Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
Трансферни слухове |
May 22 2014, 18:53
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito |
вместо да гледаме към резервите в англия , защо не се насочим към бразилия - патока и дамиао са страхотни нападатели.
икарди на върха , а зад него паласио и пато би било убийствено нападение. ше имаме от всичко по-малко. ама даже и интерес не проявяваме , аз все още вярвам , че пато не е свършил с големия футбол... -------------------- |
|
|
May 22 2014, 19:01
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 |
Така като гледам отново с трици пробваме да ловим маймуни.Така няма как да стане просто.С махането на Камбиасо,Тохир и компания се задължават да закупят наистина качествен заместник на Кучу.Да не се ослушват с някакви измислени наеми или размени на играчи..
|
|
|
May 22 2014, 19:31
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 |
След като сме се "осъзнали", че няма как да вземем Луис Густаво, сме подновили интереса си към М'Вила.
-------------------- |
|
|
May 22 2014, 19:52
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Тоя адски надценения дето преди няколко години като беше в Рен го искаха половин Европа и в крайна сметка отиде в Русия
|
|
|
May 23 2014, 10:11
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 |
Сделката за Бехрами е почти готова. Плащаме 6млн. евро.
http://www.fcinter1908.it/copertina/cdsbeh...nde-solo-113762 Ами за съжаление с такива трансфери, отново сме до никъде..не може резерва на неаполитанските курви, да идва като основен играч в Интер. От кога Наполи стана нещо повече от Интер? Такива трансфери са яко набутвация, защото точно след 6 месеца ще се чудим как да го разкараме. Този коментар е бил редактиран от durex на May 23 2014, 10:13 |
|
|
May 23 2014, 11:00
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Направо не мога да повярвам, докато другите отбори надграждат своите състави ние взимаме поредните безполезни играчи, които не виждам с какво ще ни помогнат за вдигането на качеството и класата в нашия отбор. Наполи почти сигурно взимат Гансо, Ювентус са по петите на Алексис Санчес и Гюндоган, а ние се оглеждаме за някой и друг пенсионер, я от Английската Висша лига, я от някъде другаде. Евра, Саня, Ашли Коул са само някои от имената, с които ни спрягат. И какво ще постигнем с подобни футболисти, които имат пред себе си максимум 2 години футбол на високо ниво? Английските отбори се освобождават от тях, защото искат на тяхно място да привлекат по-млади и талантливи състезатели с бъдеще пред тях, а ние търсим моментни решения на проблемите си и ги прибираме. После се чудим защо италианския футбол не върви нагоре и защо другите страни ни задминават по коефициент. Какво ще се случи при една по-сериозна контузия на един подобен 32-33 годишен футболист? Ще му плащаме цял сезон заплатата и после ще се чудим как да се отървем от него, защото никой няма да го иска, след като един сезон не е помирисвал терен, а и е в такава възраст. Не мога да си обясня защо, след като вече сме се сблъсквали с подобни проблеми (визирам случая с Киву), продължаваме да правим същите глупави и наивни грешки? И за какъв чеп ни е този Бехрами не мога да разбера? Почти съм сигурен, че това е по желание на нашият уникален и неповторим Мистер.
|
|
|
May 23 2014, 11:22
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 |
И сега остава и брат му Джемайли да ни докара и ще цъфнем и вържем..
|
|
|
May 23 2014, 11:27
Коментар
|
|
Мда, като си иска футболистите от Наполи що не си седя там? Има една приказка "нов бардак със стари к*рви не се прави"
|
|
|
May 23 2014, 12:47
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti |
Тоя Бехрами е на 29 години и е сменил 9 клуба в своята кариера и според мен качествата му са под всякаква критика , много е зле , много тича но в глава няма никой . Иначе не мога да отрека , че Джемаили ми харесва .Така като гледам май отново скоро ще ме е страх да е отварям тая тема .
|
|
|
May 23 2014, 13:06
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 429 Регистриран: 27-July 09 Потребител No.: 1,652 Любим Играч: Materaci |
Бехрами Циркът продължава, да живее Мадзари!
|
|
|
May 23 2014, 15:05
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 |
Очаква се само президента на Наполи да каже "да" и сделката може да се счита за завършена за Бехрами. Той ще взима 1.8млн + бонуси до 2017г.
Този коментар е бил редактиран от durex на May 23 2014, 15:06 |
|
|
May 23 2014, 15:09
Коментар
|
|
И с какво по-точно ще ни помогне тоя швейцарски циганин дето знае само да рита? Никога не съм го харесвал като футболист и въобще не искам да го виждам с екипа на Интер. Отърваваме Наполи от застаряващите им футболисти, а те ще си вземат по-млади и качествени попълнения и после ще се чудим защо пак сме зад тях в крайното класиране.
|
|
|
May 23 2014, 15:16
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito |
малелелелеле , да се смее ли човек , да заплаче ли та по-добре да беше останал камбиасо бе или пък да бяхме заложили на тайдер
та трансфери като тези на бехрами и морати правеше :@ тохир в първото си меркато като няма да изхарчи 15млн за деф. халф , 15млн за бек , 15млн за нападател , кога ще го направи за Бога :@ от него се изискват 50млн + като продаде рики и фреди за 25... от трансфери като на бехрами въобще не си личи , че сме с нов президент. дано не дойде този 85 -------------------- |
|
|
May 23 2014, 17:01
Коментар
|
|
Батьо Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz |
Валтере Валтере няма да та бъде,тия в Неапол си удрят гъза в тавана от кеф,6 милки за тоя леш
-------------------- Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
May 23 2014, 17:40
Коментар
|
|
Интер примамва Пабло Освалдо
Ръководството на Интер ще опита да привлече в клуба нападателя на Саутхамптън Пабло Освалдо. Новият собственик Ерик Тохир е решен да подсили отбора сериозно през лятото и привличането на класен нападател е един от приоритетите, особено след като Диего Милито приза, че си тръгва от "Сан Сиро". През последния сезон Освалдо игра под наем в Ювентус, но почти сигурно торинци няма да откупят правата му. Завръщането му в Саутхамптън също не е опция, след като влезе в конфликт със съотборника си Жозе Фонте и всъщност това доведе и до даването му под наем. Така вероятността аржентинецът с италиански паспорт да се озове в редиците на Интер не е никак малка. Предполага се, че "светците" ще поискат за него сума от порядъка на 15-20 милиона евро. Испанският Валенсия също следи ситуацията около нападателя и също може да се включи в наддаването за подписа му. |
|
|
May 23 2014, 18:10
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 |
Освалдо не е никак лош, само че не мисля, че има смисъл да хвърляме 15-20 милиона за централен нападател, при положение че имаме по-сериозни проблеми за решаване.
|
|
|
May 23 2014, 18:23
Коментар
|
|
незнам за вас , но аз предпочитам освалдо пред торес и чичарито. но 15-20млн са наистина много за него. 12млн би трябвало да са достатъчни.
-------------------- |
|
|
May 23 2014, 19:05
Коментар
|
|
JZ4ever Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 |
незнам за вас , но аз предпочитам освалдо пред торес и чичарито. но 15-20млн са наистина много за него. 12млн би трябвало да са достатъчни. Напълно съм съгласен !! -------------------- ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
May 23 2014, 19:25
Коментар
|
|
При условие, че Милито ни напуска и в нападение оставаме с Икарди, Паласио и Бота, то за мен едни 15-20 млн за класно попълнение в нападение не са много и в никакъв случай това няма да бъде неразумна инвестиция. Да, 20 млн определено са много за Освалдо, но аз мисля, че трябва да се пробваме за Джеко. Чичарито също не е лош вариант, дори смятам, че ще ни свърши по-добра работа отколкото Освалдо, който между другото не знам защо, но изглежда много конфликтна личност. Иначе мексиканецът е хищник в наказателното поле и според мен ще се впише перфектно в стила на игра в Калчото.
|
|
|
May 24 2014, 01:31
Коментар
|
|
|
|
|
Олекотена версия | Час: 17th November 2024 - 06:35 AM |