Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Милан и Интер се скараха за Шевченко
Ръководствата на Милан и Интер се хванаха за гушата заради интереса на ”нерадзурите” към Андрий Шевченко, разкри ”Кориере дело Спорт”. Както е известно, вчера медиите на Апенините оповестиха, че италианският шампион е предложил Адриано на Челси, като иска в замяна украинския нападател. Тази новина вбеси вицепрезидента на ”росонерите” Адриано Галиани, който също се опитва да върне на Шева в Милано, след като голмайсторът не се чувства щастлив на ”Стамфорд Бридж”. ”На 200% съм сигурен, че Шева не може да отиде в Интер”, заяви Галиани, но това не пречи на Морати, който е готов да инвестира сериозна сума, за да вземе най-резултатния нападател заедно с Раул в историята на Шампионската лига. Шефът на Интер искал среща с Роман Абрамович, като най-вероятно през уикенда ще се срещнат в Лондон. Петролният магнат все още не може да преглътне, че любимецът му Роналдо премина в градския съперник и сега искал да натрие носа на колегите си от Милан, като привлече Шевченко. 30-годишният футболист игра седем години за Милан, като реализира 173 гола, преди изненадващо да заяви, че желае да напусне тима и да премине в Лондон. В момента собственикът на европейските шампиони Силвио Берлускони, който е и кръстник на първото дете на Шевченко Джордан прави всичко възможно, за да го върне в тима. SPORTAL.BG |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И според мен Шевченко в никакъв случай няма да дойде в Интер.То ако го направи ще излезе най-голямата футболна курва в историята
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Според мен за тази "новина" и Шевченко и Морати са научили от медиите.
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
джони напълно си прав хахаха
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 06:06 PM |