IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

9 страници V  « < 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Официално:Интер договори Давид Суацо
Guest_Scofield_*
коментар Jun 25 2007, 17:40
Коментар #141

Guests

Бизнесът си е бизнес cool.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 25 2007, 21:29
Коментар #142

Guests

Суазо благодари на Манчини и Морати

Агенция "Фокус"

Новото попълнение на Интер Давид Суазо изрази благодарността си към ръководството на “нерадзурите” за гласуваното доверие, съобщава Channel4. 28-годишният нападател бе на крачка от трансфер в кръвния враг Милан, но в крайна сметка избра да продължи кариерата си в другия милански гранд. “Нямам думи. Много съм щастлив, че ще играя в Интер през следващия сезон. Искам да благодаря на ръководството на тима за гласуваното доверие. Нямам нищо против президента на Каляри, защото знам, че винаги е искал най-доброто за мен. В Каляри изкарах страхотни години и благодарение на престоя ми там се усъвършенствах като футболист. Няма да забравя и каква направиха Милан и Адриано Галиани. Благодаря им за това, че ме разбраха и се съобразиха с моите желания”, коментира тъмнокожият стрелец.

+Quote Post
Guest_Gourcuff_*
коментар Jun 26 2007, 08:44
Коментар #143

Guests

Цитат(Ultras @ Jun 24 2007, 09:25 PM) [snapback]18113[/snapback]
мале ти верно си бил педал до сега само на ебавка ама ти наистина си педерас дано намереиш някой ДРУГАР в живота може да е от милан те там всички явно са педерасти laugh.gif laugh.gif laugh.gif wub.gif

хахах .... партийка съм ти sadomaso.gif
а иначе ... какво по-официално исакте .... има два варианта .. или да играе в Интер или да пиодпищше с Интер, но да изтърпи наказание от 6 месеца.

+Quote Post
jonnie
коментар Jun 26 2007, 16:26
Коментар #144

Burdisso fan :D

Група: Members

Коментари: 5,300
Регистриран: 21-November 06
Град: София
Потребител No.: 169
Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi

Суазо официално е играч на Интер
26 юни 2007 | 17:05

Хондураският нападател Давид Суазо официално бе обявен за играч на италианския шампион Интер. Това съобщиха шефовете на ”нерадзурите”, които купиха тази сутрин футболиста за 14 милиона евро. Утре от 12:30 часа Суазо ще бъде представен, като играч на клуба в базата на тима в Милано ”Апиано Джентиле”.

mexicanwave.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Jun 26 2007, 17:03
Коментар #145

Guests

тука вече има педал-Gourcuff ... чистито hi.gif

+Quote Post
Guest_Gourcuff_*
коментар Jun 26 2007, 20:31
Коментар #146

Guests

Цитат(Ultras @ Jun 26 2007, 03:03 PM) [snapback]18200[/snapback]
тука вече има педал-Gourcuff ... чистито hi.gif

мИрси ... научи се да пишеш бе бай хуй ...

+Quote Post
berti neroblue
коментар Jun 26 2007, 20:36
Коментар #147

Интер Фен

Коментари: 423
Регистриран: 25-October 06
Потребител No.: 142
Любим Играч: Il Capitano

Абе, Гуркоф, като ти гледам писанията и на теб правописът не ти е силна страна. Да вземеш да се поуспокоиш малко,а!

--------------------

"Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby

juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit !

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 27 2007, 14:58
Коментар #148

Guests

+Quote Post
jonnie
коментар Jun 27 2007, 15:19
Коментар #149

№ 29. Дали са му номер, който подхожда на смъртна резерва. laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 27 2007, 15:20
Коментар #150

Guests

Номера няма никакво значение...Важното е Суазо до година да покаже , че си е заслужавало парите които сме дали за него ultra_inter.gif

+Quote Post
THE_GAME
коментар Jun 27 2007, 15:23
Коментар #151

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Извадка от интервюто му в официалния сайт:
We have seen you play with the number 9 shirt for many years, but at Inter you will wear number 29...
"When you arrive at a new club you have to choose from the numbers available. When I arrived at Cagliari they asked me what number I wanted, and I chose 19, but the first time I played, I found myself with the number 29 on my back. This is the first number I used in Italy, and I have done some good things down the years, so I hope this adventure can start in the same way with the number 29."

Предполагам всички могат да си го преведат, че ме мързи да се занимавам се'а. c030.gif

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Guest_Klaus_Meine_*
коментар Jun 27 2007, 15:57
Коментар #152

Guests

Този играч си е просто пълнеж.Щом чак на 28 год. подписва с голям отбор....Нищо няма да излезе от него.

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 27 2007, 16:12
Коментар #153

Guests

То и Лука Тони подписа с голям отбор на 28 (ако Фио може да се брои за голям отбор, като нас) , така че нищо не се знае.

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 27 2007, 16:25
Коментар #154

Guests

Давид Суазо: Благодаря на Господ за трансфера ми в Интер

Давид Суазо бе представен официално като нов футболист на италианския шампион Интер. Тъмнокожият нападател взе фланелката с номер 29 в тима на Роберто Манчини и даде кратко интервю пред италианските медии. “Първо искам да се извиня на медиите, които непрестанно се опитваха да ме открият по мобилния телефон, но не ме намериха, защото не бях в състояние да давам отговори в последно време. Сега вече всичко се изясни и мога да отговарям спокойно. Благодаря на всички хора от Сардиния, за прекрасното им отношение през последните 8 години в тима на Каляри. Специални благодарности и на бившия ми президент Масимо Челино, който винаги е бил коректен с мен. Благорадя и на Интер за вярата, която показаха в мен. Надявам се заедно с този голям клуб да постигна големи успехи”, бяха първите думи на 27-годишният нападател. Ето какво казва футболистът около когото се разгоря истинска трансферна война между миланските грандове Интер и Милан:

От първите изречения може да се съди, че този трансфер в Интер е много емоционален за Вас. Какво го прави такъв?
- Това е много специален момент за мен. Досега не съм се впускал в подобно приключение. Чувствам се фантастично. В Интер няма да ми е никак лесно, но съм убеден, че с малко помощ от всички тук ще успея да се аклиматизирам бързо и да вкарам доста голове.

Преминавате в тима с много класни нападатели. Ще успее ли да се справите с конкуренцията?
- Аз знам, че щом идвам от сравнително малък клуб, какъвто е Каляри, в гранд като Интер, то значи съм показъл и постигнал нещо голямо. Знам своите качества и възможности, и вярвам, че мога да помогна на Интер да достига до победите. Важното е, че ръководството на "нерадзурите" и треньорският щаб изразиха доверие към мен, което ще ми помогне да разкрие потенциала си в Милано.

Как предпочитате да играете – като първи или като втори нападател в Интер?
- Аз съм завършен нападател с добре изразена бързина. Оттук нататък решението е изцяло на треньора Манчини. Ще играя там, където ме постави той.

Миналото лято Милан ви искаше, сега Интер, бяхте се довогорили с Интер, после бяхте пред преминаване в Милан, какво всъщност бе Вашето желание?
- Нека не говорим за отминали неща. Измина една година от предишното лято и не искам да се връщам назад. Имах страхотен сезон с Каляри и в края на сезона знаех, че ще играя в Интер. Благодаря на Господ, че съм тук и се впускам в това огромно предизвикателство.

Дълги години носихте фланелката с номер 9, а сега в Интер ще трябва да носите тази с номер 29, защото деветката е носена от Хулио Крус.
- Когато идваш в толкова голям клуб, нямаш право да си имаш претенции за номерата, особено когато те са носени от доказани футболисти. Когато пристигнах в Каляри си избрах фланелката с номер 19, но в първия си мач бях с номер 29 на гърба. Това е номерът, с който бях за първи път по италианските терени. Дано отново той ми донесе късмет.

Какво е усещането за един футболист да бъде желан в една седмица от грандовете на италианския футбол Интер и Милан?
- Ами странно е. Не бе нормално да ми звъннат в полунощ и да ми кажат, че съм договорен за Милан, след като само преди няколко дни съм минал медицинските прегледи в Интер. Направо не знаех какво да правя. Агентът ми, както и спортният директор на Интер Марко Бранка, обаче ме успокоиха. Сега вече всичко свърши и аз съм щастлив, че вече съм играч на Интер.

ФИЛИП ДРУМЧЕВ

+Quote Post
jonnie
коментар Jun 27 2007, 16:56
Коментар #155

След тази сапунена сага Суазо има доста да се поизпоти за да ни накара да повярваме, че цялата борба за него не е била напразно.

--------------------

+Quote Post
SvetJlio
коментар Jun 27 2007, 18:40
Коментар #156

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Еее взехме я накрая тази маймуна ultra_inter.gif szyd-milan.gif

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Jeter
коментар Jun 27 2007, 19:00
Коментар #157

Интер Фен

Коментари: 626
Регистриран: 17-May 06
Град: Велико Търново
Потребител No.: 27

Че я взехме взехме я от тук нататък как ще я караме. Абе успех му пожелавам.

--------------------

+Quote Post
THE_GAME
коментар Jun 27 2007, 21:34
Коментар #158

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Джетър, ти и от привличането на Ибрахимович не беше очарован, а я си виж аватара сега. rolleyes.gif Догодина по туй време да не те видим с портрет на Суазо. cool.gif

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Jun 27 2007, 21:46
Коментар #159

Guests

добре бе THE GAME ти го заби дано стане така всички ще сме доволни

+Quote Post
jonnie
коментар Jun 27 2007, 22:56
Коментар #160

Някак не вярвам Суазо да се придстави толкава добре, колкото Ибра.

--------------------

+Quote Post

9 страници V  « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 9th July 2025 - 12:55 AM
Buy sports equipment online