Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Отново дузпа и Х с Хамбургер
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
-------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Победихме с дузпи 5:4. Поздравления.Предполагам Бекъм е гледал как се развива мача въпреки, че е бил на терена до като немците ви мачкат и сте вкарали гол от дузпа. -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
-------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
С колко малко започнаха да се задоволяват миланистите
![]() ![]() |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Честито! Халал да ви е тази победа...и все такива важни да са те
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честито! Халал да ви е тази победа...и все такива важни да са те ![]() Всъщност той сега започва да прави кариера в милан.Само на 33 е ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Бекъм: Готов съм да играя срещу Рома.
Английската звезда Дейвид Бекъм коментира със задоволство първия си мач с екипа на Милан. Халфът се представи на ниво в контролата с германския Хамбургер (1:1) и вече гледа с оптимизъм към дербито с Рома от Серия А, когато се надява да запише и официалния си дебют с екипа на "росонерите". - Щастлив съм, че за първи път играх за Милан. Мисля, че се справих добре, но с такива страхотни съотборници е лесно", сподели Бекъм след двубоя. - Сега съм малко уморен, но това е нормално, защото в последните дни тренировките ни бяха доста изтощителни". - Чакам с нетърпение мача с Рома. Независимо дали ще участвам в него или не, емоцията ще бъде голяма. Аз обаче съм готов да играя", добави Спайсбой. Наставникът на Милан Карло Анчелоти също остана доволен от контролата с Хамбургер и не пропусна да похвали най-новата си придобивка. "Бекъм свърши това, което се искаше от него. Разбира се, не показахме кой знае какъв футбол, но тренираме едва от 8 дни и няма как да сме във върхова форма. Важното е, че свършихме добра работа досега". sportal.bg |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Бекъм резерва срещу Рома.
Английската звезда Дейвид Бекъм ще остане на резервната скамейка на Милан в сблъсъка с Рома тази неделя от 18-ия кръг на калчото. 33-годишният халф дебютира за "росонерите" в контролата срещу Хамбургер преди два дни, като игра на добро ниво едно полувреме. Въпреки това играчът не е готов на 100% да започне срещата от първата минута и Карло Анчелоти ще го остави на пейката. Въпреки това Бекс може да дебютира в калчото, ако Карлето реши да заложи на него в хода на мача на "Олимпико". По време на днешната тренировка на "червено-черните" в Дубай, Бекъм продължи да показва, че все по-добре се разбира с новите си съотборници. Биншият играч на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид дори отбеляза първия си гол в двустранната игра след асистенция на Кака. спортАЛ.БГ |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Милан пристигна в Рим.
Отборът на Милан пристигна в 14,30 часа на римското летище "Флумичино" с директен полет от Дубай. "Росонерите" ще се готвят два дни в италианската столица за срещата с Рома на "Олимпико" в неделя вечерта от 21,30 часа. Играчите на миланския гранд бяха на подготовка в арабската държава от 29-и декември миналата година, където проведоха и една контрола с Хамбургер, завършила 1:1 в редовното време и спечелена после с дузпи. Новата звезда на тима Дейвид Бекъм е с отбора, но ще остане резерва срещу "вълците", като се очаква да направи своя дебют в калчото през втората част. Именно англичанинът бе най-търсеният за автографи на летището в Италия, като се наложи полицаи да го ескортират до автобуса на "червено-черните". Лалас: Бекъм може да не се върне в Галаски. Бившият генерален мениджър на Лос Анджелис Галакси Алекси Лалас заяви, че няма да се изненада, ако Дейвид Бекъм не се върне в САЩ след престоя си под наем в Милан. Престоят на английската звезда при "росонерите" приключва през март, когато започва сезона в Мейджър Лигата. Лалас бе човекът, който привлече Бекъм в Галакси през 2007 г. с петгодишен договор. "Ако още бях в Галакси, щях да се притеснявам дали ще се върне. Той трябва да направи това, което чувства, че е правилно за кариерата му", коментира Лалас. Според него обаче Бекъм иска да отговори на критиците след два разочароващи сезона в САЩ и това може да го върне зад Океана. "Мисля, че той иска да се представи добре в Галакси, но имаш само една кариера. Престоят му в Милан ще бъде полезен лично за него, но колко ще е полезен за Галакси и хората, които плащат по-голяма част от заплатата му, предстои да се види. В Милан той ще играе в един от най-великите клубове, със страхотни футболисти около него и огромни пари, заложени на терена. Това по някакъв странен начин ще е облекчение за него да отиде там. Галакси ще оцелее без Дейвид Бекъм. Надявам се да се върне преобразен, а не да се върне просто да си довърши работата", сподели още Лалас. спорта.бг |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 474 Регистриран: 2-May 08 Потребител No.: 522 ![]() |
Футбол: Бекъм е в стартовия състав на Милан срещу Интер
11 януари 2009 | 21:19 Агенция "Фокус" Рим. Отборите на Рома и Милан излизат от 21:30 българско време в дербито на 18-ия кръг на италианската Серия "А". Двата тима влизат в срещата от различни позиции, но ще търсят победата на всяка цена. Англичанинът Дейвид Бекъм прави официален дебют за клуба, след като игра едно полувреме в контролата с Хамбургер ![]() Ето и стартовите състави на двата отбора: РОМА: Дони, Касети, Мексес, Жуан, Рийзе, Де Роси, Бриги, Тадей, Перота, Вучинич и Баптища МИЛАН: Абиати, Дзамброта, Фавали, Малдини, Янкуловски,Бекъм, Пирло, Зеедорф, Кака, Роналдиньо и Пато. още хахаха фокуса знаят вече съставите за вечното дерби ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стефан Орманджиев : Бекъм си е младеж направо пред Малдини !
![]() ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Тъпаците 3 месеца ни чакат да стъпиме на криво и когато най-накрая това се случи те не се възползваха
![]() |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
След един месец на 15 февруари е мача Интер - Милан.Няма да чакат 3 месеца да скъсят точките.Да се надяваме до тогава да сме още по-напред в класирането.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
След един месец на 15 февруари е мача Интер - Милан.Няма да чакат 3 месеца да скъсят точките.Да се надяваме до тогава да сме още по-напред в класирането. E тогава вече няма да има пощада! След като ни биха два поредни пъти,сме длъжни на всяка цена да ги бием независимо каква ще бъде разликата в класирането дотогава! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъпаците 3 месеца ни чакат да стъпиме на криво и когато най-накрая това се случи те не се възползваха ![]() Радостине, отдавна гледаш футбол, а отново избързваш в думите. Има време за всичко. Ще стъпвате още на криво, Ние също, а от цялата работа може би ще спечели трети... Ако някой иска да разбере мнението ми са снощният Ни мач мога на Вас интеристите да кажа само (без да влизам в каквито и да било по-големи разяснения), че това което видях снощи от моя отбор е поредната порция разочарование този сезон, но все още сме достатъчно опасни за да правим големи мачове и за да объркаме сметките на останалите отбори (особено тези на Интер). Ясно е, че Ни е необходима коренна промяна, а тя едва ли се осъществи с привличането на играчи над 30-те, без никаква стабилна защита и с разхождането на нашият екип по терена от Дейвид Бекъм... Може би вече нямаме сили за титлата, но въпреки това ще се борим във всеки мач, а и особено на 15-ти февруари! -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 308 Регистриран: 30-August 08 Град: Пловдив Потребител No.: 578 ![]() |
Мен лично Бекъм ми харесва като играч, но в Милан наистина не му е мястото. Вчера игра горе-долу добре, но съотборниците му (без Пато) бяха пълна трагедия. Също така си мисля, че при първия гол на Пато имаше засада, тъй като Янкуловски докосна топката подадена от Кака преди тя да стигне до Пато...но вече сме им свикнали на съдийските аванти. с тях и без тях 9те точки ще стават още повече.
Да се надяваме, че на 15.II няма да бъдетм отново заколени от съдиите. Ако всички са здрави мача е 100% за нас при положение, че Гатузо го няма. -------------------- Pazza Inter Amala
Всички пътища ни водят към Рим! Най-хубавото нещо на София е табелата за Пловдив! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Ако някой иска да разбере мнението ми са снощният Ни мач мога на Вас интеристите да кажа само (без да влизам в каквито и да било по-големи разяснения), че това което видях снощи от моя отбор е поредната порция разочарование този сезон, но все още сме достатъчно опасни за да правим големи мачове и за да объркаме сметките на останалите отбори (особено тези на Интер). Не е добре за отбор като вашия от редовен кандидат за титлата всяка година, напоследък да се превръща в отбор, който "все още може да обърка сметките на останалите(според мен точната дума тук е Големите) отбори и особено на ИНТЕР... Щом я докарахте дотук... -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 05:58 AM |