Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Милан
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
grande internazionale
Ем то така, тези който говорят най-много оставът с пръст в устата. Или хората са казали " Последният се смее най-добре" biggrin.gif
SHeki
Аз едно немога да разбера , защо падаме на техното ниво , те чакат само да паднем и почват да влизат и да плюят , да си Е*АТ МАЙКИТЕ и толкова , кво ме бърка Милан , те са ми ясни , ще падат и занапред , най-важното в момента е да си гледаме ние нашата игра , а Милан си знаят работата накрая Думото ще светне в синьо-черно !
INTERМilano


-Не ги прави тия работи ве ... dieinbin.gif 106782_orig.gif
radiinter
И в неделя росонерите не счупиха каръка - те нямат победа над Лече като гост от 2002 г. насам (4 хикса и 1 загуба). Като виновник за последния провал бе нарочен бразилският нападател Пато. На почивката ветеранът Рино Гатузо побесня и скочи да му се кара. Наложи се Зеедорф да ги разтървава. Ибрахимович, който предпочита новото попълнение Касано за партньор в атака, също открито недоволстваше срещу Пато. "Нещо в съблекалнята на Милан почва да скрибуца - надуши в. "Ла Стампа". - Най-влиятелните фигури вдигнаха истински бунт."


Започва се,въпрос на време беше.
El Jardinero
"Скандалът „Рубигейт” от вчера се разрасна и вече спокойно може да се нарече „случаят Берлускони и 14-те красавици”, пишат италианските всекидневници „Кориере дела Сера”, „Либеро” и „Стампа”.

В хода на разследването по „Рубигейт” бяха претърсени освен жилището на красивата мароканка, и апартаменти на още 13 момичета, живеещи в луксозен жилищен комплект, известен като „Милано 2”. Той се намира в град Сеграте, граничещ с Милано. Жилищата в комплекса били построени от строителната фирма „Едилнорд”, част от холдинга на Берлускони „Фининвест” и де факто са негова собственост.

13-те млади дами, чиито домове бяха претърсени, през уикенда са заподозрени, че са част от мрежата от момичета, присъствали на различни партита в премиерските вили. Разследващите описват кооперацията в „Милано 2” като „генерален щаб на момичетата от премиерските партита”. Красавиците от блока са били възнаграждавани с много пари заради предоставени от тях услуги. В замяна на тези услуги 13-те момичета имали право и да ползват апартаментите в кооперацията безплатно.

При претърсването на жилищата били открити множество еротични играчки, луксозни бижута, копринени одежди, маркови чанти и дрехи, сувенири на отбора Милан, собственост на Силвио Берлускони. Върху някои от тези сувенири имало лични посвещения към Берлускони от сорта на: „На премиера Берлускони - световния шампион”. Най-голямо внимание обаче обискиращите обърнали на пликовете с пари в брой, открити в жилищата на момичетата и съдържащи суми от 1000 до 5000 евро, често пъти в банкноти с по-голям номинал, като например 500 евро.

За съществуването на 13-те момичета и тяхната самоличност разследващите научили от разпитите на мароканката Руби през август м.г. Повечето от момичетата са участвали в конкурси за красота, телевизионни програми или са били рекламни лица на известни нощни клубове. Сред тях е Ирис Берарди, 18-годишната италианка с бразилски корени, която преди две години спечели награда от „Мис Италия”. Сред момичетата са и прочутите в Италия близначки Елеонора и Има Де Виво от Неапол, посочва БТА.

Разследването започна след залавянето на Руби през май по обвинения в кражба и освобождаването й тогава след няколко обаждания на Берлускони, който настоявал пред миланските полицаи, че момичето е роднина на Хосни Мубарак. Последвали обаче четири разпита на Руби - на 2, 6, 22 юли и на 3 август, по време на които тя разказала пред миланските следователи за визитите си във вилите на Берлускони, за момичетата там, които й споделили, че имат правото да обитават безплатно апартаменти срещу присъствието им на партитата в премиерските вили. Разследващите подозират Руби в сексуална връзка с премиера. Пред редица медии Руби отрече да е имала такива отношения с Берлускони. Той също отрече. Нейни приятелки обаче разказаха, че пред тях Руби се е хвалила, че е правила секс с Берлускони. Според следователите всички тези момичета са получавали пари от Джузепе Спинели, довереният човек на Берлускони в Милано. Разследването установило, че той пък бил в постоянен контакт с Никол Минети. ( 594651_orig.gif ) Тя, от своя страна, заедно с Леле Мора и телевизионния журналист Емилио Феде (директор на централните новини в канала Рете куатро на телевизията на Берлускони), е издирвала, подбирала и придружавала момичета, сред които и малолетни девойки като Руби, до вилите на премиера, където те са били склонявани към проституция.

По „Рубигейт” Берлускони е разследван в злоупотреба с власт, оказване на натиск върху полицията и за евентуална сексуална връзка с малолетна, припомнят италианските вестници. Той е поканен да даде показания в прокуратурата на Милано в интервала 21-23 януари." dariknews.bg


Много чалга, много мръсотии при мердите беее, по-скандални са от турски сериал със СРС-та... szyd-milan.gif hammer.gif
iffaylo
Приближаваме ги ИЗОТЗАД sadomaso.gif giljotina.gif death-metal.gif f181261444a4b611.jpg
KAZAKA
MERDEEE STIAMO ARRIVANDOOOO!!!
Matrix
Някой знае ли мердите домакини или гости са на Самп за купата?
Scofield
Цитат(Matrix @ Jan 20 2011, 01:43 AM) *
Някой знае ли мердите домакини или гости са на Самп за купата?

Чакай първо да отстранят Бари wink.gif
SHeki
Най твърдия мач в тиража днес , играйте смело 4-6 гола :>
Kutinkata
Неска Милан пак бутнаха един гол от явна засада
Ultras
Цитат(Kutinkata @ Jan 21 2011, 02:53 AM) *
Неска Милан пак бутнаха един гол от явна засада


Голяма работа
Campione!
Ибра: За Балотели няма място в Милан

С Касано сме много силни. Надявам се да играе повече, че да поотслабне, заяви шведската звезда.

Марио Балотели на няколко пъти се обясни в любов на Милан. Дори заяви колко мечтае да играе рамо до рамо с Ибрахимович при росонерите. Онзи ден нападателят на Манчестър Сити каза, че след 2 години смята да се премести в Милан. Но не всички при росонерите го очакват с отворени обятия.

"Балотели? Чухме се преди няколко седмици. Но тук, в Милан, няма място за него. Имаме си Касано, Пато, Робиньо, Ибрахимович и Индзаги. Колко нападатели да имаме? Шест? Няма да можем да играем със схема 4-6. Според мен така сме много силни. Но за тези неща мислят Галиани и Алегри", заяви Ибрахимович пред "Гадзета дело спорт".

"С Касано сме много силни. Чувствам се добре на терена с него. Вярно, че сме играли малко, но когато двама добри футболисти са заедно, се разбират бързо. Разбирам се отлично и с Робиньо и Пато. Касано притежава невероятен поглед за играта. За една секунда те е извел сам срещу вратаря. Когато е готов напълно ще ни помогне много. Надявам се да играе повечко, че да поотслабне", допълни Ибра.
Dr.Moratti
Даебати-Шместа-Тъпузо-Гонзо-Шкуркано-Паткано и Лиглиньо-Viva Italy szyd-milan.gif
Kutinkata
Милан привлече Емануелсон
22.01.2011 15:14
Вестник "Де Телеграаф" обяви, че сделката е приключена и халфа на Аякс е шестият преминал от амстердамци при росонерите.
Милан привлече Емануелсон

Ръководството на Милан е направило изненадващ трансфер твърди холандския вестник "Де Телеграаф". Според изданието росонерите са уредили Урби Емануелсон от Аякс. Двете страни са се договорили 24-годишният халф да премине в Милано през лятото.

Договорът на Емануелсон с Аякс изтича в края на сезона и той ще дойде на "Сан Сиро" без пари. Вчера спортният директор на Милан Ариедо Брайда е бил в Амстердам, за да преговаря. Има голяма вероятност Емануелсон да пристигне още този месец, като Аякс ще получи малко пари за сделката.

Ако това се случи, Милан най-вероятно ще се откаже от подписа на Рето Циглер. Халфът на Сампдория се договори с росонерите, но договора още не е подписан. Емануелсон е ляв полузащитник също като швейцареца от Самп.

Според "Де Телеграаф" Емануелсон вече се е договорил с Милан за договор до 2014 г. Остава единствено да се разбере дали ще премине в Милано още през януари или през лятото.

Емануелсон ще стане шестият футболист пристигнал в Милан от Аякс. Преди него това сториха Марко ван Бастен, Михаел Райцигер, Едгар Давидс, Уинстън Богард и Патрик Клуйверт.

"Емануелсон е наш поне от юли насам. Но си мисля, че може да е от днес. Много сме близо до това да уредим нещата и той да премине при нас сега. Но от днес можем да кажем, че той е играч на Милан. Неговите характеристики са повече в атака, отколкото в защита. Може да играе и като ляв бек, но аз го виждам в средата на терена", заяви вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани.





Тея Милан обаче праят няква селекция - Касано , Робиньо , Боатенг , Ибра , Емануелсон ...това момче лично на мен ми харесва в мачовете в които съм го гледал
Ronaldinho
Цитат(Matrix @ Jan 20 2011, 01:43 AM) *
Някой знае ли мердите домакини или гости са на Самп за купата?


Гостуваме smile.gif
KAZAKA
Ха ха ха, тея на "мерди" отлично отговарятwink.gif
radiinter
Цитат(KAZAKA @ Jan 22 2011, 08:43 PM) *
Ха ха ха, тея на "мерди" отлично отговарят wink.gif



rofl.gif rofl.gif
Matrix
biggrin.gif Не може да отречем,че диньо е сред поносимите легионери във форума ни. Евала,за което! Винаги съм твърдял,че по-големи радиоточки от българските фенове на дузпентус не съществуват и муланистите има много още да затъпяват,докато стигнат равнището на черно-бялата дървена философщина biggrin.gif
KAZAKA
Ле, ле, Чезена порти гол след гол до 20тата минута.
KAZAKA
Хоп, Неста се счупи. Време му е да умре от старост.
El Jardinero
Цитат(Matrix @ Jan 23 2011, 10:02 PM) *
...по-големи радиоточки от българските фенове на дузпентус не съществуват и муланистите има много още да затъпяват,докато стигнат равнището на черно-бялата дървена философщина biggrin.gif

Факт. szyd-milan.gif = szyd-juve.gif szyd-juve.gif focus.gif
SHeki
1-0 Пелегриноооооо оле малееееееееее хаахаххахахахахахахх
El Jardinero
С тия голове в последната секунда са на път да минат по калитковщина Лайнайтед и Цесикату... badmood.gif protest.gif
SHeki
QUOTE(El Jardinero @ Jan 23 2011, 10:38 PM) *
С тия голове в последната секунда са на път да минат по калитковщина Лайнайтед и Цесикату... badmood.gif protest.gif



Типично в наш стил от миналата година , Фиорентина , Катаня , Сиена ...
Ultras
Какъв пас на Касано при 1я гол :Х
Dr.Moratti
Носъ се скъса да ги дърпа тия нещастници, но сега като влязат във фазата на ШЛ ще залязат death-metal.gif
Ronaldinho
Цитат(Dr.Moratti @ Jan 24 2011, 04:49 AM) *
Носъ се скъса да ги дърпа тия нещастници, но сега като влязат във фазата на ШЛ ще залязат death-metal.gif


Може но не и от Тотнъм!
kinterista
Брей какъв пас на Касано за първият гол? И кво , да му се кефя ли на тая мерда? Ако ще и с онази работа да му я вдигне , да лягат в калта мулетата , какъв пас бил дал , пфе , айде фора от тука ве!
C-Murder
http://www.youtube.com/watch?v=h3M8PyOqO0c

При първия гол надали Златан щеше да разстреля вратаря така майсторски, както Пелегрино я забоде в ъгъла. При втория гол забележете за каква реакция на вратаря става въпрос.. biggrin.gif
Miro Belia
Цитат(Ronaldinho @ Jan 24 2011, 09:41 AM) *
Може но не и от Тотнъм!

rofl.gif rofl.gif rofl.gif само гледай как ше ви разшпорат szyd-milan.gif
grande internazionale
Цитат(C-Murder @ Jan 24 2011, 11:50 AM) *
http://www.youtube.com/watch?v=h3M8PyOqO0c

При първия гол надали Златан щеше да разстреля вратаря така майсторски, както Пелегрино я забоде в ъгъла. При втория гол забележете за каква реакция на вратаря става въпрос.. biggrin.gif



E вратаря само дето не му извика. " Ако искаш да се дръпна, че да ти е по лесно"..
KAZAKA
Някой е играл точен резултат 2-0;)
Ronaldinho
Цитат(C-Murder @ Jan 24 2011, 11:50 AM) *
http://www.youtube.com/watch?v=h3M8PyOqO0c

При първия гол надали Златан щеше да разстреля вратаря така майсторски, както Пелегрино я забоде в ъгъла. При втория гол забележете за каква реакция на вратаря става въпрос.. biggrin.gif


Да не намеквш нещо?

Цитат(INTER_1908_ @ Jan 24 2011, 12:17 PM) *
rofl.gif rofl.gif rofl.gif само гледай как ше ви разшпорат szyd-milan.gif


Може Барселона,Реал..но не и Тотнъм!
grande internazionale
ох ох хептен се размечтахте, но ние сме си виновни, че ви оставихме толкова фантазия. Нищо повече ще боли като пак останете с калъфките и този сезон wink.gif
Ronaldinho
Kaк виждаш да изпуснем скудетото? Да не говорим,че и купата е възможна цел след като сме в най-лесния поток!
grande internazionale
Цитат(Ronaldinho @ Jan 24 2011, 02:54 PM) *
Kaк виждаш да изпуснем скудетото? Да не говорим,че и купата е възможна цел след като сме в най-лесния поток!



Пхахах евала, от кога си търся да си пиша с болен оптимист. Ако си мислиш че 17 мача са ви в кърпа вързани, далеч си от истината. А подир вас сме ние, Рома, Наполи, Лацио. Да не мислиш, че едната загуба, ще ни сломи. Тепърва започвате да падате и да имате контузени и колкото да ви лягат Удинезе и Чезена и съдиите да ви бутат, пак ще ви свалим, защото не ви е мястото там! А за купата, недей бърза много, хората са казали "бързата кучка, слепи ги ражда"
Miro Belia
Пак ше си говориме за Тотнъм нали знаеш, ако ги остраните с игра ше те поздравя wink.gif
Ronaldinho
Цитат(grande internazionale @ Jan 24 2011, 03:22 PM) *
Пхахах евала, от кога си търся да си пиша с болен оптимист. Ако си мислиш че 17 мача са ви в кърпа вързани, далеч си от истината. А подир вас сме ние, Рома, Наполи, Лацио. Да не мислиш, че едната загуба, ще ни сломи. Тепърва започвате да падате и да имате контузени и колкото да ви лягат Удинезе и Чезена и съдиите да ви бутат, пак ще ви свалим, защото не ви е мястото там! А за купата, недей бърза много, хората са казали "бързата кучка, слепи ги ражда"


Не съм оптимист реалист съм! Никои не е казал,че мачовете които предстои да изиграем са сигурни просто и вие има къде да губите точки(Наполи,Самп,Фио,Юве..) От изброените от теб отбори единствено Рома ме притеснява Наполи и Лацио още не са готови да се борят за скудетото след няколко кръга Наполи ще започне да губи точки! Нито Удинезе нито Чезена са ни легнали! Знаеш ли колко отсъстващи има в Сампдория след мача им с Ювентус ? Аз знам 4 основни играчи !
Kutinkata
Цитат(grande internazionale @ Jan 24 2011, 03:22 PM) *
Пхахах евала, от кога си търся да си пиша с болен оптимист. Ако си мислиш че 17 мача са ви в кърпа вързани, далеч си от истината. А подир вас сме ние, Рома, Наполи, Лацио. Да не мислиш, че едната загуба, ще ни сломи. Тепърва започвате да падате и да имате контузени и колкото да ви лягат Удинезе и Чезена и съдиите да ви бутат, пак ще ви свалим, защото не ви е мястото там! А за купата, недей бърза много, хората са казали "бързата кучка, слепи ги ражда"

Те ни водат 9 точки но те са болни оптимисти ? Ако трябва да коментираме без синио черните очила в момента сме в по лошо положение от Милан и много трудно ще станем шампиони тази година . А това ,че Удинезе им е легнал не го разбирам ? Някой го пусна в някоя тема и вече се повтаря ... те Милан дори не ги победиха за какво лягане говорим ? Иначе претенденти за титлата сме ние - Милан и Рома ... А ние трябва да се стягаме ако искаме да наваксаме ... и естествено повече късмет при контузиите .
grande internazionale
Kutinka това е мое мнение tongue.gif И не мисля, че 9 точки (-3) са толкова много и да мисля че Милан не са по силни от нас макар покупките, който направиха smile.gif С малко късмет и играта на Носът в Италия в момента са напред. А и ние половин сезон се чудехме на кой полюс се намираме и те се възползваха. Започнаха контузиите и при тях и Алегри започна прекалено много да си вярва и да мисля си че предстоят изненадите при тях. Особенно ако нещо се случи с Носът. За мача с Удине какво да коментирам с гол от засада и 4-тият с фал от нападение. Победата над Чезена нямаше как да стане по смешна smile.gif

Да обърна внимание и на Ronaldinho, много поздрави ти пращам ако само Рома те притесняват. И ти за нас не се притеснявай, ние си играем нашата игра, а вие вашата. Просто гледай как ще ви се случат нещата, на който се смяхте на нас smile.gif Но нали знаеш последният се смее най добре wink.gif
radiinter
Байерн М са потвърдили че Ван Бомел отива при мердите.
Dr.Moratti
Цитат(radiinter @ Jan 25 2011, 01:31 PM) *
Байерн М са потвърдили че Ван Бомел отива при мердите.

Този е супер пън szyd-milan.gif
RoLeX
Може да е всичко,ама само пън не е.Ван Бомел е много добър играч + това е опитен.Тия продължават да правят добри трансфери ...
Dr.Moratti
Цитат(RoLeX @ Jan 25 2011, 02:35 PM) *
Може да е всичко,ама само пън не е.Ван Бомел е много добър играч + това е опитен.Тия продължават да правят добри трансфери ...

Наистина голям трансфер, директно отива при Йепес да му прави компания, пък и е необходимо да се попълни старческия фонд szyd-milan.gif
SHeki
Отлични трансфери на брачедите , Касано , Емануелсон и сега доказан играч като Бомел , по всичко личи че Фестър е решил да ги прави шампиони , а иначе с привличането на Бомел , рисковите играчи в Милан стават двама - Гатузо и холандския наркоман , но въпреки тва доста добър януари за Милан smile.gif
SvetJlio
Цитат(Dr.Moratti @ Jan 25 2011, 01:46 PM) *
Този е супер пън szyd-milan.gif

Не съм съгласен. Ван Бомел е изключителен черноработник, поне в Байерн беше такъв, като беше с основна заслуга да направят дубъл в Германия и да играят финала за ШЛ с нас. Има и основна заслуга в това Холандия да играе финал за световното. Понякога прави адски глупави нарушения и си изкарва откровенно тъпи картони, но със сигурност е по-добър от Гатузо. И така мердите уж нямаха пари, ама не спират да взимат класни играчи. Първо Касано, а сега и Бомел, при това на зимния прозорец.
SHeki
QUOTE(Dr.Moratti @ Jan 25 2011, 02:48 PM) *
Наистина голям трансфер, директно отива при Йепес да му прави компания, пък и е необходимо да се попълни старческия фонд szyd-milan.gif



Бат' Жоре , поне е по голям трансфер от "нашите" :>
Miro Belia
Така така, много взеха да подмладяват отбора със Златан и Касано трябва Бомел да дигне възрастта
Ronaldinho
Цитат(RoLeX @ Jan 25 2011, 02:35 PM) *
Може да е всичко,ама само пън не е.Ван Бомел е много добър играч + това е опитен.Тия продължават да правят добри трансфери ...


Добър беше като беше в ПСВ,от там нататък кариерата му тръгна надолу smile.gif

Цитат(Dr.Moratti @ Jan 25 2011, 02:48 PM) *
Наистина голям трансфер, директно отива при Йепес да му прави компания, пък и е необходимо да се попълни старческия фонд szyd-milan.gif


Само до края на сезона е после ще го разкараме,а и не е зле да имаме опитен играч при контузиите на и Гатузо и Сеедорф както и не слабата форма на Амброзини !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.