Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Според мен доста ще му е трудно да се пребори за титулярно място. Но, ако покаже упоритост и постоянство може и да успее
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Ако не друго, поне Манчини знае как да извършва ротацията на играчите в състава, за да няма недоволни. Така че ако се приеме, че Круз ще играе по-малко, то Суазо ще има достатъчно възможности за изява.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Суазо: Исках само Интер
Новото попълнение на Интер Давид Суазо заяви, че е бил категоричен в желанието си да премине при „нерадзурите”. Хондурасецът стана обект на трансферна война между Милан и Интер, но „росонерите” се отказаха от него, след като той обяви, че не иска да играе в тима на Карло Анчелоти. „Искам да обявя, че никога не съм обмислял вариант, при който да не премина в Интер”, коментира Суазо пред „Гадзета дело Спорт”. „Дори казах на агента си да не прави опит да ме убеждава”, допълни бързоногият нападател. През изминалия сезон Суазо отбеляза 14 гола в 36 мача от Серия А. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 08:40 AM |