Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер 1:1 Удинезе (Станкович 8' , Кордоба (АГ) 92')
|
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
нямам думи колко сме зле трябваше да паднем НЕКЪДЪРНИЦИ тоя идиот ибрахимович само фланелката разкарваше а защо Адриано не е в отбора
![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
След доброто първо полувреме , съсипахме всичко след безобразната грешка на Жулио Цезар.Бях 100% сигурен , че ще спечелим дори и с човек по-малко , но уви.Не знам...просто такова безобразие не съм очаквал.Такива елементарни грешки.Дори и в най-песиместичните си мисли не съм очаквал такова нещо.Единствено Санети , Ибрахимович и Станкович бяха на ниво.Другите играха много под нивото си.
Повече коментари относно този мач няма да правя! Стягаме се...и гледаме напред към Емполи. |
|
|
Guest_AsRoma_Vn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Прогнозата ми беше победа за вас, но не се сбъдна. Не можах да гледам мача, но разбрах за ужасната грешка на вратаря ви.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Най - лошото е, че допуснахме две абсолютно фрапантни грешки. Първо тази изключително непремерено-некадърна проява на Цезар за червения картон и второ автогола на Иван Кордоба.
Удинезе нямаха никакви шансове да постигнат каквото и да е, ако не се бяхме издънили по този мизерен начин. Жалко. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
През първото полувреме играхме много добре,но после не показахме никакво желание за игра,останахме с човек по-малко и гледахме само как резулатата да остане непроменен.Еми с такъв начин на мислене и с 10 човека нямаше как да ги бием.
![]() |
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Предлагам Кордоба вече да го пускат като нападател, а манчини да се самоубие.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Цитат(freak-man @ Aug 26 2007, 06:17 PM) [snapback]22084[/snapback] Предлагам Кордоба вече да го пускат като нападател, а манчини да се самоубие. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_AsRoma_Vn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
.... и Толдо да е титуляр...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
не не.. безобразията продължават.. НЕЩАСНИКА манчини да го блъсне влак даноооооооо.. не може такива глупости.. аман от некъдърните му любимци вече сме с -2 точки заради цезарчо.. дакур и самуел смешни.. киву на пейката.. максуел не знае къде се намира.. а на всичкото отгоре при човек по малко и гол аванс той играе с 2-ма нападатели.. коментара ми е един вината пак е на манични и цезар.. както винаги.. нов сезон нищо ново по слънцето..
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_ExTended_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(ExTended @ Aug 20 2007, 12:54 PM) [snapback]21681[/snapback] Този мач ще е равен Какво да ви кажа, май познах. ![]() А иначе за мача - не съм го лгедал много много и нямам кой нзае какви впечатления, но първото получреме си личеше, че сте по-класния от двата отбора. Второто полувреме нещата мисля, че се промениха малко, но победата ви беше сигурна. Това, което направи вратаря ви обаче, беше ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ! Напълно излишно беше да си изкарва червен картон като се надява Интер да удържат фронта до края на мача. Напълно закономерен резултат, даже с оглед на събития ви е много. |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Станкович: Равенството не е трагедия
Полузащитникът на Интер Деян Станкович заяви, че равенството с Удинезе (1:1) днес не е бедствие за неговия тим. Шампионите на Италия направиха грешна стъпка още на старта на новото първенство в Серия А, след като Иван Кордоба си вкара автогол в 92-ата минута. „Все още не сме в оптимална спортна форма. Трудно е да покажем най-доброто от себе си в началото на сезона”, коментира сърбинът, който вкара гола за Интер в 8-ата минута. „Трябва да забравим този мач и да гледаме напред. Изиграхме едно добро първо полувреме, но после дойде червеният картон и нещата се объркаха. Това е футболът”, добави още Станкович. Във втория кръг Интер гостува на Емполи. Днес тосканците паднаха от Фиорентина с 1:3. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Последното, което трябва на отбора е самоуспокоение и оправдания. Трябва да се анализират допуснатите грешки и да отборът да се постарае да не ги допуска отново. В крайна сметка мачът можеше да е решен много преди червения картон на Цезар, но някой играчи играха по много аристократичен начин и като че ли не си даваха много зор.
Сигурен съм, че ако в следващия кръг нападателното ни дуо е Адриано и Креспо нещата ще изглеждат по много различен начин. Вярвам, че Адри е жаден да се докаже и ще се хвърли мъжки в битката, а Креспо е модел за професионализъм и никога не би оставил отбора в беда. Относно защитата, си мисля че наистина е по-добре Санети да се върне там. Със сигурност ще се справи по-добри от Максуел по левия бек (въпреки, че принципно е десен бек). През зоната на Максуел Удинезе центрираха топката поне 7-8 пъти само през второто полувреме, което е недопустимо за клуб, като нашия. Личното ми мнение е, че Самуел и Киву могат да бъдат идеална двойка централни защитници, а Маикон да е отдясно. В халфовата линия се надявам най - после да видим и Солари, който е много по-млад от Фиго и би имал сили за доста повече пробиви, а също така и да се връща и да помага в отбрана. Също така е ясно, че за да имаме стабилност на владението на топката ни е нужен поне един от двамата бойци на терена или Камбиасо или Виейра. Без тяхното присъствие губим средата на терена, а оттам и инициативата. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Jonnie доста ми хареса анализа напълно те подкрепям и най вече за АДРИАНО ТИТУЛЯР
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(jonnie @ Aug 26 2007, 10:30 PM) [snapback]22102[/snapback] Последното, което трябва на отбора е самоуспокоение и оправдания. Трябва да се анализират допуснатите грешки и да отборът да се постарае да не ги допуска отново. В крайна сметка мачът можеше да е решен много преди червения картон на Цезар, но някой играчи играха по много аристократичен начин и като че ли не си даваха много зор. Сигурен съм, че ако в следващия кръг нападателното ни дуо е Адриано и Креспо нещата ще изглеждат по много различен начин. Вярвам, че Адри е жаден да се докаже и ще се хвърли мъжки в битката, а Креспо е модел за професионализъм и никога не би оставил отбора в беда. Относно защитата, си мисля че наистина е по-добре Санети да се върне там. Със сигурност ще се справи по-добри от Максуел по левия бек (въпреки, че принципно е десен бек). През зоната на Максуел Удинезе центрираха топката поне 7-8 пъти само през второто полувреме, което е недопустимо за клуб, като нашия. Личното ми мнение е, че Самуел и Киву могат да бъдат идеална двойка централни защитници, а Маикон да е отдясно. В халфовата линия се надявам най - после да видим и Солари, който е много по-млад от Фиго и би имал сили за доста повече пробиви, а също така и да се връща и да помага в отбрана. Също така е ясно, че за да имаме стабилност на владението на топката ни е нужен поне един от двамата бойци на терена или Камбиасо или Виейра. Без тяхното присъствие губим средата на терена, а оттам и инициативата. Само за 2 неща не съм съгласен...100% Ибрахимович трябва да е титуляр и въобще Самуел не трябва да попада в титулярната единайсеторка ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Scofield @ Aug 27 2007, 01:30 AM) [snapback]22106[/snapback] Само за 2 неща не съм съгласен...100% Ибрахимович трябва да е титуляр и въобще Самуел не трябва да попада в титулярната единайсеторка ![]() За Самуел ми беше ясно, че няма да се съгласиш. ![]() Но относно Ибра, лично на мен ми се струва, че вече е прекалено надменен, защото му е гарантирано титулярното място и за това не дава всичко от себе си. Ако постои мач-два на скамейката ще го видим в много по-добра светлина. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(jonnie @ Aug 26 2007, 11:34 PM) [snapback]22107[/snapback] За Самуел ми беше ясно, че няма да се съгласиш. ![]() Но относно Ибра, лично на мен ми се струва, че вече е прекалено надменен, защото му е гарантирано титулярното място и за това не дава всичко от себе си. Ако постои мач-два на скамейката ще го видим в много по-добра светлина. Днес той беше на висота и направи няколко страхотни отигравания.Асистенцията за гола на Станкович също беше негова и беше страхотна.Ясно е , че в момента той ще е титуляр 100% , остава да видим кой ще е неговия партньор в атака ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
писна ми ве4е с тия автоголове на кордоба
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Mancini: "We did well before their goal"
Този е яко спрял .. и Жулио Цезар се справяше добре... след картона ![]() Аз не се нервя вече...примирих се, че просто Манчини явно иска да покаже, че ничие титулярно място е гарантирано...но ако е това, го прави адски некадърно и коства десетки победи на отбора. Ужас, ужас.... Колкото до Кордоба, мисля че мястото му е някъде в отбор от долната половина на таблицата. -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лично според мен Манчини пусна Суазо, за да може евентуално да избяга от защитата при някоя контраатака и да отбележи втори гол. За съжаление обаче се видя, че въпреки отличната си линейна скорост, Суазо не показа техника и не можа да премине през нито един защитник докато беше на терена. Ако това не се дължи на лош ден, а в действителност се окаже, че не може да финтира и очаква да бъде извеждан сам срещу вратаря, покупката му ще бъде поредните 14 млн. евро на вятъра.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 06:47 AM |