IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Роберто Донадони, Отзиви, изказвания, новини
AleRt
коментар Nov 30 2007, 12:05
Коментар #1

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Регистриран: 11-May 06
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Мислите ли, че като цяло, Роберто Донадони се справя с работата си като треньор на Италия ?

ПС. Ако има новини свързани с него ги пускайте тук smile.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Álvaro Recoba
коментар Dec 28 2007, 02:24
Коментар #2

Álvaro Recoba

Група: Members

Коментари: 3,444
Регистриран: 21-January 07
Потребител No.: 263

Донадони пожела здраве на играчите си за 2008 година

Селекционерът на Италия Роберто Донадони си пожела всички негови футболисти да бъдат здрави през следващата 2008 одина. След като класира "адзурите" на европейското първенство пред треньора предстои да се докаже и на големия форум в Австрия и Швейцария идното лято.

"Класирането на финалите си е голямо постижение само по себе си. Все пак ние гледаме напред и въпреки трудната група, която ни се падна, ще трябва да защитим името на Италия подобаващо", заяви Донадони.

Наставникът също така добави, че се надява играчите му да бъдат здрави и готови за предстоящите срещи през цялата година.

"Животът трябва да се живее качествено и затова здравето е основен фактор. Пожелавам на играчите си много здраве през идната година. Само така те ще могат да докажат своята класа", добави специалистът.

Италия се падна в група "С" на Евро 2008 заедно с Франция, Холандия и Румъния. Те започват срещу Холандия, преди да си изпрвят срещу Румъния, а за десерт е мегасблъсъка с Франция.
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
3 страници V   1 2 3 >

Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th July 2025 - 05:17 PM
Buy sports equipment online