Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
веднъж да кажа браво на муланците. Сдъвкаха и изплюха дъртата кранта както си трябва
![]() -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Този мач ми приличаше на дербито на Източните Родопи
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Фен, който казва на собствения си отбор "мерди" ![]() ![]() Аз ако бях се регнал там , щях да ги разсипя! Още щяха да хапват храна, такива подли злобари няма никъде. Бях чел там един коментар , че при 2:3 за Сиена , като не ставало се намесил съдията ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе няма смисъл да се регистрирате и да си пишете в техните форуми пък било то и интелигентно... аз имам един познат, фен на Милан и един фен на Рома, е няма такава омраза, сериозно, след всеки наш мач се изписват хиляди глупости, аз някои ги бях публикувал тук, ето пак, за да се уверите че наистина няма смисъл, с малоумни хора заслепени от омраза, квото и да им обесняваш, файда няма...
Това е след мача с Рома "Честита точка на интер.. да пратят едно вино на съдията, особено Станкович, Виейра, Балотели, че изобщо доиграха мача... Дървари и антифутбол на макс. Де Роси в болница, Вучинич принудителна смяна.. 4 фала с бутоните отзад и даже няма жълт - яко." "За всички е ясно, че думата "велик" се отнася най-малко за Интер, дано и ти да разбираш какво се опитвам да кажа. Шампион не се става с пари, съдийски аванти и прочие, шампион се става с колективна игра и повечко футбол, отколкото ритници и удари с лакти." "И да се поздравите с титлата - пак ще ядете дървото в Европа и с големите отбори ще ви трябват съдии. Знаем ви титлите и 16та и 17та, особено 16та как ви я даде на тепсийка Розети. Така е, няма спор, имате кинти - имате си съдии, няма кой да ви оплаче...... Красивата игра и любовта на феновете прави един отбор голям, а не купените титли от баба ви Морати. Интересно как Рома само с 6 титуляри и в последствие смяна на още двама принудително създаде повече чисти положения от мултимилионерите? Парите май не са всичко, а?" "И като говорим, че Рома имат един Тоти, то Интер и един такъв играч нямат, който цял живот да защитава цветовете и да отказва на големите пари от Реал, Барса и Челси. Ибра хукна към Барса, веднага като му се обадиха, щото се усети, че успехи на Сан Сиро в Европа се постигат само ако играеш в Милан." "те имат оня Санети, аржентинчето дето преди да налее кинтите Морати, носеше саковете на Креспо и Виери и им се молеше да го споменат в някое интервю, той им е "легендата"...... Санети не виждам какво е постигнал, освен подарените титли от последните години. Реално само титлата от миналия сезон с Моуриньо я спечелихте на терена, и то пак с въпросителни.." "Ами то доста фенове се появиха след Калчополи, които изведнъж станаха от Интер... Gloryhunter е точният термин." "ако чуете моуриньо да говори, че интер е спечелил заради характера, значи съдиите са намесени. справка - последните два мача." Toва за мен е безобразно, всякаква липса на уважение към конкурентите, един куп глупости, така че ви препоръчвам да не влизате из тия форуми, същата работа ще е, аз лично съм се отказал да споря и да им наливам акъл в главите ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Сега биха юБе и ще мечтаят, но на 24-ти така като им гледам отборчето ще има пак 4 голчета, но този път се надявам да не спрем да играем, а да ги мачкаме през целия мач.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Малко история:......
1."Отборът по футбол и крикет Милан е основан на 16 декември 1899.....След скандал с уредени мачове и корупция през 1980 година Милан е принуден да играе за първи път в историята си в Серия Б. След много добра игра отборът от северна Италия се завръщат в Серия А като завършва на бленуваното от всички първо място...........През лятото на 2006-та, отборът на Милан е забъркан в грандиозен скандал с уговаряне на мачове. От цялата тази история най-ощетени остават шампионите Ювентус. Те са изпратени в Серия "Б", като последните две титли им бяха отнети. На Милан бяха отнети точки, които автоматично отредиха на отбора трето място и така за шампион за изминалия сезон бе обявен Интер. Доста солидна глоба и наказание да започне с минус осем точки бяха наказанията за отбора на Силвио Берлускони. Също така "росонерите" трябваше да започнат борбата в лигата от третия предварителен кръг....." 2.Садион "Джудзепе Меаца.....на 19 септември 1926 в чест на официалното му откриване се състои мачът между отборите на Милан и Интер, завършил 6-3 в полза на гостите (Интер)..." Нищо лично мерди, само малко история.Приканвам админа да преименува тази тема в "отбори играли в Серия Б" ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Е тва ромче ако го хвана ще му счупа главата нащастна.Много му знаят устенцата...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Ами нормално.Дъщеря ми е на 6 години вече и още не е виждало Мулан шампион детето ![]() Радостине, тя дъщеричката ти е още много мъничка и няма нищо странно, че не е виждала МИЛАН шампион, но пък вуйчо ми, който е на 44 години, не помни, а и не е виждал никога Интер шампион на Европа. Това май е по трагичното. Годините летят, ли летят, трупат се, а светлина в тунела все още не се вижда. А и малката принцеса може да има късмет още тази година, да види Нас шампиони на Италия. Кой знае, чудеса стават не само по Коледа. Пътят към синьо-черна титла е много трънлив и бодлив, особено ако във врата ти диша МИЛАН. П.П. Дербито наближа, атаките започват. Нормално е. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Радостине, тя дъщеричката ти е още много мъничка и няма нищо странно, че не е виждала МИЛАН шампион, но пък вуйчо ми, който е на 44 години, не помни, а и не е виждал никога Интер шампион на Европа. Това май е по трагичното. Годините летят, ли летят, трупат се, а светлина в тунела все още не се вижда. А и малката принцеса може да има късмет още тази година, да види Нас шампиони на Италия. Кой знае, чудеса стават не само по Коледа. Пътят към синьо-черна титла е много трънлив и бодлив, особено ако във врата ти диша МИЛАН. П.П. Дербито наближа, атаките започват. Нормално е. Туй вашия човек ли е ? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
А и малката принцеса може да има късмет още тази година, да види Нас шампиони на Италия. Кой знае, чудеса стават не само по Коледа. Пътят към синьо-черна титла е много трънлив и бодлив, особено ако във врата ти диша МИЛАН. П.П. Дербито наближа, атаките започват. Нормално е. Това ми хареса ![]() Радвам се, че истинска миланистка смята, че трябва да стане чудо, за да стане Милан първи в Италия! Чудо на чудеса, бих допълнил ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Радостине, тя дъщеричката ти е още много мъничка и няма нищо странно, че не е виждала МИЛАН шампион, но пък вуйчо ми, който е на 44 години, не помни, а и не е виждал никога Интер шампион на Европа. Това май е по трагичното. Годините летят, ли летят, трупат се, а светлина в тунела все още не се вижда. А и малката принцеса може да има късмет още тази година, да види Нас шампиони на Италия. Кой знае, чудеса стават не само по Коледа. Пътят към синьо-черна титла е много трънлив и бодлив, особено ако във врата ти диша МИЛАН. П.П. Дербито наближа, атаките започват. Нормално е. Че си и вярвате... това е добре ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интерист ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 102 Регистриран: 16-December 09 Град: Пловдив Потребител No.: 2,030 ![]() |
MERDA muxlqn be
![]() -------------------- http://www.youtube.com/watch?v=GOj0P_sCaHI...feature=related
ЕДИН ОТБОР Е НА СВЕТА ЕДИН ОТБОР Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА ЗА НАС Е ТОЙ РЕЛИГИЯ О БОТЕВ ПЛОВДИВ НАЙ-ВЕЛИКИЯЯЯЯЯ ПЛОВДИВ Е САМО НАШ, О ПЛОВДИВ Е САМО НАШ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Не се бойте сичките ше млъкнат като одереме Карлито и Челсито на Меаца .. хахах спокойно само
![]() ![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Ама мердите верно много се размечтали
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Къв им е проблема.Нали знаете...мечтите са безплатни
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Това ми хареса ![]() Радвам се, че истинска миланистка смята, че трябва да стане чудо, за да стане Милан първи в Италия! Чудо на чудеса, бих допълнил ![]() Ааааахахахахаха абе луди ли сте ве,ТО ТАКОВА ЧУДО НА ЧУДЕСАТА НЕ СЪЩЕСТВУВА. П.П.Ради пожелавам ти да ти е жива и здрава дъщерята и може за пенсия да види Мулан шампиони,жалкото е че някой фенове на Мулан дето са по на 30-40 няма да могат да доживеят ама все пак им желая от все сърце СТОЛЕТИЕ ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Аз отново забелязвам синдрома на Perugino! Милан отново имат някакви надежди за титла и тя отново е тука да ни натяква, колко са добри и т.н, да пише че имали шансове за титла и прочие. А като падаха от този и онзи, от отбори от чергата на Берое никаква е нямаше! Мойте уважения, ама на това му се вика мишка! И във връзка с твоите мечти ще използвам лафа на Гришата: От китайците са повече, cамо мечтателите! Така, че мечтайте си, ама на 24-ти да няма пак 1 2 3 4 Румбааа
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
Така, че мечтайте си, ама на 24-ти да няма пак 1 2 3 4 Румбааа Тоя път ще е до 5 ![]() -------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Милан и Интер се сдърпаха заради промяна в календара
Повече от седмица остава до дербито Интер - Милан в Серия А, но скандалите вече започнаха. Вчера вицепрезидента на росонерите Адриано Галиани поиска от футболната лига да премести мача от четвъртфиналите за Купата на Италия с Удинезе. Сблъсъка трябваше да се играе на 20 януари, а само 4 дни след това е дербито на Милано. Галиани изтъкна, че четвъртфинала на Интер с Ювентус е на 28 януари, след дербито, а за такъв голям мач е хубаво двата тима да имат равни възможности за подготовка. От футболната лига приеха сериозно искането и шефа Берета заяви "Ще направим промени, за да може всички да са с равни възможности". Снощи лигата обяви, че прави промени в календара. Мачът на Милан с Удинезе от четвъртфиналите за Купата на Италия е преместен на 27 януари. На тази дата трябваше да се състои отложения сблъсък от Серия А Фиорентина - Милан. Той пък е пренасрочен за 24 февруари. Тези промени не бяха приети добре от шефовете на Интер. "Най-много ни разочарова това, че всичко е станало във футболната лига без нито ние, нито дори Ювентус, както ми каза президента Блан, да знаят за това. Новият календар е измислен и направен, за да фаворизира Милан по всички възможни начини", заяви изпълнителния директор на Интер Ернесто Паолило. "От лигата поискахме само едно - да бъдат разменени мачовете Милан - Удинезе и Интер - Ювентус за Купата на Италия. Искаме нашия сблъсък да се играе на 27, а росонерите - на 28. Не е реално два такива големи мача да се играят в рамките на 24 часа на един и същи стадион. По този начин Купата на Италия става смешна. Ако това искане не бъде изпълнено Интер ще излезе срещу Ювентус с юношите. А най-добре ще бъде да си остане по програма мача Фиорентина - Милан на 27-и, а ние да играем на 28-и с Ювентус спокойно", допълни Паолило. Президентът на Интер Масимо Морати също бе ядосан. "Мисля, че тази промяна не е обмислена добре. И както е направена за кратко време, така може да бъде променена. Имаше направена програма от доста време и не виждам защо трябва да се променя всичко още веднъж", каза Морати. Треньорът Жозе Моуриньо още сутринта говори по темата. "Ние рискувахме да играем с Ливорно в големия студ и сняг, за да имаме по-спокойна програма през януари. Това, че Милан се уплашиха и решиха да отложат мача си е тяхна работа", каза Специалния. От Милан не останаха длъжни и отвърнаха на нападките. "Ние не искаме Купата на Италия да става смешна. Готови сме да изясним нещата и сме съгласни да направим жребий кой от двата мача да се играе първо", се казва в официално съобщение в сайта на Милан. Естествено ,всичко в полза на Милан.После ще кажат,няма да играем с Фио на 24-ти феевруари ,щото скоро играем с Юнайтед.Ареее бегайте ... смешношибано отборче -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 04:07 AM |