Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Inzaghi ХАХАХА
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
аз съм "За"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Гласовете са 80 % "За" и 20 % "Против". Ще гласувам "Против" за да има все пак някаква интрига.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Индзаги , Сан_Сиро...Смазахме ли ве и 2-та мача?
|
|
|
Guest_Inzaghi_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
"Смазване" не се ли използва, когато има поне 2 гола разлика? Някои фенове във форума ви изобщо не са били свидетели на такава победа (1:0, 3:4, 2:1 в последните 7-8 години). Оправдания няма да давам, но първия мач заслужаваше да завърши хикс. 2 гола от статично положение, много наши пропуски през 2-о полувреме и тем подобни. Пролетта ни надиграхте, тука не отричам. Само дето феновете на Милан проявяват известна обективност и не сме си мислели за победа.
Scofield, ти по-скоро ми кажи какво мислиш за онова 3:2 от 2005. Честно, виждал ли си по-смешна и незаслужена победа на любимия си отбор? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Цитат(Inzaghi @ Jun 1 2007, 11:10 PM) [snapback]15750[/snapback] Оправдания няма да давам, но първия мач заслужаваше да завърши хикс. Пич, ти ямво гледаш някакъв друг, виртуален футбол. Първият мач трябваше да завърши поне 5:1, но вие извадихте страхотен късмет в края на мача. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Inzaghi @ Jun 1 2007, 09:10 PM) [snapback]15750[/snapback] "Смазване" не се ли използва, когато има поне 2 гола разлика? Някои фенове във форума ви изобщо не са били свидетели на такава победа (1:0, 3:4, 2:1 в последните 7-8 години). Оправдания няма да давам, но първия мач заслужаваше да завърши хикс. 2 гола от статично положение, много наши пропуски през 2-о полувреме и тем подобни. Пролетта ни надиграхте, тука не отричам. Само дето феновете на Милан проявяват известна обективност и не сме си мислели за победа. Scofield, ти по-скоро ми кажи какво мислиш за онова 3:2 от 2005. Честно, виждал ли си по-смешна и незаслужена победа на любимия си отбор? "Смазване" се ползва когато си надиграл тотално противника.Първият мач ве поводихме с 4:1...преди да дадат най-смешния червен картон , който съм виждал! ![]() За мача , който завърши 3:2 ще ти кажа , че се израдвах много на гола на Адриано в последната минута.Ако не се лъжа Яп Стаам изравни 5-6 минути преди последния съдийски сигнал.До тогава се справяхме много добре в защита и имахме някои опасни контри , но както и да е.Най-важното е победата.Да не би вие да надиграхте тотално Ливърпул , не но накрая се оказахте победители , нали? ![]() |
|
|
Guest_Inzaghi_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Надиграхте е силно казано, но тук само страничен наблюдател може да определи това.
Червеният картон на Матераци определено бе пресилен, но съдията реши, че мача е лишен от всякаква интрига и се направи на интересен. Ако гола бе за 1:1, вероятността да му вдигне втори жълт е нищожна. Положения имахме и преди отстраняването на Матераци. Просто нямаше нападател, да ги вкара. Каладзе пропусна още в първата минута и оттогава мача тръгна на зле. Пуул не ги давай като пример. Като ни биха абсолютно незаслужено през 2005 бяха много велики, а сега Милан незаслужено бил станал Европейски шампион. Еми хубаво, Юнайтед бе фаворит за спечелване ШЛ, но бяха тотално смазани на "Сан Сиро" и то без да ползваме Роналдо и Малдини. Сори, ама това ако не е отбор, заслужаващ трофей, не знам какви са ви представите за такъв. Преди финала, Пуул се хвалеха, че са били тогавашния Европейски шампион. Никой не може да ми каже, че БарЦа приличаше на турнирен отбор прези този сезон. Най-малко ще омаловажавам успех на велик отбор като Ливърпул, но за всичи бе ясно, че нещо в БарЦа не върви. Челси пък е ужасен турнирен отбор, не само този сезон, но и попринцип. Ако само 20 % от играчите им имаха някакъв опит в ШЛ, щяхме да срещнем тях в Атина. Да не говорим, че през 2005-а, Милан игра 10 пъти по-силно от Ливърпул през 2007. 3 гола, отменен 4-и, два пъти повече положения, отворена, красива игра. Пуул как ни надиграха в Атина? Със седем човека отзад и хаотичен натиск. |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ми точно това искам да ти кажа. Ако съдията не беше се "изгаврил" с Матрикс , можеше да се получи една много срамна загуба за вас , но както и да е.Важното е , че взехме 3-те точки.
През 2005 Пуул направиха страхотен обрат , като показаха изключително сърцата игра.Именно заради тази сърцата игра се издигнаха в очите на много хора , а вие паднахте (малко или много).Този сезон (за моя жалост) им го върнахте .Да си призная аз лично не вярвах , че може да победите Байерн и Манчестър , но вие доказахте , че имате изключително голям турнирен опит и надиграхте тотално съперниците си на 1/4 и 1/2 финала.Последният мач в Атина го спечелихте с неособено красива игра , но късмета се усмихна на Индзаги и реализирахте 2-те си опасни положения. |
|
|
Guest_Inzaghi_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Хубаво, Пуул направиха голям обрат, но хората, които НЕ мразят Милан съвсем други неща виждат. 4 удара, 3 гола. 10 удара - 3 гола + 1 отменен. Няма смисъл да спорим за вече отминал финал. Вече им го върнахме. Някой беше писал, че след мача не им пукало за загубата. Интересно защо Карагър и Джерард реваха 15 минути. Давам за пример как феновете на Интер преиничават нещата, за да изглежда така сякаш Милан не са постигнали нищо. Гарантирам ви, че Пуул адски тежко приеха загубата и то не за друго, ами защото хвалбите им свързани с 2005-а няма да се приемат по същия начин. Ще казват "да, ама след 2 години ви го върнаха" и те остават със затворена уста. Един финал, или го печелиш, или го губиш. Никой не пита как и защо. Феноменалният обрат от Истанбул ще бъде на мода още 1-2 години, след което ще се помни само победата на Пуул и съдбоносния реванш в Атина, който бе спечелен от Милан. Който казва, че няма компенсация във футбола, много греши. През 2004-а и 2005-а, Милан беше отбор NO 1 в Европа, но не спечели ШЛ. Сега, в най-слабия си сезон от 5-6 години насам, успя.
Относно красивата игра - пак ти казвам, невъзможно е с един нападател да наложиш натиск върху защитно играещ отбор. Пуул отстраниха БарЦа и Челси с един гол разлика, сам си прави изводите. Един Роналдо или хипотетично, ако Шева бе все още в отбора + по-открита игра на Пуул = далеч повече положения, а и вероятно голове. |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Разбира се , че им пукаше на Пуул за този финал. Все пак бяха на крачка от ШЛ.Никой не казва , че Милан не е постигнал нищо , просто искам да ти кажа ,че Интер този сезон искаше най-много скудетото и го спечели.Естествено искахме и ШЛ , но уви това не стана.Доказахме , че все още не сме достатъчно "узрели" за нея, но пак казвам , че лгавната ни цел беше скудетот.
Според мен пък финала от 2005 година ще се помни поне още няколко десетилетия.Това беше мач шедьовър , който не трябва да бъде забравян.Аз лично не бях гледал по-интригуващ финал ( можеби Алавес 4:5 Ливърпул) , но той беше за купата на Уефа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Цитат(Inzaghi @ May 31 2007, 11:19 PM) [snapback]15645[/snapback] Когато ни стигнете по титли в Серия А, тогава може да се хвалите. Повярвай ми скоро и тва ше стане ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 01:20 PM |