Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини за Интер
Форумът на Привържениците на Интер в България > F.C. Inter > Новини и Мачове > Новини
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Provenzano
ПОРЕДЕН НОВ СПОНСОР ЗА ИНТЕР

Gatorade ще бъде официалната спортна напитка на отбора. Договорът е за следващите 2 сезона.
Provenzano
Спонсорското събитие на Интер в Китай не протече по най-добрия възможен начин, отразиха италианските медии. Причината бе гафът с пускането на химна на градския съперник Милан, който шокира доста журналисти и фенове на “нерадзурите”.

Интер е собственост на Suning Group, който води политика по привличане на силни китайски спонсори и разширяване на пазара в Китай.
radul
Това ще е бил някой неадекватник, който не е гледал футбол, потърсил в гугъл и е видял Inter Milan на английски. biggrin.gif
Provenzano
Ювентус удари на камък в опита си да си върне шампионската титла от 2006 година. Върховният касационен съд в Италия излезе с решение, според което Скудетото за въпросната година ще продължава да принадлежи на Интер.

Както е известно, шампион в Серия "А" през въпросната година станаха "зебрите", водени от Фабио Капело, но след скандала "Калчополи" първото място бе присъдено на "нерадзурите" по служебен път, а Старата госпожа отиде в Серия "Б".

През 2016 година Апелативният съд в Рим отхвърли искането на Юве да си върне титлата, а сега същото се случи и във Върховния съд. Така Скудетото остава за Интер, макар че и до днес торинският колос си смята първите места от 2005 и 2006 година в общата сметка с трофеи. Припомняме, че отличието от 2005 година остава анулирано и официално за сезон 2004/2005 година няма шампион в Серия "А".
radul
Да го духат. Ние титли не крадем и в Серия Б не сме били.
Provenzano
Ръководството на Интер публикува официална позиция на клубния сайт, чрез която осъди поведението на онези свои фенове, които си позволиха да обиждат защитника на Наполи Калиду Кулибали на расистка основа.

Това беше един от горещите мигове, което напрегнатото дерби между „нерадзурите” и „везувианите” предложи. Наполи загуби с 0:1, като завърши мача с 9 души заради червени картони на Инсиние и Кулибали. Сенегалецът си изпусна нервите при отсъждане на съдията Паоло Мадзолени, справедливо наказал го с жълт картон. Бранителят иронично изръкопляска на арбитъра, който на мига го наказа с още едно официално предупреждение.

На пресконференцията след срещата наставникът на Наполи Карло Анчелоти обясни поведението на един от най-важните си футболисти с факта, че в хода на целия мач той е бил обиждан на расистка основа. Самият Анчелоти заяви, че няколко пъти е поискал от съдиите да прекратят срещата, а дикторът на стадиона изчете три предупреждения до домакинските фенове.

Днес Футболната федерация на Италия постанови, че Интер е наказан да изиграе следващите си два домакински мача пред напълно празен стадион.

„В отговор на събитията, които се случиха по време на двубоя Интер-Наполи в сряда вечер и последвалото решение на правораздавателния съд в Серия А, искаме да уверим, че от 9 март 1908 година Интер винаги е олицетворявал ценности като интеграция, гостоприемство и прогресивност. Това са характеристиките, които определят историята на Милано – един град, който стои зад приобщаването и уважението”, написаха от Интер.

„Заедно с нашия град винаги сме се борили да създадем бъдеще, освободено от бремето на дискриминацията. Отдадени сме да популяризираме ценностите си, където и да оперираме по света, а те винаги са били гордост за клуба.”

„Интер присъства в 29 държави по целия свят – от Камбоджа до Колумбия – и работи с хиляди деца, които участват в проекта „Кампус Интер”. Целта ни е да възстановим правото да играят на онези, които се намират в неравностойно положение. Значимостта на подобни дейности винаги е била признавана от ООН.”

„От онази нощ преди 110 години, когато нашите основатели са стартирали пътуването ни, винаги сме казвали „не” на всяка форма на дискриминация. Точно затова се считаме длъжни днес, още веднъж, да отнесем до вниманието на всеки, който не разбира или приема нашата история – историята на клуба – че той не е един от нас”, завърши обръщението на Интер.
Provenzano
За първи път от 8 години Интер постига 6 поредни домакински победи в Серия А, без допуснат гол.
Също така за 19 изиграни мача в първенството, Ханданович има записани 10 "сухи" мрежи.
N.Roussev
Въпреки някои колебания и сътресения завършихме тази емблематична година добре.За това,разбира се,трябва да благодарим и на преките ни конкуренти.Вярвам,че 2019 може да е по-добра от тази!
Provenzano
Лучано Спалети е дал допълнителен ден почивка на всички. Отбора се събира за първа тренировка на 08.01, а първият мач за новата година е на 13.01 от 19:00 ч. срещу Беневенто за Купата на Италия.
Provenzano
ИНТЕР ТЪРСИ ОЩЕ СПОНСОРИ

Ръководството на Интер обмисля идеята да постави спонсор и на левия ръкав на фланелките си. Кориере дело Спорт съобщава, че от клуба обмислят този вариант, който през този сезон беше разрешен от италианската федерация и няколко отбора вече се възползваха.

В Интер искат да продължат тенденцията на увеличаване на приходите, като целта е да надхвърлят цифрата от 400 милиона евро.

Едно такова споразумение ще позволи допълнително увеличение на приходите за клуба. Още през септември от клуба съобщиха, че спонсорските договори подписани за настоящия сезон, заедно с приходите от телевизионни права са на стойност 258 млн. евро, което е ръст с 19 милиона.

Евентуален нов спонсор ще бъде допълнение към подписаните вече спонсорски договори с Full Share (10 мил. годишно), Lvmama.com (10 мил.), IMedia (минимум 25 мил.) Клубовете в Бундеслигата, Лига 1 и Премиършип вече използват опцията със спонсори на ръкавите. В Англия отбори като Челси, Манчестър Ю и Арсенал си докарват допълнителни 10 милиона на сезон по този начин.
Mimiun
Кратко ревю за вратарите през полусезона. Без изненада Хандана държи първото място, за класа, разбира се.
https://www.football-italia.net/132968/saving-grace
Provenzano
Ръководството на Интер е решило да не обжалва наложеното наказание от два мача без публика, но е отправило искане за двубоя срещу Сасуоло една от трибуните да бъде отворена за деца.
N.Roussev
Интересно и иновативно решение на въпроса.Дано си възвърнем така имиджа,че след мача с Наполи почти всички чернокожи ни намразиха.
Faketo
Хубава идея.Нека видят любимците си отблизо.
Provenzano
ПРЕДЛАГАТ 800 МЛН € ЗА ИНТЕР

Вестник Месаджеро съобщава, че инвеститори от Хонг Конг са влезли в контакт със Сунинг, за да установят дали китайската компания е склонна да продаде Интер. Твърди се, че предложението за покупка ще бъде на стойност 800 млн. евро. Към момента обаче, Сунинг няма намерение да продава.
Provenzano
СУНИНГ ПРИВЛИЧА НОВИ АКЦИОНЕРИ В ИНТЕР

Новината, която "Ил Месаджеро" днес съобщи, получава своето развитие.

Скай и Гадзета потвърждават, че Сунинг работи над привличането на нов акционер, на който да продадат 30% от Интер, които доскоро бяха собственост на Ерик Тохир.

Медиите твърдят, че преговорите между Сунинг и група инвеститори от Хонг Конг са на финален етап. Все още няма подписи, но се очаква до 2-3 седмици това да се случи. Твърди се, че въпросната група е много добре позната на Сунинг и много мощна финансово.
N.Roussev
Според мен това е добър ход.Вливат се свежи пари в клуба,а и по-добре тези 30% да са на мощна компания,а не на идиота Тохир.
Provenzano
Собственикът на онлайн платформата за продажби на дребно „Алибаба” – Джак Ма е готов да изкупи 31-процентовия дял на Ерик Тохир в Интер. Това твърдят „Кориере дело спорт” и „Тутоспорт”.

Ма, който често е описван като най-богатият човек в цял Китай, възнамерява да инвестира в „нерадзурите” чрез „Юнфен Кепитъл” – фонд, базиран в Хонконг и развит съвместно с технологичния магнат Дейвид Ю.

Според двете издания от Апенините делът на Тохир в Интер се оценява на около 150 милиона евро. Очаква се оферта от подобен мащаб да бъде достатъчна, за да се оттегли индонезиецът окончателно като акционер в клуба.

Джак Ма е изключително близък със собственика на Интер и глава на групировката „Сунин Груп” – Жан Жиндон. Ма всъщност притежава 20 процента от конгломерата. Жан от своя страна разполага с около 0,81 процента от акциите в „Алибаба”.
durex
Дано, много по-добре от индонезииското менте!
Provenzano
Да не се окаже като китайците на Милан, защото в последно време почти всичко от тази страна на света, като че ли се оказват менте в крайна сметка.
cheffo
Цитат(Provenzano @ Jan 15 2019, 16:19 ) *
Да не се окаже като китайците на Милан, защото в последно време почти всичко от тази страна на света, като че ли се оказват менте в крайна сметка.

Джак Ма е доста известен.
radul
Щом е близък на Сунинг едва ли е като китаеца на Милан.
Provenzano
ОФИЦИАЛНО: LionRock Capital взима 31,05% от Интер
В официалния сайт сделката вече потвърдена.
radul
Вярно е, вече са добавили Интер в портфолиото си - http://www.lionrockcapitalhk.com/portfolio-en.html

И тяхното лого е с лъвче като Сунинг.
Provenzano
От днес Интер има нов миноритарен собственик в лицето на LionRock Capital, съобщиха официално от клуба. Компанията от Хонконг сключи споразумение да изкупи от Ерик Тохир 31,05-процентовия му дял от италианския гранд срещу около 150 млн. евро, според информации в медиите.

Президент на фонда е Даниел Кар Кеун Тцеун, който е в близки отношения с настоящия мажоритарен собственик на Интер - Suning Group, който държи 68,55%.

“Клубът приветства LionRock Capital в семейството на “нерадзурите” и очаква подкрепа към Suning в стремежа Интер да стане още по-успешен - както на терена, така и извън него. Клубът също така благодари на Ерик Тохир за усилията и му пожелава всичко най-добро в бъдеще”, се казва в официалната информация от Милано.

През последните седмици се появиха информации, че въпросният дял на Тохир ще бъде изкупен от собственикът на онлайн платформата за продажби на дребно “Алибаба” Джак Ма.
N.Roussev
Ясно е,че няма да играят никаква роля в клуба,но поне вече идиота Тохир не е част от клуба.Сунинг на практика са пълновластни господари.
Provenzano
Това ще са ни екипите за мача срещу мердите през следващият месец.

Provenzano
Интер обяви официално списъка с играчи, които ще участват в Лига Европа.
Единствената промяна е Седрик Соареш, който е включен на мястото на Симе Върсалко.
Както и досега, другите, които отпадат от състава са Галярдини, Жоао Марио и Далберт.
N.Roussev
Нямаше да е зле да е включен Марио.Трябват ни повече халфове,пък и той не е чуплив като наинголан.
Kutinkata
За мен е доста странно , че не сме картотекирали Марио . Та той вече е оснивен играч , играе във всеки мач . Може да играе навсякъде в халфовата линия , както и по крилата , не е за подценяване и добрата му физическа подготовка , няма да изпутва проблеми за по два мача в седмицата . Не мога да намеря и едно предимство в полза на Кандрева да бъде картотекиран пред Марио . Интерестно е , че сме картотекирали 4 халфа ( Брозо , Весино , дядо Борха и изпадналия в немилост и често контузващ Найнголан ) и същия брой крила . Предполагам , че сме единствения отбор с равен брой халфове и крила .
Provenzano
Интер - мелачката за треньори

2019 година не започна по най-добрия начин за Интер. Точно 0 победи в шампионата, 0 отбелязани попадения и отпадане от турнира за Купата на Италия. Прекалено големят шум за трансфер на Иван Перишич и Матиас Весино, липсващият нов договор на капитана Мауро Икарди и една разбита съблекалня, пълна с недоволни футболисти. Все причини, които ни карат да си мислим, че Лучано Спалети ще последва съдбата на всички свои предшественици след “ерата Моуриньо”.

Клубното ръководство в лицето на Джузепе Марота изрази подкрепата си към наставника, преследван от слуховете за треньорска смяна с Антонио Конте. Други пък свързват Жозе Моуриньо с голямо завръщане в Интер. Всъщност Интер показва до болка познато лице за всеки един фен на отбора. Огромните очаквания към отбора, някои футболисти, подстрекаващи съблекалнята да въстане саботира работата на треньора, прави така отборът да продължава да се проваля всеки сезон. 11 треньори се провалиха след Специалния. Това превръща италианския гранд в една истинска мелачка за треньори. Ето ги:

1. Рафаел Бенитес
2. Леонардо
3. Джан Пиеро Гасперини
4. Клаудио Раниери
5. Андреа Страмачони
6. Валтер Мадзари
7. Роберто Манчини
8. Франк де Бур
9. Стефано Веки
10. Стефано Пиоли
11. Лучано Спалети
cheffo
Значи това са тъпотиите на Спалети. Картотекира Весино и Нинджата, въпреки че първият е жива карикатура на футболист, а вторият освен че е има физически проблеми, не му се и занимава изобощо да играе за Интер. После ръководството иска от него да печели трофеи. Най много да отстраним Рапид и това ще е.
radul
Абе не е много сигурно, че ще ги отстраним. Иначе при първия сериозен отбор сме аут.
ambro
Цитат(cheffo @ Feb 6 2019, 16:30 ) *
Значи това са тъпотиите на Спалети. Картотекира Весино и Нинджата, въпреки че първият е жива карикатура на футболист, а вторият освен че е има физически проблеми, не му се и занимава изобощо да играе за Интер. После ръководството иска от него да печели трофеи. Най много да отстраним Рапид и това ще е.


Една от санкциите наложени за неспазване на ФФ е, че нямаме право да картотекираме трима футболисти с цена над 25 милиона (ако не се лъжа) закупени през сезон 2017-2018. Затова и точно тримцата хубавци са извън състава.
Provenzano
На няколко места се появи информация, че Ханданович е новият капитан на отбора.
durex
Да официално е
durex
Заради Уанда и договора който протакат.
Мауро е пътник лятото.
Provenzano
Няма как да бъдем сигурни кой и какво протаква. Мауро каза, че когато има конкретна оферта ще седне да преговаря. Според мене тоя Марота ще се окаже троянски кон. Хич му нямам вяра. Дойде и ще ни продаде един отн най-добрите играчи през последните години. И кой ще вземем?
durex
Не ме интересува, стига отбора да върви напред и нагоре. Много по-големи нападатели сме махали и отбора не е бил отслабвал.
В крайна сметка когато избереш парите пред това да станеш жива легенда...сори ама Интер е над всички, дори и щом става въпрос за Мауро, който харесвам.
Provenzano
Така е, да, съгласен съм. Никой не е по-голям от Интер. Очаквам в следващите дни повече развитие около случая. Като познавам Уанда, съм сигурен, че ще излезе и ще говори, но явно наистина ръководството е бясно на Икарди щом се стигна чак до там да му вземе капитанската лента. И със сигурност проблема и причината не са в слабото му представяне.
durex
Икарди има само един единствен проблем в това да стане ако не най-добрия на поста си поне да бъде в челната тройка и се казва Уанда Нара. Докато тая коза му контролира цялата кариера не вярвам да стигне много далеч
Sneijder
Цитат(durex @ Feb 13 2019, 15:06 ) *
Да официално е


Най-накрая !
Браво !
Kutinkata
Браво на Марота , никой не е по голям от Интер . Наказвай Найнголан , мачкай Перишич и Икарди , обаче величай Спалети , Дамброзио и компания . Майната му , че на терена сме все по голямо посмешище , важното е извън терена да сме за пример . Откакто започнаха всички тия мерения на пишки пт ръководителите ни сме бахти срама на терена , едва записахме победа за 2019 година , макар , че сме средата на февруари , а и междувременно отпаднахме от карикатура за купата . Сега виждам , че се задава още един скандал и то срещу най добрия ни играч и един от тарторите в съблекалнята , мисля , че скандала идва тамън на време , поне да отпаднем и от ЛЕ да си излезем като пичове от четворката , което няма да е фатално , щото нали сме дали урок на отворковците Икарди , Перишич и Найнголан .
Ох някой спомена , че Икарди избрал парите пред това да стане жива легенда ... Та вие знаете ли , че Икарди май не е дори в топ 10 на заплатите на калчото , ако искаше парите отдавна нямаше да е в Интер . Меси който е легенда в Барса , знаете ли колко договора с увеличения на заплатата е подписал през годините ? Да беше Марота да му покаже вратата , ще ми иска увеличения я , вместо да избере това да е легенда ... Махай Меси и взимай Кандрева , голяма работа , че ще падаш , поне ще му покажеш на гнома , че да си легенда е по важно от заплатата ... Сериозно пичове , вижте малко тая Европа , нещата не седят вече през 98ма , когато вкарваш по 30 гола , ще ти увеличават заплатата и това е . Ама не Икарди трябва да се навие на мизерната си заплата в момента , за да станел легенда ... Ще го махнем Икарди и ще вземем някав бидон , ама ако Лаутаро вкара 30 гола , какво ще стане ? Ще разчитаме да стане легенда или ще му бием шута и на него ?
durex
Кутинка, не можем да се мерим с Барса в момента, нито с гобите, нито с Реал. Ние не сме тази маркетингова машина, която да ни носи приходи от по 200-300млн на сезон ей така. Ние не можем да си позволим заплата от порядъка на 10млн. Марота е на работа от 2 месеца, няма как за 2 месеца да превърне Интер в хегемон, че на Морари му трябваха 20 години за да види любимия си тим там, ти искаш за 2 месеца. Сори все от някъде трябва да се започне, стига с тия увивания на ръце за заплати и т.н. Ако на Икарди не му се играе повече при нас го продаваме и толкова. Клуба конкретно предложи 7.5млн + бонуси, които могат да достигнат до 12млн, поне така четох в един италиански форум. От там на сетне на него и неговата агента ако не им изнася довиждане. Не ме интересува дали се казва Икарди, Перишич, Кандрева сульо пульо и т.н. Когато се мислиш за по-голям от отбора довиждане! Трябва да има ред в този отбор не може всеки да прави каквото си иска и точно това Марота иска да промени, като гледам гобите са си много добре, значи си е свършил човека перфектно работата, ама за 2 месеца не може да очакваш чудеса.
Аз също не искам Икарди да си тръгне, но ако не му харесват предложените условия....ами довиждане. Идва следващия и така.
Sneijder
Цитат(Kutinkata @ Feb 13 2019, 15:52 ) *
Браво на Марота , никой не е по голям от Интер . Наказвай Найнголан , мачкай Перишич и Икарди , обаче величай Спалети , Дамброзио и компания . Майната му , че на терена сме все по голямо посмешище , важното е извън терена да сме за пример . Откакто започнаха всички тия мерения на пишки пт ръководителите ни сме бахти срама на терена , едва записахме победа за 2019 година , макар , че сме средата на февруари , а и междувременно отпаднахме от карикатура за купата . Сега виждам , че се задава още един скандал и то срещу най добрия ни играч и един от тарторите в съблекалнята , мисля , че скандала идва тамън на време , поне да отпаднем и от ЛЕ да си излезем като пичове от четворката , което няма да е фатално , щото нали сме дали урок на отворковците Икарди , Перишич и Найнголан .
Ох някой спомена , че Икарди избрал парите пред това да стане жива легенда ... Та вие знаете ли , че Икарди май не е дори в топ 10 на заплатите на калчото , ако искаше парите отдавна нямаше да е в Интер . Меси който е легенда в Барса , знаете ли колко договора с увеличения на заплатата е подписал през годините ? Да беше Марота да му покаже вратата , ще ми иска увеличения я , вместо да избере това да е легенда ... Махай Меси и взимай Кандрева , голяма работа , че ще падаш , поне ще му покажеш на гнома , че да си легенда е по важно от заплатата ... Сериозно пичове , вижте малко тая Европа , нещата не седят вече през 98ма , когато вкарваш по 30 гола , ще ти увеличават заплатата и това е . Ама не Икарди трябва да се навие на мизерната си заплата в момента , за да станел легенда ... Ще го махнем Икарди и ще вземем някав бидон , ама ако Лаутаро вкара 30 гола , какво ще стане ? Ще разчитаме да стане легенда или ще му бием шута и на него ?



Дори да махнем преговорите настрани, Икарди не заслужава кап.лента.пипа топката по 2 пъти на мач, ръкомаха постоянно и като цяло няма лидерски качества ! КУР за Уанда !!!
cheffo
Цитат(Provenzano @ Feb 13 2019, 14:20 ) *
Така е, да, съгласен съм. Никой не е по-голям от Интер. Очаквам в следващите дни повече развитие около случая. Като познавам Уанда, съм сигурен, че ще излезе и ще говори, но явно наистина ръководството е бясно на Икарди щом се стигна чак до там да му вземе капитанската лента. И със сигурност проблема и причината не са в слабото му представяне.

Според мене проблемът е Уанда Нара. След като имаха среща с Марота за евентуалния нов договор за Икарди, тя беше излязла с коментар, че всичко било изяснено и Марота бил много точен и директен и било лесно да се разбере с него ( по спомени). И преди няколко дена, същата тая пача заявява, че Интер не защитавал достатъчно Икарди. И сега се случва това, че му взимат лентата. Ясно послание, че клубът няма да си позволи да бъде манипулиран точно по този начин от играч, бил той и най-голямата му звезда.

Иначе не съм съгласен с коментара на Кутинката, че едва ли не Марота е развалил обстановката в отбора и защитавал Спалети. Има доста слухове, че точно Марота и Спалети са в доста обтегнати отношения. Спалети гледа да не разваля кефа на играчите и постоянно ги ласкае пред медиите и предполагам в съблекалнята. Перишич нищо не играе от сезон и половина, но той все го защитаваше, колко добър можел да стане и т.н. Не знам, дали някой е чел изказването на Наинголан след мача с Парма, в което казва, че е подходил грешно и сега е решен да се отплати на клуба с качествена игра. Точно срещу Парма, Нинджата напомни за игрите, които феновете искат да виждат от него. Тази промяна дойде, след наказанията, които отнесе и намесата на Марота. Ако зависеше от Спалети, още щеше да си го оставя да прави, каквото си иска и да се надява, че все някога ще заиграе.
И сега за Икарди. Откакто Уанда започна с тези интервюта и изявления в медиите, относно преподписването на Икарди, формата му рязко спадна. И изобщо не се е подобрявала, а ето че тази жена не спира и постоянно налива масло в огъня. Не си мислете, че тези неща не остават незабелязани и вътре в отбора. И аз лично не виждам, какво ще навреди смяната на капитанството от Икарди на Ханданович, при положение, че ние от три месеца не играем нищо. Още повече, че лично според мен Ханданович е най-подходящият избор за капитан в този момент. След като напусне, се надявам Шкриняр да го наследи. Ето този човек, наистина прилича и се държи като капитан.
Kutinkata
Тук не става въпрос да се сравняваме с Реал и Барса , даже не става въпрос за това , че Икарди взима по малка заплата от Донарума , Кедира , Алекс Сандро , Кулибали или Емре Джан , нито става въпрос дали Икарди заслужава да е капитан . Но трябваше ли всички тия караници за нов договорда стават сега ? Да му се отнема лентата сега ? Имам чуството , че са решили , че точно в тоя момент трябва да има повече скандали . То не беше закъснението за тренировка на Найнголан , което стана бахти проблема , после па някав разговор излезе наяве , като междувременно никой не излезе да защити Найнголан , после па Перишич поискал трансфер , това беше казано пред медийте от ръководството , ся па Икарди не щял да подписва и едно звучно му отнемат лентата , ама ей така в най важния етап от сезона . Едно време играчите бяха брутално защитавани от Моуриньо и Морати , нямаше как да има такива подигравки срещу топ играчите ни . А сега на криво някой да стъпи и Марота и Аусилио ще излезнат са хленчат , че разбираш ли никой не бил по важен пт Интер и как ще го накажат, я с изваждане от групата , я с взимане на лентата , я с пари ... Ама тия мухльовци ли са по важни от Интер ? Та те не спряха да пречат , обвиняваме Спалети , ама май няма по виновни от тия смешници . Отнемете му лентата на Икарди лятото , кажете , че Перишич е искал да напусне лятото и тн .. Защо всички неща се правят ей така показно в средата на сезона ? Лъжете , защитавайте ги тия играчи , па лятото ги изгонете , ся всички тия скандали на кой помагат ?
И докато тоя Аусилио мъкнеше в отбора машини като Галярдини , Кандрева , Весино , Борха , Габигол и тн и тн , през това време Икарди нижеше гол след гол , искат го най големите в света , защо да взима по малко от Донарума и Джан ? Така , че Аусилио да не ми обеснява кой бил по голям от Интер , защото Икарди е по голям от Аусилио , да питаме ли подарения на Рома Заниоло ?
cheffo
Сега четох в международния форум, че Брозович е лайкнал новината, че лентата е взета от Икарди и дадена на Ханданович. Има неща в клуба и съблекалнята, които не са ни ясни, така че да не бързаме да обвиняваме този и онзи.
Kutinkata
Поначало Икарди не трябваше да е капитан на отбора , но правилно ли беше решението да бъде посрамен така в средата на сезона , не трябваше ли след края на сезона да му бъде взета тая лента , както и не трябваше ли да си мълчат за искането на трансфер на Перишич , ами държаха непременно да настроят феновете против Перишич сега , защото по принцип можеше да е лятото .
Но най готиното от всичко е как във фб страницата на Интер ( говоря за БГ страницата ) говорят как трябвало Икарди да се маха лятото , щото нали мислил само за пари и да вземем за негов заместник Агуеро или Кавани . Нищо , че мислещия за пари Икарди взима няма и 5 млн а Кун и Кавани взимат по над 18 млн годишно biggrin.gif
Честно казано очаквам с нетърпение Марота или Аусилио да излезнат и да кажат защо аджеба е това наказание , но още по интерестно ми защо и с какво ще помогне на отбора това наказание . Марота се е взел адски насериозно и действа с някви прийоми от детската градина , за сега само брутално влоши съблекалнята и нивото ни на терена .
N.Roussev
Такава радикална промяна по средата на сезона със сигурност не е на добре.Дано не значи,че Икарди си тръгва.Той впрочем едва ли иска,но оная перхидролка ламти за пари.Уж всичко бе сигурно,а сега явно е поискала още.Сега съблекалнята ще се разцепи и съвсем ще окапем.
Все пак Ханданович заслужава напълно лентата!Този човек е истинският лидер и емблема на отбора през тези иначе мрачни години.Истински мъжкар-няма мрънкане,няма скандали,няма мениджърски игри.Можеше да си тръгне всяко лято и да печели титли и купи,но предпочете да остане в Интер!Успех,Самир!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.