Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Виж малко по-горе в страницата. Даже написал "FORZA INTER". Да видях сега ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Пробвах да се регистрирам в сайта на Милан , ама ме изрязаха! Исках да ги побъркам малко , отначало културно ама изобщо не ме пуснаха да си направя акаунт гадните мерди! Може би защото се писах , kinterista , и са се светнали , ама какво от това , би трябвало да мога да вляза,май бая ги е шубе калъфките? Щях да ги съсипя малките онанистчета ! Аз там имам бан от половин година ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Този образ TIM бил скрит фен на Милан. ![]() От къде разбра ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_TIM_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И така явно това ще ми бъде последния пост, през тази регистация бих Ви попитал само едно: Защо се заблуждавате, че мачовете Ви не са уредени? Това се вижда от километри. Замислете се защо в Италия сте два пъти поред "шампиони", а в ШЛ нямате преминат 1/8 финал?!?! Винаги съм бил и ще съм винаги фен на МИЛАН, защото този отбор винаги ми е бил на сърцето. Заради подписа и аватара ми в началото, съм прехвърлен в друга група във форума на МИЛАН! Е това е друга тема, все пак там хората са свестни и мисля (мислех) че ще ме разберат. Замислете се върху думите ми ако сте фенове на Интер или по-точно на Италианския футбол.
FORZA GRANDE MILAN! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
И така явно това ще ми бъде последния пост, през тази регистация бих Ви попитал само едно: Защо се заблуждавате, че мачовете Ви не са уредени? Това се вижда от километри. Замислете се защо в Италия сте два пъти поред "шампиони", а в ШЛ нямате преминат 1/8 финал?!?! Винаги съм бил и ще съм винаги фен на МИЛАН, защото този отбор винаги ми е бил на сърцето. Заради подписа и аватара ми в началото, съм прехвърлен в друга група във форума на МИЛАН! Е това е друга тема, все пак там хората са свестни и мисля (мислех) че ще ме разберат. Замислете се върху думите ми ако сте фенове на Интер или по-точно на Италианския футбол. FORZA GRANDE MILAN! Защо ли? Мердо, защото важи презумпцията за невиновност, мердо! Затова. Е за Вас вече не важи и то двойно! Навремето Славчо Трифонов пя една рекламна песничка за натуралните сокове "БББ": "Би би би нямаш ли пари-и, би би би иди си открадни-и". В тоя форум търпим измет като тебе, ама ти се изложи яко с това дасе представяш за наш фен. Ха ха ха да се представям все едно аз за мерда ха ха ха. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Хах видяхте ли го този жалкар
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Бас държа , че тези мигове в които се е представял за фен на Интер са най-щастливите в последните му години (говоря от футболна гледна точка)
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Бас държа , че тези мигове в които се е представял за фен на Интер са най-щастливите в последните му години (говоря от футболна гледна точка) ![]() ![]() -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Ами нормално.Дъщеря ми е на 6 години вече и още не е виждало Мулан шампион детето
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има такова психично разстройство когато на човек му харесва да бъде псуван. По друг начин не може да стане център на внимание.
Прекалено много внимание му обърнахме вече. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
На тоя пи едно ще му кажа...Еми по прринцип във форума има легионери.Но те се държат интелигентно.Затова призовавам нашия админи да направят жест и да му дадат шанс... Момчето се е почуствало шастливо макар и за малко да е фен на Интер.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
И така явно това ще ми бъде последния пост, през тази регистация бих Ви попитал само едно: Защо се заблуждавате, че мачовете Ви не са уредени? Това се вижда от километри. Замислете се защо в Италия сте два пъти поред "шампиони", а в ШЛ нямате преминат 1/8 финал?!?! Винаги съм бил и ще съм винаги фен на МИЛАН, защото този отбор винаги ми е бил на сърцето. Заради подписа и аватара ми в началото, съм прехвърлен в друга група във форума на МИЛАН! Е това е друга тема, все пак там хората са свестни и мисля (мислех) че ще ме разберат. Замислете се върху думите ми ако сте фенове на Интер или по-точно на Италианския футбол. FORZA GRANDE MILAN! На нас ли говориш за уреждане на мачове при положение, че отбора ти е 2 пъти уличаван в корупция... А би ли ми обяснил, ако имаш поне малко сиво вещество, с каква цел се регистрира в форума на Интер, представяйки се за интерист с надпис "FORZA INTER", при положение, че си фен на Милан? ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
И така явно това ще ми бъде последния пост, през тази регистация бих Ви попитал само едно: Защо се заблуждавате, че мачовете Ви не са уредени? Това се вижда от километри. Замислете се защо в Италия сте два пъти поред "шампиони", а в ШЛ нямате преминат 1/8 финал?!?! Винаги съм бил и ще съм винаги фен на МИЛАН, защото този отбор винаги ми е бил на сърцето. Заради подписа и аватара ми в началото, съм прехвърлен в друга група във форума на МИЛАН! Е това е друга тема, все пак там хората са свестни и мисля (мислех) че ще ме разберат. Замислете се върху думите ми ако сте фенове на Интер или по-точно на Италианския футбол. FORZA GRANDE MILAN! Запомни едно мердо,когато на Морати майка му стане на секретарка на Берлускони тогава ела и се регистрирай тук ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди малко им се регнах във форума и почнах с добро пък ще видим
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди малко им се регнах във форума и почнах с добро пък ще видим ![]() И аз снощи се регнах там, ама незнам за какво!? -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз снощи се регнах там, ама незнам за какво!? Оплакватт се ,че сме били вече повече от тях в техния форум ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оплакватт се ,че сме били вече повече от тях в техния форум ![]() ![]() -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И какъв е смисъла да се регистрираш там ? Само да ги дразниш ли ? За сега не съм се заял с никой ... Ти толкова против легионерите по принцип ли си ? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
За сега не съм се заял с никой ... Ти толкова против легионерите по принцип ли си ? То не е да си се заял с някой...Няма смисъл да висиш при тях като знаеш,че всеки втори те псува и т.н.Иначе аз съм против някои.За пример ти давам онова малоумното фенче на Челси,което изкара 1 ден във форума ... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 10:46 PM |