Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер и Милан във война заради Суазо
Ръководствата на миланските грандове Милан и Интер влязоха в конфликт, след като ”росонерите” обявиха нападателя на Каляри Давид Суазо за играч на тима от следващия сезон. Както е известно, Суазо се смяташе за сигурно попълнение на ”нерадзурите”. Той дори вече бе подписал предварителен договор с клуба, като преди това премина медицински тестове и се разбра за личните си условия. Късно снощи президентът на тима от Сардиния Масимо Челино продаде футболиста на европейския клубен шампион. От Интер твърдят, че той е имал вече договор с клуба и ще играе за ”нерадзурите”. Хронологията на събитията от Суазо от днес: 16:39 часа – Каляри: ”Има договор между двата клуба за играча. Все още Суазо не подписал с Милан защото е във ваканция”, заяви изпълнителният директор Никола Салерно.”Не вярвам, че Суазо е подписал договор и с Интер. В момента чакам агентът на футболиста, за да пристигне в Италия. Като съм убеден, че до дни играчът ще се разбере за личните условия с ”росонерите”. 16:25 – Галиани: ”Нямам какво да коментирам думите на Морати. Отговорете си сами”, беше единственото, което каза Галиани, след като бе нападнат от Интер. 15:59 – Наставникът на Интер Роберто Манчини бесен.”Манчини много харесва Суазо, като от няколко години го иска в състава си. Според Роберто играчът щеше да се включи перфектно в нашата схема на игра. Затова е нормално да не му е приятно. Въпреки това аз съм все още оптимист, че последните думи, които ми каза Чилино преди седмица ще станат факт”. Тогава собственикът на Каляри заяви, че Суазо се е разбрал с Интер и ще бъде част от ”нерадзурите” за новия сезон. 15:27 - Президентът на Интер Масимо Морати изрази разочарова- нието си и обеща, че все още Суазо не е играч на Милан: ”Много нечестна постъпка от страна на президента на Каляри Масимо Челино. Не е вярно, че ме е търсил през последните дни. Ние имаме подписан договор с играча, които иска да играе в Интер. Ще видите, че нищо е свършило”, коментира Морати пред медиите на Апенините. 12:39 часа – Галиани: ”Дали ще се обадя на Интер, за да се извиня? За какво? Миналия сезон никой не ми се обади за Ибрахимович. Не искам да влизаме в скандал с ”нерадзурите”. Просто Челино ни каза, че няма договор с Интер. Освен това ние следим Суазо повече от година, като още през миналото лято се опитахме да го привлечем” 12:15 часа – Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани разкрива, че се е разбрал с Каляри, но все още Суазо не е подписал своя договор, тъй като е във ваканция. "Късно снощи двата клуба се договорихме. Но трансферът все още не е факт, след като Суазо е във ваканция и не е подписал с нас. Освен това може и да не иска да играе в Милан". 11:32 часа- Президентът на Каляри Масимо Челино заявява: ”Подписах с Милан! Ако футболистът откаже да премине при ”росонерите”, остава в Каляри. Морати? От миналия четвъртък го търся, за да приключим сделката, но не ми вдига телефона. Затова продадох Суазо на Милан” 11:16 часа – Официалният сайт на Милан обявява, че Суазо ще играе за тима през сезон 2007/2008 година. 9:00 часа – Суазо е играч на Милан, след като ”червено-черните” плащат 14 милиона евро за него. Sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Идеално. Сега, когато мУлан вземат Суазо, ние ще вземем Тевес и ще мачкаме наред.
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_scuadra_azura_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
щом казваш
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Да го вземат невярвам този да е точно човека който ще води атаката на Милан, още повече това ще ядоса Морати да докара или Ето'о или Тевес. Ние да вземем Киву и Куарешма пък добри нападатели при нас с лопата да ги ринеш (да незабравяме Македонската звезда
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(jonnie @ Jun 19 2007, 02:58 PM) [snapback]17458[/snapback] Идеално. Сега, когато мУлан вземат Суазо, ние ще вземем Тевес и ще мачкаме наред. ![]() Това е по-добрия вариант ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Аз викам да вземем Киву,Куарешма и един типичен плеймайкър,и да залагаме на младите от Примавера-та - Рибас и Славковски
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Днес се решава дали Суазо ще играе в Милан
Личният мениджър на Давид Суазо Джовани Бранкини пътува в момента от Токио за Милано, където ще трябва да се срещне с ръководството на Милан, за да се стигне до договорка между клуба и футболиста. Както е известно хондураският нападател бе продаден на ”росонерите” вчера от президента на Каляри Масимо Челино, но играчът не знаел за трансфера си. Интересното е, че Суазо знаеше, че напуска тима от о-в Сардения, за да играе в Милано, но не в Милан, ами в Интер. Като 27-годишният голмайстор дори бе минал медицински прегледи при ”нерадзурите” и подписа предварителен контракта с тях преди да замине на почивка. Едва след срещата между Бранкини и вицепрезидента на ”червено-черните” Адриано Галиани ще стане ясно окончателно дали Суазо ще играе в Милан, след като все още не подписал споразумението между Каляри и Милан. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Според мен, щом са стигнали до този етап на преговори, мУлан ще го вземат.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 445 Регистриран: 2-June 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 349 Любим Играч: Ronaldo ![]() |
Аз се надявам играча да избере Интер, все пак не могат да го вземат ако той не иска. А щом има предварителен договор с нас значи сме го навили за каузата. Как пък тая година всичките ни потенциални покупки се забъркаха в егати и историите
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И за мен вече тази трансферна сага е приключила...Суазо отива в Милан.От една страна това не е чак толкова лошо , защото вратата за Тевез остава отворена
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
ебаси сапунката
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Цитат(Scofield @ Jun 20 2007, 04:04 PM) [snapback]17660[/snapback] И за мен вече тази трансферна сага е приключила...Суазо отива в Милан.От една страна това не е чак толкова лошо , защото вратата за Тевез остава отворена ![]() А вие сигурни ли сте, че Карлос Тевес е по-добрият вариант от двамата? Въпросът е към всички. -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Въпросът е много труден ... от една страна Тевез ще е в обкръжението на голямата маса Аржентинци при нас , но от друга страна Суазо е свикнал със Серия А . Аз лично в момента не мога да преценя кой е по-добрия от двамата , само времето ще покаже. Искрено се надявам обаче този който вземем , да се окаже по качествения.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
суазо има повече приймущества и главното е че показва добра игра в калчото докато тевез не само че не е играл в италия и а загърбва един доста тежък сезон
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 445 Регистриран: 2-June 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 349 Любим Играч: Ronaldo ![]() |
Преимуществото е изцяло на страната на Тевес, не че Суацо е слаб, но :
- Тевес е 5 години по-млад, тепърва му предстоят добрите години във футбола - доказа вече че може да се приспособява към различни първенства и то доста бързо - че е мега талант никой не може да отрече - предимство е, че сме червиви с аржентинци и това ще му помогне дори по-бързо да се адаптира |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(eitakova @ Jun 20 2007, 07:49 PM) [snapback]17696[/snapback] Преимуществото е изцяло на страната на Тевес, не че Суацо е слаб, но : - Тевес е 5 години по-млад, тепърва му предстоят добрите години във футбола - доказа вече че може да се приспособява към различни първенства и то доста бързо - че е мега талант никой не може да отрече - предимство е, че сме червиви с аржентинци и това ще му помогне дори по-бързо да се адаптира ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Масимо Морати: Ще се борим за Суасо докрай
Президентът на Интер Масимо Морати отговори на журналистическите въпроси във връзка със скандала по трансфера на Давид Суасо. Хондураският капитан на Каляри мина медицински прегледи при шампионите и бе смятан за сигурно попълнение на отбора. Най-неочаквано в понеделник вечерта, президентът на сардинците Масимо Челино по време на вечеря с административния делегат на Милан Адриано Галиани договаря трансфера му при "росонерите". За да стане обаче това факт, дясната ръка на Силвио Берлусони иска разрешението на боса и след неговото "да", си стискат ръцете с Челино. Във вторник Милан официално обяви за сделката, която е на стойност 14 млн. евро. Любопитни обаче са две неща - от една страна играчът нищо не знае, защото е в почивка, не е уведомен и мениджърът му, а от друга - Масимо Челино и Масимо Морати са близки приятели. Иле поне бяха. - Г-н Морати, какво се случи със Суасо? Изненадан ли сте от договора между Милан и Каляри? - Трансферът на Суасо в Интер не бе напълно финализиран. Подобна промяна в поведението е доста изненадваща. Между другото, играчът подписа с нас, така че тепърва ще видим какво ще стане. - Масимо Челино каза, че не може да ви открие от миналия четвъртък... - Това изобщо не е вярно. Нито ме е търсил, нито пък имам неприети телефонни обаждания. - След като сте се договорили с играча, какво мислите за намесата на Милан? - Смятаме, че е трудно да се коментира. Познавам характера на тези хора и знам, че всичко може да се очаква от тях. Нека да видим как ще се развият събитията оттук нататък. Има футболист, който иска да играе в Интер и това ни интересува. - Смятате ли, че Суасо в крайна сметка ще облече "черно-синия" екип? - Много пъти решаващо е било желанието на играча. Но при тази изненадваща постъпка от страна на Каляри, съм неподготвен и ми трябва време, за да разбера причините за случилото се. Според мен неща като чест и приятелсто в днешно време не са все пак изпразнени от съдържание. - Адриано Галиани направи паралел с Ибрахимович - миналото лято той преговаряше с Милан, но в последния миг подписа с Интер... - Не съм съгласен. Вярно, Милан го искаше, но протакаше преговорите. При това положение ние му предложихме и той прие. Ибрахимович не бе минал медицински прегледи на "Миланело" и от "росонсерите" не може да ни обвинят, че сме им го отмъкнали. - Какво мислите за следното - когато става въпрос за нападатели, Милан и Интер имат еднакви цели? - Това се забелязва явно в последните години. Според мен е случайно и не може да се говори за някаква тенденция. - Интер ще преследва ли докрай своето в случая със Суасо? - Да, а също така трябва да уважим желанието на играча. - Какъв е мотивът ви да се борите, може би се чувствате засегнат? - Засегнат, обиден, заинтересован - това ме движи в момента. Отвращава ме безчестието и далаверите. Нещо не функционира както трябва, за да се получават подобни неща. Не бива да се крием зад някакво алиби... - Не смятате ли, че това бе реакция на Милан, след като Интер се насочи към Самуел Ето'о? - Не, това бе само една вдъхновяваща идея, която много трудно може да се осъществи на практика. Повтарям - несправедливо и нечестно е това, което се случва в момента с нас. Ще припомя само какво каза преди време Челино - "държа на думата, която ми даде Морати". Какво повече да кажа... - Роберто Манчини е разстроен, Суасо бе негова слабост? - Суасо не е слабост, а футболист, на когото разчитахме. Той пасва на нашата игра и затова Манчини е разстроен. - За Интер се спрягаше и името на Андрей Шевченко... - Нямаме намерение да преследваме някого на всяка цена. Това бе една доста интересна възможност, но в крайна сметка не я финализирахме. - На пазара всичко е позволено, но между босовете трябва да има джентълменство. - Не само на пазара, навсякъде трябва да има чест. Това обачи зависи от човека. Не искам никого да квалифицирам. Всеки живее със своя характер и възпитание. - Евентуалният провал с идването на Суасо, ще означава ли, че Адриано и Рекоба остават в тима? - В момента няма категорична яснота по казуса, за да коментирам последствията. За Адриано никога не сме твърдяли, че искаме да го продадем. Що се отнася до Рекоба, уважаваме неговото желание да си тръгне, за да намери отбор, където ще играе по-редовно. - Възможно ли е да се насочите към Карлос Тевес? - Има толкова добри играчи и всеки притежава определени качества. Юлиян Димитров (Топспорт) |
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз лично съм спокоен, защото и да не вземем Суазо, Морати ще се насочи към Тевес
![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Нападателят ще бъде наказан за 2 месеца
Ако Давид Суасо наистина е подписал личен договор с Интер, ще бъде наказан от дисциплинарната комисия към италианската федерация. Според правилниците футболист няма право да преговаря с клуб, когато има дългосрочен действащ договор с друг. Контрактът на Суасо с Каляри е до 2010 г. При това положение ако Интер наистина представи договор, подписан от нападателя, хондурасецът ще бъде наказан минимум за 2 месеца. В този случай и Интер ще бъде наказан. Шефът на нерадзурите, който е подписал договора със Суасо, ще бъде наказан минимум за една година, а Интер ще бъде глобен поне с 50 000 евро. Правилникът 1. Кога един трансфер е считан за валиден от лигата? Окончателният трансфер на един играч се счита за приключен, когато в лигата бъдат депозирани трите основни договора. На първия стоят подписите на двата клуба и на самия футболист. Вторият са договорката и икономическите показатели между двата клуба. Третият е личният контракт на играча с новия му клуб. На Интер липсва договора с Каляри, на Милан - този със Суасо. 2. Ако Суасо наистина е подписал с Интер, какво рискува? Според член 95, точка две от нормативните документи футболистът ще бъде наказан минимум за 2 месеца за това, че е подписал договор с друг клуб, въпреки че има договор до 2010 г. с Каляри, и без разрешението на клуба. 3. Какво рискува Интер? Ръководителят, който е подписал договора със Суасо, рискува поне една година наказание. Клубът ще плати глоба поне 50 000 евро. 4. Милан нарушил ли е някакви правила? Милан има договорка с Каляри и ако подпише договор със Суасо, не рискува никакво наказание. 7дни Спорт |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей, най - после ни изкараха и нас нарушители. Вече всички мУланисти и юБентинци могат да спят спокойно.
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 07:12 PM |