Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
Смятам,че безсмисления мач в неделя срещу Киево няма да има никакво значение за оценките ви за сезона.Нека всеки,който има желание да направи по-задълбочен анализ на сезона.Какво ви хареса и какво не ви хареса?Къде си подобрихме представянето и къде станахме по-слаби?Какво според вас трябва да се случи за в бъдеще и така нататък..
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Поредният посредствен сезон от няколко години насам и поредната липса на израстване в играта ни. Уж всички казваха, че това е някакъв преходен и нулев сезон, както се обявяваше още през есента на 2013 година преди да е започнало Калчото, но след като е така никой не разбра защо не залагахме на младите ни и талантливи състезатели. Едва сега накрая Мадзари се сети, че в състава си разполага с футболисти като Икарди и Ковачич, и започна да им гласува доверие по-често. Тайдер също е забравен, някъде там между резервната скамейка и тренировъчната ни база. Кузманович през цялата подготовка почти не получаваше шанс, след това изведнъж се превърна в нещо като неизменен титуляр, което беше необяснимо за повечето от нас, при условие, че разполагаме с талант като Ковачич, към който ако не демонстрираме нужното внимание ще потърси развитие на кариерата си на друго място.
Иначе едва ли имаше привърженик на Интер, който като чу, че Мадзари ще бъде новия треньор на клуба да не се е зарадвал. Аз също бях един от най-големите оптимисти относно бъдещето на тима под негово ръководство. Бездната на посредствеността и липсата на по-висши треньорски умения у Мадзари обаче ни лишиха от израстването, което всички очаквахме да видим през тази година. Тръгнахме перфектно и записахме мечтания старт, но не след дълго противниците ни ни разкриха, защото играта ни беше (а и все още е) прекалено предвидима, дори и за отборите, които през този сезон имаха за задача да запазят мястото си в Серия А. Мадзари във всеки мач затвърждаваше глупостта и неуменията да води голям отбор, които и в крайна сметка ще му изядат главата. Не искам да бъда песимист, защото почти никога в живота като цяло не съм бил такъв, но оставянето на Валтер Мадзари за наш треньор и през следващия сезон е равно на катастрофа. Ще гледаме мачовете от тази кампания на повторение с леко променен състав. Не го имам нито за голям тактик, нито пък за голям специалист, щом отбори от дъното на класирането ни разкриваха и успяха да ни противодействат на "Меаца". За пореден път ще кажа, че този човек няма място в Интер и докато все още ни е треньор не ни чака нищо хубаво. Видяхме го в Наполи, при все, че там разполагаше с футболисти като Хамшик, Лавеци и Кавани. Когото и да купим през лятото, не вярвам, че ще направим повече от 1-2 трансферни удара с подписването на по-доказани и опитни футболисти, така че в тоя ред на мисли не очаквам голямо изменение на състава ни от този сезон. С подобна страхлива постройка обаче и с подобни плахи указания няма да постигнем нещо по-различно от сега. Много хора обичат да пишат след наши мачове: "с тези футболисти толкова", аз обаче сега ще кажа "с този треньор толкова", когато го сменим може да очакваме и да се надяваме на нещо повече. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 03:01 PM |