IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> посещение на мач на ИНТЕР
adriano1
коментар Jan 22 2007, 21:22
Коментар #1

Интер Маняк

Група: Members

Коментари: 850
Регистриран: 11-August 06
Град: Сливен
Потребител No.: 77

Колеги,хрумна ми една идея и искам и вашето мнение.
Всички знаем какъв сезон правим - рекорди,силен отбор,жадуваната титла се приближава,а аз я чакам от 89 г. - има ли по-добър повод от това да се организираме и да отидем март или април на някой мач на "Джузепе Меаца"?????
Подробностите ще ги уточним,искам само да знам има ли и други желаещи за това??
Очаквам отговорите ви!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
adriano1
коментар Jan 24 2007, 11:54
Коментар #2

Интер Маняк

Група: Members

Коментари: 850
Регистриран: 11-August 06
Град: Сливен
Потребител No.: 77

QUOTE(berti neroblue @ Jan 24 2007, 09:05 AM) [snapback]8123[/snapback]

Та тръгваме значи... biggrin.gif . Аз съм за, най-вече за мача с мУлан (дано не излезе някой сериозен ангажимент). Хотелска стая за двама-60 евро на вечер, на 3 спирки на метрото от 'Меаца', има няколко такива хотели. Мен малко ме е страх от летене, навит съм и на автобус. Ако тоя приятел може да вземе билети (цените ги има в офиц сайт) е екстра, оn-line продажбата нещо не тръгва на моя комп. Тъй че остава само да се разберем на кой мач отиваме, ако има софета (и ако имат време и желание) евентуално те може (ще черпим после) да действат за билети за пътуването! FORZA INTER PER SEMPRE!

Идеята ми е март - април да отидем на домакински мач, като мачовете са: с Удинезе на 28 февруари, с Парма на 1 април, с Палермо на 15 април, с Емполи на 29 април и с Лацио на 13 май.Изключвам последния домакински мач с Торино,защото тогава ще е лудница.
Сега остава някой от колегите да каже кой от тези отбори е включен в пакета за излъчване на РИНГ ТВ и да решим.Аз лично знам със сигурност за Лацио че ги дават.
Има и друго - не е задължително да спим там,може да си организираме микробус за 15-20 човека,тръгваме сутринта на предния ден,сутринта в деня на мача сме в Милано,малко разходка или шопинг,гледаме мача и след това се прибираме пак с микробуса.Разбира се всико е въпрос да договорки,чакам мнения от всеки от вас.
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
9 страници V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 3rd July 2025 - 12:39 PM
Buy sports equipment online