IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

5 страници V  « < 2 3 4 5 >  
Closed TopicStart new topic
> Интер - Рома (Суперкупа на Италия), 0:1
Faustico
коментар Aug 21 2007, 11:45
Коментар #61

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Група: Members

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

ами то и аз го бях казал това по горе.. всичко проблеми идват от оная курвентия манчини.. в състава ни трябва само 1 играч да се купи.. някой халф с идея и въображение че аман от рогачи..

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"
Go to the top of the page

+Quote Post
jonnie
коментар Aug 21 2007, 13:11
Коментар #62

Burdisso fan :D

Коментари: 5,300
Регистриран: 21-November 06
Град: София
Потребител No.: 169
Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi

Трябва да се купи играч с идеи, но време вече не остана. До 31 август остават цифром и словом само 10 дена.

--------------------

+Quote Post
jonnie
коментар Aug 21 2007, 18:09
Коментар #63

Цитат(AS Roma @ Aug 21 2007, 10:01 AM) [snapback]21736[/snapback]
Виж ся това, че веднъж станахте шампиони от 15 години насам(смятам че е несеризоно да се брои служебната титла)не ви прави богове, пък и аз ти говоря специално за тази година и пък ако кажеш, че програмата ни не е трудна направо та признавам за турбо нещасник huh.gif

Може и да мА признаваш за турбо нещасТник, но вашата програма твърде слабо ме интересува. В крайна сметка обсъждайте си я във вашия форум. Опааа ... забравих. Вие сте толкова жалки, че във форума ви влизат не повече от 5-6 човека, та за това идвате да спамите в нашия.

--------------------

+Quote Post
Guest_AsRoma_Vn_*
коментар Aug 22 2007, 09:09
Коментар #64

Guests

Предпочитам форумът да е жалък, а не отборът...
Вярно е, че за да стане един отбор шампион, трябва да победи не само преките си конкуренти, а и средняшките отбори, което е голям проблем за нас от доста години насам. Аз не тая големи надежди, че Рома ще спечели скудетото, но пък съм убедена, че и Интер няма да го направи. wink.gif Не че нямате играчи, всичко имате... но това е реалността.

+Quote Post
Guest_AS Roma_*
коментар Aug 22 2007, 09:11
Коментар #65

Guests

Цитат(jonnie @ Aug 21 2007, 07:09 PM) [snapback]21758[/snapback]
Може и да мА признаваш за турбо нещасТник, но вашата програма твърде слабо ме интересува. В крайна сметка обсъждайте си я във вашия форум. Опааа ... забравих. Вие сте толкова жалки, че във форума ви влизат не повече от 5-6 човека, та за това идвате да спамите в нашия.

Виж ся във форума ни не влизат 5-6 човека и тук не сме за да спамим, а за да обсъждаме мачове.Като се регвах пишеше, че приемате легионери ако не ви псуват а аз не съм ви псувал, просто исках да ви поздравя за добрата игра в мача за суперупата

+Quote Post
Guest_ExTended_*
коментар Aug 22 2007, 09:20
Коментар #66

Guests

Цитат(jonnie @ Aug 21 2007, 07:09 PM) [snapback]21758[/snapback]
Опааа ... забравих. Вие сте толкова жалки, че във форума ви влизат не повече от 5-6 човека, та за това идвате да спамите в нашия.

Прекаляваш, нали си наясно, интеристче! Не стига, че ви мачкаме отбора все по-мощно, ами и си отваряте устите. Ае вземете се осъзнайте и стига с тези непремерени коментари, защото се излагате. Като нямате отбор и тренъор проблема си е ваш не наш - ЗАЩОТО НИЕ ЩЕ СМЕ ШАМПИОНИТЕ НА ИТАЛИЯ!

ЕДИТ: И бтв то е ясно, че ще се хванете за форума ни, след като не можете да ни биете на терена. Съжалявам, че ще ти го кажа, но и във форума ни ви превъзхождаме.

+Quote Post
Guest_freak-man_*
коментар Aug 22 2007, 11:26
Коментар #67

Guests

Аре на бас че нема сте шампиони ?

+Quote Post
Guest_AsRoma_Vn_*
коментар Aug 22 2007, 11:59
Коментар #68

Guests

Цитат(freak-man @ Aug 22 2007, 12:26 PM) [snapback]21768[/snapback]
Аре на бас че нема сте шампиони ?

Никой не е казал, че ще станем. И да не станем няма да е болка за умиране, защото не сме пръснали сума ти милиони като вас за играчи, които си сменят постовете всеки мач. hi.gif

+Quote Post
Guest_freak-man_*
коментар Aug 22 2007, 12:06
Коментар #69

Guests

Цитат(AsRoma_Vn @ Aug 22 2007, 12:59 PM) [snapback]21771[/snapback]
Никой не е казал, че ще станем. И да не станем няма да е болка за умиране, защото не сме пръснали сума ти милиони като вас за играчи, които си сменят постовете всеки мач. hi.gif

ExTended каза че вие ше сте wink.gif

+Quote Post
Guest_AsRoma_Vn_*
коментар Aug 22 2007, 12:09
Коментар #70

Guests

Цитат(freak-man @ Aug 22 2007, 01:06 PM) [snapback]21772[/snapback]
ExTended каза че вие ше сте wink.gif

Сори, не съм видяла. wink.gif
Аз обаче не мисля така. Много ще се радвам да стане така, ама с тази програма....
ПП: 99% съм сигурна, че и вие няма да станете шанпиони, защото Манчини явно не знае как да си използва играчите.

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Aug 22 2007, 13:39
Коментар #71

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Цитат(ExTended @ Aug 22 2007, 10:20 AM) [snapback]21767[/snapback]
Прекаляваш, нали си наясно, интеристче! Не стига, че ви мачкаме отбора все по-мощно, ами и си отваряте устите. Ае вземете се осъзнайте и стига с тези непремерени коментари, защото се излагате. Като нямате отбор и тренъор проблема си е ваш не наш - ЗАЩОТО НИЕ ЩЕ СМЕ ШАМПИОНИТЕ НА ИТАЛИЯ!

Точно сега пък ти прекаляваш-мачкали сте отбора ни все по-мощно laugh.gif А пък тва че нямаме треньор е вярно,ама откъде ти хрумна,че нямаме отбор-много интересно дали ако го нямаше Тоти щяхте да завършите само на 22 точки зад нас laugh.gif И нали знаеш,че само 3-4 играчи от нашия отбор струват повече от целия вашия sadomaso.gif hammer.gif laugh.gif А и освен това са и по-добри hammer.gif

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Aug 22 2007, 13:57
Коментар #72

Guests

Хахахаа Спчелихте 1 мач и ся сте на върха нали.Отписвате ни още преди да е започнало първенството.Готов съм да се обзаложа с всеки , че ще завършим пред вас в класирането.Казах ви...съвсем скоро ще разбере за какво говоря , и когато това стане държа да си признаете , че сте сгрешили(и да черпите по бира естествено tongue.gif ) smile.gif

п.п
Цитат
ЗАЩОТО НИЕ ЩЕ СМЕ ШАМПИОНИТЕ НА ИТАЛИЯ!
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Само , че за сезон 2001/2002 :LOL laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Aug 22 2007, 14:03
Коментар #73

Със синьо-черно сърце

Цитат(Scofield @ Aug 22 2007, 02:57 PM) [snapback]21779[/snapback]
п.п biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Само , че за сезон 2001/2002 :LOL laugh.gif laugh.gif

Ахахаха каза ли ви се истината laugh.gif И то колко пъти laugh.gif

+Quote Post
Guest_ExTended_*
коментар Aug 22 2007, 14:34
Коментар #74

Guests

Ем щом сте толкова навити ще се обзаложим. Шампиони ще сме или ние или Милан, но не и вие. Не разбира откъде идва това самочувствие. И спокойно AsRoma_Vn беше единствената, която се съмняваше, че ще ви бием в неделя, но я вижте какво стана. Още два-три мача и ще се ентусиазира. wink.gif

@Adriano те вашите играчи явно само на хартия струват. Никакво въображение не показаха в неделя. Аз предпочитам един играч класен като Мансини, отколкото 22-мата ваши. А и какво се оказа - Тоти надигра многомилионната ви селекция. Не мога да повярвам, че още се излагате да се хвалите с това колко пари сте дали за играчи, които не могат да си подадат три пъти без да изгубят топката. Взехте една титла и се мислите за кой знае колко велики, но падате от Валенсия и Рома. Както и да е - тази дискусия е обречена от самото и начало, така че спирам и ви оставям да си помислите за това колко проблеми ще ви докара Манчини. laugh.gif

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Aug 22 2007, 15:20
Коментар #75

Guests

Цитат(ExTended @ Aug 22 2007, 01:34 PM) [snapback]21781[/snapback]
Ем щом сте толкова навити ще се обзаложим. Шампиони ще сме или ние или Милан, но не и вие. Не разбира откъде идва това самочувствие. И спокойно AsRoma_Vn беше единствената, която се съмняваше, че ще ви бием в неделя, но я вижте какво стана. Още два-три мача и ще се ентусиазира. wink.gif

@Adriano те вашите играчи явно само на хартия струват. Никакво въображение не показаха в неделя. Аз предпочитам един играч класен като Мансини, отколкото 22-мата ваши. А и какво се оказа - Тоти надигра многомилионната ви селекция. Не мога да повярвам, че още се излагате да се хвалите с това колко пари сте дали за играчи, които не могат да си подадат три пъти без да изгубят топката. Взехте една титла и се мислите за кой знае колко велики, но падате от Валенсия и Рома. Както и да е - тази дискусия е обречена от самото и начало, така че спирам и ви оставям да си помислите за това колко проблеми ще ви докара Манчини. laugh.gif

Добре , сега виж.От един мач НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ГЕНЕРАЛНИ ИЗВОДИ.То нали и Юнайтед спечелиха "Черити Шилд" , само че виж си сега на какво ниво са.Левски също спечелиха супер купата...виж ги от кой отпаднаха.Аякс също я спечелиха и сега какво...падат от Славия Прага у дома.Вие сте много странни хора...бихте ни и сега се мислите за шампиони , а нас мислите за някакав отбор , едва ли не борещ се за оставане в Серия А.Странно ми звучи...все едно сега Литекс да претендират , че са най-добрите в "А" група.Ако вземете 3-то място...считайте go за успех.А аз съм сигурен , че поне в следващите 5 години няма да превземете върха в Серия А smile.gif

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Aug 22 2007, 16:03
Коментар #76

Със синьо-черно сърце

Цитат(Scofield @ Aug 22 2007, 04:20 PM) [snapback]21783[/snapback]
От един мач НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ГЕНЕРАЛНИ ИЗВОДИ.

allright.gif

+Quote Post
Guest_AsRoma_Vn_*
коментар Aug 22 2007, 16:12
Коментар #77

Guests

Оправдавайте се, оправдавайте се. Аз след онова 7:1 си признах, че отборът игра трагично, но на вас явно не ви стиска!

ПП: ExTended i As Roma, успокойте се малко. Наистина един мач нищо не означава. И аз се дразня, че нерадзурите се оправдават, ама няма как да е иначе. Само че аз съм готова а се обзаложа, че Интер няма да стане шампион на Италия тази година. Няма как просто - няма наказания, минусови точки и изхвърлени в Серия Б, нито пък има служебно присъдени титли. Което си е истина, си е истина. Според мен следващата година е за Милан, за съжаление....

ПП2: И за неосведомените: Рома не стана шампион 2001/2002, а 2000/2001. Като не знаете със сигурност, не приказвайте...

+Quote Post
jonnie
коментар Aug 22 2007, 16:43
Коментар #78

Цитат(Scofield @ Aug 22 2007, 04:20 PM) [snapback]21783[/snapback]
... А аз съм сигурен , че поне в следващите 5 години няма да превземете върха в Серия А smile.gif

Аз пък съм сигурен, че Рома няма да станат шампиони в следващите 20 години.
А относно това, че приемаме легионерите на другите отбори, които не идват само да се заяждат - така е. В доказателство виж Ga6toqda (Барселона). Човекът не е комплексиран от липсата на успехи на отбора му и не дрънка празни приказки. За това и всички го приемат съвсем нормално. Но изказванията на такива клоуни като ExTended и AS Roma няма как да не ме дразнят.

--------------------

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Aug 22 2007, 17:04
Коментар #79

Guests

Извинявам се...обърках годините.Рома са шампиони 2000/2001 oops.gif

Важното е , че това скудето е в миналото , а в настоящето няма предпоставки да се повтори tongue.gif

+Quote Post
Guest_ExTended_*
коментар Aug 22 2007, 17:29
Коментар #80

Guests

Цитат(jonnie @ Aug 22 2007, 05:43 PM) [snapback]21795[/snapback]
Но изказванията на такива клоуни като ExTended и AS Roma няма как да не ме дразнят.

Ами като ще се обиждаме - НАЧУКАЙ СИ ГО!

+Quote Post

5 страници V  « < 2 3 4 5 >
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 8th July 2025 - 07:06 PM
Buy sports equipment online