде път на другите).Отбора им се изтърка вече.Всеки мач им знам 9 от 11 човека,който ще излязат.Тактика винаги е една и съща 4-3-2-1.Вече всеки ги знае.Време им е за промяна.Анчелоти си мисли,че ще е като САФ 20години в Милан,но много бърка.Направи предостатачно за Милан - една каруца купи им донесе.Лично аз ще се радвам да остане още дълго...в наша полза е.Така си мисля ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ще гледам да го обесня възможно най-просто МИЛАН=ТРАГЕДИЯ
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Много точно каэано хахахахаха
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
МАНЧЕСТЪР СИТИ ЗАПОЧВА ПРЕГОВОРИ С МИЛАН ЗА КАКА
Ръководството на Манчестър Сити започва преговори с Милан за бразилската звезда Кака, съобщава „Daily Express”. Изпълнителният директор на „гражданите” Гари Кук и друг от шефовете в Сити Пол Алдридж ще пътуват за Италия, за да преговарят за евентуалния трансфер на Кака. Според английския вестник собствениците на Манчестър Сити от Абу Даби са готови да поставят рекорд на трансферния пазар, за да вземат 26-годишния бразилския футболист. Ръководството на Манчестър Сити е готово да плаща 220 хиляди паунда на седмица на Кака, като за неговото преминаване на Йистлендс ще помага и неговият сънародник Робиньо. Незнам какво ви е отношението по тази тема - КАКА ДА НАПУСНЕ МИЛАН , но аз съм твърдо ПРОТИВ. Това ще е един огромен МИНУС за Серия А и Италия и един огромен ПЛЮС за Англия! Искам Италия да става все по-силна,а не да се продават най-добрите,а Кака е от най-добрите в света...всички го знаем ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Нашето златно момче ще напусне МИЛАН в посока Манчестър Сити, толкова колкото Кристиян Виери и Хенрик Ларсон ще облекат екипа на ЦСКА.
![]() -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Милан се крепи на Кака и не ми се вярва, че някой ще го пусне да си тръгне. Плюс това наистина би било загуба за Серия А, напускането на бразилеца.
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Тия пък Сити къде са тръгнали ?!? Сериозно ли си мислят, че Кака ще иска да облече екипа им ?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
А за мен ще е чудесно да се разкара от милан
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Поредния слух.. колко ще вземат К.Роналдо толкова и Кака.
Джилардино: Ще празнувам, ако вкарам на Милан. Бившият нападател на Милан Алберто Джилардино ще празнува, ако вкара при гостуването на „росонерите" на неговия Фиорентина в неделя. Италианският национал ще се завърне в Милано за пръв път след трансфера си през лятото. Под ръководството на Чезаре Прандели реализаторът се върна към добрите си дни и вкара 12 гола от началото на сезона. Целта пред „виолетовите" е класиране в Шампионската лига. „Ако вкарам на Милан, ще празнувам, няма нищо лошо в това. Не мога да говоря лошо за бившия ми клуб, тъй като ми даде голям шанс. Напуснах, защото не ми харесва да седя на пейката или в трибуните. Във Флоренция намерих страхотна група играчи и треньор, който ме цени. Аз съм инстинктивен футболист и не смятам, че ще има нещо нередно, ако празнувам, след като се разпиша", заяви Джила. sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 376 Регистриран: 22-November 08 Град: Бургас Потребител No.: 690 Любим Играч: Maicon ![]() |
FUCK OFF WC Mулан
![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кака отсвири 100-те милиона на араби, мечтае за капитанската лента на Милан.
Бразилската звезда на Милан Кака няма никакво намерение да преминава в Манчестър Сити. Както е известно, делегация на "гражданите" бе приета от вицепрезидента на "росонерите" Адриано Галиани късно снощи. На срещата шефовете на Валери Божинов и Мартин Петров предложиха оферта от 100 милиона лири за Кака, както и петгодишен контракт на играча на стойност 15 милиона евро на сезон, което би го направило най-скъпо платеният в света. "Искам да остарея в Милан. Моята цел е в бъдеще да бъда капитан на този велик клуб. Наясно съм, че сега е Паоло Малдини, а след това ще е Масимо Амброзини, но след това бих искал да нося лентата. В миналото също съм отказвал огромни оферти", сподели Кака. През последните месеци носителят на "Златната топка" за 2007 година обяви на няколко пъти: "Не искам да ходя никъде. В Милан се чувствам щастлив, докато целите на клуба и моите са еднакви няма да напусна Милано. Тук расте сина ми и семейството ми е щастливо". От щаба на миланския гранд пък съобщиха, че Галиани се е срещнал от уважение и гостоприемство с делегацията на Манчестър Сити. Факт е, че те поискали Дида, след което разпитвали за Гатузо и Кака, но те не се продават и няма никакви разговори. sportal.bg |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Милан подписа с 20-годишен бек .20-годишният играч подписа договор за 4,5 години с клуба.
Ръководството на Милан подписа договор с бразилския талант Фелипе Матиони от Гремио. 20-годишният халф-бек подписа договор за 4,5 години с клуба. Трансферната сума е в размер на 7 милиона евро. Добрата новина за наставника Карло Анчелоти е, че Матиони има италиански паспорт и той ще може да бъде използван в следващите мачове на тима. Както е известно, Милан вече привлече Тиаго Силва, който обаче няма да може да играе до края на сезона, защото клубът е изчерпал квотата си за играчи извън ЕС. С трансфера на Матиони в тима вече има 7 бразилци - Кака, Пато, Роналдиньо, Дида, Емерсон и новите две попълнения. Матиони, който е роден на 15-и октомври 1988 година, тежи 73 килограма, а е висок 177 сантиметра. topsport.bg Още едно младо яренце в състава им ,с Пато заедно! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кака поставя редица условия на Ман Сити, но склонен да преговаря.
Бразилската суперзвезда на Милан Кака е настоял за редица клаузи в евентуалния му договор с Манчестър Сити при трансфер на "Ийстландс", съобщава "Сън". Както е известно, арабските собственици на "гражданите" са крайно решени да вземат 26-годишния бразилец в своя клуб и са отделили пакет на стойност 175 милиона английски лири, за да го привлекат. Вчера Кака заяви, че не иска парите на арабските милиардери и желанието му е да остане в Милан. Хората от Англия обаче все още не смятат въпроса за приключен и считат за добри шансовете си да вземат нападателя. Смята се, че пристигането на бащата и агент на бразилеца в Милано в понеделник е свързано с преговори за личните условия на Кака. "Сън" разкрива и няколко от клаузите за разтрогване на договора, за които лично Кака настоява. спортал.бг |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
МИЛАН ПРИЕ ОФЕРТАТА НА МАН СИТИ
Ръководството на Милан прие офертата от 107 милиона паунда на Манчестър Сити за бразилската супер звезда на „росонерите” Кака. „Ние решихме да приемем офертата на Манчестър Сити за Кака. Обсъждаме сериозно дали да се разделим с него, тъй като е един от нашите основни футболисти, но сме на път да го пуснем, тъй като офертата е повече от примамлива”, коментира един от директорите в Милан Мауро Сума. „Все още не сме продали Кака, но има достатъчно време и сделката може да се осъществи до края на месеца”, добави Сума. От Милан също така са разрешили на шефовете на Манчестър Сити да започнат преговори с Кака, за да бъдат уточнени личните условия на бразилеца. Очаква се в следващите няколко часа бащата на Кака да пътува до Англия, за да бъдат проведени първите разговори, за да се споразумеят двете страни. Ей за пари и майката ще си продадете....много зле! Дано не е истина! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Явно са решили че немогат да му вземат повече от това,ама и Сити не са в ред много пара е това.
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Гадзета дело Спорт: Кака отива в Реал Мадрид.
Кака ще стане играч на Реал (Мадрид) от следващия сезон, пише италианския "Гадзета дело Спорт" | Getty ImagesБразилският полузащитник на Милан Рикардо Кака ще стане играч на Реал (Мадрид) от следващия сезон, пише италианския "Гадзета дело Спорт". Според информацията това може да се случи, ако бившият президент на "белите" Флорентино Перес се завърне начело на клуба през лятото. Все още не е ясно каква ще бъде офертата на Реал за Кака, но със сигурност няма да е на нивото на предложенията на Манчестър Сити. Англичаните предложиха 270 милиона паунда за футболиста, което може и да накара шефовете на италианския клуб да се разделят с голямата си звезда. Флорентино Перес бе създател на проекта "Галактикос" в Реал, при който в отбора бяха привлечени Фиго, Роналдо, Зидан, Бекъм и Оуен, припомня изданието, цитирано от Агенция Фокус. Друга потенциална цел за Перес е звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо. sport7.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
СУПЕР ДАНО ДА СТАНЕ !! Това им е половината отбор
![]() ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 06:02 AM |