Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
Фиорентина |
Guest_Il Capitano_* |
May 3 2012, 14:57
Коментар
|
Guests |
Остави, че са неграмотни, то няма оправия това нещо, друг е въпросът, че това нещо дразни супер много. На мен ми прави впечатление, че постоянно бъркат имена на играчи, националност, отбор, позиция, слагат снимки на някой играч в статия за съвсем друг - все неща, които лесно може да се проверят, но тях ги мързи явно. Не може да работиш за спортен сайт и да не знаеш елементарни неща като тези, които споменах. Само те да бяха такива-с мед да ги намажеш, аз не знам кой български сайт/медия са сериозни и не правят абсурдни гафове... |
|
|
May 3 2012, 16:53
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 |
|
|
|
May 3 2012, 16:54
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
|
|
|
May 3 2012, 16:55
Коментар
|
|
JZ4ever Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 |
Пахахахаха омгигс
-------------------- ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
Guest_Deko_* |
May 3 2012, 18:47
Коментар
|
Guests |
Стана ясно какво е казал Ляич на Делио Роси: "Ти си по-сакат и от сина ти".
Делио Роси има син инвалид. |
|
|
May 3 2012, 18:50
Коментар
|
|
Moderator Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti |
Стана ясно какво е казал Ляич на Делио Роси: "Ти си по-сакат и от сина ти". Делио Роси има син инвалид. Еми значи си е заслужил тупаниците и става ясно, защо е изгонен от отбора... -------------------- `858 ` |
|
|
Guest_Deko_* |
May 3 2012, 19:01
Коментар
|
Guests |
|
|
|
Guest_Il Capitano_* |
May 3 2012, 19:09
Коментар
|
Guests |
Стана ясно какво е казал Ляич на Делио Роси: "Ти си по-сакат и от сина ти". Делио Роси има син инвалид. Eвалата на Делио Роси в такъв случай! Истински баща и мъж! Майната му на треньорството, майната и и на заплатата и работата! Затова не коментирах преди да е ясно какво е казал тоя сръбски мангал, за разлика от повечето хора, които му се нахвърлиха моментално. В 99% от случаите според мен приказката "балканец ли е-не става" е абсолютно вярна, а сърбите са едни от най-големите лайнари в района! |
|
|
May 3 2012, 19:24
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 |
Бой по сръбската сган,мамицата им деба винаги съм ги мразил,много долен и мръсен народ!
|
|
|
May 3 2012, 20:21
Коментар
|
|
JZ4ever Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 |
Хахахаха.... олее... и от къде разбрахте, че му е казал това.... пфффф от жълтите журналя, нали ..!?!??!?
|
|
Guest_Il Capitano_* |
May 3 2012, 20:44
Коментар
|
Guests |
Бъди сигурен, че там футболистите също "пеят" на отбрани журналисти, точно както е в България. Още повече, че ако не беше истина тва, тоя щеше да излезе и да ореве света как го клеветят. Не забравяй, че има специалисти, които могат да четат по устни какво си казал. За Джон Тери как извадиха всичко наяве, че и го приеха за валидно свидетелство в съда?
|
|
|
May 3 2012, 20:49
Коментар
|
|
Стига глупости ве братче... Ти на истина ли си мислиш, че му е казал :
- Ти си по-сакат и от сина ти (който е в инвалидна количка) ! ? Този коментар е бил редактиран от INTERМilano на May 3 2012, 20:49 -------------------- ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
May 3 2012, 21:22
Коментар
|
Guests |
Според мен е абсолютно възможно, да. Има всякакви малоумници. Щом има идиоти, които да се подиграват на Стилиян, че е болен и такива, които се смеят на Муамба че "бил пукнал на терена", не виждам защо едно 20-годишно сръбско самозабравило се лайно да не може да го каже. Кой го знае на тоя палячо докъде му стига самочувствието, все пак едно време беше "играч на Ман Юнайтед..."
|
|
|
May 3 2012, 21:25
Коментар
|
|
Според мен е абсолютно възможно, да. Има всякакви малоумници. Щом има идиоти, които да се подиграват на Стилиян, че е болен и такива, които се смеят на Муамба че "бил пукнал на терена", не виждам защо едно 20-годишно сръбско самозабравило се лайно да не може да го каже. Кой го знае на тоя палячо докъде му стига самочувствието, все пак едно време беше "играч на Ман Юнайтед..." Защото нищо не виждаме, а само четем, нали се сещаш..... -------------------- ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
May 3 2012, 21:31
Коментар
|
Guests |
Прав си, и това е така Аз говоря, при положение че това е така. А и честно казано не вярвам един 52-годишен човек да изперка по тоя начин заради едното му ръкопляскане. Тва ЛИЧНО според мен е реакция на един лично засегнат човек...
както и да е, надали ще разберем какво е наистина станало, така че надали и ще се разберем. |
|
|
May 3 2012, 22:07
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Ради , нали не мислиш , че Делио Роси му вкара боксовете , само защото му изракопляска в лицето ?
|
|
|
May 3 2012, 22:56
Коментар
|
|
Нищо не мисля! Какво да мисля....? Нали видях какво стана.... само може да гадаем, какво, как и защо, но едва ли точно това трябва да ни вълнува в този момент, но е дразнещо(поне за мен) изведнъж да изкачат толкова съдници и да сочат с пръст... няма значение, майната му.
|
|
May 4 2012, 07:47
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,192 Регистриран: 17-April 12 Град: Бургас/Варна Потребител No.: 9,181 |
Ако наистина му е казал такова нещо, заслужава и още бой даже.
|
|
|
May 4 2012, 11:55
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 |
С бой без бой аз съм на страната на треньора.Пускаш суполанковците те играят или не все тая а накрая тренера обира пешкира.Затова трябва респект към тях.
-------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
May 4 2012, 14:50
Коментар
|
|
Ляич се е извинил за думите и постъпката си!
|
|
|
Олекотена версия | Час: 1st November 2024 - 01:19 PM |