Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Първо си смени аватара или искаш да ти направя анала все едно е паднала атомна бомба над него.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 376 Регистриран: 22-November 08 Град: Бургас Потребител No.: 690 Любим Играч: Maicon ![]() |
ех,тези фенове на мулан,голяма работа.....
стига ровихте в миналото,цъкайте си Уефи4ката и по-кротко,4е скоро като гледам и тя ще е мираж.... ![]() |
|
|
Guest_ACM_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ще го сменя ако искам нали знаеш.
![]() ![]() |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
а милан умре але алееееееееееееее
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 474 Регистриран: 2-May 08 Потребител No.: 522 ![]() |
Само незнам кой е играл по-често за УЕФА. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ами за къде се хабите , отпаднахте за купата на Итали изоставате на 9 точки в Серия А ..... вие маи тоя сезон грам хабене не му давате ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Имаме цяла тема за мЪлан ли бе? хаха Защо им отделяте такова внимание?
![]() ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Бекъм: Вече съм влюбен в Милан.
Дейвид Бекъм беше представен официално като ново попълнение на световния клубен шампион Милан. Английският национал ще играе на "Сан Сиро" под наем от Лос Анджелис Галакси в следващите два месеца, докато трае паузата преди началото на следващия сезон в МЛС. Бекъм изненада журналистите на пресконференцията, обръщайки се към тях на италиански. "Добър вечер. За мен е чест да съм тук, защото обичам Италия. Наистина съм щастлив". С тези думи суперзвездата веднага спечели симпатиите на всички присъстващи, преди да продължи на английски и да изрази радостта си от факта, че ще носи фланелката на "росонерите". "Липсваше ми футболът на най-високо ниво. 5 месеца почивка щяха да са прекалено много и бях длъжен да се възползвам от предоставилата ми се възможност. Аз все още съм играч на ЛА Галакси и през март ще се върна в Америка. Отсега обаче знам, че ще ми е трудно да напусна Милан. Винаги е така, когато си тръгваш от голям клуб. Знам, защото вече ми се е случвало два пъти", сподели бившият халф на Манчестър Юн и Реал (Мадрид). Бекъм призна, че преди да вземе решението да се присъедини към Милан, се е посъветвал със селекционера на английския национален отбор Фабио Капело: "Той ми каза, че най-доброто за мен е да играя на колкото се може по-високо равнище. Ценя клубовете с богата история, а Милан е точно такъв. Истинска чест ще е да играя редом до Паоло Малдини и останалите велики футболисти в отбора", заяви 33-годишният англичанин, преди да добави: "Мисля, че вече съм влюбен в Милан". "Не очаквам да играя от първия ден. Нещата не са толкова прости. Знам, че в тима има доста контузии и бих се радвал да помогна още утре срещу Удинезе, но няма как да стане", заяви Бекъм. Той се хареса още повече на феновете на "росонерите" с изказването, че ще стиска палци на любимия си Манчестър Юн в 1/8-финалите на Шампионската лига срещу Интер. На пресконференцията на "Сан Сиро" присъстваше и съпругата на Дейвид - Виктория, която беше заела място на първия ред и също предизвика огромен интерес сред фоторепортерите. Още по темата sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Сега с Бекъм ще ми бъдат още по-забавни... Значи напоследък много им се смея на тия кенефи...
![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ще вдигнат възрастовата граница на отбора от 34 на 35-36 ...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Освен пари и тук таме някой пас, Милан нищо друго няма да получат от Бекъм
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Галиани: Надяваме се да вземем Бекъм и през 2010.
Италианският клуб Милан се надява да ангажира Дейвид Бекъм още веднъж, в началото на 2010-а година, поне за 2 месеца. Това обяви изпълнителният директор Адриано Галиани при пристигането на английската суперзвезда днес. "Ние се надяваме, че това няма да бъде последното участие на Дейвид Бекъм при нас. Дано той да бъде с нас и догодина, и ако може- за по-дълъг период от време. Тази година Дейвид ще остане до 9-и март, а последната му среща ще бъде на 8-и с Аталанта, каза още Галиани. 33-годишният Бекъм ще остане в Милано до месец март, когато ще започне подготовка с американския Лос Анджелис Галакси за новия сезон в МЛС. Веднага след кацането си Бекъм премина задължителните медицински прегледи, докато жена му Виктория се прибра в хотела, в който популярната двойка ще прекара трите си месеца в световната модна столица. sportal.bg |
|
|
Guest_ACM_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Милан - Удинезе 5:1
Третия ни гол беше от засада. ![]() |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Добра игра показахте
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Гледах мача до първите 3 гола на Милан...Удинезе направо ги проспаха
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Рони: До последно ще се борим за Скудетото.
Бразилската суперзвезда на Милан Роналдиньо заяви пред италианските медии, че той и неговите съотборници ще се борят до последно за спечелването на Серия "А". Снощи Рони и компания прегазиха Удинезе, показвайки искрометна игра и вкарвайки цели пет гола във вратата на "фриуланите". Отборът на Карло Анчелоти не е триумфирал като първенец на Италия от 2004 година. В момента "росонерите" изостават с девет точки от временния водач Интер. "Нищо още не е свършило. Битката за титлата е на дневен ред и аз вярвам, че имаме всички шансове да спечелим Скудетото. Ще се борим до последно за първото място. Срещу Удинезе дадох всичко от себе си, за да зарадвам треньора и тифозите ни. Всички в Милан се раздават максимално, за да постигнем целите си накрая на сезона", коментира носителят на "Златната топка" за 2005 година. Още по темата Галиани: Пак доказахме, че залагаме на красив футбол Анчелоти: Днес видяхме истинския Милан Бразилски рецитал в Милан за 5:1 над Удинезе Кака: Смятам скоро да вкарам стотния си гол за Милан sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Пак ли са вкарали решаващ гол от засада или дузпа ахаха иначе е похвално не са били дузпа в този мач, но пък е компенсирано естествено със засада.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Най-накрая биха аз вече им изпуснах броиката на мачовете без победа ,логично биха от 10 мача насам кат не бяха-хаха!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 474 Регистриран: 2-May 08 Потребител No.: 522 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Нормално е да направят един силен мач за половината шампионат,ще имат още един силен мач и на пролед,хахахаха....
![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 376 Регистриран: 22-November 08 Град: Бургас Потребител No.: 690 Любим Играч: Maicon ![]() |
бреееййй в4ера тия нещастници вкараха 5 гола и забележете без да им дадат ни една дузпа!хахахаха
по този на4ин пенсионерите стигнаха до своята 1-ва 4естно спе4елена победа от на4алото на сезона. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 04:30 AM |