Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Милан
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
INTERМilano
Цитат(durex @ Feb 3 2015, 00:20 ) *
Абе да не им се смеем, защото ние може да имаме по-качествените футболисти, но като резултати сме на един хал, така че това е от типа на "присмял се хърбел на щърбел"


Е ние и Меси и Роналдо да вземем с тоя треньоер резултата е ясен. Става въпрос, че поне играчите ни си ги бива и утре като си замине чичо ще имаме нещо налице за разлика от кафявия ни братовчед.
Provenzano
Милан ще строи нов стадион с капацитет от 48 000. Ако не ни дадат "Джузепе Меаца" изцяло на нас, ние трябва да направим същото.



durex
Такива картинки гледахме, обаче със синьо-черен цвят. Докато не видя, че строят не вярвам да се случи.
Provenzano
Гледахме такива картинки, само че по разни сайтове. А сега е от официалния им сайт.
Provenzano
Милан строи стадион за 300 млн., "росонерите" имат финансов план

Построяването на новия дом на Милан ще възлиза на 300 милиона евро, твърдят италианските медии. "Росонерите" имат финансов план, който ще следват докато върви изграждането. За сравнение новият стадион на Славия и националния отбор на България в София ще струва 40 млн. евро. По предварителни сметки съоръжението в Милано трябва да бъде готово до 2019 г., а капацитетът му ще бъде 48 000 зрители.

За реализирането на проекта се предвижда създаването на нова компания, свързана с Милан, която ще се води собственик на новия стадион. Дружеството ще трябва да има собствен капитал в размер на 100 милиона евро. Голяма част от тях трябва да дойдат от генералния спонсор на клуба и някои други партньори. За другите 200 милиона ще се търси банков заем.
Provenzano
Берлускони продава Милан на тайландец

Президентът на Милан и бивш италиански премиер на Италия Силвио Берлускони ще продаде на тайландски инвеститор 70 процента от акциите на клуба за 770 милиона евро, съобщи футбол Италия. Очаква се отначало да бъдат продадени 30 процента от акциите за 330 милиона евро, а след това още 40 процента за 440 милиона. Оставащите 30 процента от акциите Берлускони възнамерява да запази за себе си, както и длъжността почетен президент на Милан.
Както е известно, последните седмици се коментира, че най-вероятно от Китай ще бъдат новите инвеститори. От "росонерите" не е потвърдена информацията.
durex
Тайландец, китаец, и още куп други жълтурковци се споменават из медиите, а дъртия няма и намерение да продава, явно иска да засили мердите към Серия Б и тогава да започнат на чисто szyd-milan.gif szyd-milan.gif
Provenzano
За Берлускони не знам, но Галиани ги дърпа надолу със страшна сила...
Inter fan
Удинезе води 2 на 0 на Милан и ги надиграва тотално ... защо ли имам чувството че това ще е последния мач на Инзаги . ./
Provenzano
Страма наказа мердите, но да видим как ще се представим ние във вторник.
INTERМilano

Ай чАо 498602_orig.gif
Provenzano
Мистър Бий пробвал да вземе Интер преди Милан

Тайландският брокер Бий Течабол е пробвал да влезе в управлението на Интер преди няколко години, съобщава "Кориере дела Сера". Любопитно е, че преди дни азиатецът обяви, че Милан е най-великият клуб в света. Мистър Бий направи това след срещата си със Силвио Берлускони в центъра на Милано. Очаква се в скоро време предприемачът да закупи 49% от миланския гранд. В края на 2012 г. обаче Течабол опитал да вземе градския съперник на "росонерите". Той влязъл в контакт с Масимо Морати, но до сделка не се стигнало. Впоследствие Интер отиде в ръцете на бизнесмена от Индонезия Ерик Тохир.
inter_ruse
Provenzano
Галиани къде е? Най-големият копач...
Sneijder
http://www.transfermarketweb.com/?action=r...mp;idsel=157529

Треньора на Севиля се е съгласил да поеме Милан !!!



Milan planning Ibra return

By Football Italia staff

Milan are linked with a move for former player Zlatan Ibrahimovic, and apparently have already made first contact for the Paris Saint-Germain man.

Ibra spent two successful seasons with the Rossoneri, before moving on to Paris alongside Thiago Silva in 2012.

As talks continue with potential investment in the club from one of two interested parties, Sky Sport Italia suggest attention is already on how it would shape the coming summer’s transfer strategy.

The first theory is that Milan would want to target a player of status and level, who the rest of the team could then be built around, and Sky believe Ibrahimovic is first to come to mind.

Whilst 33 years of age now, it is reported that Milan’s main obstacle to any move to bring back the Swede lies in the form of his wages.

Tuttosport have also picked up on the story today and are running the line that Adriano Galliani has already spoken with Ibrahimovic’s agent Mino Raiola, to scope out the possibility of a move.

They also report that a potential offer for the player would be of an annual wage of €7m plus bonuses, and the guarantee of taking on the captaincy.


Provenzano
Говори се, че Синиша Михайлович може да поеме мердите.
inter_ruse
милан не заслужава такъв интерист !!!
Sneijder
Цитат
Говори се, че Синиша Михайлович може да поеме мердите.



had previously been asked if he’d take on the Milan job and replied: “I’d rather starve to death. I’m an Interista.”

Ето това се казва голям човек !!!!
Черно и синьо
Цитат(Sneijder @ Jun 4 2015, 09:40 ) *
had previously been asked if he’d take on the Milan job and replied: “I’d rather starve to death. I’m an Interista.”

Ето това се казва голям човек !!!!


Ами аз навсякъде гледам, че това е техният треньор. Но това животно български спортен журналист не е за подценяване, знае ли се. Може и Спалети да изкочи, знае ли се.
Provenzano
С тези футболисти, който и да им е треньор едва ли ще направят кой знае какво.
durex
Цитат(inter_ruse @ Jun 3 2015, 22:21 ) *
милан не заслужава такъв интерист !!!

Какъв па Интерист е тоя??? Станкович е интерист! Този е посерко, който при първата възможност и обърна монетата. Гладен щял да стои, ама нямал да води Милан бла бла бла...
Така като ги бием през новия сезон ще ми е още по-сладко.
inter_ruse
Цитат(durex @ Jun 4 2015, 15:15 ) *
Какъв па Интерист е тоя??? Станкович е интерист! Този е посерко, който при първата възможност и обърна монетата. Гладен щял да стои, ама нямал да води Милан бла бла бла...
Така като ги бием през новия сезон ще ми е още по-сладко.

повечето са такива вече. но синиша си остава интерист!
Inter fan
Трансферната стратегия на Милан върви към разпад


Новината за постигнатата договорка между Интер и халфа на Монако Жофри Кондогбиа е нещо повече от сериозен удар по амбициите на Милан. „Росонерите“, които също искаха талантливия французин, вече започват притеснително да изостават на всички фронтове, а има вероятност и да изпуснат считания за сигурно ново попълнение Джаксън Мартинес.

На „Сан Сиро“ планираха мащабна лятна селекция с инвестицията на новия си акционер Бий Течаубол. Дотук въпреки усилията на изпълнителния директор Адриано Галиани събитията не се развиват в правилната насока.

Днес няколко медии в страната обявиха, че Интер на практика ще отмъкне Кондогбиа, с когото е постигнал съгласие за 5-годишен контракт при заплата 4 милиона евро на сезон.

Това насочва Милан към втория вариант в списъка – полузащитникът на Марсилия Жанели Имбула, който е оценяван на 19 милиона евро. Проблемът е, че „нерадзурите“ изглежда разполагат с капацитет да купят и него. За момента именно те са по-вероятната дестинация пред тъмнокожия опорен халф.

За да се влошат нещата съвсем, последните слухове говорят, че Атлетико Мадрид може да изпревари Милан за Джаксън Мартинес. Порто не се интересува от това кой ще купи звездата му, стига да се покрие исканата сума от 35 милиона евро.

„Росонерите“ не искат да платят, преди Мартинес да се подложи на медицински тестове в тяхнат база, а това е невъзможно към момента, тъй като нападателят е в лагера на Колумбия заради течащата в момента Копа Америка. „Дюшекчиите“ обаче били готови да подпишат с Мартинес, без той да се подлага на прегледи, и в следващите дни не е изключено да пратят свой емисар в Чили.


ХА , тоя бастун Галиани пак ще ги закопае ...
inter_ruse




laugh.gif
Provenzano
Хаха голям ташак biggrin.gif
Provenzano
Берлускони утешава щерка си, Милан остава на "Сан Сиро"

Президентът на Милан Силвио Берлускони призна, че дъщеря му Барбара е останала много разочарована след провала на проекта за нов стадион. Както е известно, в плановете на миланския клуб бе изграждането на модерно съоръжение, което трябваше да се издига в квартал "Портело". В крайна сметка обаче стана ясно, че това няма да се случи и "росонерите" ще продължат да играят мачовете си на "Сан Сиро".

"Барбара имаше мечта и амбиция да се занимава с проекта за новия стадион. Сега у нея има голямо разочарование, но говорихме и тя разбра каква е ситуацията", лаконичен бе Берлускони пред "Кориере дела Сера".

Преди малко повече от седмица бившият премиер на Италия изгледа миланското дерби до своята щерка. Преди време Кавалера заяви, че именно Барбара ще го наследи на шефското място в Милан. От друга страна новината за оставането на "червено-черните" на "Сан Сиро" ядоса колегите им от Интер. Босът на "нерадзурите" Ерик Тохир и неговият антураж имаха намерение да ползват легендарния стадион самостоятелно.
Sneijder10
Като се скръндзи Чичо, нормално да останат. Супер смешни са
Provenzano
Мердите скочиха на Удинезе като гости и водят с 3-0 на почивката.
inter_ruse
поведоха с този резултат с чист късмет. печката вкара от пряк още в 5та мин. и удине се объркаха , после и от корнер гол в края , но както и да е...
сега синиша смени схемата в стил индзаги , удине намалиха , дали пък няма да запомнят тази вечер братовчедите biggrin.gif
inter_ruse
хахахахаха 2:3 peeing-2085.gif
Provenzano
Нищо чудно да им изравнят, а защо не и да им направят пълен обрат biggrin.gif
inter_ruse
тая черна печка кво се прави с тез рунтави свои коси? накрая съдията се усра , един голям хуй за чернилката!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Provenzano
Наполи мачкат мердите на "Меаца" като резултата е 0-3 в 67-ата минута.
inter_ruse
наполи имат много стабилен отбор и съвсем очаквано надиграха милан , е разбира се че не очаквах пък баш да ги разгромят , но какво да се прави.
тоя инсине е баси играча , немога да повярвам че е италианец. имаше тежка контузия , но се върна по-силен , това момче ще стане баси класата.
Kutinkata
Синишата и в Самп си показваше посредствена игра , срещу по силните се затваряше и играеше на контри и квото стане а срещу по слабите нямаше идея как да накара отбора си да играе футбол ... Въобще не ме учудва слабия му старт в Милан .
Provenzano
Говоря по спомен, но май Пипо стартира по-добре от Синиша миналия сезон.
Provenzano
Мердите май удариха шестицата с този 16-годишен вратар.
durex
Никой не е отчел поредния резил на братчедите, които паднаха от Болоня и то като домакини. Явно Михайлович добре си върши работата както са се надявали всички интеристи szyd-milan.gif
Provenzano
Отчитахме резилите, когато бяха изненади, но вече се превърна в тенденция при тях. Не знам за вас, но аз честно казано предпочитам силен и конкурентен Милан. Време е нивото на Калчото да започне да се вдига. Отбори като Рома, Наполи и Фиорентина никога не са били и няма да бъдат дразнители като мердите.
INTERМilano
Там ДОЛУ им е мястото на мердите!! Искам ги по-ниски от тревата!!
Kutinkata
Цитат(INTERМilano @ Jan 8 2016, 17:41 ) *
Там ДОЛУ им е мястото на мердите!! Искам ги по-ниски от тревата!!

Сезона за тях е тотално свършен вече ... Със сигурност Рома ще ги бие този кръг и Михайлович ще си отиде . Ще има известно надигане в техните редици но нямат класата да наваксат достатъчно за Европа .
INTERМilano
Колкото мача са минали, остават почти още толкова, така че НИЩО не е свършило и тепърва ще има въртележки !!
Provenzano
Мердите ще отчетат поредния слаб/преходен сезон. Силно се съмнявам да успеят да се докопат до Лига Европа.
Provenzano
От няколко дни се говори, че Михайлович ще напусне Милан след края на сезона. За негов заместник се спряга Ди Франческо от Сасуоло.
Provenzano
Повечето медии в Италия тръбят, че Берлускони е взел решението да уволни Синиша Михайлович. Очаква се по-късно днес решението му да бъде обявено и официално. Новият наставник на тима ще бъде Кристиан Броки, който в момента е треньор на Примаверата.
inter_ruse
кел файда , остават 6 мача до края на сезона . че изчаквай до неговия край и след това си намери един качествен треньор с качества , име и идеи. нямам думи в кво се превъща футбола в италия...
то те както са тръгнали нищо чудно след година две треньор да им е кевин принс. и без това него бива много много във футбола :Д
cheffo
Милан, който и да назначат за треньор с тези играчи няма нищо да постигнат освен, 5 място най-много. Снишата защо го изгониха? Щото не им даваше да му редят състава, а и в едно интервю беше казал, че някои играчи не разбирали какво означава да носиш фанелката на Милан.
Но, това са си техни проблеми и да се оправят. Ама докато Берлускони им е собственик ще тънат в посредственост.
Provenzano
Не се учудвайте, Берлускони обича послушковци. Там нещата са от ясни по-ясни. Треньорите се сменят като носни кърпички. Не, че при нас ситуацията е кой знае колко по-различна де. Иначе Галиани е тотално изперкал и ако аз бях президент отдавна нямаше да взима заплата.
Provenzano
Китайска компания преговаря за акциите на Милан

Собственикът на Милан - Силвио Берлускони, преговаря с китайската компания "Галатиото спортс" относно евентуална продажба на клуба, съобщава footballeconomy.com. Фирмата представя консорциум от бизнесмени, оглавявани от Робин Лий - шестият най-богат китаец. Според непотвърдена информация, първата оферта на "Галатиото спортс" е в размер на 700 милиона евро и е за 70 процента от акциите на клуба. Останалата част ще бъде придобита в месеците след сделката.
Provenzano
Барди тотално отчая мердите със спасяванията си, а Фрозиноне вече водят с два гола насред Милано.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.