Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Милан
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
inter_ruse
даже си е перфектен менез.
ама ние ще вземем инс biggrin.gif
Provenzano
Вече и официално Пипо Индзаги замени Зеедорф на поста старши-треньор на Милан.
durex
Честно казано, това си е от "трън та на глог". Никакъв смисъл не виждам от подобна смяна.
Provenzano
Има нещо много сбъркано в цялата тази работа. През миналият сезон прекратиха предсрочно футболната кариера на Зеедорф, като още тогава си мислех, че ще му гласуват доверие за да покаже възможностите си, макар че е пълен новак в треньорската кариера. Сега изведнъж го сменят, при това не с някой по-опитен специалист, а с... Пипо Индзаги.
Provenzano


szyd-milan.gif
inter_ruse
милан ще вземат и менез very_constipated-2076.gif
пуууу,много ме е яд. ние пак спи. менез можеше да свърши много повече работа от рики и бота...
Provenzano
Аз също си мисля, че щеше да ни свърши чудесна работа на крилото. Не знам защо обаче си мисля, че ние схемата няма да я сменим и точно поради тази причина може би не сме проявявали въобще интерес към Жереми. Иначе вярно, че не е играл редовно футбол от много време, но пък за свободен трансфер такъв футболист е повече от подарък.

inter_ruse
можеше да играе до икарди или паласио...
но ще взима по 4,5млн евро на година peeing-2085.gif
PER SEMPRE NERAZZURRI
Аз не бих избързвал със заключенията дали е трябвало да го вземем, или не. Има що-годе прилично реноме, но на практика така и не се превърна в нещо повече от поредният френски талант. Да не говорим, че на хартия мердите имат едни от най-солидните футболисти в Калчото, но въпреки това не успяха да добутат до Европа, а наш Вальо се справи. Нищо чудно Менез да е още един привидно добър футболист, който всъщност да не върши почти никаква работа на терена.
Provenzano
Милан губи своите тифози

Отборът на Милан отчита все по-голям спад в продажбата на абонаментните карти за трибуните на "Сан Сиро". Цифрите сочат, че до този момент (десетина дни преди старта на новия шампионат в Италия) "росонерите" са продали едва 15 000 пропуски, което е значително по-малко спрямо миналата година.

Преди 12 месеца точно 23 567 тифози на седемкратните европейски шампиони бяха платили за абонамент за домакинските мачове на тима. Далеч назад останаха времената, когато повече от половината места на "Сан Сиро" бяха предварително резервирани - за сравнение 52 000 продадени абонаментни карти преди началото на сезон 2004/2005 г.
cheffo
Ливърпул са договрили Балотели за 20 млн евро. Това май значи, че Черчи отива в Милан. sad.gif
grande internazionale
Според Gazzetta получаваме 1 милиона от трансфера на Биботели !
Provenzano
Ха голям ташак, за мердите сигурно няма и 10 милки biggrin.gif
INTERМilano
Галиани: Милан изпрати оферта за Фернандо Торес !

crying_with_laughter-3302.gif ахахха не мога too_funny-1052.gif дано го вземат szyd-milan.gif
Provenzano
Само да не вземе да си възроди кариерата при тях.
inter_fen
Дълбоко се съмнявам да възражда нещо. Психически се е сринал от няколко години и в момента е един от най-некадърните нападатели в света.
Provenzano
Между другото мердите ще вземат и Марко ван Гинкел, който не е лош футболист, просто не успя да се пребори с конкуренцията, а като че ли и да се впише в английското първенство и Челси като цяло.

http://www.sportal.bg/news.php?news=505471
Provenzano
inter_ruse


rofl.gif
Provenzano
Мердите все пак ще вземат и Ван Гинкел.

http://www.sportal.bg/news.php?news=506129
Provenzano
Менес доста добре се вписа в отбора на мердите.
cheffo
Милан направиха добър старт, но според мен тепърва ще имат проблеми. Имат нов треньор, много нови играчи и защитата им е пълна трагедия. Напомнят ми на нас със Страмачони. Все пак се надявам другата седмица да ударят гобите.
Provenzano
Ааа задължително кур за гобите
inter_ruse
ние сме по-силни от милан - имаме по-добър вратар,по-добра защита,по-добра халфова линия,в нападение сме долу горе на едно дередже(само,че те имат повече вариатни за атаката си и схемата им е по-хубава)
аз много съжалявам за менез , можехме да го вземем(все пак играем в европа , а те не) щеше да ни даде повече възможности в атака , с икарди щяха да са убийствен тандем.
дано бият затворниците
Provenzano
Мердите се надяват да имат нов изцяло собствен стадион до 2020 година.

http://www.sportal.bg/news.php?news=521866
Provenzano
Сасуоло правят мердите смешни насред Милано. След изравнителния гол на Сансоне имаха още три чисти голови положения в разстояние на няколко минути.
cheffo
Цитат(Provenzano @ Jan 6 2015, 16:45 ) *
Сасуоло правят мердите смешни насред Милано. След изравнителния гол на Сансоне имаха още три чисти голови положения в разстояние на няколко минути.


Te вече си водят, ама при 1-1 имаше едно положение, дето съдията не пусна авантаж, иначе играч на Сасуоло оставаше сам срещу вратаря и още тогава щеше да стане 1-2. Сега ще има да реват за дузпата дето не им я додаха.
durex
szyd-milan.gif szyd-milan.gif szyd-milan.gif
Provenzano
Тея ги съсипаха от положения. Второто полувреме не го гледах, но Сасуоло още през първата част спокойно можеха да водят в резултата.
inter_ruse
жалко за черчи szyd-milan.gif
бая отбори преди нас в класирането загубиха точки , сега остава ние да бием затворниците и всичко е 6 szyd-juve.gif
durex
Като спомена Черчи, преди малко четох мнението на някакъв италианец, как всички си мислят, че ние сме прецаканите за Алесио, че не сме го вземали, но той допълва, кой е Черчи? Играч с един силен сезон в средняка Торино и твърда резерва в Атлетико. А ние сме вземали Подолски, играч играл в отбори като Байерн и Арсенал и световен шампион по футбол с Германия. biggrin.gif
inter_ruse
Цитат(durex @ Jan 6 2015, 20:26 ) *
Като спомена Черчи, преди малко четох мнението на някакъв италианец, как всички си мислят, че ние сме прецаканите за Алесио, че не сме го вземали, но той допълва, кой е Черчи? Играч с един силен сезон в средняка Торино и твърда резерва в Атлетико. А ние сме вземали Подолски, играч играл в отбори като Байерн и Арсенал и световен шампион по футбол с Германия. biggrin.gif

szyd-milan.gif
Provenzano
Мен лично изобщо не ме е яд за Черчи szyd-milan.gif
ambro
"Милан и Нюкасъл обмислят интересна размяна на футболисти, твърдят медиите в Италия. Според изданията, „росонерите" ще пратят в посока „Сейнт Джеймсис Парк" нападателя М'Байе Нианг, а в същото време на „Сан Сиро" ще акостира Давиде Сантон"

Тези ще си набият дръжката на метлата отзад. Завинаги титуляри с Абате с/у нас.....
szyd-milan.gif
Provenzano
Гледах снощи мача на мердите с Торино. Много жалко играха, дори потресаващо. С изключение на дузпата, с която откриха резултата нямаха чисто голово положение пред вратата на торинци. Дори може да се кажа, че мача се игра на една врата. Дармиан игра добре, изпусна две много хубави положения при 0-1 и ако не се бъркам той извади втория жълт и съответно червен картон на Де Шильо. Торино заслужаваха да победят, но нямаха шанс и късмет при завършващия удар иначе изиграха един мач на доста прилично ниво. А в последните часове доста усилено се говори, че мердите са насочили вниманието си към Матия Дестро от Рома и ще се опитат да го привлекат под наем до края на сезона с опция за трансфер през лятото.
inter_ruse
брачедките бяха меко казано смешни , незнам дали имаха 15/20% владеене на топката 2то полувреме (аз само него гледах)
мача се игра изцяло на една врата
жалко че бонавентура не дойде при нас
Provenzano
Мердите и те са много зле горките...
inter_ruse
аз бях сигурен , че аталанта ще ги бият. милан на пръв поглед имат добри играчи като д.лопез,алекс,де шилио,де йонг,монтоливо,бонавентура,черчи,менез,ел шаарави , но незнайно защо и те като нас не могат да тргнат нагоре (жалко и затова , че такива велики играчи като пипо не стават за треньори) но какво става с меаца? вече средняци като удинезе и аталанта идват и ни бият без много много да се зорят - жалко за такъв велик и футболен град като МИЛАНО... вече футбола е изцяло пари и бизнес , без пари и с летен трансферен джам от 10млн толкова. само ме е яд , че тези араби и руснаци направиха сила във футбола отбори като сити,челси и псж , а велики марки като юве и особенно милан и Интер изглеждат смешни в сравнение с тях.
а черчи и абате са се сдърпали
durex
Римските орли клъвнаха братчедите много сериозно. Явно Лацио ще се борят до последно за третото място и ще са ни основен конкурент заедно с Наполи.
Сампдория не ги слагам там, макар че сега с Ето'о не се знае нищо.
Provenzano
Лацио са опасни този сезон, успяха да изградят сериозен и корав отбор. Милан като ги гледам горките са по-зле и от нас. Ние успяхме до някъде да закърпим положението със зимните трансфери и си мисля, че в крайна сметка ще ги изпреварим в крайното класиране, но кел файда. Колкото до Сампдория, смятам че няма да издържат на темпото и по някое време ще спукат гума, но в никакъв случай не се за подценяване. Муриел и Ето'о се очертават като доста интересен тандем, но тавана им е Лига Европа. Борбата за третото място се очертава да бъде доста жестока и завързана.
INTERМilano
https://www.youtube.com/watch?v=11ZeHLeE0oI
курвата мексес пак се осра и сега ще го накажат солено crying_with_laughter-3302.gif szyd-milan.gif
п.с. много здрави фанелки biggrin.gif
Черно и синьо
Аз пък си мисля, че Лацио няма да са в топ5. Те винаги имат нелош отбор на хартия и по традиция почват много силно и някъде накрая угасват. Надявам се и сега да го повторят.
Provenzano
Мердите взимат Дестро.
INTERМilano
Тия продължават да купуват на килограм crying_with_laughter-3302.gif
inter_ruse
еееееееееееее,брачедите прекаляват , май и антонели ще вземат...
дано дестро да е посредствен , но малко ме съмнява това
Provenzano
Дестро не е лош нападател, но при тях проблема е друг. Няма кой да му създава положенията, а Дестро определено не е от този тип нападатели, които могат от една ситуация да вкарат един гол. Не ме притеснява въобще...
INTERМilano
Цитат(INTERМilano @ Jan 29 2015, 22:53 ) *
Тия продължават да купуват на килограм crying_with_laughter-3302.gif



.... и продължават и продължават !! too_funny-1052.gif



dieinbin.gif
Provenzano
Да, а и си въобразяват, че са сглобили добър отбор szyd-milan.gif
durex
Абе да не им се смеем, защото ние може да имаме по-качествените футболисти, но като резултати сме на един хал, така че това е от типа на "присмял се хърбел на щърбел"
Provenzano
Ще видим това в края на сезона.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.