Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Мислите ли, че като цяло, Роберто Донадони се справя с работата си като треньор на Италия ?
ПС. Ако има новини свързани с него ги пускайте тук ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Донадони пожела здраве на играчите си за 2008 година
Селекционерът на Италия Роберто Донадони си пожела всички негови футболисти да бъдат здрави през следващата 2008 одина. След като класира "адзурите" на европейското първенство пред треньора предстои да се докаже и на големия форум в Австрия и Швейцария идното лято. "Класирането на финалите си е голямо постижение само по себе си. Все пак ние гледаме напред и въпреки трудната група, която ни се падна, ще трябва да защитим името на Италия подобаващо", заяви Донадони. Наставникът също така добави, че се надява играчите му да бъдат здрави и готови за предстоящите срещи през цялата година. "Животът трябва да се живее качествено и затова здравето е основен фактор. Пожелавам на играчите си много здраве през идната година. Само така те ще могат да докажат своята класа", добави специалистът. Италия се падна в група "С" на Евро 2008 заедно с Франция, Холандия и Румъния. Те започват срещу Холандия, преди да си изпрвят срещу Румъния, а за десерт е мегасблъсъка с Франция. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 05:17 PM |