Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Колеги,хрумна ми една идея и искам и вашето мнение.
Всички знаем какъв сезон правим - рекорди,силен отбор,жадуваната титла се приближава,а аз я чакам от 89 г. - има ли по-добър повод от това да се организираме и да отидем март или април на някой мач на "Джузепе Меаца"????? Подробностите ще ги уточним,искам само да знам има ли и други желаещи за това?? Очаквам отговорите ви! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
QUOTE(berti neroblue @ Jan 24 2007, 09:05 AM) [snapback]8123[/snapback] Та тръгваме значи... ![]() Идеята ми е март - април да отидем на домакински мач, като мачовете са: с Удинезе на 28 февруари, с Парма на 1 април, с Палермо на 15 април, с Емполи на 29 април и с Лацио на 13 май.Изключвам последния домакински мач с Торино,защото тогава ще е лудница. Сега остава някой от колегите да каже кой от тези отбори е включен в пакета за излъчване на РИНГ ТВ и да решим.Аз лично знам със сигурност за Лацио че ги дават. Има и друго - не е задължително да спим там,може да си организираме микробус за 15-20 човека,тръгваме сутринта на предния ден,сутринта в деня на мача сме в Милано,малко разходка или шопинг,гледаме мача и след това се прибираме пак с микробуса.Разбира се всико е въпрос да договорки,чакам мнения от всеки от вас. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 12:39 PM |