Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Шампионска лига |
Mar 12 2015, 22:28
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 |
Това може би беше най-слабия мач на отбор на Моуриньо в ШЛ на елиминационна фаза..
|
|
|
Mar 19 2015, 13:40
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito |
евала на затворниците , че отнесоха дортмунд...
сега остава и ние да отстраним волфсбург и полека лека ще си върнем 4те квоти за шл -------------------- |
|
|
Mar 19 2015, 13:44
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Без да омаловажавам по никакъв начин победата на гобите, но наистина не мога да преценя те ли бяха толкова добри или просто немците са в ужасно слаба форма. Мислех си, че четата на Клоп ще се напъне поне в Шампионската лига, след като е повече от ясно, че в Бундеслигата доиграват сезона, точно като нас. Тотално се изложиха обаче Дортмунд като първия им удар по посока вратата на Буфон снощи дойде някъде към 63-ата минута. Е, няма как с такава игра да искаш да достигнеш до 1/4 в ШЛ и съвсем заслужено гобите продължиха напред. Сега обаче не ги виждам, освен ако нямат някакъв страшен късмет при жребия и не им се падне някой измежду Порто и Монако. Иначе срещу всеки един друг съперник съм на 90% сигурен, че гобите си заминават, а и и без това и 1/4 им е много.
|
|
|
Mar 19 2015, 14:33
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 |
Борусия си бяха много слаби. Този Михтарян ли, Химтирян ли къв е точно, е баси и слабият играч. Незнам защо не пусна Кагава вместо него, явно е в слаба форма. Обамеянг, дето му искат 40 млн не му се чу името цял мач. Иначе гобите показаха доста добра игра в защита и на контри. Тевес и Мората си пасват чудесно и ако изкарат късмет с жребия, може и да я докарат до финала.
Гледах малко и от Барса - Сити и ако съществува възможност да вземем Туре на разумна цена, задължително трябва да се възползваме. Определено може да играе още 2-3 години на високо ниво. -------------------- |
|
|
Mar 19 2015, 15:49
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Не само Мхитарян и Аубамеянг, но и всички в жълто снощи не знаеха къде се намират. Нищо в играта на немците не се получаваше, а определено очаквах много повече от тях. Не могат да се отърсят от напускането на Гьотце и Левандовски, а и няма как да не се отрази липсата на такива футболисти. Гобите пък изиграха мача много правилно, но оттук нататък ще имат сериозни проблеми, естествено изключвам Порто и Монако, които на този етап, като че ли и не са узрели за полуфинал в ШЛ. Между другото Бербатов и компания тотално разочароваха и отмиха отличното впечатление, което оставиха у мен след първия мач в Лондон. Добре, че Арсенал нямаха малко повечко късмет и шанс пред гола във вторник вечер иначе като нищо щяха да елиминират французите, които пък все едно бяха тотално абдикирали от случващото се на терена.
|
|
|
Mar 19 2015, 17:51
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti |
За мен Ювентус и ПСЖ са скритите фаворити за титлата през тази ШЛ . И двата отбора им трябваха много тези елиминаций , иначе са много класни , определено предстой доста интерестна ШЛ .
|
|
|
Mar 20 2015, 14:08
Коментар
|
|
1/4:
ПСЖ - Барселона Атлетико Мадрид - Реал Мадрид Порто - Байерн М Ювентус - Монако |
|
|
Mar 20 2015, 15:50
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito |
wooow , затворниците отиват на 1/2 финал
-------------------- |
|
|
Mar 20 2015, 16:59
Коментар
|
|
Да не слагаме каруцата пред коня, дет' се вика. Те и Арсенал бяха фаворити и сигурни четвъртфиналисти, но всички видяхме какво се случи.
|
|
|
Mar 20 2015, 18:51
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 |
Гобите под ръководството на Алегри играят далеч по-грамотен футбол, отколкото при Конте. Реално Монако бяха надиграни и двата мача от Арсенал, но невероятните пропуски на Жиру ги пратиха на четврътфинал. Освен това не мисля, че Арсенал в момента е по-класен отбор от Ювентус. Иначе ще е интересно дали ПСЖ ще успеят да се противопоставят на Барса. Аз лично се надявам да ги отстранят, но ще им е много трудно.
-------------------- |
|
|
Mar 20 2015, 19:22
Коментар
|
|
На мен ми е далеч по-интересно градското дерби между Атлетико и Реал. Дали Симеоне ще успее да вземе реванш за миналогодишния финал в турнира или Роналдо и компания отново ще ликуват? Атлети винаги са ми били симпатичен отбор, още когато там играеше Мартин Петров. Сега под ръководството на Симеоне отбора доста израстна и е време да го докаже в тези два сблъсъка срещу Реал.
|
|
|
Mar 20 2015, 21:11
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti |
Интерестни мачове има на четвъртфиналите . Ювентус няма да имат проблеми с Монако , абсолютно съм сигурен както и , че Байерн ще елиминира Порто . Другите два мача са доста интерестни , надъхания Атлетико няма да се даде без бой на Реал , последните мачове са в полза на Атлетико , шансовете за мен са 50-50 в тази елиминация . Барса и ПСЖ също е много интересен мач , но тук заради липсата на Ибра и Верати в първия мач слагам 55-45 шансовете за Барсело .
|
|
|
Apr 14 2015, 22:33
Коментар
|
|
Вече и в ШЛ започнаха подаръците за гобите...
|
|
|
Apr 22 2015, 10:34
Коментар
|
|
вчера видяхте ли каква защита имат псж , а давид луиз е 60млн , т.силва (не игра ама все пак) 40млн , маркиньос 30млн и пак са егати смешниците...
а лоран блан го мислех за по-добър треньор ,ала той едвам ще спечели титлата във франция... вчера видяхме , че иниеста си е иниеста и дори в по-слаба форма си е световна класа. същото важи и за верати,чудя се как грандовете в италия допуснаха това момче да отиде във франция -------------------- |
|
|
Apr 22 2015, 18:37
Коментар
|
|
Тежко им и горко на гобите на полуфиналите (ако стигнат до тях де)
|
|
|
Apr 22 2015, 22:04
Коментар
|
|
винаги съм знаел , че киелини е смешен защитник и не рядко прави смешни и нелепи грешки,но тъз вечер се осра... баси селендура + това си имаше и дуспа за монако. а феновете им мечтаят за требъл
https://www.youtube.com/watch?v=CvkgXS3qw7E -------------------- |
|
|
Apr 22 2015, 22:40
Коментар
|
|
Гобите на полуфинал в ШЛ... голям ташак, но им пожелавам баварски жребии
|
|
|
Apr 22 2015, 23:07
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 |
Жалко за Монако. В първия мач резултата трябваше да е 1:1...пожелавам им една Барселона да ги изнасилят ритуално, тръгнали требъл да правят и то с Алегри. Явно Платини иска да закара бившия си отбор на финал, въпроса е какво мислят тритe големи Реал, Байерн и Барселона.
|
|
|
Apr 22 2015, 23:36
Коментар
|
|
Който и от трите да им се падне, ще ги убие. Аз лично искам Ел Класико в два мача на полуфиналите, а Байерн да смачкат гобите и да се знае, че единственият италиански отбор с требъл в историята на футбола се казва Интер.
|
|
|
Apr 23 2015, 08:27
Коментар
|
|
`GEO` Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 |
Не подценявайте Ювентус. Ясно е, че не могат да се надиграват с нито един от трите останали отбора, но имат вече много опитен състав, много здрава защита и могат да играят на контра. Все пак логиката диктува пътят им в ШЛ да свърши на полуфиналите, но който и да им се падне, вярвам, че ще му дадат здрава битка.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Олекотена версия | Час: 8th November 2024 - 06:45 PM |