Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Милан
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
N.Roussev
Венгер е отдавна изчерпан треньор.Освен това и съставът,с който ще разполага е ограничен.Според мен въпреки настоящите трусове Рома ще се съвземе и ще задмине Милан и Лацио.
Provenzano
Хич не ми пука за мердите. Гледам си нас, ние да сме си добре, пък те ако искат и Гуардиола да назначат за треньор biggrin.gif
radul
Венгер отрече за Милан.
N.Roussev
Снощи бяха доста зле срещу Бетис.Първото полувреме бяха в по-глуха защита и от нас на Камп Ноу.Второто започнаха с дълбока преса,вкараха,но това им беше.От Бетис много ми хареса голмайсторът Ло Селсо.Много работлив box to box халф,връща се в защита,раздава пасове в атака и центрира добре.Сега е под наем при тях,но едва ли ще остане догодина.Не е скъп,а и както са притиснати ПСЖ ще го дадат сравнително лесно.
Provenzano
Милан може да се радва, защото засега се разминава с изваждане от европейските клубни турнири заради неспазването на Финансовия феърплей. УЕФА все пак задължава клуба да заличи пасивите си до 30 юни 2021 г. - т.е. към тази дата да не нарушава въпросните правила. Освен това от “росонерите” се отнемат 12-те млн. евро, които този сезон те спечелиха в Лига Европа. Допълнително на италианците се забранява да картотекират повече от 21 футболисти за участията си в евротурнирите за следващите два сезона, ако се класират за тях.

Ако на 30 юни 2021 г., Милан продължава да е в нарушение на правилата на Финансовия феърплей, то клубът няма да получи правото да участва в евротурнирите за сезони 2022/23 и 2023/24.

По принцип решението по казуса е било взето още вчера, но от УЕФА предпочетоха да изчакат да мине двубоя на тима в групите на Лига Европа срещу Олимпиакос. Този мач се оказа последен за отбора на Дженаро Гатузо, защото той загуби с 1:3 и отпада.

Още преди няколко месеца Милан бе наказан с лишаване от участие в евротурнирите заради погазването на финансовите правила, наложени от централата. След идването на Elliott Management в Милан и напускането на китайския бизнесмен Йонхон Ли клубът обжалва решението на УЕФА пред Арбитражния съд, който реши спорът да бъде преразгледан.
Provenzano
Бившият изпълнителен директор на Милан Марко Фасоне е решил да съди клуба заради това, че е бил уволнен неправомерно. Фасоне бе уволнен след идването на власт на Elliott Management, който пое контрола върху клуба от китайския бизнесмен Йонхон Ли. 54-годишният Фасоне вече е депозирал своята жалба, която ще бъде разгледана в сряда.
Provenzano
Чудя се кой от двата милански гранда е по-зле в момента. Няма такова дъно. Ние правим равен с последния, а те с предпоследния. И по-тревожното не са тези два резултата като цифри, защото всеки един отбор може да стъпи накриво и да допусне загуба на точки. По фрапантно е начина, по който се случват тези неща, тъй като и двата отбора не играем абсолютно нищо, имаме страхливци за треньори и играта ни е тотал щета откъм идеи, разнообразие и ефективност.
Kutinkata
Милан не са вкарвали гол вече в 4 мача и освен това не създват и положения . Според мен е въпрос на време да изгонят техния Спалети , демек Гатузо .
Provenzano
Ха да... да видим само кое от двете ръководства ще се окаже по-разумно и първо ще уволни своят "специалист" biggrin.gif
N.Roussev
Да са живи и здрави и да продължават с издънките.Тази година имаме супер късмет да сме още убедително в топ 4.Късметът обаче не е вечен,затова трябва да почнем да печелим срещите си!
Provenzano
Мердите взимат Пьонтек от Дженоа срещу 35 млн евро. В това момче има доста потенциал.
radul
Един силен сезон не значи, че ще го повтори. Белоти е пример за това.
Provenzano
Цитат(radul @ Jan 23 2019, 20:30 ) *
Един силен сезон не значи, че ще го повтори. Белоти е пример за това.

Да, има го и този момент. Едно от най-важните неща при нападателите е да повторят първи силен сезон и да демонстрират постоянство. Само времето ще покаже дали Пьонтек си струва парите. Определено има не малък риск при подобни трансфери, защото има и разлика дали играеш за Дженоа или Милан, като при вторите напрежението и натиска е в пъти по-голям.

Друго ми направи впечатление, ако мога така да кажа и ми стана доста смешно. Момчето е поискало фланелката с номер 9, а от клуба са му дали номер 19, като са му обяснили, че 9-ката е трябвало да я заслужи. Толкова много некадърници носиха 9-ката през последните сезони, че вече са станали чувствителни на тази тема.
N.Roussev
При тях също няма много логика и последователност при трансферите.Всеки път купуват нападатели,които накрая се оказват по-слаби от юношата им Кутроне или дефанзивни халфове,които са чупливи.Чалханоглу уж се води трекуартиста,но май играе по крилото.И двата милански гранда сме на един хал,ясно е,че някой измежду нас ще прекъсне гобската хегемония,но няма да е скоро за жалост.
Kutinkata
Гонзало Игуаин записа 19 мача при Милан и отбелза 8 гола , като особенно последните 2 месеца беше отчайващо слаб и играеше без никакво желание , а дори феновете им не искаха да играе . Най отчайващото от всичко обаче е , че този кратък наем им излезна 19 млн ( 5 млн заплата + 5 млн данъци + 9 млн на Съдийте ) .
Грубата сметка показва , че Игуаин е струвал на Милан точно по милион на мач и най лошото за тях е , че играеше доста слабо . Иначе не знам дали Роналдо и Меси излизат толкова скъпо , колкото излезна Игуаин на Милан .
Provenzano
Милан възнамерява да продължи договора на вратаря Джанлуиджи Донарума. Според Sport Mediaset новото споразумение с 20-годишния италианец ще бъде до юни 2024 година. Заплатата на Донарума също ще претърпи сериозна промяна. Сега Джиджо прибира по 6 милиона евро на сезон. Настоящият договор на италианската надежда изтича през 2021 година. През текущия сезон Донарума изигра 29 срещи за Милан, в които допусна 23 гола.
Provenzano
УЕФА съобщи, че Милан ще бъде разследван от Финансовия контролен орган към централата за неспазване на финансовия феърплей. От съобщението на съюза на европейските футболни асоциации става ясно, че “росонерите” не са спазили правилото за равенство между разходи и приходи през сезон 2015/16, 2016/17 и 2017/18.

Случаят ще бъде пратен към съдебната камара, а от УЕФА допълниха, че няма да коментират повече ситуацията, докато камарата не се произнесе. Новият случай е различен от този, при който УЕФА глоби "росонерите" с 12 милиона евро през декември и ги заплаши с изваждане от евротурнирите, ако не оправят финансовото си състояние до юни 2021 година.

Милан, макар и да е един от най-успешните отбори в исторически план, не се е класирал за Шампионската лига вече пет поредни сезона, което се отразява негативно на финансовото състояние на клуба.
N.Roussev
Те откога ги разследват и после пак пръскат повече от нас на трансферния пазар.
Provenzano
Пръскаш луди милиони и накрая глоба от 12 милиона biggrin.gif
N.Roussev
А ние още се притесняваме като първокласничка пред тоя ФФП.
durex
Мердюгите пак глътнаха вода за ШЛ, дано Аталанта ги изпревари, най-малко с играта си заслужават място.

Provenzano
Мердите пак плачат от съдията като малки деца, директивата е ясна.. мердите на колене ! biggrin.gif
Kutinkata
Всъщност до скоро влизах да чета форума на Милан и да се смея , но вече не е и смешно , те са тотално болни хора ,случвало ми се е да им гледам мач и да не съм видял съдията да ги закопава с нещо и после във форума им чета 15 страници как имало поръчка срещу тях , някви обратни тъчове , жълти картони и тн . На полувремето ни с Ювентус се пишеше , че всъщност ни лягали за да можело те да не са в ШЛ , което си е чиста болест . Вчера Лацио като водиха 2-0 пак на почивката се коментираше , че Аниели е дал заповед на Самп да загубят за да изкарат Милан от ШЛ , преди един мач на Рома пак така се коментираше , че другите им лягат и накрая Рома даже не биха biggrin.gif Иначе там всеобщото мнение е , че съдийте ни носят на гръб тотално цял сезон почти колкото Ювентус biggrin.gif А напоследък бутат и Рома , Лацио , Аталанта и Торино и колят Милан , по заповед на Аниели biggrin.gif А мача ни с тях се преставя като обира на века , като се споменават 2-3 отменени техни дузпи , няколко спестени наши червени картони и тотално измислена дузпа за нас biggrin.gif Даже има мнения , че без съдийте те щели да се борят с Ювентус за титлата biggrin.gif
Всичко това го пиша като истина , колкото и да звучи като майтап , наистина ги мислят тия неща , някой ден ще напиша техни мнения тук , макар , че те са хиляди бисери и нямам идея как да отсея .
N.Roussev
Щеше да е хубаво да сме двата отбора заедно в ШЛ,за да вдигнем нивото поне малко,но явно няма да стане.Иначе аз все още мисля,че макар и не в близките години,един от двата милански гранда ще събори дъртата от трона.
Provenzano
Директивата е ясна - милан извън шл biggrin.gif
radul
Днес решили Гатузо да си тръгва след края на сезона. Кога ще прочетем същото за нашия Спалети? Спрягат Сари за заместник.
Kutinkata
Снощи гледах Милан с Болоня и определено Милан са по голям цирк и от нас . Първо играта им е отвратителна , цари пълна анархия . Най добрия им халф Бакайоко псува пред всички Гатузо на тъчлинията , Пакета посяга на съдията и си изкарва червен най вероятно до края на сезона ... Отново няма да хванат ШЛ , а този път миже и ЛЕ да не хванат , но феновете им обвиняват Аниели за всичко в отбора . Гледам Милан и това ми вдъхва доверие , че ние не сме чак толкова зле все пак и вървим уж в някаква посока .
Provenzano
Как си го причиняваш това да гледаш мердите... не зная. Съдията нещо не ги ли закла пак, директивата?
Kutinkata
Цитат(Provenzano @ May 7 2019, 11:26 ) *
Как си го причиняваш това да гледаш мердите... не зная. Съдията нещо не ги ли закла пак, директивата?

Гледах целия мач и честно не видях грам да ги е заклал с нещо , но след мача влезнах във форума им за да съм сигурен , че всичко е било точно biggrin.gif Бая псувни е отнесъл съдията там , спестени картони , несвирени опасни фаулове ... Даже се оплакват и от червения на Пакета , дето едва не скочи на бой на съдията biggrin.gif Иначе самия футбол наистина им е ужасен , Болоня за мен си ги надигра , в края Миланистите бяха опълченци и то в Милано и това им е всеки мач . Имат късмет , че на феновете не им дреме за играта , а само за директивата срещу тях , че Ювентус , Реал и Барса ги е страх Милан да не се завърне в ШЛ , че Кутроне и Борини ще късат мрежи biggrin.gif
Faketo
Кутроне ако го продават можем да го вземем за 10 млн. Или бартер за Кандрева.
Provenzano
Тоя смешник по едно време го сравняваха с Икарди biggrin.gif
Faketo
Има хляб в него,но му е малко опита.Пък мисля че е по-млад от Икарди.
cheffo
По стил на игра е абсолютно същият като Икарди, но четох че напоследък се е взел много насериозно. На такива, кариерите им бързо приключват.
Kutinkata
Милан преговаряли с УЕФА , ако не успея да влезнат в ШЛ , да бъдат изхвърлени от Европа за един сезон в замяна на което да им се изчистят минусите пред ФФ .
inter_ruse
Ха, това да не им е БФС с Боби Михайловbiggrin.gif
Смешници...
N.Roussev
Е,ако мине номерът ще е супер скандално.Тия врътки ако ставаха,отдавна щяхме да сме го сторили.Само заради това не заслужават да се класират никъде!
Provenzano
Не им отива на реномето и титлите, с които постоянно се изтъкват.
San_boys
"Знаете, че договорът ми беше до 2021 г. Дали се отказвам от неустойката за оставащите ми две години? Разбира се, защото историята ми с Милан никога не може да бъде преплетена с пари и неустойки", сподели Гатузо пред вестник "Ла Република".

Де да можеше и на нас да се случи...
San_boys
Гатузо е заявил, че се отказва от неустойката, за оставащите 2 години от договора си. Де да можеше и на нас да се случи...
Provenzano
Да, ама Гатузо е дългогодишен играч на мердите. Да не кажа направо, че цялата кариера (почти) му мина при тях и дори може да се нарече легенда. Приемам за напълно нормално такъв жест от негова страна.
N.Roussev
Той така или иначе е пътник.По-важното е кой ще го наследи.
Provenzano
Цитат(N.Roussev @ May 28 2019, 14:03 ) *
Той така или иначе е пътник.По-важното е кой ще го наследи.

Еузебио Ди Франческо
N.Roussev
Доста по-кадърен треньор от Гатузо.Нищо обаче не се знае,докато отборите не си направят лятната селекция
Provenzano
Интересно ми е дали мердите пак ще извадят торбите с пари, както през зимата за Пьонтек, а ние ще продължаваме да обяснява колко лош е ФФ.
N.Roussev
Привлякоха Луис Кампос,който по принцип привлича млади играчи.Така или иначе те не могат да примамят големи играчи със своя проект-нито ще играят в Европа,нито пък имат стабилна основа.Ако не друго,поне в това ги превъзхождаме.
radul
Леонардо също си отиде.
N.Roussev
Цитат(radul @ May 29 2019, 14:56 ) *
Леонардо също си отиде.

Този Леомердо сигурно е най-мразеният човек в Милано за всички времена. biggrin.gif
Provenzano
Отборът на Милан официално се отказа от участие в Лига Европа през следващия сезон, след като постигна споразумение с УЕФА относно финансовия феърплей.

В изявление на Спортния арбитражен съд се казва, че е постигнато съгласие с италианския клуб и УЕФА, и е доказателство за желанието на Милан да постави в ред финансовите си дела.

Милан си навлече проблеми с европейската футболна централа, след като бяха установени две нарушения на регламента за периодите 2014-2017 и 2015-2018 година.

При това положение Торино ще замени Милан като трети италиански представил в Лига Европа, а Рома ще участва директно в груповата фаза.
cheffo
Направиха го нарочно и УЕФА им клекна. Ако се бяха класирали в ШЛ, дали щяха да се откажат от участие?
Faketo
Цитат(cheffo @ Jun 28 2019, 14:20 ) *
Направиха го нарочно и УЕФА им клекна. Ако се бяха класирали в ШЛ, дали щяха да се откажат от участие?

Щяха да се откажат от ШЛ обаче ще искат да играят в ЛЕ вероятно. crying_with_laughter-3302.gif Трикове разни.Не е ли възроптал някой клуб?Не е ли прецедент това?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.