Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Бизнесът си е бизнес
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Суазо благодари на Манчини и Морати
Агенция "Фокус" Новото попълнение на Интер Давид Суазо изрази благодарността си към ръководството на “нерадзурите” за гласуваното доверие, съобщава Channel4. 28-годишният нападател бе на крачка от трансфер в кръвния враг Милан, но в крайна сметка избра да продължи кариерата си в другия милански гранд. “Нямам думи. Много съм щастлив, че ще играя в Интер през следващия сезон. Искам да благодаря на ръководството на тима за гласуваното доверие. Нямам нищо против президента на Каляри, защото знам, че винаги е искал най-доброто за мен. В Каляри изкарах страхотни години и благодарение на престоя ми там се усъвършенствах като футболист. Няма да забравя и каква направиха Милан и Адриано Галиани. Благодаря им за това, че ме разбраха и се съобразиха с моите желания”, коментира тъмнокожият стрелец. |
|
|
Guest_Gourcuff_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Ultras @ Jun 24 2007, 09:25 PM) [snapback]18113[/snapback] мале ти верно си бил педал до сега само на ебавка ама ти наистина си педерас дано намереиш някой ДРУГАР в живота може да е от милан те там всички явно са педерасти ![]() ![]() ![]() ![]() хахах .... партийка съм ти ![]() а иначе ... какво по-официално исакте .... има два варианта .. или да играе в Интер или да пиодпищше с Интер, но да изтърпи наказание от 6 месеца. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Суазо официално е играч на Интер
26 юни 2007 | 17:05 Хондураският нападател Давид Суазо официално бе обявен за играч на италианския шампион Интер. Това съобщиха шефовете на ”нерадзурите”, които купиха тази сутрин футболиста за 14 милиона евро. Утре от 12:30 часа Суазо ще бъде представен, като играч на клуба в базата на тима в Милано ”Апиано Джентиле”. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
тука вече има педал-Gourcuff ... чистито
![]() |
|
|
Guest_Gourcuff_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Ultras @ Jun 26 2007, 03:03 PM) [snapback]18200[/snapback] тука вече има педал-Gourcuff ... чистито ![]() мИрси ... научи се да пишеш бе бай хуй ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
Абе, Гуркоф, като ти гледам писанията и на теб правописът не ти е силна страна. Да вземеш да се поуспокоиш малко,а!
-------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
№ 29. Дали са му номер, който подхожда на смъртна резерва.
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Номера няма никакво значение...Важното е Суазо до година да покаже , че си е заслужавало парите които сме дали за него
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Извадка от интервюто му в официалния сайт:
We have seen you play with the number 9 shirt for many years, but at Inter you will wear number 29... "When you arrive at a new club you have to choose from the numbers available. When I arrived at Cagliari they asked me what number I wanted, and I chose 19, but the first time I played, I found myself with the number 29 on my back. This is the first number I used in Italy, and I have done some good things down the years, so I hope this adventure can start in the same way with the number 29." Предполагам всички могат да си го преведат, че ме мързи да се занимавам се'а. ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_Klaus_Meine_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Този играч си е просто пълнеж.Щом чак на 28 год. подписва с голям отбор....Нищо няма да излезе от него.
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
То и Лука Тони подписа с голям отбор на 28 (ако Фио може да се брои за голям отбор, като нас) , така че нищо не се знае.
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Давид Суазо: Благодаря на Господ за трансфера ми в Интер
Давид Суазо бе представен официално като нов футболист на италианския шампион Интер. Тъмнокожият нападател взе фланелката с номер 29 в тима на Роберто Манчини и даде кратко интервю пред италианските медии. “Първо искам да се извиня на медиите, които непрестанно се опитваха да ме открият по мобилния телефон, но не ме намериха, защото не бях в състояние да давам отговори в последно време. Сега вече всичко се изясни и мога да отговарям спокойно. Благодаря на всички хора от Сардиния, за прекрасното им отношение през последните 8 години в тима на Каляри. Специални благодарности и на бившия ми президент Масимо Челино, който винаги е бил коректен с мен. Благорадя и на Интер за вярата, която показаха в мен. Надявам се заедно с този голям клуб да постигна големи успехи”, бяха първите думи на 27-годишният нападател. Ето какво казва футболистът около когото се разгоря истинска трансферна война между миланските грандове Интер и Милан: От първите изречения може да се съди, че този трансфер в Интер е много емоционален за Вас. Какво го прави такъв? - Това е много специален момент за мен. Досега не съм се впускал в подобно приключение. Чувствам се фантастично. В Интер няма да ми е никак лесно, но съм убеден, че с малко помощ от всички тук ще успея да се аклиматизирам бързо и да вкарам доста голове. Преминавате в тима с много класни нападатели. Ще успее ли да се справите с конкуренцията? - Аз знам, че щом идвам от сравнително малък клуб, какъвто е Каляри, в гранд като Интер, то значи съм показъл и постигнал нещо голямо. Знам своите качества и възможности, и вярвам, че мога да помогна на Интер да достига до победите. Важното е, че ръководството на "нерадзурите" и треньорският щаб изразиха доверие към мен, което ще ми помогне да разкрие потенциала си в Милано. Как предпочитате да играете – като първи или като втори нападател в Интер? - Аз съм завършен нападател с добре изразена бързина. Оттук нататък решението е изцяло на треньора Манчини. Ще играя там, където ме постави той. Миналото лято Милан ви искаше, сега Интер, бяхте се довогорили с Интер, после бяхте пред преминаване в Милан, какво всъщност бе Вашето желание? - Нека не говорим за отминали неща. Измина една година от предишното лято и не искам да се връщам назад. Имах страхотен сезон с Каляри и в края на сезона знаех, че ще играя в Интер. Благодаря на Господ, че съм тук и се впускам в това огромно предизвикателство. Дълги години носихте фланелката с номер 9, а сега в Интер ще трябва да носите тази с номер 29, защото деветката е носена от Хулио Крус. - Когато идваш в толкова голям клуб, нямаш право да си имаш претенции за номерата, особено когато те са носени от доказани футболисти. Когато пристигнах в Каляри си избрах фланелката с номер 19, но в първия си мач бях с номер 29 на гърба. Това е номерът, с който бях за първи път по италианските терени. Дано отново той ми донесе късмет. Какво е усещането за един футболист да бъде желан в една седмица от грандовете на италианския футбол Интер и Милан? - Ами странно е. Не бе нормално да ми звъннат в полунощ и да ми кажат, че съм договорен за Милан, след като само преди няколко дни съм минал медицинските прегледи в Интер. Направо не знаех какво да правя. Агентът ми, както и спортният директор на Интер Марко Бранка, обаче ме успокоиха. Сега вече всичко свърши и аз съм щастлив, че вече съм играч на Интер. ФИЛИП ДРУМЧЕВ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
След тази сапунена сага Суазо има доста да се поизпоти за да ни накара да повярваме, че цялата борба за него не е била напразно.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Еее взехме я накрая тази маймуна
![]() ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Че я взехме взехме я от тук нататък как ще я караме. Абе успех му пожелавам.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Джетър, ти и от привличането на Ибрахимович не беше очарован, а я си виж аватара сега.
![]() ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
добре бе THE GAME ти го заби дано стане така всички ще сме доволни
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някак не вярвам Суазо да се придстави толкава добре, колкото Ибра.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 12:55 AM |