IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

> Анализ и оценка на сезона
Анализ и оценка на сезона
Каква е оценката ви за сезона?
Много силен сезон [ 1 ] ** [4.76%]
С оглед на потенциала и играчите,с които разполагаме съм доволен [ 3 ] ** [14.29%]
От класирането съм доволен,но не и от играта [ 0 ] ** [0.00%]
Посредствен сезон,отборът игрово нямаше никакво развитие [ 16 ] ** [76.19%]
Много слаб сезон,5-тото място не е таванът на този отбор [ 1 ] ** [4.76%]
Общо гласове: 21
Гостите не могат да гласуват 
Ricardo
коментар May 13 2014, 13:31
Коментар #1

Интер Фен

Група: Members

Коментари: 431
Регистриран: 12-April 13
Потребител No.: 9,284

Смятам,че безсмисления мач в неделя срещу Киево няма да има никакво значение за оценките ви за сезона.Нека всеки,който има желание да направи по-задълбочен анализ на сезона.Какво ви хареса и какво не ви хареса?Къде си подобрихме представянето и къде станахме по-слаби?Какво според вас трябва да се случи за в бъдеще и така нататък..
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
cheffo
коментар May 13 2014, 15:35
Коментар #2

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Ами аз не успях да гледам голяма част от мачовете, но от коментарите и анлизите, които прочетох останах с впечатлението, че ние нямаме кой знае какъв напредък от миналият сезон, с изключение че сега нямахме толкова конузени играчи smile.gif Според мен ,треньорът ни се опита да наложи схема на игра, за която ние реално не разполагаме с подходящите играчи. Освен това, като се вземе предвид, че и някои от основните ни играчи са супер непостоянни - Гуарин, Ранокия и Алварез, то според мен класиренто не е толкова зле, даже е реалистично. Не може клуб с претенций за тройката да разчита само на двама нападатели - един Паласио, който изкара целият сезон на раменете си и 21-год. Икарди ( Милито не го боря, по обясними причини). Това е повече от смешно. Като за начало, трябва да се отървем от ненужните играчи и това вече го говорим трети сезон smile.gif Специално за Гуарин, Ранокия и Алварес, аз съм да бъдат продадени и с парите да се вземат ако трябва, само двама играчи, но с нужните качества. Също трябва да се реши проблема с Мадзари - да му се вземат играчи, каквито иска ( тоест половината отбор на Наполи) или да му се бие шута и да се вземе треньор, който ще може да нагоди тактиката си и схемата на игра в зависимост от играчите с които разполагаме. Защото тези схеми със " Ще оставим Мадзари, защото има още една година от договора си, пък той ще смени тактиката с четирима в защита", ми се струва че няма да проработят. Като положително нещо мога да посоча трансферите на Ернанес и Видич, както и представането на младите ни играчи, които получават шанс от време на време smile.gif - Жуан, Ковачич и Икарди. Като прибавим и Тайдер, както и играчите на които ще се разчита следващият сезон - Видич, Роландо, Ханданович, Паласио, Камбиасо и Ернанес, то имаме една добра основа. Оттук нататък ни трябват само правилните трансфери, както и нов треньор според мен smile.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 05:06 PM
Buy sports equipment online