Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
CoLoNel, cтига писа за тебе в тази тема.Не мисля, че си кой знае какъв фен като имаш една фланелка на юБe и като си видял в youtube 2 клипчета.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Ми незнам дали съм лапенце ма съм 100 пъти по верен фен от теб това те яде нали Много ми е интересно как стигна то този извод.... Този коментар е бил редактиран от AleRt на Apr 23 2011, 17:47 -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ми незнам дали съм лапенце ма съм 100 пъти по верен фен от теб това те яде нали,просто казвам че се по редко особено в даскалото да се види един фен на истинския футбол а тои е италианския и как разбра че си 100пъти по верен от мен бе ХАХАХА.Аз 11 години не пропускам мач на Интер тръгнал да ми говори за вярност и повярвай ми не случайно по аватара ми пише БОЛЕН.Брат ми е фен(на 25год е) на Ювентус и много много повече от тебе фен и бил свидетел на успехите на отбора си,а ти кво си бе носиш ми фланелката на Ювентус и се имаш на много голям фен.Стоиш пред ПС на столчето и ми пишеш титлите-най големия фен си бе направо нямам думи,а що се отнася до Италианския футбол,аз съм един от малкото да не кажа единствения,който когато Играят в Европа отбори като Ювентус Рома Милан или Лацио съм за тях и съм изгледал толкова мачове в Италия и останалите първенства колкото ти може само да си мечтаеш.Много хляб има да ядеш още като пораснеш може да ти дойде акъла и да се научиш как да се държиш нормално...рано или късно ще дойде ума споко |
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
добре
|
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Приятел нали секи почва от някъде мен лично ми харесва стила на игра на моя отбор не можеш да ме съдиш че не съм от интер и няма да бъда нокога
|
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Приятел нали секи почва от някъде мен лично ми харесва стила на игра на моя отбор не можеш да ме съдиш че не съм от интер и няма да бъда нокога ЗА БОГА !!! кой те кара да си от интер ?!?!?!? Никой не те е спрял да си бъдеш за Ювентус!!! Викай си за отбора Подкрепяй си го супер,но недей писа във всяка тема едно и също и какви великани сте невероятни и недей казва на някой друг как си по голям фен от него и недей писа във всяка тема как ще отпаднем как сме заблудени и подобни. ОК ?? |
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Няма проблем се пак съм гост тук ще ви уважавам
|
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Приятел кои би искал да се падне на интер в КЕШ
|
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Приятел кои би искал да се падне на интер в КЕШ ...има тема за това ![]() питай тук и ще ти кажа ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Хайде да разкарате офтопика че нещо много почнах да се дразня.Кво му обръщате толкова внимание на тоя пишлегар.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Абе деба незнаех че тези дърти чанти падат на нивото на мухлянистите.Все в миналото живеят нашите.Оле,мале.Първо си виш в какви времена сте ги постигали тези неща.Защото когато футбола е бил чист през 60-те и 70-те Интер е бил на върха.Но дойдели 90те,появили се Берлусконовци,Моджовци и хоп работата станала!Аз няма да се гордея,ако сме спечелили титлите си (повечето) по този начин - чрез влиянието на нашия президент.Срам!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 11:35 PM |