Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
Фиорентина |
May 4 2012, 20:26
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Members Коментари: 1,211 Регистриран: 30-July 11 Град: Горна Оряховица Потребител No.: 9,107 |
Първо за мен е неприемливо даден футболист при смяна да реагира по този начин...абсолятно по какъвто и да е начин,още повече да ръкомаха и да оспорва решението на трениора! Футболистите щом са на терена са обикновени работници...
Този коментар е бил редактиран от Centrocampista на May 4 2012, 20:27 |
|
|
May 4 2012, 20:33
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti |
Ако трябва да мислим логично , Адем Лияич е изхвърлен от отбора на Фиорентина за неопределено време , а той им е един от младите играчи който е и титуляр ... няма как това да е станало заради едното ръкопляскане или слабото преставяне на терена , ясно е , че е казал нещо грубо .
|
|
|
May 4 2012, 20:37
Коментар
|
|
Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti |
Ако трябва да мислим логично , Адем Лияич е изхвърлен от отбора на Фиорентина за неопределено време , а той им е един от младите играчи който е и титуляр ... няма как това да е станало заради едното ръкопляскане или слабото преставяне на терена , ясно е , че е казал нещо грубо . Естествено че не е само за едното ръкопляскане и ако наистина е казал това на Делио Роси е много грозно и говори доста лошо за Лияич -------------------- |
|
|
May 4 2012, 23:48
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Не знам само защо са изгонили Делио Роси. Той е защитил честта си, както всеки един би направил в подобен случай.
|
|
|
May 5 2012, 00:43
Коментар
|
|
БОЛЕН Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 |
Сега един пич от Фейсбук писа,че Делио Роси няма син със здравословни проблеми и това са измислици.
-------------------- Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
May 5 2012, 20:17
Коментар
|
|
БОЛЕН Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 |
http://www.gol.bg/footballsviat/2012-05-05...na-maika.130337
"След като Ляич се запъти към скамейката, той се обърна към мен и ме обиди на сръбски", заяви Роси пред италианското издание "Ла Република". "Аз обаче съм бил треньор на много сръбски футболисти и го разбрах. Той ми каза "Да ти е*а майката", добави един от най-известните треньори на Апенините. -------------------- Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
May 10 2012, 22:35
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Спрягат Клаудио Раниери за треньор на Фиорентина
|
|
|
May 11 2012, 07:49
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,192 Регистриран: 17-April 12 Град: Бургас/Варна Потребител No.: 9,181 |
Е идеален им е - ще ги отлепи от дъното и ще си кретат в средата, те други амбиции нямат.
|
|
|
May 29 2012, 10:01
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,192 Регистриран: 17-April 12 Град: Бургас/Варна Потребител No.: 9,181 |
На Ляич тази година явно му е много силна. Успя да се забърка в нов скандал, защото не искал да пее химна на Сърбия, това било много важно за Синиша и го изгонил, докато не промени мнението си
Цитат Новият селекционер на Сърбия - Синиша Михайлович, отстрани от състава полузащитника Адем Ляич заради отказ на играча да пее националния химн по време на контролата с Испания, съобщиха от Сръбската футболна федерация.
Михайлович пое поста само преди седмица, като първата му задача бе да задължи играчите да подпишат нов кодекс на поведение, в което влиза и задължението футболистите да пеят националния химн. Халфът на Фиорентина - Адем Ляич, отказа да пее химна на Сърбия преди мача с Испания в събота, загубен с 0:2. Селекционерът привика Ляич за обяснение, като играчът е категоричен, че няма намерение да пее химна поради лични причини. "Вратата на националния отбор не е затворена завинаги за Ляич. Той трябва да информира селекционера Михайлович, ако промени позицията си и тогава може отново да бъде повикан", се казва в съобщението на Сръбската федерация. Това е втори скандал, в който се забърква Адем Ляич. Преди месец той бе отстранен от клубния си отбор Фиорентина, след като предизвика треньора си Делио Роси да го набие на скамейката по време на мач. Заради същия инцидент Делио Роси бе уволнен от Фиорентина. |
|
|
Aug 14 2012, 23:36
Коментар
|
|
Фиорентина са договорили Райън Бабел от Хофенхайм.
|
|
|
Aug 14 2012, 23:39
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 |
|
|
|
Aug 14 2012, 23:42
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 539 Регистриран: 11-June 12 Град: РУСЕ Потребител No.: 9,195 |
Тоя не е ли вече малко стар? Те Фиоре обичат като нас да събират дъртаци, които неструват. Пак стар и слаб отбор ще съберат като гледам отбори като турино ще бият яката.
|
|
|
Aug 14 2012, 23:43
Коментар
|
|
|
|
|
Aug 14 2012, 23:44
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 |
|
|
|
Aug 14 2012, 23:45
Коментар
|
|
|
|
|
Aug 15 2012, 08:07
Коментар
|
|
|
|
|
Guest_Il Capitano_* |
Aug 15 2012, 09:46
Коментар
|
Guests |
Нямам сега наблюдения върху Бундеслигата и не знам как се представя там... Аз обаче имам. Безумно слабо представяне на Бабел в Германия. Тотално демотивиран, мързелив и незаинтересован към играта и резултатите на отбора си. Според мен това момче едно време беше много обещаващ играч, но после много му порастна работата и се взе за голяма звезда. На мен лично открай време не ми харесва... |
|
|
Aug 15 2012, 09:52
Коментар
|
|
Аз обаче имам. Безумно слабо представяне на Бабел в Германия. Тотално демотивиран, мързелив и незаинтересован към играта и резултатите на отбора си. Според мен това момче едно време беше много обещаващ играч, но после много му порастна работата и се взе за голяма звезда. На мен лично открай време не ми харесва... И аз лично да се изкажа,тоя въобще чеп за зеле не става от него,камо ли футболист. Толкова прехвален,че думи нямам,незнам само кой от Ливърпул го изкопа? Иначе момчето се помисли за безсъртен,нищо, че беше вечната резерва. |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
Aug 15 2012, 11:28
Коментар
|
Guests |
Гранде Рафа го довлече от Аякс, едно време имаше потенциал, но така и не го разви. Нещо като холандския Хичо Арсеналски се явява
|
|
|
Aug 15 2012, 18:19
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti |
На няколко пъти казвах и пак ще го напиша , за мен Фиорентина ще е голямата изненада този сезон , спретнаха доста качествен отбор , треъора им е млад и амбициозен а и качествен , с оглед слабите отбори в Италия очаквам доста от Фио .
|
|
|
Олекотена версия | Час: 5th November 2024 - 02:13 PM |