Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Давид Суасо: В Интер започвам своя втори живот
Разтърсен от силни емоции от първите си часове като играч на Интер, Давид Суасо поглъща всичко с очи и размишлява. Той е известен с това, че винаги мисли, преди да каже нещо. След малко вдига очи и казва: "Вчера Франческо Толдо дойде и ми каза: "Давид, аз съм на 36 г., първият ми лагер бе преди повече от 15 г., а сякаш беше вчера. Всеки път е хубаво да започнеш отново." Помислих си, че първият ми лагер в Италия беше преди 8 г. с Каляри. И на мен ми изглежда като вчера. И аз нямам търпение да почна отново. Само че сега в Интер е по-различно. Сякаш започвам втори живот във футбола." В продължение на седмица неговият живот изглеждаше доста объркан. От Интер до Милан и обратно в Интер. От Каляри се договориха с росонерите, а хондурасецът подписа с Интер. - Какво е да се чувстваш едновременно от Интер и Милан? - Честно, аз никога, нито за момент не съм се съмнявал, че ще стана футболист на Интер. Стоях си спокойно и Джовани Бранкини (б.р. - мениджърът му) ми се обади да ми каже. Въобще и за секунда не съм се чувствал миланист. От края на сезона за мен имаше само един клуб - Интер. Това, което се случи, стана по-късно. - Случи се това, че трябваше да кажете: Искам Интер, а не Милан. Сигурно е трудно да направиш такъв избор? - Нямам представа, защото никога не съм избирал между двата отбора. Интер се интересуваше от мен, гледаше ме на мачовете и накрая, когато дойде време да реша как да продължа кариерата си, Интер беше насреща. Аз взех решение и в главата ми нямаше място за друг отбор. - Знаете ли, че само заради поведението си в тази ситуация вече сте идол на тифозите на Интер? - Знам, че в Интер пристигна цяла торба писма, съобщения и поздравления. Доволен съм, че вече съм в сърцата на тифозите заради моя избор. Но идол се става само на терена. Като взимаш правилното решение, докато играеш. - Сега ще играете на "Сан Сиро", един стадион, който може да ви остави без дъх. - Случвало ми се е и преди. Даже вкарах гол точно на Интер, когато Каляри загуби 2:3. Но сега ефектът ще е съвсем различен. Защото ще изляза като играч на Интер. - Как Манчини ви убеди да изберете нерадзурите пред останалите? - Още преди да стана играч на Интер, Манчини винаги е казвал, че харесва играта ми и че ще е доволен да ме има в състава си. За мен това е достатъчно. Аз съм по-доволен от него. - Вашата игра е различна от тази на повечето нападатели и ще е от полза на Интер. Съотборниците ви казват, че сякаш имате мотор в краката. - Да, бърз съм. Знам, че отляво ще има много пространство, от което да се възползвам. Такива са качествата ми, явно в Каляри съм направил впечатление на всички. - Но сигурно знаете, че на "Сан Сиро" често се налага Интер да върши много черна работа, за да открие пространство. - Що се отнася до моята игра, признавам, че се затруднявам, когато е пренаселено. Но аз съм дошъл и за това. Да се уча, да работя и да израствам. С Интер си подадохме ръце. Аз мога да помогна на отбора и той - на мен. - Един от дефектите ви извън терена? - Докачлив съм. Понякога много. - А някое от достойнствата ви? - Винаги съм честен. - Тогава кажете откровено: кое бихте предпочели в този голям клуб - да опитате да спечелите титлата или да играете в Шампионската лига? - Интер се цели и в двете отличия. Също и аз. Човек, който идва след 8 г. в Каляри, се нуждае единствено бързо да се впише в психиката на този отбор. Тук се мисли само за победата. Естествено, като гледах Шампионската лига по телевизията, много ме впечатляваше. Мога да си представя терена... - Представяте ли си колко ще се радват в Хондурас? - От години не съм се връщал в родината си, но някои неща ги разбирам и от разговорите по телефона със семейството ми и прятелите. Разбрах, че трансферът ми в Интер е бил истинско събитие. Онзи ден Саул, един от най-добрите ми приятели, ми се обади и успя само да ми каже: "Давид, горд съм, че съм ти приятел." Такива неща направо те карат да се разтапяш. - Мислите ли, че дойдохте в Интер в точния момент, или трябваше да сте тук по-рано? - Аз съм фаталист. Господ е решил това да стане сега, значи това е точният момент. Сега аз трябва да демонстрирам, че съм на правилното място. 7дни спорт |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Ше те видим Успех
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Дано Суазо да се впише в отбора, че иначе толкова мъки за оня дето духа ...
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Успех ! Дано не са напразно усилията за неговото привличане !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 03:46 PM |