Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
От къде научихте за форумa? |
Sep 30 2011, 18:14
Коментар
|
|
Moderator Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 |
Е някой път и ти влизаш да ги поскастриш малко,ама то и така трябва де да знаят къде сме ние и къде са те Абе напоследък вече избягвам да влизам защото много дечурлига там и се чувствам все едно слушам разговор в голямото междучасие.А пък и нали един ювентинец ме заплаши с лична саморазправа и аз вече няколко месеца умирам от шубе Иначе ако имаш нужда от подкрепа някой път,пиши.Веднага ще влезна да им припомня за батко им |
|
|
Sep 30 2011, 18:57
Коментар
|
|
`GEO` Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 |
сам го намерих сам го намерих леле бях забравил,че има такава тема до колкото помня беше чрез чичо Гугъл през далечната 2006 даже и още един заблуден съм вкарал тука хахахах Най-големия! 2009-а леко е пропуснал да отговори, ама 2011 ще чакаме да си навакса. -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Sep 30 2011, 19:23
Коментар
|
|
БОЛЕН Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 |
Ами аз ли ? Аз сам го намерих
-------------------- Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
Олекотена версия | Час: 13th November 2024 - 05:35 AM |