Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Най-добрият играч на Интер за сезон 2018/2019
Форумът на Привържениците на Интер в България > F.C. Inter > Интер извън терена > Анкети
Provenzano
Слагаме край на поредният преходен за Интер сезон. Единственото позитивно след неговият край е, че за втора поредна година успяхме да се класираме в зона ШЛ. Анкетата е традиционна след края на всеки сезон и регламента и е ясен, така че няма нищо за разяснение. Можете да посочите няколко играчи, които според вас заслужават да спечелят наградата за "Играч на сезона", а който има желание може да изложи и мнението си с няколко изречения като коментар и така да се породи интересна дискусия.

За мен този сезон победител трябва да бъде някой измежду Ханданович и Шкриняр, а защо не и двамата. Поне лично аз не мога да определя кой от тях заслужава повече наградата. Мисля, че и двамата записаха силен сезон с постоянни изяви, като имаха доста решителни намеси и оценките им със сигурност трябва да са най-високите сред останалите ни играчи.
Faketo
Най-добрият играч на Интер за сезон 2018/2019
Ханданович
inter_ruse
Капитана Ханданович!!!
Norex
Определено Хандана беше над всички.
N.Roussev
Гласувах за Шкриняр,но трябва да отличим и Де Врай-и двамата бяха постоянна величина през целия сезон,единствената фаза от играта,където сме на топ ниво!
durex
За мен Шкриняр е човека. Просто почти нямаше слаб мач, да не говорим, че за мен той трябва да е капитан на Интер. Уволни агента си за да може лично да преговаря с Интер! Мъж за пример, отделно виждам страста в очите му, когато излезе с фланелката.
radul
Ханданович
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.