Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Милан
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
durex
Новия играч на Милан biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif szyd-milan.gif

Provenzano
Не знам вече наистина кои са по-зле... ние или те?

Едно доста любопитно мнение от техния форум, което ми направи впечатление за въпросния им нов играч:

Цитат
Честито, явно няма никаква да я свършим с китайците. Пак замазване на очите. Не съм го гледал момчето, вкарал е 27 гола и 11 асистенции от 40 мача в СЕРИЯ "Б". biggrin.gif
Отгоре на всичкото ще броим 10 милиона евро, а в същото време ще продадем италиански национал пак за 10 милиона. Ай честито на печелившите ... "делфини".
Очаквам утре Галиани да ни обяснява колко велик играч сме взели, нищо че е на почти 27, обиколил е повече отбори от Касано и никъде не се е задържал за повече от няколко месеца. Не е хубаво да се коментира само на база статистика по сайтовете, ама миналата година е бил в Лега Про, а сега му слагат цена 10 милиона. За цялата си кариера има 2 сезона, в които бележи добре, единият е в Лега Про, другият е в Серия "Б" и го взимаме на мястото на Карлос Бака, хахахах biggrin.gif
Kutinkata
И аз се зачудих кой е по зле в момента ... Тоя Лападула поне е голмайстор на Серия Б , а Ансалди кой беше , че нашия е и по дърт . И двата милански гранда са пълен батак в момента , влизах и във форума на Ювентус и там се разсъждава на кой пост имат нужда от класа , как със загубването на Мората ще трябва да се търси класен заместник и тн ... че те са на светлинни години пред нас , наще грам не им дреме , че имаме 5 бека , взима се 6ти на 30 години без никви качества biggrin.gif имахме 6 нападатели зимата без да играем в Европа се взе 7ми , пак на 30 и търкаше пейката , па после нямаме пари biggrin.gif отбор гонеш тройката в Италия купува Еркин и Ансалди biggrin.gif Смях сме голям и ние и Милан , светлина няма в нито единия тунел .
Provenzano
Монтела е новия треньор на Милан.
durex
Китайците май са или ще купуват Милан Юли месец, така че и братчедите като нас се сдобиха със солидни собственици.
Черно и синьо
Милан ги свързват с Ивелин Попов, чийто любим европейски отбор е ... Интер smile.gif
http://www.sportal.bg/news.php?news=554911
durex
Само като прочетеш спортал и ти е ясно колко истина има..
Provenzano
Сигурен съм, че никой от ръководството на Милан никога не е чувал името Ивелин Попов wink.gif
Черно и синьо
Цитат(durex @ Jul 7 2016, 20:10 ) *
Само като прочетеш спортал и ти е ясно колко истина има..


Не не, статията е за това, че е наш фен. Иначе го мярнах на няколко места - спиртала чета с повишено внимание по правило.
Provenzano
Provenzano
Не мога да повярвам и да проумея колко стремглаво надолу пропадат мердите. Сега чета, че са взели Соса от Бешикташ, който е на 31. Този не остави никаква следа при престоя си в Наполи, който престой като цяло беше доста неуспешен. Другите през това меркато са нападателя на Пескара Лападула, който вече коментирахме тук и две имена от аржентинското първенство, но те са напълно непознати за мен. Единият е лев бек, на 29 години, от Ривър Плейт и идва със свободен трансфер. Казвал се Леонел Ванджиони, като въобще не претендирам, че изписвам името му правилно, но това няма кой знае какво значение. Другият е Густаво Гомес, който е на 23, играе като централен защитник и за него са платили около 8 млн евро на Ланус. Не съм гледал нито единия, нито другия, но като знам какви играчи взимат последните години, не ми е много трудно да се досетя горе-долу какви са тези двамката хубавци. По принцип винаги съм обичал да си гледам в моята паница, а не в тези на другите, но няма как да подмина мердите. Просто с тези трансфери не виждам как ще надградят по какъвто и да е начин в сравнение с миналия сезон. Интересно, защото и при тях през това лято собствеността беше сменена и аз очаквах поне едно голямо име, с което новите собствениците да зарадват тифозите и по този начин да се опитат да спечелят техните симпатии, но уви. Прогнозата ми е, че още първия кръг ще срещнат много голяма съпротива и трудности при домакинството си на Торино. Михайлович със сигурност е крайно амбициран да им натрие носовете и да се докаже. Вярвам, че в крайна сметка ще успее да го направи.
grande internazionale
Да заминават в Б. Грам не ме ... ъъ интересува !
Provenzano
Provenzano
Милан търси нов спортен директор

Милан започва търсенето на нов спортен директор през следващата седмица, като вече има четирима сериозни кандидати да заемат този пост. Марко Фасоне подписа предварителен договор с "росонерите" за длъжността генерален директор и той вече работи по обновяване и на други елементи от клубната йерархия.

Почти сигурно клубът ще бъде напуснат от вице-президента Адриано Галиани и именно заради това ролята на спортен директор става вакантна. В клуба вече са набелязали няколко имена за негов заместник, а първото от тях е доста любопитно, защото става дума за Пиеро Аусилио от Интер. Малко вероятно е обаче той да премине в кръвния враг, като се очаква скоро да подпише нов договор с "нерадзурите". Затова Милан имат и други опции.

Следващото име в списъка е това на Даниеле Праде. Бившият шеф на Фиорентина в момента е без работа и със сигурност би бил доста заинтригуван от евентуално предложение от страна на Милан. Освен него, в полезрението на "росонерите" са още спортният директор на Болоня Рикардо Бигон и този на Сампдория - Карло Орси. Сред потенциалните кандидати е и Валтер Сабатини от Рома, чийто договор изтича в края на сезона.
Provenzano
Легендите на Милан бесни: Не сме интеристи

Две от най-големите италиански легенди на Милан в ерата на Силвио Берлускони Деметрио Албертини и Алесандро Костакурта са бесни от случващото се на ръководните нива в клуба.

Бившият халф пусна пост в своя профил снимка на плакат от агитката на Милан с надпис: "Аз не съм интерист". Причината за това е, че новият административен директор е Марко Фасоне, който заменя Адриано Галиани, а Масимо Мирабели ще бъде спортен директор. Интересното е, че първият работи дълги години за Интер, а вторият прекрати преди два дни договора си с "нерадзурите", за да започне работа при "росонерите". Преди това Паоло Малидини, Албертини, Костакуна и Масимо Амброзини бяха смятани за фаворита за поста спортен директор.

Били Костакурта пък заяви пред Скай Италия: "Деметрио написа това, което мислят всичките тифози на Милан. Да не пробват дори да ми се обаждат", категоричен беше железният защитник.

Provenzano
Леле колко много ми кеф, че Дженоа размазва жалките мерди. Не се спряха с глупавите им шеги за Серия Б и т.н. след всяка наша загуба от началото на сезона. Чак си повярваха горките, че и тука яко хвалене падна, но нищо сега бързо ще ги свалят на земята. Нали знаете какво са казали хората? "Като паднеш от високо, боли най-много".
durex
Братчедите са ги гнясали душманската като гледам резултата. Явно тая победа над гобите изобщо не им е подействала мотивиращо. То впрочем и на нас не подейства така.
Provenzano
Ама много им знаеха устите след победата над гобите. Ще влизаха замалко и в топ 3 biggrin.gif
Provenzano
Абе какво става с тоя Лападула от мердите? Вече трети ден чета само някакви суперлативи и бляскави статии за този дървар задето донесъл победата на мердюгите срещу Кротоне. А между другото, гола му срещу Кротоне му е и първи такъв на "Меаца". Тука родните специалисти го провъзгласят сякаш е новия Индзаги. Друмчев и компания в Спортал тотална се насират. То бива величаене, ама чак пък толкова? Вкарал там 2 гола на Емполи и 1 на сигурния изпадащ Палермо и айдее вече едва ли не ще става конкурент за Златна топка biggrin.gif
Rossonero
Цитат(Provenzano @ Dec 6 2016, 14:43 ) *
Абе какво става с тоя Лападула от мердите? Вече трети ден чета само някакви суперлативи и бляскави статии за този дървар задето донесъл победата на мердюгите срещу Кротоне. А между другото, гола му срещу Кротоне му е и първи такъв на "Меаца". Тука родните специалисти го провъзгласят сякаш е новия Индзаги. Друмчев и компания в Спортал тотална се насират. То бива величаене, ама чак пък толкова? Вкарал там 2 гола на Емполи и 1 на сигурния изпадащ Палермо и айдее вече едва ли не ще става конкурент за Златна топка biggrin.gif


Да, головете му бяха срещу слаби отбори, но донесоха на отбора 9 точки, а точно с тези мачове се печели Скудетото и се влиза в ШЛ, вие тази година като бихте Ювентус, къде сте сега в класирането? Ние миналата година под ръководството на Михайлович като ви бихме на коя позиция свършихме накрая? Дербитата са важни, но по-важни са точно ей тези голове срещу "слабаците". Този сезон Ювентус паднаха и от двата Милански отбора, но в крайна сметка трябва чудо за да не станат шампиони.

Бил първият му гол на Меаца - ами напълно нормално е това при положение, че той започна да играе редовно от началото на ноември, преди това беше контузен и докато се възстановяваше получаваше в 3-4 мача по 5 минути в края на всеки мач.

Лападула не е лош нападател и за мен (както и за другите фенове на Милан) е по-добър от Бака - пропуска по-малко от него, много по-работлив е и комбинативен и най-вече си изкарва дробовете всеки мач от тичане и раздаване, за разлика от колумбийската ни "звезда", която подобно на вашата аржентинска бележи 2-3 гола в един мач, след което 1 месец се разхожда по терена smile.gif
Provenzano
Здравей най-напред!

Смятяй колко много сте свалили летвата щом смяташ Лападула за добър нападател за отбор като Милан. Аз го казах и преди, ще го кажа и сега щом трябва. Можеш и да не се съгласиш с мен, но в момента Милан е копие на Интер от миналия сезон. Не е нищо особено и не показва някаква класа, но печели и то с не малка доза късмет. Най-вече заради индивидуални проблясъци като това на Лападула онзи ден. А това, че сте на втора позиция не означава абсолютно нищо. Пилците предполагам знаеш кога се броят. И ние миналия сезон по това време бяхме първи, но в крайна сметка финиширахме в зона ЛЕ. Колкото до Лападула, да, не е лош нападател, но за отбор като Пескара. Лошото е, че отбори като Интер и Милан чакат на играчи като Едер и Лападула, затова и двата гранда сме на това дередже. Още по-лошото е, че някои хора ги смятат за наистина добри. Трансферират ги при нас и ги молим тепърва да стават играчи за големи отбори.
Kutinkata
На мен ми е бедна фантазията ако Лападула не е добър футболист , като заби 27 гола миналия сезон , то тогава какъв е Капрари койти се отчете с 13 гола за миналия сезон , след като играха в един и същ отбор .
Provenzano
Капрари е поредния посредствен футболист, който най-вероятно ще облече фланелката на Интер и нищо повече. Гледах го няколко пъти през този сезон и честно казано не виждам какво специално са видяли в това момче.
inter_ruse
Цитат(Provenzano @ Dec 7 2016, 00:06 ) *
Капрари е поредния посредствен футболист, който най-вероятно ще облече фланелката на Интер и нищо повече. Гледах го няколко пъти през този сезон и честно казано не виждам какво специално са видяли в това момче.

капрари най-малкото е на нивото на лападула. гледах го 3-4 мача и в мача срещу нас и ми хареса.
има поглед , бърз е и се откроява в пескара. по-добре да дадем шанс на него , отколкото на паласио и едер примерно...
Provenzano
Да видим само още колко нулеви и преходни години ще запишем докато даваме шансове на такива като Едер и Капрари.
Provenzano
Отложиха продажбата на Милан, китайците дават още 100 милиона евро на Берлускони

Продажбата на италианския гранд Милан на китайските инвеститори се отлага за 3 март 2017 година. Това съобщиха двете заинтересувани страни "Финивест" и "Сино Европа Спортс" в официално писмо. Първата компания държи правата на "росонерите", докато китайската фирма трябва да вземе 99, 93% от акциите на седемкратните европейски шампиони.
Сделката трябваше да бъде финализирана на 13 декември, впоследствие бе отложена за 28 февруари, а сега отново има промяна, като трябва всичко да приключи на 3 март.
Двете страни стигнаха до окончателно споразумение на 5 август, когато Селвио Берлускони се договори с китайците в луксозната си "Вила Чертоса" в Сардиния. Тогава двете страни си стиснаха ръцете при следните условия. Трябва да бъдат платени 520 милиона евро на фирмата на Берлускони - "Фининвест", а също така ще бъдат платени задълженията на клуба, които надхвърлят 218 милиона евро. Освен това в следващите три години, новите собственици трябва да инвестират минимум 100 милиона евро на година в селекция на нови футболисти, за да успее клубът да се върне на върха в Италия и Европа.

Още тогава китайците платиха на "Фининвест" 100 милиона евро капаро на две вноски (б.а. 15 милиона, а след това и 85 милиона евро), за да не се преговаря с други желаещи да купят легендарния клуб. След отлагането, което трябваше да се състои другата седмица, "Фининвест" трябва до 12 декември да получат още 100 милиона евро капаро.

Очаква се тази сума да бъде инвестирана в трансфери през зимната пауза, за да успят "росонерите" да задържат най-малко позицията си в първенството и да се върнат в Шампионската лига.

Интересното е, че на 13 декември ще станат точно две години, от както Берлускони започна преговори за продажбата на клуба, който притежава от 30 години.

Източник: sportal.bg
Provenzano
Мердите взимат Деулофеу.

http://www.sportal.bg/news.php?news=645266
durex
Мердите и тях ги вземаха китайците и започнаха странните резултати като нашите. Сори ама никой не може да ме обори, че тия не си правят игричките, а ние като овце им се връзваме.
Kutinkata
Днес видяхме как доста коравия и класен Сампдория легна у дома на Кротоне и то с обръщалка естествено . За мен шампионата в Италия си остава с най много манипулаций у купени мачове от големите първенства . Така , че няма да се учудя и ние и Милан да участваме .
durex
Ами Кути не може да биеш Аталанта, който тогава беше в супер форма със седем гола и след това да паднеш от Кротоне...някак си....сори ама не мога да го приема на сериозно. Там някой спечели много пари от този мач. Милан са в супер серия и изведнъж падат като домакини от Емполи, отобра с най-слабото нападение..ами някак си не ми се връзва.
За мен е ясно че не искаме в ЛЕ и си лягаме на съперниците само и само да не се класираме.
Provenzano
Ами Лацио с техните 5 гола за 25 минути срещу Палермо? И тук мирише на тото от много далече.
Provenzano
Тия се радват все едно са станали шампиони biggrin.gif

1908
Защо се радват?Какво е станало?
Provenzano
Цитат(1908 @ May 21 2017, 20:16 ) *
Защо се радват?Какво е станало?

Ще завършат пред нас в крайното класиране biggrin.gif
Provenzano
Мердите вече започнаха с трансферите. Взимат Матео Мусакио за 18 млн евро.
Provenzano
Мердюгите искат Алваро Мората.
Provenzano
1908
Те не подписаха ли вече със Мората?Как стоят нещата с Хамес?
ТРЕНЕРА
Миланистчетата пак почнаха с наемчетата .Кеси под наем за 2 години ?! .....Струвал 28 млн ,но не ги дават тая година а чак след 2 г . Всичко е може би заради финансовия феърплей . Защото имат само куци магарета за продаване и сигурно никой не им ги иска или ако ги иска ,ще ги продадат за малко мангизи а в същото време ще купуват яко .Кеси не им е разход тая година .Сигурно ще изсипят милионите за Мората и още някой скъп .
Нашите да преписват от милан и да вземат някой класен с двугодишен наем и да го платим чак след 2 години ,когато евентуално ще сме в ШЛ и приходите ни ще са по големи .
Provenzano
Provenzano
Мердите май взимат Калинич, та ако тва е топ нападателя, който чакаха по-добре да се застрелят biggrin.gif
durex
На мердите им спестиха дузпа, а уж VAR трябва да оправя такива "неволни" грешки на съдията.
Provenzano
Ташак работа ми се струва тоя ВАР.
Provenzano
Сампдория поведоха на мердите с 1-0 след гол на Дуван Сапата.
MarcoMaterazzi
Гледам мача и мердите са мега жалки. Дано задържат Монтела максимално дълго абсолютно неадекватен треньор!
Provenzano
Харесва ми обаче как техните фенове си вярват, особено след победи срещу отбори като Аустрия Виена и Шкендия Тетово.

П.С. Поздрави от Рики Алварес biggrin.gif
radul
Бонучи мега зле отново. Скудето, скудетоооо. szyd-milan.gif
inter_ruse
Сигурно колко ги е яд ,че ние бихме szyd-milan.gif
Иначе гледах целия мачч и братчедите не можеха да вържат два паса в 80% от мача.
"Най-добрата защита" в италия crying_with_laughter-3302.gif беше смешна и правеше доста грешки. Бонучи направи две смешни грешки. Биглия и той днеска не игра , а маймуната кеси е поне 10 пъти по-смешен и НЕадекватен от кондогбия.
А самп имат страхотен отбор и колектив ,ще създават доста проблеми.
За пореден път ми направи впечатления дефанзивният им халф торейра. Изяде ги в центъра , пресираше,пресичаше,подаваше , бе не трябва да го изпускаме от поглед това момче ,само на 21г.! Бойци като барето и силвестре също допринесоха за успеха , а рамирез и прает и те са доста интересни. Десният им бек и той игра добре ,поляк.
Този сезон за сефте пуснах да гледам сампдория и съм очарован , ще ги следя...
N.Roussev
Сезонът на Милан ще е копие на нашия 2016/17.След 2-3 седмици ще уволнят Монтела,после ще докарат някой средняк като Пиоли,който ще запише най-много 10 добри мача и в края на сезона ще са най-много на седмо място.
Norex
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.